مرضیه بقیه اموزش ساخت لباس را نمی گی:20:
Printable View
مرضیه بقیه اموزش ساخت لباس را نمی گی:20:
مرضيه ميشه آموزش رو ادامه بدي؟ البته خودم هم اين آموزش تو رو به زبان انگليسي دارم
اما milk shape رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام مثلا save as كنم ميگه بايد ازسايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
registeration code بخري..... حالا چيكار كنم؟ بعد weshs unimesh plugin هم لينك دانلودش خرابه .اگه نسخه
جديدش رو داري لينكشو بزار.در ضمن سايت mod the sims2.com هم نمياد. واسه شما هم اينجوريه؟
لطفا جواب بده ممنون ميشم.
نسخه ي جديدشو ندارم
مال من كه هر دفعه كه كامپيوترمو خاموشش كنم ميگه بايد از اول نصب بشه! ديگه دنبالش نرفتم
اينو منم اينگليسيشو دارم ترجمه ميكنم ديگه!
اما فعلا وقت نميكنم
ولي اگه خواستيد همون آموزش انگليسيشو ميزارم چون با عكسه كاملا مشخصه كه بايد چي كار كنيد
مرضیه جون خوب شد برگشتینقل قول:
انگلیسی شو بزار شاید مام یه کار مفید کردیم ترجمش کردیم
آیا The Sims 2 :Erotic Dreams هم در مورد (stories) ها هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا پاسخ دهید........لطفا حاشیه سازی نکنید........فقط در حد (بله) یا (خیر) ........لطفا
آخه حجمش 7/3 گیگا بایت هست ..... نمی تونم دانلود کنم......
نقل قول:
من ميگم چطوري بايد registeration codeش رو گير بيارم.؟:13:مگه توازكجا دانلود كردي كه اين ارور رو
نميده؟weshes unimesh plugin هم اگه دانلود كردي لينكشو بذار.
هر سیمزی که آخرش stories داشته باشه از این سری هستش...و تازه سری stories نباید Sims2 داشته باشه... :27:نقل قول:
میشه: The Sims CASTAWAY
{این سیمز بالا مثال بود} [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغيير در پيش نماي ساخت كاراكتر(آموزش1)1_ اين مسير رو در كامپيوترتون پيدا كنين:C:\Programs\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\GlobalLots/cas.package2_اين فايل رو تو اين مسير كپي كنين:c:\My Documents\EA GAMES\The Sims 2\LotCatalog3_ حالا بايد اسم فايل روتغيير بديد.(مثلا اگه 15 تا فايل نو اين پوشه هست اسم فايل كپي شده رو بذارين:cx_00000016.package)4_ حالا بازي رو اجرا كنين و وارد يه شهر بشين.توي ليست lot catalog (ليستخونه ها) يه خونه جديد ميبينين كه اسمش يه چيزي شبيه اينه: jjlghjjk .5_ اين خونه رو يه جايي از شهر قرار بدين و وارد اون بشين.6_ توي خونه چندتا مبلمان و تابلو و... ميبينيد.شما ميتونين جاي اونا رو عوض كنينيا وسايل جديدي رو جايگزين اونا بكنين.7_ بعد از انجام تغييرات گزينه save رو بزنين و از خونه خارج بشين.8_ از بازي خارج بشين و دوباره اين مسير رو دنبال كنين:c:\My Documents\EA GAMES\The Sims 2\LotCatalog9_ حالا فايل cx_00000016.package رو كپي كنين وتوي اين مسيربذارينC:\Programs\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\GlobalLots10_ حالا شما بايد اين فايل جديد رو جايگزين فايل cas.package كنين.و اسم اونرو مثلا بهcas.package.old تغيير بدين و فراموش نكنين كه از اين فايليك back up بسازين.11_ خب حالا بازي رو اجرا كنين و create a family رو بزنين وتغييرات رو ببينين.
قسمت اول
Money Tree
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه گلدون (پولدون) که باید بهش آب بدید تا
بهتون پول بده.
ReNuYuSenSo Orb
ورژن:Night Life
با این وسیله سیم شما میتونه هدف زندگی و
Turn ons و Turn off ها شو تغییر بده.
Smartmilk
این وسیله دارای شیرهای خاصیه که اگه اونا رو
به Toddler ها بدین بخورن میتونن کارهایی مثل
راه رفتن , صحبت کردن و ... رو زودتر یاد بگیرند.
توضیحی در مورد Aspiration Rewards
قسمت اول
Money Tree
این یه گلدون (پولدون) کهباید بهش آب بدید تابهتون پول بده.
......
ReNuYuSenSo Orb
ورژن:Night Life
با این وسیله سیم شما میتونه هدف زندگی و
Turn ons و Turn off ها شو تغییر بده.
......
Smart Milk
این وسیله دارای شیرهای خاصیه که اگه اونا رو
به Toddler ها بدین بخورن میتونن کارهایی مثل
راه رفتن , صحبت کردن و ... رو زودتر یاد بگیرند.