اره اونم همینطوری خش خش میکنه.نقل قول:
Printable View
اره اونم همینطوری خش خش میکنه.نقل قول:
ویندوز رو عوض کنید و درایور صدا و بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد جک صدا رو تمیز کنید و دوباره تست کنید
درست نشد یک علت میتونه از نویز اطراف باشه یا ایراد از طرف مین یا پاور سیستم است
salam . man tazegi system gereftam vali in system nemitoone az tamame tvanesh estefade kone . masalan bazi pes 2014 nasb kardam ama too bazi eslemotion mishe . dar hali k systeme man moshakhasetesh balatare ! dg boridam . mishe komakam konid va rahnamaiii konid chera intorie va chekar konam ?
cpu: core i5
graphic : amd hd 8750 - 2g
ram : 4g ddr3
ka30 javabe mano nemide ?
لطفا فارسی تایپ کنید
با بازی های دیگه هم بررسی کنید و نتیجرو بگید
کند بودن تو بازی علت های زیادی داره ضعیف بودن سیستم مشکل دار بودن بازی خرابی ویندزو ویروس آپدیت نبودن درایور ها به خصوص گرافیک
و علت های دیگه مثل دمای بالا پاور و هارد سیستم
مرسی از راهنماییت دوست عزیز . اما مشکل من جای دیگست . این که کلا سیستم من نمی تونه تمام تواناییش را به کار بگیره . برای مثال برای برنامه کتیا ( برنامه مهندسی ) core i3 راه می اندازه اما سیستم من core i5 است . یا گرافیکه مورد نیاز 1g اما سیستم من 2g . چکار کنم که بدونم سیستم من دقیق چیه مشخصاتش و اینکه چجوری بفهمونم به سیستم که به خدا تو بالا هستی ! :n02:
اقا من ویندوز عوض کردم درایور رو هم اپدیت کردم جک صدا رو هم تمیز کردم کیسم برق داره میتونه از اون باشه؟نقل قول:
ممکنه باشه برق دار شدن کیس میتونه از اتصال بدنه باشه اتصال مین با بدنه کیس یا کانکتورهای پاور با کیسنقل قول:
سیستم رو بیرون از کیس تست کنید
علت بعدی پاور سیستم است
سیستم لپ تاپ است . acer e1-572g . بدم بیرون تست کنن ؟
یه چند وقتیه موسم رو سیستمم نمیخونه (البته موس سالمه) تو کنترل پنل هم وعضیتش اینجوریه: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) باید چی کار کنم با تشکر