دوستان امروز یه فروشگاه تصادفی دیدم clip ver.1 چهار گیگ داشت کسی خواست بگه شماره تلفن فروشگاه رو pm کنم.
Printable View
دوستان امروز یه فروشگاه تصادفی دیدم clip ver.1 چهار گیگ داشت کسی خواست بگه شماره تلفن فروشگاه رو pm کنم.
:40::40::11::11:نقل قول:
با تماس با ايشون خريداري شد
مرسي
اپگرد سونیNWZ-B143F به چه صورت است
دست گذاشتی رو پلیری که عموم سونی سنتر ها بر تست در اختیار مشترهاشون گذاشند توصیه میکنم خودت با حوصله یه تست بزنی.
نقل قول:
دمت گرم واسه من هم پخ کن :10: راستی چند
به نظرت fuze بهتره یا clip معمولینقل قول:
خوب فیوز جای رم داره صفحه هر چند کوچک ولی رنگی بسیار مناسب برای نمایش album art و مشخصات آهنگ خروجی صدا به هم نزدیک هست و fuze بیشتر شارژ میمونه ولی خوب کلیب غیر قابل باور کوچیک هست و کنترل های بسیار راحتی داره وبرای استفاده تو حرکت خیلی راحت تره. هر چند وزن و اندازه فیوز هم خیلی کوچک و مناسب هست.
ویرایش:
خواهش میکنم ارسال شد.[/QUOTE]
از شانس من تموم شد :41:
دو تا داشت نا امید از پیدا نشدن وسیله کامپیوتری یه دفعه چشمم به ویترین این مغازه افتاد با کمال تعجب پلیر رو پشت ویترین مغازه زیر زمین یکی از پاساز ها خلوت مرکز شهر دیدم. گفتم شاید کسی به دنبال این برند باشه. اصلا چیزی که دنبالش بودم رو فراموش کردم.
حالا چرا فقط سن دیسک برند های دیگه مثل irever و کریتیو و کوون و ... هم خوب هستند.
منم یه فیوز تو پاساژه دمه خونمون دیدم اونم یه مغازه داغون تازه پشت ویرترینم نه یه جای دور افتاده تو مغازش میخوام بگیرمش همون یه دونه هم داشت