سلام
من با حدود 200 تومن يه گرافيك ميخوام بگيرم
مادر برد = ابيت 945
رم 2 گيگ
سيپي يو = اينتل 3.6 3.9 1 مگ كش
چه گرافيكي بدردم ميخوره يا اصلا تا چه حدي مادر بردم ساپورت ميكنه؟
Printable View
سلام
من با حدود 200 تومن يه گرافيك ميخوام بگيرم
مادر برد = ابيت 945
رم 2 گيگ
سيپي يو = اينتل 3.6 3.9 1 مگ كش
چه گرافيكي بدردم ميخوره يا اصلا تا چه حدي مادر بردم ساپورت ميكنه؟
شما می تو انید در حد این بودجه سراغنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون محترم دقیقا چه برندهایی از 8800 gt به قیمت 280تا 300 تومن میتونم تو بازار پیدا کنم ؟؟؟؟؟
رضا-ایرانیان -ولیعصر-پایتخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xfx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] inno3d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gainward
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PALIT
اینا هستن شاید قیمتشون هم کمتر باشه
مو فق باشید
گارانتی گلسان بهتره و قابل اعتماد تره یا تک دیتا برای کارت8800 gts 512؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم یکی برای Inno3D و اون یک برای EVGA هست ... منظروم تک دیتا برای EVGA ...نقل قول:
گارانتی گلسان بهتره و قابل اعتماد تره یا تک دیتا برای کارت8800 gts 512؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اینطوری انتخاب کنی ...
هر دو تا شون دارن تو ایران گارانتیه یه ساله میدن تا یه سال میشه یقشو نو چسبید :22: در صورتی که خدایه نکرده کارتتون سقط شود:blink::24::42::20::31::41::10::20: می شه کاریش کرد و نمی تو نن حرفی بزنن
درد سر زیاد داره هو اشو باید داسته باشی :21:
ببینم مگه این کارت نسبت به قدیمتر ها خیلی حساسه....که میگید هواشو داشته باش...........یعنی 3-4 سالم عمر نمیکنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از دو برند گاینوارد یا انو3دی رو پیشنهاد میدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون محترم دقیقا چه برندهایی از 8800 gt به قیمت 280تا 300 تومن میتونم تو بازار پیدا کنم ؟؟؟؟؟
رضا-ایرانیان -ولیعصر-پایتخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yasser1680 عزیز ، کدام یک کیفیت بهتری داره ؟
در ضمن Asus , giga چطوره ؟ کیفیتش بیشتر نیست ؟؟؟
دوستان کسی قیمت gainward ، inno ، asus ، giga رو داره ؟
بسته به پولی که میدید داره .. مثلا GainWard از نظر قیمت گزینه خوبیه ... ولی در کل اونایی که گفتین خوبن ...نقل قول:
yasser1680 عزیز ، کدام یک کیفیت بهتری داره ؟
در ضمن Asus , giga چطوره ؟ کیفیتش بیشتر نیست ؟؟؟
دوستان کسی قیمت gainward ، inno ، asus ، giga رو داره ؟
باور کن دو باره می گم من بی گنا هم نه اینطور نیست اگه به تمیزیه کارتت فکر کنی و هو اشو داشته باشینقل قول:
یه وقت تب نکنه و همیشه سرما بخوره به این زو دیا از پیشت رفتنی نمی شه حالا کو تا اون مو قع
وقتی ایشا ا... 50 سا له شدی برو کرایسیس :18: :21: :blink: بازی کن (قحطیه بازیه اینو گفتی) اگه تا اون
مو قع بازی خور بمو نی (شک دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این کارتا عمرشون بیشتره 3 یا 4 سال که خدایش بی انصا فیه
ولی طو لی نمی کشه که ازش بدت می یاد و دو باره مجبور می شی که یه خرج بزاری رو دستت :10:
یه چیز دیگم هست که دیدی شر کتهایی مثل bfg , evga گارنتیه ما دام العمر میدن من شک دارم
دو ام بیارن ولی حالا که این طوری مشتری جلب کردن یعنی میشه گفت که همون یه عمر حساب کن :23:
بعد ا چه حوری می خوان با مشتری کنار بیان اینده معلو م می کنه :20:
مو فق باشید