سلامنقل قول:
شما که خودتون استاد ارجاع دادن بچه ها به تاپیکهای مربوطه هستید ، چرا اینجا سوالتونو مطرح می کنین ؟! :31:
لطفا سوالتونو در تاپیک مربوطه بپرسین ! :31:
با تشکر !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212689&page=18
سلامنقل قول:
شما که خودتون استاد ارجاع دادن بچه ها به تاپیکهای مربوطه هستید ، چرا اینجا سوالتونو مطرح می کنین ؟! :31:
لطفا سوالتونو در تاپیک مربوطه بپرسین ! :31:
با تشکر !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212689&page=18
دست شما درد نکنه :11: هدف من کمک کردنه همین :20:نقل قول:
سوال هم که به این تاپیک مربوط داره . تاپیکی که شما معرفی کردین مال اخباره نه سوال درباره ی اخبار!
درسته ! ولی کسی که سوال شما رو جواب میده جوابش می شه اخبار ، پس اگه می خواد قوانینو دقیق اجرا کنه باید تو اون تاپیک پست بده ! :biggrin:نقل قول:
اون وقت شما سوالتو تو این تاپیک پرسیدی ولی جوابشو باید تو اون تاپیک بگیری ! ;)
موفق باشی ! :11:
....خوب همه اینا مربوط به کنکورن دیگه..! :13:
take it easy!:5:
من سایت دانشگاه آزاد رو سر زدم! یه فرم اطلاع رسانی داره که شماره و ایمیل و این جور چیزها را میخواد که زمان آزمون ها را اطلاع بده:8:
من ارسال کردم:27:
و چیزی هم راجع به اینکه ثبت نام شروع شده ندیدم!:19:
حرف این پشتیبان ها را جدی نگیر زیاد!:21:
به منم نگفت
هم ایمیل دادم هم شماره
سلام بچه ها كمك كنيد 11-12 ساعتي كه مهر و آبان ميخوندم آذر شد 7-8 ساعت الان هم شده 3-4 ساعت فكر كنم تا كنكور به صفر هم ميل كنه اصلا حس و حال هيچ چيزي نيست نه درس نه سينما نه پارك نه اينترنت فقط دوست دارم بخوابم چه كار كنم راهنمايي كنيد حالم از خودم داره بهم ميخوره ديگه:41::41::41::41::41:
جریان انگیزه و جاذبه :31:نقل قول:
2-3 صفحه به آخر این تاپیک رو بخون انگیزه بدست بیار :27:
میگم دوستان اگه حال دارید هفته ای یه بار یا 2 هفته یه بار تو مسنجر جم بشیم با هم درد دل کنیم انگیزه بدیم انگیزه بگیریم به هم دیگه دلداری بدیم (ولی بوس نکنیم :31:) کیا پایه ان؟؟؟؟؟(هیچ کی :31:)
این پست که ارسال کنم میدونم 10 تا پست واسه اینه که
لطفا جای مربوطه پست بدین!:21:
من فقط قصدم کمک بود....:41::13:
برای کسایی که تایپ پینگیلیشه خوبی دارن!:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
همه الان تقریبا همین تیپیی ان...
از جمله خودم
...
من چند روز درس نخوندم
ولی هیچی هم نشد!حالم از خودم بهم میخورد!:2:
اما اگه بخونی همه چی درست میشه
یه چیزی را فهمیدم ....این که اگه درس نخونم تا اون آخرین لحظه کنکور همه این ساعتها و لحظه ها
که حتی به خوش گذرانی هم نپرداختم...به استرس و عذاب وجدان تبدیل میشن:2:
و افسرده ام میکنن!:41:
حلا خود دانی انتخاب با خودته ...اگه اینجوری ادامه بدی حالت بدتر میشه:41:
:21:
یه دیالوگ از فیلم ماشین مخوف!:40:
"بابا شما چرا این قدر افسرده این...خوشحال باشین ...شما سفیدین"
!
!:11:
يكنوا و نزولي اكيد!نقل قول:
سلام بچه ها كمك كنيد 11-12 ساعتي كه مهر و آبان ميخوندم آذر شد 7-8 ساعت الان هم شده 3-4 ساعت فكر كنم تا كنكور به صفر هم ميل كنه اصلا حس و حال هيچ چيزي نيست نه درس نه سينما نه پارك نه اينترنت فقط دوست دارم بخوابم چه كار كنم راهنمايي كنيد حالم از خودم داره بهم ميخوره ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]