یه مدت بود از اخبار محسن عزیز دور بودم و فقط آهنگش تو گوش و ذهنم بود..... دیروز تو خیابون اومدم دم یه روزنامه فروشی واستم یهو دیدم اااااااا...... روی یه مقوای 50 در 60 سانتیمتر محکم با طراحی قشنگ نوشته بود " محسن چاووشی " آلبوم یه شاخه نیلوفر... از یارو پرسیدم چند روزه اومده گفت دو روزه... یکمی فکر کردم و به خودم گفتم Hey You..... اگه واقعا دوستش داری ، به جای اینکه بری مثل همه چیزای دیگه از اینترنت سریع و بدون خرج دانلودش کنی بخرش........ اگه واقعا خواننده مورد علاقته پس CD اورجینالشو بخر تا بهش کمک کنی........ من که تا اون لحظه تو عمرم فقط یه CD کپی اصل تو عمرم خریده بودم کیف پولمو درآوردم و 1500 تومن درآوردم و سریع گفتم آقا یکی بده... گذاشتمش تو کیفم با سرعت تمام اومدم خونه و نشستم پای کامپیوتر و الان 6 ساعته مداوم دارم بهش گوش میدم....................
ولی خدایی این موسسه آوای باربد خیلی خوب کار کرده و مرکز شهر (تهران) تقریبا همه روزنامه فروشیا و CD فروشیا تیزر تبلیفاتی آلبوم جدید رو چسبوندن و همه به طور هماهنگ دارن Original میفروشن... مناطق دیگه تهران هم (من غرب رو دیدم حالا بقیه رو نمیدونم) اکثر روزنامه فروشیا و کامپیوتریا دارن میفروشنش و برخلاف گذشته و دیگر CD ها همه دارن ORiGiNaL میفروشن....... به این میگن سیساست فروش خوب و قشنگ....
من: 1500 تومن ارزش اینو نداره که خواننده مورد علاقه تون به مشکل مالی بربخوره (همون قضییه قطره قطره جمع گردد و...)... برید CD اصلی رو بخرید و به هیچ وجه به اشتراک نگذاریدش و کپیش نکنید...........