سلام
ببخشید دوباره برام سوال پیش اومد.
رفتم توی همون نقشه فهمیدم که به جای یه Archetype معمولی یکی درست کرده که خودش لیست Archetype هاست.خواستم بپرسم اینو چجوری درست کرده؟
خیلی ممنون
Printable View
سلام
ببخشید دوباره برام سوال پیش اومد.
رفتم توی همون نقشه فهمیدم که به جای یه Archetype معمولی یکی درست کرده که خودش لیست Archetype هاست.خواستم بپرسم اینو چجوری درست کرده؟
خیلی ممنون
من یه مشکلی واسم پیش اومده
وقتی روی چیز ها کلیک میکنم باید اون سه تا بردار جهت گیری برای تغییر مکانش ظاهر بشه ولی نمیشه!!!
سلامنقل قول:
خب شما هر وقت که چیزی رو توی Content Browser نیاز داری ولی نمی دونی چطوری بسازیش، یه راه سادش اینه. روش کلیک راست کن، Create a copy رو بزن و توی پکیج خودت یه کپی ازش بگیر. حالا می تونی این جدیده که ساخت رو باز کنی و تغییراتی که می خوای رو توش بدی.
البته ساخت این راه اصلیش چیز دیگس ولی همین که گفتم کارتو راه می ندازه. اگه هم توی تنظیمات CrowdList خواستی اون Agent Archetype رو تغییر بدی، ذره بین جلوش رو بزن و یه کپی هم از اون Archetype بساز، بعد بیا و آدرس جدیده رو بده به جای اینی که هست.
بعدا زمانی که به اسکریپت برسی، منبعی بهت معرفی می کنم که قشنگ Archetype ها رو یاد می گیری.
خب شما تا وقتی ویدئوها رو نبینی روزی 18 تا مشکل واست پیش میاد. من که بهت گفتم تا ویدئوها رو ندیدی با UDK کار نکن.:13:نقل قول:
چنتا احتمال هست که ویجت ها حذف شده، پر احتمال تریش اینه که Space رو چند بار بزنی. اگه با این نشد از تولبار بالا 5 تا دکمه برای Transform داری کنار هم، یکیش Translation Mode هست. اونو بزن. در ضمن حتما دستت اشتباهی خورده روی یه کلید که حذف شده چون به صورت پیش فرض هست.
اگه اینا نشد، احتما سوم اینه که Mode Widgets رو خاموش کردی. واسه حلش، روی فلش بالای ویوپرت اصلی کلیک کن، از منوی Show گزینه ی Use Default رو بزن. (البته این منو تو بعضی از بیلد ها اسمش فرق می کنه، اگه پیداش نکردی، بگو با چه بیلدی کار می کنی)
در ضمن اگه ویدئوها رو دیده بودی می دونستی دکمش کجاست. زودتر اینا رو ول کن برو سراغ ویدئوها.
فعلا.:8:
سلام
چرا واسه ایمپورت یه تکسچر (حالا با هر فرمتی BMP , PNG , TGA , ....) زمانی که کلیک میکنم رو دکمه ok ، با پیغام Import Failed مواجه میشم
البته واسه بعضی بافت ها این پیغام نمیاد.
ممنون :40:
اندازه تکستچرها باید استاندار باشه مثلا 480 * 640نقل قول:
جواب رو پیدا کردمنقل قول:
تو قسمت show باید Mode widgets رو فعال میکردی
(با آزمون و خطا پیداش کردم)
شما مگه اینجا سوال که می کنی جوابشو نمی خونی که با آزمونو خطا پیدا کردی؟؟:13:نقل قول:
همون طور که گفتم قبلا رفتی خاموش کردی، شایدم حواست نبوده چیه:نقل قول:
بازم میگم، ادیتور UDK رو چند روز ببوس بذار کنار، ویدئوها رو ببین. بای.:8:نقل قول:
ممنون ولی باز نشدنقل قول:
یه تکسچر تا حالا با 1280*800 ایمپورت کردم ولی مابقی تا حالا نشدن و این پیغام میاد ...
سلامنقل قول:
به طور کلی تکسچر ها توی UDK یکی دو تا قانون دارن واسه ایمپورت. یکی ابعاد تکسچر توانی از دو باشه، مثلا 256در256 یا 1024در512 (و یکی هم اینکه حداقل هر بعد 4 باشه - آخر پستو بخونین).
البته چند مورد استثنا داریم ولی شما همیشه این قانونو رعایت کن تا به مشکلی برنخوری. اینا همیشه جواب میده.
در مورد فرمت هم، فرمت های ساپورت شده رو که می تونی موقع ایمپورت ببینی کلشو. با این همه بهترین فرمت TGA هست، بعدش BMP و PSD و بعدش هم PNG.
برای تغییر ابعاد هم برنامه زیاد هست، که معروفترین و خوشدست تریش همون ACD See هست.
(در صورتی که بعد از اینا هنوز مشکل داشتی(که البته دیگه نباید مشکلی باشه) بگو اسم تکسچر رو چی می دی برای ایمپورت و ابعاد دقیقا چنده، و اینکه با چه برنامه ای تغییر ابعاد دادی.)
ادیت - اون مورد دوم که گفتم دیگه جدیدا نیاز نیست رعایتش کنید:
دیگه تا ابعاد 1در1 هم ساپورت میشه.:20:نقل قول:
یکی هم اینکه حداقل هر بعد 4 باشه
تا بعد.:8:
منو ببخشنقل قول:
انگار اصلا این یه خط رو ندیدم:41:
من ویدیو هارو دارم از این لحاظ مطمئن باشید.(الانم دارم نگاشون میکنم وگرنه اینارو از کجا میدونستم)