خواهش میکنم کمک کنید دوستان:10:نقل قول:
خواهش میکنم کمک کنید دوستان:10:نقل قول:
دوست عزیز بگو تلویزیون رو بیشتر واسه دیدن فیلم میخوای یا گیم و فیلمهای HDنقل قول:
به نظر من اگر پلاسما میخوای 42 اینچ V 20 پاناسونیک بهترین پلاسمای موجد بازاره با قیمتی حدود1700
اگر هم حتمآ ال سی دی میخوای که دیگر اساتید راهنمایی کنند:5:
واسه فیلم و ماهواره میخام
سامسونگ خوب نیست؟؟
ال سی دی سامسونگ خوبه البته تو اون رنج قیمت نمیدونم چه مدلیشو میتونی بگیرینقل قول:
ولی اگر پلاسما میخوای پاناسونیک حرف اول رو میزنه :5:
سلام نظرتون در مورد c6960 سامسونگ 40 اينچ چيه گزينه ي مناسبي مي تونه باشه معايب و محاسنش چيه؟؟؟؟
EX700.یا NX700 سونی سایز40 مشخصات:BE3 BRAVIA ENGINE / Edge LED / USB/ Motionflow100 Hz/BRAVIA sync /hdmi 4 /ambient sensor /ECO SETTINGS / Fhll HD 1080 / LIVE COLOUR / MPEGNOISE REDUCTION /Intelligent Picture pLUs\
c6960سامسونگ سایز40 اسکن تصویر100هرتزfull HD/ اتصال به شبکه کامپیوتری LAN/ دو ورودی usb movie/ گیرنده wifi/ پانل فوق شفاف ULTRA CLEAR PANEL / تصویر در تصویر در HDMI/ چهار ورودی HDMI/ ورودی PC/ قابلیت انطباق 400Hz/ سیستم ANY NET/ خروجی هدفون/ موتور پردازشگر HYPER REAL ENGINE /کنتراست تصویر 7000.000.1
LC-40LE820Mشارپ سایز 40 /پانل LED ژاپنی / FULL HD 1920+1080 / نسل دهم پانلX Genتکنولوژی UV2A / پانل چهار رنگ RGB Y/ مگا کنتراست / 100 /120 Hz / خروجی LAN DLNA POHTO MUSIC/ خروجی صدا 35W / پانل 10 بینی/ HDMMIتا 4/ پخش DIVXبه صورت HD/
SRS TRU Surround hd/ usb/
کدام گزینه بهتر است برای وصال کردن به PCو xbox 360و پخش فیلم از طریق PC
ممنون بابت توضيحاتي که ارائه کرديد.نقل قول:
متأسفانه يا خوشبختانه اين مدل رو همونطور که حدس ميزدم نتونستم تو ايران پيدا کنم، منتها نظر بعدي ام روي AOC V22t و AOC V24t بود که از بين اين دو هم مدل V22t رو تونستم گير بيارم و الان سفارش خريد دادم، فردا ميرسه دستم. مشخصاتش رو ديدم به نظر خوب ميرسه و قيمت مناسبي هم داره.
-خواهش ميكنم اميدوارم از خريدتون راضي باشين :8:نقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
-توي led هاي غير 3d سام بهترين گزينه ممكن هست تصويرش هم كاملا مشابه c8000 هستنقل قول:
-در مورد معايب خوب شايد صداي ضعيف تر نسبت به ال سي دي ها
-ال اي دي حاشيه اي بودن هر چند توي اين مدل كاملا بهتر از c6200 كار شده
-ديزاين خوب وشكيل
-امكانات خوب
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
-در مورد vs پلاسما وال سي دي به حد كافي بحث شده و تا حدود زيادي به سليقه شما هم بستگي دارهنقل قول:
-با اين حال در رنج قيمت شما پانا v20 منتها 42 اينچ ميتونه گزينه بسيار خوبي باشه
-البته با كمي بيشتر ميتونيد 50 اينچ پلاسماي سري 4 سام رو هم تهيه كنيد
-در مورد ال سي دي سام هم فكر ميكنم samsung c550 گزينه مناسبي براي اينچ وقيمت شما باشه
-در مورد سامسونگ ها نه اتفاقا اكثزا made by samsung هستند ويا مالزيايي نهايتا چند مدلي از سري هاي F فكر ميكنم كره اي بودند كه قيمت هاي نجومي هم داشتند
-مسلم خان برادر شما اين تاپيك رو بخون خالي از لطف نيست:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369498[/HTML]
نقل قول:
خوب به نظرم مشكل صدا رو ميشه با سينماي خانگي حل كرد ، جدا از بحث قيمت، اين مدل از سامسونگ مناسبتره يا 42lcd660 ال جي ممنون مي شم مختصر توضيح بدين