دوست من کلی سوال دیگه هم بوداااا!!!
Printable View
دوست من کلی سوال دیگه هم بوداااا!!!
ببخشیدنقل قول:
2- اگر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و پنلتون رو به سینما وصل کنید با توجه به سورس صدا شما همون صدارو تو سینما دارید یعنی اگه از طریق فلش یه فیلم با صدای 5.1 داشته باشید رو سینما هم همینطوره در غیر اینصورت شبیه سازی می کنه.
3-در مورد نصب تیونر دیجیتال فکر نکنم همچین کاری عملی باشه.در مورد تفاوت کیفیت تصویر ستاپ باکس و ----- بستگی به کیفیت خود دستگاه ها داره.(این مورد کلی نیست)در مورد صداشون هم جوابش مثل جواب سوال دومتون هست یعنی بستگی به سورس صدا داره.
من كه فكر نميكنم اينجوري باشه، سايت خوبيه، اگه درست ازش اطلاعات بخواي، درست اطلاعات ميده، حالا بايد ديد اوني كه آمپ انكيو خريده الان پشيمونه، براي چي خريده و براي چي پشيمون شده. اصولا سايتها براي راهنمايي هست و آدم بايد بر اساس قضاوت خودش در نهايت تصميم بگيره. من كه از سايتش خيلي استفاده كردم. به هر حال اينكه آدم با چشم و گوش بسته و بر اساس نظر يك نفر خريد كنه نتيجه خوبي نداره.نقل قول:
نقل قول:
با اين كار ميتوان كيفيت رو تا حد 1080P بالا برد، و لي اين به اين معني نيست كه كيفيت دقيقا مشابه با يك رسيوري كه تصاوير رو بصورت HD پخش ميكنه باشه.
سایت خیلی خوبی که هست منتها دیدم سر تی وی توش دعوا بود، گفتم شاید هیچکی جوابمونو نده :31:.نقل قول:
داریوش تو هم 606 جامو با آمپ انکیو داری؟ توش آهنگای متال و راک تند و کوبنده جواب میده؟
ما که رفیقمون می خواست یکی از اینا بخره پشیمون شد.
این مینی های فای ها صداشون اونجوری که آدم دوست داره تو آهنگای تند و کوبنده راک و متال جواب نمیده،
حالا خودم زده به سرم یه جفت باند استریو بگیرم که صدای خوب و فراگیری داشته باشه، گاهی هم باهاش فیلم ببینم.
ولی مشکل اینه که راهنمای خوب ندارم، بچه های اینجا هم ترنس بازن بلندگوها رو فقط با این آهنگا تست میکنن.
آدرس درست و حسابی هم ندارم برم یه جای خوب با خیال راحت بلندگو تست کنم.
برا تست بعضی ها کلی ادا اطوار در میارن، یه بار یه جا رفتم یارو گفت آهنگت غیر مجازه، یه جا دیگه حال نداشت جواب بده، یه جا طرف ما رو 5 دقیقه مطلع کردفقط بره اجازه از رییسش بگیره، ما هم که بودجمون محدوده و فقط یه بار می تونم خرید کنم و دیگه نمی تونم هی آزمون و خطا کنم برا تجربه، موندیم چیکار کنیم :13:.
نقل قول:
من چون هدف اصليم از خريد براي ديدن فيلم و تفكيك صدا بود ، نميتونم با اطمينان بگم كه يك نفر رو كه براي شنيدن موسيقي راك يا متال با صداي بلند ميخواد ازش استفاده كنه ميتونه اقناع كنه يا ن، مسلما يك سيستم استريو براي چنين استفادهاي ميتونه انتخاب بهتري باشه
من صداي يك جفت اسپيكر استريو( برندش يادم نيست، ولي ميدونم دانماركي بود) به همراه آمپ مرنتز رو توي فروشگاهي توي پاساژ شركا شنيدم، واقعا بي نظير بود. ولي خوب فقط قيمت اسپيكرها 2.5 ميليون بود، تازه پشت ويترين يك جفت اسپيكر از همين برند داشت قيمتش 9.5 ميليون بود. به هر حال آش و كاسه و همين حرفا...
من 1.5-1.8 می تونم هزینه کنم برا بلندگو و آمپ.
هدفم بیشتر موزیکه در کنارش فیلمم ببینم.
با درود خدمت اساتید فن
من دنبال یک سینمای خانوادگی حدود 350 تا 400 تومن میگردم خوب چیز های هم که میخوام داشته باشه مثل اینکه بلندگوهای بشتی پایه داشته باشن صداش خوب باشه تصویر پلیرش خوب باشه و ورودی و خروجی هاشم کامل باشه و هر مزیت دیگه که باید داشته باشه
با این تفاسیر اگر امکان داره در این رنج قیمت 2 مدل که از سایرین بهتره را به من معرفی کنید
کسی در مورد مدل جدید سامسونگ HT-C455 اطلاعاتی داره
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد ! زنگ زدم نمایندگی گفتم که داستان اینجوریه . گفت که آمپ های جدید رنج صدای ولومشون با قدیمیا فرق داره . مثلا این آمپ من آخرین درجه صداش 80 هست . اما یک صدای معمولی ( نه صدای بلند و نه صدای کم ) رو روی 40 میده که نمایندگی گفت نرماله و مشکلی نیست ! آخه اون آمپ سونی قبلیم صدا رو روی نصف میبردی انگار مثل وقتی بود که صدای این آمپ جدید رو روی 70 ببری ! البته خوب اونو از نصف بیشتر دیگه نمیشد برد . چون هم باندها نمیکشید هم کیفیت خراب میشد . در هر صورت بازم ممنون از لطف شما :11:نقل قول:
سلام به همه رفقا.من سیستمم رو تست کردم که عالی بود.البته به خاطر گرفتاری نتونستم تست کامل کنم.سر فرصت که حسابی انگولکش کردم,حتما"یک ریویو کامل به همراه عکس براتون میذارم.جهت یادآواری:
Amplifire: Onkio TX-RS308
Speaker: Jamo 426
Player:Pioneer dv-420