سلام.
مدل این پونتیاک گراند پریکس یکی تو اهواز هست که خوابیده و تقریبا دیگه اوراقی شده..میخواستم بخرم اما حتی معلوم نبود طرف حساب ما کیه؟؟!!فکر کنم مشکل سندی داشت..انحصار وراثت و اینجور دردسرها..برای اوراقی خوب بود اما بازسازی فکر نکنم..
سلام.
مدل این پونتیاک گراند پریکس یکی تو اهواز هست که خوابیده و تقریبا دیگه اوراقی شده..میخواستم بخرم اما حتی معلوم نبود طرف حساب ما کیه؟؟!!فکر کنم مشکل سندی داشت..انحصار وراثت و اینجور دردسرها..برای اوراقی خوب بود اما بازسازی فکر نکنم..
از این مدل اصفهان من ندیدم کلآ ماشین آمریکایی تک رو زیاد تو اصفهان بیرون نمیارن....
این پونتیاک رو باید از نزدیک دید ولی حدود قیمتش همین هاست....عکسش رو به پدرم نشون دادم و نپسندید...البته بگم تو این 2 تا عکس هیچی معلوم نیست...ولی انگار بتوه خیلی داره!
علی کدوم کامارو رو میگی؟اونی که من یادمه تو ابوریحان سقفش رو بریده بودن که مسخره شده بود
راستی یه خبر بدم بهت اگه آموزشگاه ایمن رو بشناسی
پسر صاحبش یه ترانس AM مدل 78 داره انگار .این بچه سوسول میدونی دقیقا کی هستش اهل کدوم منطقه هستش؟
سلام..
برای همه در این سال جدید میلادی خبر بسیار خوبی دارم..
خبر عالی و خوشحال کننده
برای دوست داران اتومبیل های کلاسیک
پایان کابوس!!!
در دیدار آقای مهندس احمد قلعه بانی ریاست محترم فدراسیون اتومبیلرانی و موتور سورای به همراه آقای دکتر صالح خو رئیس کمیته کلاسیک فدراسیون با سردار رویانیان مشاور محترم رئیس جمهور و ریاست ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در خصوص خودروهای کلاسیک بحث و تبادل گردید و مقرر شد طی جلساتی که در آینده فی ما بین ارگانهای ذیربط برگزار خواهد شد تبصره 7تصویب نامه کمیسیون اصل 138 قانون اساسی در خصوص خودروهای کلیکسیونی (کلاسیک) رعایت شود.
بر اساس این تبصره خودروهای کلکسیونی (کلاسیک) مشمول مقررات منع تردد بند 6 تبصره 7 نمی گردند. با توجه به هماهنگی های انجام شده فدراسیون موتور سورای و اتومبیلرانی در این خصوص پس از تهیه دستور العمل های اجرای آیین نامه های مربوطه کارت عضویت برای این خودروها صادر نمایند پیش بینی می شود که کانون جهانگردی با فدراسیون در این موضوع مشارکت های لازم را داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط هادی نیک پور در سه شنبه هشتم دی 1388 و ساعت 18:51 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید شما هم شنیده باشید اما دیگر تمام شد و همه به آنچه میخواستیم رسیدیم...
حال نوبت ماست که ادامه دهیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خیلی بیشتر از قبل برای آن ماستنگ انگیزه دارم...!!!
پس با اين تفاسير باز ماسل هاي امريكايي قيمت هاشون چند برابر ميشه و من و سعيد نميتونيم به ماشينمون برسيم:41::41::41:
سلام
نه اینجور نیست..برای کسی که دنبال عشقش باشه همیشه راهی هست..جوینده یابنده است..
راستش نمیشناسمشکد:http://g.imagehost.org/0425/26062008262.jpg
=====
اون شبی که پونتیاک GP رو دیدم شب بود و تاریک
نتونستم درست حسابی بدنشو و توشو بررسی کنم
سلام.
امروز داشتم آلبوم عکسم رو میدیدم که یه دفه به این عکس بر خوردم!
این خودمم اون شورلت نوا c3 هم مال پدرم بود!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
=====
خبر رو من هم خوندم خبر خوبی بود البته من میدونستم..!بهتون که گفتم.....!!!
محمد جان 500 تومن برا خريد مكوان جور شد؟ يه چيز ديگه(از همون كوچيكي خوشتيپ بودي)
سلام...
نه بابا خوش تیپی به من نیومده!
500 میتونم جور کنم...