دوستان یه dvd player خوب میخوام که OPTICAL OUT داشته باشه
Printable View
دوستان یه dvd player خوب میخوام که OPTICAL OUT داشته باشه
شما باید بودجه ات رو مشخص کنی تا دوستان بتونن کمکت کنن...مضافا اینکه دی وی دی پلیر با خروجی اپتیکال کمتر پیدا می شه و بیشتر اگه از این خروجی ها داشته باشن...بیشتر Digital coaxial out هست تا اپتیکال....به هر حال همه چیز بستگی به بودجه داره وگرنه تا قیمت های بیشتر یه چیزایی پیدا می شه مضافا اینکه می تونی رو بلوری پلیر هم حساب کنی.نقل قول:
ظاهرا این مدل از سونی خروجی مورد نظر شما را دارا می باشد... DVP-NS728
مشخصات رو خودتون جهت اطمینان بیشتر چک کنید... قیمتش رو هم سایت چاره زده 113 هزار تومن
شما درست گفتید تقریبا تمام پلیر ها کواکسیال دارن ولی دیکودر من اپتیکال داره و میخوام از اپتیکال پلیر به دیکودرم وصل کنم قیمت هم فکر کنم معمول این پلیر ها زیر 150 باشه دیگه اگه مجبور شم بیشتر هم هزینه میکنم
اون سونی رو هم برم ببینم مشخصاتش چیه
درود بر همه
سال نو هم پيش پيش مبارك
دوستان من خودم يك بار هم اسم فيليپس رو تو محصولات ديجيتال نشنيده بودم
تو جمهوري اتفاقي برخوردم برا خريد دي وي دي 728 سوني رفته بودم كه 3588 فيليپس گيرم اومد خيلي عاليه خروجي اچ دي ام آي داره فلش رو عالي ساپورت ميكنه دي وي دي كه ديتا رايت شده باشه ايندكس كرده فيلم و عكس و آهنگش رو پخش ميكنه ميتونه فيلم و عكس ديسك رو فلش كپي كنه سي دي صوتي رو به ام پي تري تبديل ميكنه ميريزه رو فلش زير نويس ساپورت ميكنه كابل اچ دي ام آي داره و فقط 5 تومن گرون تز از 728 سوني (115 تومن)
عموم كه كلي به ال اي دي ساسمونگش مينازيد بعد خريد ما رفت يه سينما ي 3540 فيليپس گرفت 350 تومن حالا پشيمونه كه چرا ال اي ديش رو فيليپس نگرفته
1000 وات قدرت داره بينهايت خوشگله 4تا باند ايستاده داره كه مزيت اصليش اينه كه باند از پايه جدا ميشه يه باند سنتر داره كه خيلي خوشگله سابش هم كه حرف نداره پايين تر از بلوري همه چي پخش ميكنه avi wmv mkv و ...
سوالي بود در خدمتم
نقل قول:
سال نو شما و همگی دوستان مبارک
خوشحالم که شما هم به جمع دوستان فیلیپس پیوستید... می تونید تاپیک طرفداران فیلپیس رو اینجا دنبال کنید...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5953601&posted=1#post5953601
دوستان یه dvd player تا 70,80 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
عزیز شما با این مبلغ.. گستره زیادی از پلیرها رو می تونی خریداری کنی.... اول از همه باید ببینی به کدوم برند علاقه مندی و یا اینکه آیا مشخصات ویژه ای رو در نظر داری یا نه.....مضافا اینکه اگه بودجه مورد نظر رو به 100 هزار تومن افزایش بدی از همین مدل هایی که در پست های قبل گفته شده می تونی با خیال راحت بخری و استفاده کنی...فیلیپس-سونی- پایونیر و... این ها برندهای معتبرتری هستند البته اگه می بینی که فقط روی این چند برند تاکید می شه نه به این خاطره که سایر تولیدات قابل توجه یا بدرد نخور باشن بلکه بیشتر به این خاطره که این ها بیشتر شناخته شده هستند.نقل قول:
بازم برای اینکه انتخابت راحت تر بشه می تونی این سایت رو هم چک کنی :
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=3275
سلام دوست عزیزنقل قول:
این 3588 که نوشتی یک دی وی دی پلیر است؟
پسوندهایی که نوشتی تست کردی که ساپورت میکنه ؟
با تشکر از شما
دوستان من دنبال خرید یه پلیر هستم که یکی DVD رو ساپورت کنه و دیگه اینکه از فرمتهای کامپیوتری روی فلش رو به خوبی ساپورت کنه....
حالا به نظر شما نیاز هست هزینه ی زیادی بابت این بکنم (البته واسه یکی از دوستان میخوام) من نظرم این بود که یه پلیر ساده با حداقل امکانات لازم از برندهای نسبتا خوب مثل ال جی یا سامسونگ بگیره زیر 50 یا حتی 30....(اینم بگم سینمای خانگی نمیخواست)...
حالا میخوام راجع به این بپرسم که اصولا خریدن یکی از پلیرهای خوب بازار واسه کسی که کار خیلی زیادی باهاش نداره انتخاب درستی هست یا نه؟
3588 دي وي دي پلير خوبيه wmv رو هم ساپورت ميكنه ولي avi و mkv مال سينماي خانگي 3540 بودنقل قول: