متاسفانه یا خوشبختانه بنده حوصله افرادی مثل شما را ندارم.در پست اول چیزی برای این موضوع که سیوگیم ها احتمال مشکل داشته باشند چیزی ندیدم.
شما هم بهتره بری کیی (کدو) بخوری.بابلی ها خودشونو همیشه خوب نشون میدن.
Printable View
متاسفانه یا خوشبختانه بنده حوصله افرادی مثل شما را ندارم.در پست اول چیزی برای این موضوع که سیوگیم ها احتمال مشکل داشته باشند چیزی ندیدم.
شما هم بهتره بری کیی (کدو) بخوری.بابلی ها خودشونو همیشه خوب نشون میدن.
چشم آقای با ادب و شعور..چشم.نقل قول:
سلام ... من تقریبا همه ی ارور ها رو تجربه کردم ...نقل قول:
اگه ارور RMN40 رو میده باید ویندوز ویستا داشته باشی و سرویس پک 1 رو روش نصب کنی ...
اگه هم این کد نیست . برو به پست اول در ویرایش چهارم لیست همه ی ارور ها موجوده ...
شما چرا دارین دعوا میکنین ...نقل قول:
آقای Malkemid یه نگاه کن ... میخواستی یکی رو از زدن پست بیهوده نگه داری , خودت این همه اسپم دادی ...
شما درست میگه , ولی وقتی آقای R.E.M پیدا نکرده ... شما نباید اینطوری باهاش صحبت کنید ...
به جای این همه پست خیلی راحت میتونین راهنماییش کنی که کدوم ویرایش پست اول رو بخونه ... یا اصلا میتونین با یه پست راهنماییش کنید
راستی یادم رفت بگم ... من بلاخره gta و اجرا کردم ... ( ولی هنوز بازی نکردم ) :8::10::11::19:
ولی خوب یه پیغام داد که نمیتونم سیو کنم ... گفته بودین واسه سیو باید لاگین کرده باشم ...
من هر کاری میکنم میگه اکانت یا پسورد اشتباه ... چی کار کنم ... ( مطمئنم که درست میزنم . آخه خود سایت پسورد رو به ایمیلم داد منم همونو کپی کردم )
راهی دیگه نیست ؟
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
سوال : سلام
دوستان من نصب کردم با همین کرک رازور هم کرک کردم ولی خیابان ها دیده نمیشه از چی میتونه باشه؟
نقل قول:
چرا آفلاين بازي نميكني؟؟؟
شما اول بازی که داره لود میشه دکمه home رو بزن و یک اکانت آفلاین بساز..اگه ساختی و کار نمی کنه یکی دیگه بساز...نباید مشکلی باشه...ولی حتما باید آفلاین باشه...اکانت آنلاین ازت سریال بازی رو می خواد که چون نسخه اصلی نیست نداریش.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی انگار به من بازی کردن نیومده ...
این مشکلم حل شد یعنی الان میتونم سیو کنم ... ولی باز یه مشکل دیگه درست شد ...
هر موقع میرم بازی کنم وسط بازی ( موقع مشخصی نداره ) میپره بیرون و این پیغام رو میده و خارج میشه ...
GTA IV has stopped working
Windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
یعنی واقعا این سری rock star حسابی گل کاشته،210 صفحه مشکل(البته تکراری هم هست)یعنی من به هیچ وجه دور این بازی نمیرم علیرغم این که خیلی دوستدارم بازی کنم،اقا نسخه سالم این نیست تو بازار یعنی؟اگه هست میشه بگین کجا.دیگه ببخشید اینجا سوال کردم.
شما اگه یه سیستم خوب داشته باشی به راحتی می تونی بازی کنی...مشکلی نداره که...فقط باید چندتا اپدیت انجام بدی..نقل قول: