نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:[[/quote]نقل قول:
یکی کمک کنه دیگه
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:[[/quote]نقل قول:
یکی کمک کنه دیگه
شايد گوشيه شما از اين تقلبياست.نقل قول:
آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟
اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.نقل قول:
بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.
مشکل حل شد:31::31::31::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::10::10::10::10::10::10::10::10::10::46: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::11::11::11::1 1::11::31:
ضمن تبریک . :31:نقل قول:
یه جورایی درکت مینکم آدم که تازه گوشی خریده یه ذره که گوشی اذیت میکنه کلی تو ذوق آدم میخوره ..
حالا چطور حل شد ؟ :8:
پی نوشت : من که هنوز امنیا نخریدم ولی اگه یه روز خریدم میخوام بدونم چطور میتونم از پس این مسئله بر بیام.:40:
بابا من اسک.... بازی در آورده بودم ... چون پیش زمینه موس لپ تاب تو ذهنم بود دکمه رو محکم فشار نمیدادم و فکر کردم کلیکش هم لمسیه... اصلا مشکلی نداشت.. فقط الکی یه هارد ریست کردم... حالا میخوام بدونم هارد ریست واسه پاکت ضرر داره یا نه؟؟؟؟/
باهاش حال کردم ... خیلی با شعوره... ال سی دی عالی بود... چون من بیشترین نگرانیم رزولوشن امنیا بود... خداییش کمه ولی وقتی باهاش کار میکنی مفهمی که فقط رزولوشن مهم نیست... مهم تکنیک های شرکت سازنده هم هست ... کیفیت صفحه از نظر من که خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم قابل قبوله ... اکسپریا هم دیدم... اونم خوبه..یعنی عالیه.. ولی من میخواستم پاکت جم و جور بگیرم... سوالی بود در خدمتم چون دیروز علاالدین بودم ...
قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن:31::31::31:
سلام من چند روز پیش امنیا رو از بندر گرفتم 395 تومن البته سه تا خریدم. واسه دوستم و یکی از اقوامشون. ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردم.
یه سوال دارم اینکه چطوری میشه محل my document رو به قسمت my storage منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون