اينكه بعد از فارغ التحصيلي 6 ماه فرصت برا ارسال دفترچه دارين، 6 ماه كامل هست؟ يعني اينكه تو اين 6 ماهه دفترچه رو بايد ارسال كرده باشي؟ يعني بايد زودتر ارسال كني كه قبل از تموم شدن 6 ماه به نظام وظيفه برسه؟ چه مدت زودتر بايد بفرستي؟
اينكه بعد از فارغ التحصيلي 6 ماه فرصت برا ارسال دفترچه دارين، 6 ماه كامل هست؟ يعني اينكه تو اين 6 ماهه دفترچه رو بايد ارسال كرده باشي؟ يعني بايد زودتر ارسال كني كه قبل از تموم شدن 6 ماه به نظام وظيفه برسه؟ چه مدت زودتر بايد بفرستي؟
معمولا 2 هفته زودتر میفرستند که مشکلی پیش نیاد و به موقع به نظام وظیفه برسه و 6 ماه از زمان تاریخ فارغ التحصیلی شروع میشود، من توصیه میکنم اگر نهایتا قصد رفتن دارید سریعا پست کنید، یکی از هم خدمتی های من به خاطر 2 هفته دیر پست کردن 3 ماه اضافه خدمت دفترچه خورده که وقتی بیاید خدمت متوجه میشید 1 روز اضافه خدمت هم چه عذابی دارهنقل قول:
درود و سلام بر دوستان گرامی
من متولد نیمه دوم (بهمن ماه) 1369 هستم و امسال هم دانشگاه رفتنم قطعیه. اینطور که من در این تاپیک و بخصوص پست 9 خوندم
باید برای ثبت نام کردن در دانشگاه از قبل دفترچه برای نظام وظیفه ارسال کرده باشم.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=435027
آیا همچین چیزی صحت داره و اگر آره حالا باید چیکار بکنم؟
ممنون میشم که دوستان و اهل فن به درستی و کامل جوابمو بدند.
سپاس
سلام آقا:دی
واسه معاینه اولیه از کجا میتونم دکتر های معتمدو پیدا کنم (تهران)
نقل قول:
سلام.
اگر مشمول بودید و دفترچه نفرستادید ،غیبت خوردید و دانشگاه نمیتونید ثبت نام کنید.
اگه هنز مشمول نشدید باید دفترچه بفرستین و برگه سبز براتون بیاد و با برگه سبز برین ثبت نام کنین
نقل قول:
شما نباید پیدا کنید.
دکترهای نظام وظیفه باید معاینه کنن.
تشریف ببرید نظام وظیفه شهر خودتون و اقدام کنین.
موفق باشید
آخ مدارکو باید داد پلیس +10 اصلا فعلا کاری به نظام وظیفه ندارم.نقل قول:
دکترهای نظام وظیفه باید معاینه کنن.
تشریف ببرید نظام وظیفه شهر خودتون و اقدام کنین.
سلام
داداش ما متولد فروردین 70 هست و تا الان هنوز تمام واحدهای پیش دانشگاهیش رو پاس نکرده.
پارسال هم کنکور داد و پیام نور قبول شد ولی چون پیش رو نگرفته بود نتونست بره.
امسال هم اگه قبول نشه یا پیش دانشگاهیش رو نگیره(که نمیگیره!!!) باید بره سربازی؟
ممنون
نقل قول:
تا وقتی در حال تحصیل هست مشمول نمیشه .مگه اینکه مهلت قانونی تموم بشه که این مهلت رو باید از خوده مدرسه بپرسه.چون مدرسه باید نامه بزنه به نظام وظیفه
.
درود
نقل قول:
فرشید جون شما که دیگه حسابی پر و بالمون رو ریختی. آقا از کجا بدنیم مشمول بودم یا نه؟ (نیمه دوم 69 / بهمن 69) یعنی حالا اگر مشمول بودم الان که نتایج اومد؛ نمیتونم دیگه برم دانشگاه؟؟؟ :19:
عجب وضعیه ها :13:
پیروز باشید.
نقل قول:
نه شما هنوز مشمول نیستین. بهمن امسال 19 سالتون تموم میشه.
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت میتونه کمکت کنه::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی