الان یه چیزی دیدم که به نظرم جالب اومد؛ به درون مستطیلهای قرمز نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه چیزی دیدم که به نظرم جالب اومد؛ به درون مستطیلهای قرمز نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشكل با سيو كردن صفحات همين فروم سايت پي سي ورلد
من مي خواهم صفحه اي را در حالت ورك افلاين سيو كنم كه بعدا وقت كردم مطلبش را بخوانم
ولي مشكلي كه هست هنگام سيو كردن نمي گذارد سيو شود و پيام زير مي ايد:
This Web page could not be saved
لطفا راهنمايي كاملي بكنيد كه چه كار كنم؟
با تشکر.
فکر کنم وقتی نزاری صفحه کامل کامل باز شه و Stop رو بزنی،نتونی Save ش کنی...نقل قول:
حتی اگه یه اسمایلی کوچولو هم مونده باشه،بعضی وقتا Save نمی کنه...:46:
نقل قول:
Thanks Sir:46::12:
فکر میکنم میشه تنظیم کرد تا پستها رو به ترتیب تاریخ از اول تا آخر یا آخر به اول مرتب کنه. فکر کنم تنظیمات وی بی رو باید تغییر بدید تا درست بشه.نقل قول:
نقل قول:
و البته این مشکل فقط در اینترنت اکسپلورر اتفاق می افته تو بروزرهای دیگه همچین پیغامی نمی اد حتی اگر صفحه کامل باز نشده باشه شما می تونی دکمه Stop رو که زدی و دیزکانکت شدی براحتی سیوش کنی مثلا تو فایر فاکس یا اپرا ولی تو اینترنت اکسپلورر معمولا این طور گیرها می ده !!:20:
این Aqua حالش خوبه؟ یه پست من رو پاک کرده بود 3 بار برام پیغام داده بود!!! خیلی با حاله.
دوستان واقعا در تعجبم سایت به این pro یی چنین گزینه های ساده ای رو نداره؟
ماوالله حداقل در سایت های خیلی عقب مونده تر و old تر از این سایت گزینه های تشکر ،قرار دادن لینک و ... رو مشاهده میکنیم.
مدیران سایت لطفا این plugin ها رو به سایت اضافه کنند .
دو تا قالب زیبا و لایق این سایت به سایت اضافه کنند. این همه کابر با وجود این گزینه ها راحت میتونند به فعالیتشون ادامه بدن. مخصوصا اینکه گزینه تشکر مانع این میشه که دوستان لطف بکنند و پست های زیباشون رو با عناوین تشکر در تایپیک ها بفرستند!
قرار دادن لینک هم که دیگر نوبرش است!:18:
عزیز دل،می بخشید من جواب میدم...مدیرا باید بگن...ولی خب چیزایی که از خود مدیرا شنیدم میگم:نقل قول:
قابلیت لینک دادن به خاطر مسایل فیل ترینگ چند ماهه که از حقوق کاربران عادی و فعال برداشته شده...فقط همکاران و مدیران می تونن لینک مستقیم بدن...چون که اگه سایت مقصد (که بهش لینک میدیم) ،فیل تر باشه یا بعدا" فیل تر بشه،پیسی ورلد به این بزرگی و این همه کاربر،میره رو هوا و فیل تر میشه...:5:
پس چه بهتر که هیچکس از کاربران عادی نتونن لینک بدن،چون ممکنه هر کسی انحرافات داشته باشه و نمیشه جلوشو به این زودیا گرفت (حالا من موندم که کاربر فعالا چرا این قابلیت رو ندارن؟ مگه مدیرای عزیز نمیگن ما کاربرای فعالمون رو از کلی فیل تر اخلاقی و ... می گذرونیم؟ پس دیگه جای نگرانی ای نیست که...)
مورد دوم هم فکر می کنم سلیقه ای باشه...به نظر من هم همین جوری باحال تره!:27: (حالا کی نظر تو رو خواست؟)
والله این همه فروم ما دیدیم همه قابلیت لینک دادن دارند بازی سنتر به اون بزرگی چرا این همه لینک داره ولی ----- نمیشه؟ دارینوس هم همینطور؟ این همه انجمن؟!نقل قول:
تشکر باید باشه چون یک امر واجب و یک گزینه برای جلوگیری از spam هست!