روی علامت آنتن یه خط آبی هست؟میخواستم بدونم همونه؟ اگر وصله تنظیمات k750 رو بدین صفحه 2 یا 3 بود مال سونی اریکسون فرق داشت با گوشی من اگر کسی با k750 وصله تنظیماتشو به من یاد ممنون میشمنقل قول:
روی علامت آنتن یه خط آبی هست؟میخواستم بدونم همونه؟ اگر وصله تنظیمات k750 رو بدین صفحه 2 یا 3 بود مال سونی اریکسون فرق داشت با گوشی من اگر کسی با k750 وصله تنظیماتشو به من یاد ممنون میشمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
جواب سوالای شما
1- برای مشاهده آخرین لیست از مناطق تحت پوشش به این آدرس مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله فعلا تعرفههای ایرانسل بر حسب دقیقه هستش!! ینی حتی اگه یه زنگ بزنی طرف گوشی را برداره بگی سلام.. خداحافظ (مدت مکالمه 5 ثانیه) هزینه معادل 1 دقیقه براتون میافته!!
اما یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که از امروز قراره که تعرفه به صورت ثانیهای محاسبه بشه!!
3- هیچ فرقی باهم ندارند!! منظورم از نظر امکانات و نوع خدمات!!
تنها تفاوت انها این است که هزینههای خدمات سیم کارتهای اعتباری بیشتره
مثلا هزینه دقیقه ای تماس با دائمی برابر 499 ریال و در سیم کارتهای اعتباری معادل 620 ریال می باشد
هزینه هر اس ام اس در دائمی برابر 130 ریال و در اعتباری معادل 160 ریال هستش!!
تنها تفاوتش اینه!!!
موفق و پیروز سربلند باشید
سال نو را هم پیشاپیش تبریک میگویم!
دوستان ببینید که چی براتون پیدا کردم.......
قابل توجه کلیه ایرانسلیها و کسانی که مشکل دانلود دارن..
برین اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما را هم در جمع خود شریک بدانید
اخیرا تونستم MMS گوشیم رو تنظیم کنم
یه چند تا هم برای tatu_mail فرستادم
نقل قول:
ظاهرا با ثانيه اي كردنش ميخوان تعرفه ها رو به شدت زياد كنند(دقيقه اي 76 تومان)
اينكه به ضرر ما ميشه !!!!
آقا نخواستيم !!:sad:
+ اینکه سیمکارتهای اعتباری رومینگ بین المللی ندارندنقل قول:
من هم سال نو رو به همه بروبچ فروم تبریک و شادباش عرض می نمایم! :blush:
نخواستیم بابا
نه اینترنت مجانی نه Mms
این ایرانسل فقط از حربه های تبلیغاتی داره استفاده میکنه و به نوعی سر مردم رو شیره میماله
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
Unknown USSD operation code
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
ممنونبله به دستم رسید ولی فکر کنم شمارتونو Save نکردم یه چیزی بفرسید داشته باشم شمترتون با اسم ممنوننقل قول:
سلامیعنی این کد هنوز فهال نشده در شبکهنقل قول:
بالاخره اینترنت وصل شد (4 شنبه عصر ) مال بقیه چطور؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دقیقا
منم چند رووزی نبودم بچه ها از دستم راحت بودند یه چند روزی
من دوباره برگشتم
خبر بد برای همه:cool:
این چند روزه چیییا شده خبر جالبی نیست؟؟؟
قدر این اینترنت مفتی رو باید دونست !!!
کد *130# (ستاره 130 مربع) رو بزنید ، انگار یه اتفاق هایی افتاده !!!!
راست
ميگه
چي
هست
يکي
معني
کنه
ما
بي
سوادها
هم
بفهميم
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟;)
منم اومده بودم که همینو بگم.نقل قول:
اونی که توی اس ام اس نوشته، هزینه ماه گذشته است ولی اونی که توی کنترل حساب نوشته، کل هزینه ماه گذشته تا الانه.نقل قول:
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟
سلام دوستان بالاخره منم 1 ایرانسل اعتباری گرفتم...البته فعلاسیم کارتو مخابراتمو نفروختم...تا ببینیم چی میشه...
1 چند تا سوال دارم ...ممنون میشم راهنماییم کنید...
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
به دیونه جونم اومد به جمع ما....نقل قول:
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
اون مساله در دسترس نبودن خوب بعضی وقتا پیش میاد... اگه تو تهران هستید که هنوز خیلی جاها به طور کامل پوشش داده نشده!!!
اینترنت خیلی جالبه بدون تنظیمات کار میکنه!!!! تنظیمات ام ام اس را هم بری تو خود سایت میتونی به طور کامل پیدا کنید!!
کافیه فقط یه Access Point بسازی تمام تنظیماتش درست مثل GPRS هستش که انجام میدی (برو تو setting>Connection>Access Point بعد ببین که برای اینترنت چه تنظیماتی شده برای ام ام اس هم دقیقا همون تنظیمات را انجام بده)
فقط یه فرق داره اونم اینه که HomePage را باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی!! (راستی تنظیمات قسمت Option>Advanced setting را هم یادت باشه دقیقا تنظیم کنی)
همین دیگه اگه بازم نتونستی بفرستی یا دریافت کنی کافیه یه دیوار پیدا کنی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی کردم منظور اینه که از بدشانسیت هستش که ممکنه هنوز به طور کامل پوشش داده نشده برای منطقه شما)
و نکته آخرش اینه که بله تمام هدایا دقیقا مثل هم میمونه و هیچ فرقی باهم ندارن به جز موردهای 4 و 5 (200 دقیقه مکالمه رایگان برای دائمی و 5000 شارژ رایگان برای اعتباری) ولی ایکاش زودتر میگرفتی که این دو مورد 4 و 5 هم شامل حال شما میشد!
برو خوش باش
راستی شاید اون 1 -2 اس ام اس همون تنظیمات اینترنت و ام ام اس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو یه نگاهی بکن دقیقا باید اون اس ام اس هارو Save کنی دیگه خودش خود به خود تنظیم میشه!!! دیگه هیچ کاری نیازی نداری انجام بدی
Unknown USSD operation code
يكي ميشه بگه اين يعني چيييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که گفتم یعنی این کد هنوز فعال نیستنقل قول:
خیلی از کدهای دیگه هم همینطورن از اول فروردین یه سری کدها فعال میشه
مرسي از جوابتون!نقل قول:
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
کدو اشتباه وارد کردی!!!نقل قول:
مرسي از جوابتون!
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
#140*
برای نشان دادن میزان اعتبار هستش (اول باید ستاره را بزنی)
سایر کدها هنوز فعال نشدن!
سلام مهدی جان ممنون از راهنمایی هات ... همون دیشب که اینجا پست دادم 1مسیج اومد که نوشته بود اونو ذخیره کنم تا سرویس ها را بیفته ... و راه افتاد ...اینترنت که کار میکرد...mms هم راه افتاد و علامت G اومد ریر آنتنم ... دم ایرانسل گرم ....نقل قول:
در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشکر .:happy:
نقل قول:
مال من اعتباری نیست!
دائمی هست!
چر پس برای من نیومد
man hanooz motazer tanzimat mms vase k310i sonny ericsson hastam fekr konam faghat vase man faal nist:sad: :sad: komak
عزیز نگرفتی چی شد..نقل قول:
در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشک
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)
اینترنتش هم امروز خدا شده.....
quote=آقا مهدي;929586]عزیز نگرفتی چی شد..
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)[/quote]
بله در مورد مکالمه رایگان از 12 شب به بعد حق با شماست ... از 29 اسفنده.. من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد ...به هر حال .... ولی در مورد هدیه نوروزی خوب به سیم کارت من هم تعلق گرفت.. کلا الان واسه من 9 هزارو خورده ای تومن زده که شما میتونین صحبت کنید ... 5 تومن اولیه به همراه 5 تومن هدیه نوروزی . همون موقع که سیم کارت فعال شد پیغام اومد که شما 5000 تومن بیشتر داری و بعد هم که اعتبار رو چک کردم دیدم حدود 10 تومن هست .. ;)
بچهها اخه من کسیو ندارم که باهاش تلفنی صحبت کنم همه دوستلم این خط ای اشغال 0912 دارن
پسر عجب شانسی داری تو.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
. من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد
کاشکی ماهم یه همچین شانسهایی داشتیم..
فعلا این اسرانسل داره بازی در میاره یه روز قطع یه روز وصل ام ام اسشو هم که محدود کرده برای چی ؟؟؟؟؟ نمیدونم ؟؟؟؟
مدیر روابط عمومی اپراتور دوم تلفن همراه، از عدم اختلال و محدودیت مکالمه، از طریق سیمکارتهای ایرانسل در ایام نوروز خبر داد.
عدنان مصلایی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: شرکت ایرانسل، برای روزهای ابتدایی تعطیلات نوروزی در سال 86، پیشبینی سه میلیون و 500 هزار بار ترافیکی کرده است، این در حالی است که آمار واگذاری سیمکارتهای ایرانسل تاکنون به حدود یک میلیون سیمکارت رسیده است.
مصلایی، تصریح کرد: با توجه به افزایش بار ترافیکی مکالمه در روزهای ابتدایی فروردین، با تمهیدات در نظر گرفته شده، مشترکان اپراتور دوم با هیچگونه محدودیتی مواجه نخواهند بود.
مصلایی، خاطرنشان کرد: ایرانسل، به منظور افزایش بار ترافیکی اپراتور دوم، چندین ساعت مکالمه رایگان برای کاربران در نظر گرفته است.
مدیر روابط عمومی شرکت ایرانسل، در پایان گفت: در زمینه سرویسهای Gprs و Mms و Sms نیز مانند تماس، هیچ منع و عدم پوششی وجود ندارد و برای کاربران این امکان فراهم است که به راحتی ارتباط برقرار کنند.
من یه بار تنظیماتش رو گرفتم چجوری میتونم دوباره بگیرم
ماکه با ایرانسل حال می کنیم!
وصل کردیم به کامپیوتر از Gprs استفاده میکنیم!!!
بله ديگه!!
ي روز قطع و يه روز وصل...
اينترنت و mms هم همينطور!
تا 26 باید صبر کنی...نقل قول:
آقایون توروخدا کمک کنید 3 روزه که Mms برام به صورت Sms میاد چی کار کنم ؟
هر کی برام Mms میفرسته باید برم 2 ساعت تو اینترنت تا نگاش کنم ..
کمککککککککککککککککککک