بچه ها مشكلم حل شد. بعد از اينكه تعداد پست هام به ده تا رسيد، گزينه ي تشكر فعال شد.:46:نقل قول:
Printable View
بچه ها مشكلم حل شد. بعد از اينكه تعداد پست هام به ده تا رسيد، گزينه ي تشكر فعال شد.:46:نقل قول:
از کجا میبینیم که چندمین کاربر عضو شده هستیم؟
يه موضوع بينهايت پيچيده (البته برا من)
خب از اينجا شروع ميكنيم:
در مورد داش سينا:
Sina
متولي فروم
تعداد بازديد كنندگان از پروفايلش:21,402
------------------------------
Meisam
كارش چيه؟آره اونم متوليه
تعداد بازديد كننده از پروفايلش:20,865
------------------------------
Ali
آره اونم متوليه فرومه
حالا -> تعداد بازديد كنندگان از پروف:4,076
-------------------------------
نوبت ميرسه به 'POP'
اينم 5,693 تا
و اينك Shahin King كه رسما 41,912 تا انسون از پروفش بازديد به عمل اووردن
و در نهايت كلام MaFia جان با 6,851 و اندي
حالا رفقا اينجارو داشته باشيد نكته اصلي اينجاست:
جناب hoosein62 با تاريخ عضويت 01-07-2010 و جمع كل گفتگوهاي 43 داراي 198,576 تا بازديد كننده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستش
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
من ازشم پرسيدم اما اطلاعي نداره
اين چجور قضيه ايه
اصلا بابك جون خودت نهايتا 40 هزار تا بازديد كننده داري اين حسين 62 عزيز چطوري اين همه بازديد داره؟
اينم پروفش:
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=591748
مثلا برای شما:نقل قول:
http://forum.p30world.com/member.php?u=416402
از :
u=416402
سلامنقل قول:
این که به نظرم میرسه ، البته نمیدونم درسته یا نه ( خودم فکر میکنم درست باشه )
وقتی توی پروفایلتون هستین ، آخر آدرس پروفایلتون یه عدد هست . احتمالا اون شماره شما باشه .
برای من 543724 هست .
چه نکته جالبی.نقل قول:
اینرو باید ادمینا یا سوپر مدیرا و .. .بگن. شاید باید دید چه یوزری هست که برای بازدید از این پروفایل ساخته شده. اونم 198 هزار بار :18:
نقل قول:
حالا رفقا اينجارو داشته باشيد نكته اصلي اينجاست:
جناب hoosein62 با تاريخ عضويت 01-07-2010 و جمع كل گفتگوهاي 43 داراي 198,576 تا بازديد كننده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستش
البته حسین آقا از بچه های دوست داشتنی و باحال انجمن هست که یه بار بن شدند و یوزر فعلی را بعد از بن شدن ساختند . فکر کنم تعداد بالای بازدید کننده به خاطر همین باشه .نقل قول:
چه نکته جالبی.
اینرو باید ادمینا یا سوپر مدیرا و .. .بگن. شاید باید دید چه یوزری هست که برای بازدید از این پروفایل ساخته شده. اونم 198 هزار بار
البته 198 هزارتا .... ؟؟؟
نقل قول:
آره پس يعني سينا اين پن شيش سال كه اينجا رژه رفته اصلا بهشم توجهي نشده و هيش كي باهاش دوس نبوده كه بازديد كننده هم كم داشته
ميگم نكنه اين حسين 62 عزيز روزي چنبار از خودش بازديد ميكنه؟:دي
راستي اين قضيه ي شماره كاربرا مثله u=4545 غلطه چون اونجا بنويسيد 1 و 2 يا 3 هيچي نمياره
نقل قول:
شاید هم یه باگی چیزی باشه. که احتمالش بیشتره. چون هر چه قدر هم یوزر یا یوزرهایی به پروفایلی سر بزنن به این عدد نمیرسه.
حسین آقا هم حتما از بچه های دوست داشتنی هستند و علت چیز دیگری است. اگر هم همان اولی باشه خب باشه شاید خودش یا کسای دیگه ای دوست داشتن آمار پروفایلش بره بالا. ولی عجیب حوصله میخواد. :31:
کسی اگه از یوزر خودش بازدید کنه به تعدا بازدیدکنندگانش اضافه نمیشه.نقل قول:
این شماره کاربر هم تقریبیه و فکر کنم از هفتصد یا هشتصد و خورده ای شروع میشه و ... .
کمترین شماره ای که پیدا کردم 961 هستنقل قول:
این شماره کاربر هم تقریبیه و فکر کنم از هفتصد یا هشتصد و خورده ای شروع میشه و ..
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=961