واسه من كه درسته و سايت بالا اومد. چه اروري واسه شمي ميده؟نقل قول:
من همين و از همينجا گرفتم و نصب كردم،مشكلي نداشت. مطمئن شو مسنجر 9 داري و برنامه رو به درستي توي ادمين داره نصب ميكني.نقل قول:
موفق باشيد.
Printable View
واسه من كه درسته و سايت بالا اومد. چه اروري واسه شمي ميده؟نقل قول:
من همين و از همينجا گرفتم و نصب كردم،مشكلي نداشت. مطمئن شو مسنجر 9 داري و برنامه رو به درستي توي ادمين داره نصب ميكني.نقل قول:
موفق باشيد.
ای بابا باز هم که این یاهوی ما وصل نمیبشه
همش هم یه ارور با کد 81003004 میده
در ضمن یاهو 9 دارم و ویندوز 7
راستی اسمایلی بزرگ یاهو هم نیست
سلام دوستان.
می خواستم ببینم متن pm های یاهو تو ویندوز 7 در کجا ذخیره می شود؟ چون می خوام ویندوز رو عوض کنم ولی حتما به pm هام نیاز دارم.
خیلی ممنون.
سلام
من ویندوزم 7 هستش
مودمم رو خود ویندوز شناخته من هم درایورش رو نداشتم
الآن هم کانکتم
ولی وقتی میخوام با یاهو SING IN بشم این پیغام رو میده
البته تو ویندوز XP درست کار میکنه
نسخش هم:10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی:
مشکلم حل شد :10:
این پیام برای من هم میاد ولی باعث بسته شدن یاهو نمی شه.
می خواستم ببینم متن pm های یاهو تو ویندوز 7 در کجا ذخیره می شود؟ چون می خوام ویندوز رو عوض کنم ولی حتما به pm هام نیاز دارم.
بالاخره کسی نیست به این درخواست ما جواب بده.
سلام
دوستان میشه بگید تو یاهو مسنجره 10 چه جوری میشه وارد چت رومها شد.
من که گزینه ای نمیبینم.اصلا همچین امکانی هست که وارد چت رومها در یاهو مسنجره 10 بشیم
با سلام. دوست عزيز يكم صبر پيشه كنين تا جواب بديم :31:نقل قول:
واسه اينكه كجا ذخيره ميشن بايد گفت كه اولا شما بايد اول كار اين رو واسه ياهو تعريف ميكردين كه شما ميخواين همه ي پي ام هاتون رو ذخيره كنه. اگه اين رو بهش گفته باشين مشكل حله. ( چون پيش فرضش غير فعال هست !)
خوب حالا كجا پي ام ها ذخيره ميشن: به فولدري ياهو در program files برو و وارد فولدر messenger شو. سپس فولدر profiles. خيله خوب. اينجا تمامي آي دي هايي رو كه روي مسنجر سيستمتون باهاش لاگين كردين رو مشاهده ميكنين.
پي ام هاي اد ليستهاي هر آي دي هم داخل پوشه ي مربوط بهش هست . همينا رو شما نگهداري كنين كافيه.
موفق باشيد.
به منوي messenger برو و سپس yahoo! chat و بعد هم join a room.نقل قول:
موفق باشيد.
نقل قول:
چه جوری باید این قابلیت رو برای یاهو تعریف کنم؟
خیلی ممنون.