هفته قبل نمایندگی ایران خودرو ماشین دوستم را برای اینکه ار کارت طلایی بتونه استفاده کنه 10000 از کیلومترش کم کرد؟؟نقل قول:
چطوری این کارو انجام داده؟
چگونه میشه به این کار پی برد؟؟
Printable View
هفته قبل نمایندگی ایران خودرو ماشین دوستم را برای اینکه ار کارت طلایی بتونه استفاده کنه 10000 از کیلومترش کم کرد؟؟نقل قول:
چطوری این کارو انجام داده؟
چگونه میشه به این کار پی برد؟؟
آره کلاچم خیلی پایینه و بالاش خلاصی داره، پس اول برم سراغ سیم کلاچ و بعد هم بالانس چرخ ها.نقل قول:
خودم می تونم کلاچو تنظیم کنم؟ کار سختیه؟
1 مشکل دیگه هم اینه که وقتی ماشینو می زارم دنده 1 با رها کردن کلاچ و بدو ن گاز دادن ماشین راه میوفته. اینو میتونم خودم درست کنم یا برم تعمییرگاه؟
ماشین 206 بود؟نقل قول:
دوستان ممنون از راهنماییتون . . . یه سوال دیگه !
وقتی میخوام یه دنده رو پر کنم اولش کم شتاب میگیره ولی یهو میشه مثه جت , چرا ؟ این تاخیر بخاطره چیه ؟
دقیقا می شه یه عکس ، راهنمایی، چیزی بکنید ببینم این دو مورد کجای ماشین هستن تا بررسی شون کنم؟ ممنوننقل قول:
بسیار راحته ولی با احتیاط کنار رادیاتور و روی گیرباکس یه سیم می بینید که به راد کلاچ وصله اونو که پیچش دنده داره و نیم دوز نیم دور سفت میشه رو با فشار دادن راد به سمت عقب تا 3 دور سفت کنید و حتما چک کنید چون زیاد سفت کردن باعث حلاصی می شه و خوب نیست امیدوارم مشکل برطرف شهنقل قول:
جلوی موتور و جای دریچه گاز جایی که لوله هواکش به اون وصل میشه یه استوانه کوچک 3 سانتی می بینید اون با احتیاط باید باز شه که اورینگش خراب نشهنقل قول:
منظورتون این جاهایی است که تو عکس مشخص کردم؟ اگه نه میشه تو عکسها مشخص کنید دقیقا کجا هستش؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نهنقل قول:
سمند ef7
یه سوال دارم اگه مربوط به این بخش نیست ببخشید
چه تفاوتی بین دوگانه سوز کردن کارخونه با بیرون وجود داره که مردم اینقدر روش حساسند؟