انقدر ور رفتم تا ok شد:31:
Printable View
انقدر ور رفتم تا ok شد:31:
سلام ، دوستان لطف کنن نظرشون رو راجع به این لپ تاپ بگن
چیزی که هست میخوام تو اجرای برنامه های گرافیکی کم نیاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
DVDWRITER لپ تاپم کار نمی کنه می خونه ولی رایت نمی کنه .این اتفاق از وقتی افتاد که ویندوز7 ریختم.حالا باید چیکار کنم تا درست بشه؟ رفتم دنبال driver گفتم شایدباید اونو بریزم تا درست بشه ولی پیدانکردم (بقیه driverها رو پیدا کردم مثله WEBCAM )فکر کنم برای writerنداره.به نظر شما باید چیکار کنم؟
راستی مدلش هم اینه:dv6-1125
پیشاپیش هم از راهنماییهاتون ممنونم.
من می خوام یه لپ تاپ 13 اینچی بگیرم حول حوش 800 _900 به نظر این دو مدل تو hp موجود استHP DV3-2165 وHP ProBook 4310s
کدوم بهتره چرا دومی سبک تره؟
سلام به همگی...
لپتاپ های HP-Pavilion-DV6-2300 که توی ایران بفروش میره چه رنگیه ؟ کلا" چه رنگ هایی داره ؟
بهترین گارانتی چیه ؟
موفق باشید...:11:
اچ پي گارانتي زياد خوبي تو ايران نداره
رنگ بندي نداره 2300 فعلا تك رنگه مشكي براق با يه سري طرح دايره اي شكل پشتش (قيافش خوشكله) و پايين سمت چپ كيبردش
گارانتي قابل: قبول ايران اچ پي خوبه
ماي اچ پي هم بد نيست
ايران اچ پي بيمه مي كنه لپ تاپو توسط بيمه ايران شايد از اين نظر خوب باشه
ولي به پاي گارانتي هايي مثل ايران رهجو (سوني ) نمي رسه
لطفا جواب بدهید:19:نقل قول:
دوستان لطفا جواب بدین اگه میشه اضافه بر اون بگید که چه مدلی رو پیشنهاد میدین واسه اینکه کار من راه بیفته تا سقف 1300نقل قول:
سلام دوستان..
لطفا عکس از 2190 بزارین..( عکس واقعی ).. چون بیشتر اونایی که تو اینترنت اند شبیه نقاشی هستن....
هفته پیش یکی از دوستان به پیشنهاد من HP DV6 2190 گرفت ... با یه پرینتر Canon اشانتیون نصف قیمت و گارانتی یک ساله ی بین الملل + گارانتی خود اونجا در اومد نهایتا 1300 ! من پیشنهاد می کنم این مدل رو بگیرید ... لپ تاپ کاملی هست !نقل قول:
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
کلا سری DV6 یه شکل هستند و خیلی تفاوت ظاهری ندارند ... طرح پشتشون و استفاده از پلاستیک مشکی !نقل قول: