آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
Printable View
آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
نه هنوز نیومده . مغازه دارها که ... هم بارشون نیست !نقل قول:
تو بازار ایران یه خورده بگردی همه چیز برای pc پیدا میکنی!!!
این است عجیبا غریبا!
آره اومده.سه تا دی وی دی هم هست و cpu سه هسته ای هم میخاد.
نه بابا كي اومد الان ميرمboys teamببينم چي شده.نقل قول:
نه بابا هيچ خبري نيست.البته اون دوست عزيز گفتن تو بازار ايران همه چي برا پي سي اومده.تو گيم اسپات هم خبري نيست.
آخرين بازي هاي PC:ه منتشر شده:
Sectin8
Mini ninjas
عزیزان شایعه نپراکَنید!!
تاریخ انتشار که هنوز موعدش نرسیده دوستان!!
میدونم الکیه.
کسی نگرفته ببینیم چیه؟3 تا DVD :18::18::18::18::18:
در مورد گرافیک و سیستم مورد نیاز خیالتون رو راحت کنم
با 2 گیگ رم و یه گرافیک حداقل 8500 و یه سی پی یو دو هسته ای خیلی راحت و روون میتونید بازی رو اجرا کنید
گرافیک این بازی رو میتونید با گرافیک مورد نیاز Devil May Cry 4 و Street Fighter 4 مقایسه کنید. من Benchmark ش رو دانلود کردم گرافیک در همین حد بود. و البته با این مشخصات هم که گفتم عالی اجرا میشه
پس نیازی به ابر کامپیوتر برای اجراش ندارید.
در ضمن گرافیک های سری 8 از 8500 به بالا زیاد از لحاظ قدرت و تست هایی که من رو مدل های مختلف انجام دادم فرقی با سری های بالاتر (البته در رده های نیمه حرفه ای) ندارن.
دیگه هی نگید اجرا نمیشه و از این حرفا! فکر کنم 40 فریم در ثانیه برای اجرای هربازیی عالی باشه. اینطور نیست؟
نسخه بنچ مارک اومده 500 مگ هم حجمش هست فقط جهت تست سیستم