رو چه حساب این حرفو زدی؟ دوتا پلاگینه که هم cid 36 , هم cid 49 توش ساپورت شده..(دومیه مال cid 49 هست)نقل قول:
من خودم w810i رو با همین به فار وصل میکنم...
رو چه حساب این حرفو زدی؟ دوتا پلاگینه که هم cid 36 , هم cid 49 توش ساپورت شده..(دومیه مال cid 49 هست)نقل قول:
من خودم w810i رو با همین به فار وصل میکنم...
آقا دم شما گرم :31:نقل قول:
ما منتظریم یادتون نره :27:
ولی اگه آی دی یاهوتو میدادی خیلی خوب میشداااااا!
هيچ كس به من نميگه چطوري تعداد كاركترها رو در كا 750 آي زياد كنم ..
الان حداكثر 50 كاركتر ميزنه بيشتر بشه ميزنه 2 اس ام اس
ممنون ميشم كمك كنيد
آقا سياوش برس به داد اين فقير فقرا ( مثل هميشه كه به دادمون ميرسيدي )
دستت درد نكنهنقل قول:
البته هنوز تستش نكردم ولي با اين حال ممنونم ازت
گوشیهای ساپورت شده توسط davinci داوینچی 17.35
This version support
Flashing, Debranding, Language Changing
for SonyEricsson K610, K790, K800, K750, K510,
W800, W900, W810, Z530, Z520, W700, W550,
W600 using DCU60 and miniUSB cables.
Phone lock reset for K610, K790, K800 added !
سلام رفقا كسي جواب مارو نداد ببينم ما كه گوشيهامون cid49 هستش مي تونيم تمام پچ هايي كه تو تاپ سوني هستش استفاده كنيم چون ديدم كه تاپ سوني اونها رو جدا كرده
كسي نيست در اولين روزهاي سال نو مارو خوشحال كنه؟نقل قول:
اینم پلاگین کامل پچ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....3.76mbنقل قول:
پلاگینو با winrar اکسترکت میکنی دقیق تو \Program Files\Far\Plugins ....(باید یه فولدر sefp یه فولدر reset به همراه چند تا فایل با پسوند ssw اضافه بشه ) !!
ببینید من گوشیمو به این روش که گفتید فلش کردم.الان گوشیمو که روشن میکنم مینویسه Please Wait که یه کادرنقل قول:
زیرشه که یه کم پر میشه و همون جوری میمونه.و دیگه هیچی نمیشه میشه بگید مشکل از کجاست؟
این فایل های Main و Fs من که با Gslide 1.5 پردازش کردمشون:
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.Bin
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.bin
من ممنون میشم اگه بگید واسه گوشی من چه main و fs مناسب هست؟ اینم مشخصات گوشیم:
در ضمن چه CDI رو انتخاب کنم؟ میخوام FirmWare گوشی دوباره بشه R1CA021
DBID: db2010
| OTP CID: 49
| EROM CID: 49
| EROM color: Red
| IMEI: 35967200xxxxxx
| Phone: W800
| Operator: EMEA_6
| CDA: CDA102295/7 R2A
| Firmware: R1DB001
| EROM: n/a
خیلی ممنون واسه زحمتی که میکشی حمید جان حالا به فار وصل میشم اما تو Flash و Fs هیچی نیست.نقل قول:
یه ارور میده که فقط با سرویس کابل میتونم وصل شم و تغییرات بدم.
مشکل از کجاست؟:18:
لطفا فایلهای لازم و آموزش برای k310 هم بزارید
amir_gamer@
برو اینجا : Program Files\Far\Plugins\SEFP فایله sefp.dll رو با استفاده از sefp0.10.0.51patch.exe پچ کن....
sefp0.10.0.51patch.exe رو باز کن بزن do it ....دوباره به فار وصل کن ایندفه میشه!!فقط یادت نره میخوای از فار خارج بشی louder رو خاموش کنی............................................ ...........
حمید آقا دستتون درد نکنه.به فار الان وصل میشم ولی حیف هر تغییری هم بدم نمیتونم ببینم که چون گوشیمو با XSنقل قول:
++ فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن میکنم مینویسه Please Wait و یه کادر زیرشه که یکم پر میشه و دیگه
هیچی نمیشه.مثل اینگه باید بدم بیرون فلشش کنم.در هر صورت ممنون از زحماتتون:11:
سلام اقا امير راستش من خودم زياد وارد نيستم ولي فكر كنم فايل main رو اشتباه انتخاب كردي بايد EMEA باشه دانلود كن و دوباره با xs++ فلش كن احتمالا درست ميشه
نقل قول:
حتما يه بار كاري رو كه گفتم انجام بده بعد اگه درست نشد ببر بيرون
مهدی جان 3 تا فایل بود واسه main که اون دوتای دیگه چینی و هنگ کنگی بود فکر نکنم مشکل از main باشه.نقل قول:
برو تو اين سايت اونجا هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از همین جا گرفتم.اگه زحمت نیست لینک مستقیمشو بزار.ولی بازم فکر نمیکنم از این باشه ضمنا گوشیمو 2باره فلش کردم 10 تومن دادم :41:نقل قول:
حالا نمیدونم با فار الان میتونم آیکن منو رو عوض کنم یا بازم گوشیم میپره!
firmware هم قدیمی شده: R1AA008 :2:
نقل قول:
دو دليل ميتونه داشته باشه
1- گوشي شما تعميري هستش
2- اينكه برنامه phone xs گوشي شما رو w800 ميشناسه
چيز زياد مهمي نيستش ولي با برنامه هاي ديگه تست كني اگه درست باشه باگه phone xs هستش ولي اگه تعميري هم باشه اينجوري ميشه تعميركار هم همينو ميگه
عزيز دلم لااقل تبديلش مي كردي به دبليو800 فريم وير برا دبليو 800 كه بودنقل قول:
تازه براي فريم وير R1BC002 كه جديد تره emea هستش نگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اساتيد براي دبليو 800 تو همين سايت فرقي بين cid49 و cid36 قائل نشده مي تونم روي گوشيم كه 49 هستش استفاده كنم؟
آره ولی واسه R1CA021 که نیست.نقل قول:
شما وقتي باطري در مياري بيشتر بزار بمونه حداقل 30 الي 40 ثانيه بعد تنظيمات فار دقت كن درست باشه بعد اگه به فار وصل نشدش با برنامه phone xs فايل main مربوط به فرم ور گوشيت رو فلش كن درست ميشهنقل قول:
نقل قول:
براي cid49 ميتوني استفاده كني مشكلي نيستش
سلام اساتيد با تشكر از mrmostafa ديگه فكر كنم آخرين سوالاتم باشه
من xs++ رو دانلود كردم ولي فولدر own_custpack خاليه مشكلي نداره؟
براي ارتقا فريم وير موبايلم اينها رو گرفتم اگه ميشه بگيد كافيه و درست هم هستش يا نه؟(مي خوام با xs
++ فلشش كنم
W800_R1BC002_FS_EMEA6
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
بازم ميگم من جاي تو بودم اول گوشيمو تبديل به دبليو800 مي كردم پچهايي كه روي دبليو800 نصب ميشن بهتر و بيشترندنقل قول:
منظورتون کاراکتر های اس ام اس بود؟نقل قول:
این محدودیت رو چه در زبان فارسی (کاراکتر های کمتر) و زبان انگلیسی نمیشه برداشت
به Custompack مرتبط با FS یعنی EMEA-6 هم نیاز دارید که میتونید از خود FS استخراج کنید ونیازی به داونلود نیست (در صورتی که لینک داونلود رو پیدا نکردید)نقل قول:
و هنگام فلش کردن و انتقال custpack خیلی زمان میبره بیش از چند ساعت
گوشی شما چیه؟ و آیا رجیستر دستیه یا اصلی؟
گوشيم كا750 بود كه رجيستراصلي بود تو مغازه تبديلش كردم به دبليو800 و imei اون عوض شد حالا اگه با اين نرم افزار فلشش كنم برميگرده به حالت قبلي كه اونم رجيستر بود پس مشكلي پيش نمياد درسته؟نقل قول:
راستي تو اموزش xs++ چيزي راجع به ايني كه ميگيد ننوشته گفته تو خود نرم افزار هستش در ضمن گفته كل كار حدود 30 دقيقه زمان مي بره درسته؟
ببخشيد براي درايور هاي دوربين وصدا و نمايش بايد همشو بريزيم تو فولدر drv يا بايد تو اين فولدر بهش مسير هم بديم يعني هر درايور رو جدا تو يه فولدر بخصوص بريزيم؟نقل قول:
سلام عزيزان خيلي فوري اگه ميشه كمك كنيد من گوشيمو باxs++فلش كردم الان تو مرحله فلش fs هستم تو اموزش گفته بود 15 دقيقه طول ميكشه ولي من الان 45 دقيقه هستش منتظرم نوشته finishing flash و اتفاق ديگه اي نميفته تور و خدا كمك كنيد خيلي نگرانم
رفقا كسي نيست كمك كنه خيلي نگرانم همه چي رو چك كزدم ودرست بود
ای بابا من به غلط کردن افتادم.3 بار دادم بیرون فلش کردن.فقط خواستم منوی گوشیمو عوض کنم.از من میشنوینقل قول:
بی خیالش شو.اینجا هیچ کس درست حسابی کمکت نمیکنه.
اگه فینیش داده ..و گوشیت کا750 هست ..خیالی نیست ...دوستان چندین بار منذکر شدن که این یه باگ کوچولو تو نرم افزاذ واسه کا750 ست ...کار فلش fs عملا تموم شده ....نقل قول:
گوشيم كا750 بود كه به دبليو800 تبديلش كردم الان كه روشن مي كنمش please wait مياد و همين جوري ميمونه چي كار كنم؟
آقایون من 810 رو فلش کردم ..با phone xs
main
FS
این دو فایل رو بهش دادم و آخرش هم نوشت Flash Done
اما وقتی روشن میشه میگه
Error configuration
contact by your operator or ...service
باید چیکارش کنم؟ فقط واکمنش میاد بالا !!
CID 469
RED
رچیستر اصلی
DB1020
اگه امکان داره اونایی که به سایت تاپ سونی دسترسی دارن اینارو دانلود کنن بزارن ملت حال کنن
Firmware:R4db005
با فایل سیستمتی
و زبان فارسی
حالا بگین من چیکار کنم؟
نقل قول:
آقایون حیاتیه...بگید چیکار کنمش؟
سلام عزيزان اگه ميشه كمك كنيد من گوشيم دبليو 800 هستش فريم ويرش قديمي بود خواستم با xs فلشش كنم اين فايلها رو گرفتم
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
W800_R1BC002_FS_EMEA6
W800i_CDA102430_6_EMEA_6
با هر كدوم از ورژنها كه كار كردم (با xs++ هم كاركردم) توي finishing flash مي مونه باز كارمو ادامه ميدم كابلو جدا مي كنم ولي وقتي گوشي رو روشن مي كنم مي نويسه please wait و تو اين حالت مي مونه
تو رو خدا اگه راه حلي بلدين كمك كنين اگه لينك داوينچي جديد رو هم داريد بزاريد مي خوام با اون هم تست كنم لطفا كمك كنيد ممنون ميشم