خب این مسئلا چیه ؟؟؟؟نقل قول:
کرمه احتمالا !!!!
بابا اسم اون جایی که باید بره اینو پیدا کنه رو می گن یا عکسش رو می زارن !!!!! :27:
Printable View
خب این مسئلا چیه ؟؟؟؟نقل قول:
کرمه احتمالا !!!!
بابا اسم اون جایی که باید بره اینو پیدا کنه رو می گن یا عکسش رو می زارن !!!!! :27:
روی نقشه Picking beans رو سرچ کن برات میاره عزیز.
20 امتیاز هم به MR.pinisher هم به mohsenali !!!!!
خب دیگه می بینم که همه پشت در پاسارگارد چمباتمه زدین منم که دارم اون جا فعلا می خوابم !!!
:3:خوب دیگه ما خفنیم:16:نقل قول:
بیشین بینیم بابا :31:نقل قول:
ممنون :40:نقل قول:
ممنون عالیض جون :31:نقل قول:
ممنون :40:نقل قول:
180تا هم مننقل قول:
منو دعوت کنید بریزمنقل قول:
:27:نقل قول:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله بله :31:نقل قول:
این کوئست مربوط به تنظیمات دوئله؟(لطفا توضیح!):
Target: Beat the big henchman.
Hint: This time you don't get any information about the fighting style. All you can do is work with the advantage of the better weapon. If you lose you should adjust the dueling settings to his style. I'm sure he won't change what he does. That should make you win the duel the next time.
Requires:
Defeat Henchman
نقل قول:
من دیروز هر چی دنبال پر کلاغ گشتم پیدا نکردم.
امروز زدم دو ساعت کار کنه و دوتا پر کلاغ پیدا کردم.
اسپم ها دوباره زیاد شده ها.
صفا این روزها خیلی قاطیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد میزنه همه رو له میکنه ها !
بابا صفا کجا قاطیه !؟!!؟؟!؟!
تازه رنک اول ورلد 21 شده اند عشق و حاله !!!!
بعله و اگه دوئلت رو درست و حسابی تنظیم کرده باشی(خودت تنظیم کن من که این کار رو کردم !!!)نقل قول:
فوری ازش می بری !
من Punisher هستم نه Pinisher. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
SamSami تو چند تا کتاب علمی خوندی؟=0؟ چون معمولا به افراد بالای 13 نمیگن بچه میگن نوجووون:39: من 16 سالمه از اونور حساب کنی به سال 15 پس نتیجه میگیریم اینجا مدرسه گیمنقل قول: