یکی کمک کنه..من میخوام تم پاک کنم!! از کجا remove کنم؟؟ یعنی دیگه باید برم سراغ ریست فکتوری؟؟ اره
Printable View
یکی کمک کنه..من میخوام تم پاک کنم!! از کجا remove کنم؟؟ یعنی دیگه باید برم سراغ ریست فکتوری؟؟ اره
من هم با دکمه ی c نمیتونم تم پاک کنم ولی در عوض توی app.manager تمام تمهای نصب شده وجود دارند و از اونجا براحتی پاکشون میکنم!!سیروان جان مطمئنی که شما میتونید تم ها رو با زدن دکمه ی c پاک کنید؟؟؟؟ورژن فریم ویر گوشی شما چنده؟؟؟من که دارم شاخ در میارم!!!نقل قول:
كسي نيست ؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چجوری ین کار رو کردین؟
سیروان جان منظور رامی جان رو نگرفته!!!سیروان خان با دکمه ی c تم نصب نشده در فایل منیجر رو پاک میکنه!!!!سیروان جان منظور رامی جان اینه که تم نصب شده رو از کجا میشه پاکش کرد!!به نظر من تنها راهش app.manager هست!!من تمام تمها نصب شده ام در اونجا قرار دارن!!در ضمن ساسان جان شما در راگیری شرکت کردید؟؟؟باید به نوکیا رای بدید!!2 رای دیگه میخواهیم تا با اسباب بازیهای سونی اریکسون برابر بشیم!!من فضای رای دادم!!من به برند الجی رای دادم!ولی از اونجایی که الجی رو در رای گیری شرکت نداده بودند من هم به صورت کاملا تخماتیک و خیالی به الجی رای دادم چون الجی is my life....life is good
سلام سیروان جان....نقل قول:
شما هم دوستان من هستیند.... از نوع خوبش.... اما اینا همشهریهای من هستند....
میخواین اسم شما رو هم بنویسم؟؟؟؟
بچه ها 5700 من با کله رفت کف مي ني بوس آخ نگفت
it means that only 5700
مال منم با زدن C پاک میشه!نقل قول:
من دارم واقعا گیج میشم..یکی میگه با دکمه c پاک میشه یکی میگه نمیشه..خود من هم نمیتونم پاک کنم..فقط بعضی از تم ها در app.mgr هست..حالا چکار کنم؟؟باید ریست تنظیمات کنم؟؟
هر کی مشکل پاک نشدن داره با فایل منیجر بره تو فایل های سیستمی و اون تم رو از پوشه SKIN پاک کنه.نقل قول: