دوربین یادت نره ....نقل قول:
Printable View
دوربین یادت نره ....نقل قول:
خوب بود خوش گذشت.....
آقا جاوید عکسارو بده بیات....
راستی این بنده خدا لاولی من .... اومده بود (پرینتر هم خریده بود :دی))
ولی بنده خدا وقتی دید هیچکی نیست برگشت :دی
غافل از اینکه ما بودیم :دی
ما هم برگشتيم ... خوش گذشت فقط آقا سامان كه گفت دوربين بياريم خودش نيومد !
خب خوش گذشت؟
چند نفر بودین؟ کی اون وسط پیاده شد؟:31:
یکی بیاد یه توضیحاتی بده
امان از دست اعضای جدید!!!نقل قول:
نامردا من از ساعت 14:50 اون جا بودم بعد ...!:41::18::19::13:نقل قول:
من بد بخت ... خوب چی میشود میومدی جلو راستی تو همون یارو با اورکت کرم نبودی که یه کتابم دستش بود؟:13:
اره من دیدمت.... ولی اونی نیستم که فکر کردی :دی من حدود ساعت 4 رسیدم اونجا.... بالافاصله اومدم سر قرار .... (یه کاپشن مشکی و یه شلوار لی مشکی پوشیده بودم) فکر کنم تو قرار اول تابستون همدیگه رو دیده بودیم......همون روزی که سامان بهمون شام ساندیس داد:دی تو همون عکس دسته جمعی من سمت راستت نشسته بودم :دی یه زنگ با گوشیم زدم... زیرچشمی هم یو را میدیدم :دی که روی نیمکت نشسته بودی و پرینترت هم کنارت بود ولی خوب با خودم گفتم شاید دلش نخواد الان بیات جلو بعدش رفتم یه ابی به دست وصورتم زدم (دستشویی :دی) بعد از همونجا محل قرار را زیر نظر داشتم.... یواش یواش جلو اومدم :دی بعهدشم دیدم که یو دیگه نیستی اونجا :دی با کمی جستجو دیدمت که رفتی جلو حوض روی سکو نشستی بعد از چند دقیقه رفتی نیمدونم نوشابه ، بستنی؟؟؟ بالاخره یه چیزی خریدی و ییهو غیبت زد :دی همینکه غیبت زد الفین رسید :دی و خلاصه اینطور ینی اگه 3 دقیق بیشتر میموندی میتونستی مارو ببینی
من نیومدم ، چه خبر شد ؟ خوش گذشت ؟
خیییلی خوب بود....نقل قول:
مخصوصا اینکه خیلیا نبودن :دی (مثل بعضی......)
خلاصه خوب بود
راستی سامان جان با من قهری؟؟؟؟چهرا دیگه تو مسنجر نمیای؟؟ بابا میخوام یه کم سر به سرت بزارم
خیلی روت زیاده وا الله
مردم از بس پی ام میدم ،، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی جدی ناراحت شدی از دستم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به خدا شرمنده.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(توضیح: ظاهرا ایشون پیغام خصوصیش هنوز فعال نشده بنابراین ناچارم اینجا بهش توضیح بدم)