مطمئن نباش ! ولی تو علائدین به تعداد زیاد پیدا میشه تقریبا یکی در میون داشتن ! ولی قیمتای پرتو پلا 300 330 350 سیتادل 295 طبقه 5 واحد 515 285 !نقل قول:
Printable View
مطمئن نباش ! ولی تو علائدین به تعداد زیاد پیدا میشه تقریبا یکی در میون داشتن ! ولی قیمتای پرتو پلا 300 330 350 سیتادل 295 طبقه 5 واحد 515 285 !نقل قول:
آیا هیچ راهی نیست که بشه روش منو فارسی نصب گذاشت؟
بالاخره آپدیت کردمش واقعا صداش بلند شده ، پیشناد میکنم هرکی آپدیت نکرده بره آپدیت کنه گوشیشو
سرعتش بهتر شده از قبل
آخه چرا همه آپدیت کردن و من نکردم:41:فردا حتما دیگه باید آپدیتش کنمنقل قول:
رفتم کافی نت همه چیز داشت یو اس بی هم داشت یعنی یوس بی اش وصل بود اومدم دانلود کنم وسطای برنامه رفت که چند بار ارور داد و گفت که دانلود این برنامه برای کامپیوتر خطرناکه اعصابم خراب شد رفتم به کافی نت بغلی
توی اونجا گرفتم دانلودش کردم دمش گرم چه سرعتی داشت 40 کیلوبایت در ثانیه :18:وقتی که دانلود شد و اومدم کابل رو وصل کنم اون یارو گفتش که یو اس بی مان وصل نیست:31:خدا وکیلی میخواستم یارو رو بزنمش خداوکیلی میگما ولی خودم رو کنترل کردم
---------
یکی از بچه ها گفتش که زیمکا یعنی چی ؟
الان بهش میگم اسم من کاظم هستش کاظم یعنی کسی که جلوی عصبانیت خودش رو میگیره ولی من زود داغ میکردم و صبح تا شب دعوا:31:البته توی جوونی هام:21:به خاطر همین اسمم رو برعکس کردن
مزکا زیاد قشنگ نبود به خاطر همین جابه جاش کردن و شده زیمکا.البته زیاد سعی کردن که اسمم رو قشنگ کنن و در نهایت به زیمکا رسیدند:31:از اونجا من اومدم توی این کلوپ که از شما بپرسم خوب هستین به سلامتی کامل به سر می برین هو؟:31::10:
عجب ماجرائي داشته اين نام كاربريت-منم برام جاي سوال بود كه معنيش چي ميشه نه فارسيش معني داشت نه انگليسيش نه فرانسويش حداقل توي زبونهائي كه بلد بودم معني ازش نداشتم و حالا كه توضيح دادي انگشت به دهن موندم ....به حق چيزهاي نديده و نشنيده
برادران یه سوال اگه گوشی را آپدیت کنیم.....بعد یه روزی اونو فلش کنیم ایا اپدیت از بین میره؟؟
آقا منو فارسی میخوای چه کار.....مهم داشتن فونت فارسیه که تو صفحات قبلی دوستان قرار دادن....منو فارسی ام کجا بود؟؟نقل قول:
اصلا حیف این گوشی نیست که با فونت فارسی به نوعی بی کلاس بودنش رو به رخ بکشیم.
من تا به حال هر جا این گوشی رو در آوردم همه با دهنی باز نگاه کردن
خوب فونت فارسی که لازمه برای دیدن sms های فارسی و دیدن صفحات اینترنتی فارسی ولی منوهای فارسی دیگه لازم نیست
خوب معلومه عزیز دل . با فلش هر گوشی ای تمام اطلاعات داخل حافظه پاک میشه :20:.نقل قول:
مثل تعویض سیستم عامل . تعویض سخت افزار نیست که ......
راستی یه سوال .
گوشی تقلبی دبلیو 950 هم وجود داره ؟؟؟ ممکنه برای آپدیت کردن گوشی به این دلیل گیر بده ؟؟؟؟
دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
يه سوال داشتم
من گوشيمو آپديت كردم حالا وقتي ميخوام اس ام اس بدم به زبون چيني مينويسه بايد چطوري درستش كرد؟
نه عزیز دبلیو950 فقط چین میزنه ... ربطی نداره البته اگه سریال گوشیت تقلبی نباشه ! من که نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این گوشی اصلا تقلبی نداره سریالش رو هم نمیشه چینج کرد.
اگ دیدی شبیه به دبلیو950 هستش بخر. تقلبی اگه داشته باشه قیافش فرق میکنه.
دوست عزیز تقلبیش هم پیدا میشه اما همون طور که Zimka جان گفت سریالش رو نمیشه عوض کرد ...اگر سریال گوشی که میخوای بخری با روی جعبه گوشی تفاوت داشته باشه گوشیت تقلبی هست ... در ضمن W950 های تقلبی به شدت تو پخش فیلم ها و کلیپ ها مشکل دارن (این رو هم توجه داشته باش)نقل قول:
موفق باشید .
آلفا جون این که توی پخش فیلم مشکل داشته باشه ربطی به تقلبی اش نداره.
این مشکل در دبلیو950 اولیه هم وجود داشت من سری اول این گوشی رو با گارانتی سیتادل خریدم هرزگاهی اینجوری میشد.
الانم که دارم هرزگاهی اینجوری میشه هر کسی این مشکل رو داشته گفته با آپدیت حل میشه.
در ضمن گوشی تقلبی آپدیت بشه.
یک کیبرد فارسی درست و حسابی بود که بر طبق کیبرد فارسی کامپیوتر بود، کجاست؟ پیداش نمیکنم. کسی میتونه بزاره؟
مهدی جان من الان خودم از یک نفر وارد می پرسم برات اف میزارم
منتظرم که جوابشو بدی.......نقل قول:
----------------------------
راستی یه سوال برام پیش اومده بود خیلی وقته.....اونم اینه که چرا به این گوشی میگن اسمارت فون....از چه لحاظ هوشمنده؟؟ میشه یه توضیحی بدین؟
نقل قول:
آره منم يه همچين چيزي رو از بعضي از دوستان شنيدم ولي واقعا توجيهي براش پيدا نکردم. چون گوشي خودمم بعد از آپديت ، صداش خيلي بهتر شد.
کيبورد رو هم مي توني از اينجا بگيري :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1879612&postcount=325
پيروز باشيد
DEICIDE
W950 با داشتن سیستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 عملا در زمره گوشی های هوشمند قرار می گیره... :46:نقل قول:
خوب چیش هوشمنده؟من تنها چیز هوشمندی که توش دیدم اینه که میتونه دست نوشته را تشخیص بده
البته ان ای سی هم چنین قابلیتی داره.:31:نقل قول:
اما خب سیستم عامل داره و صفحه لمسی توپ داره خب به اینا میگن هوشمند دیگه.
فکر کردی به هوشمند توی موبایل چی میگن.نکنه فکر کردی که موبایل ابر کامپیوتره:31:
خوب همبن که می تونی روش برنامه های مختلف و متنوع بریزی نشانه هوشمند بودنشه دیگه..!:46:نقل قول:
می خواستی چه کار کنه بره طرف ها و رخت و لباست رو هم بشوره..؟! :31:
سلام به همگي و خسته نباشيد.
من يه 6630 دارم.
ميخوام يه w950 بخرم.
من فقط بخاطره اينكه ديدم اين گوشي Symbian OS v9.1 داره از خوشم اومد.
چون واسه من Symbian خيلي مهمه.
ميخوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه ميشه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟
آخه يكي از دوستام گفت كه نميشه!
پس Symbian OS v9.1 اش به چه درد ميخوره؟
برنامه هاي UIQ چي؟ ميشه روش UIQ نصب كرد؟
سلام دوست عزیز شما هم خسته نباشید...نقل قول:
فایل ها مخصوص نوکیا رو نمیشه روی این گوشی اجرا کرد و فقط برنامه های تحت UIQ 3.0 روی این گوشی اجرا میشه.
زیرا هر برنامه برای سیستم عاملی خاص نوشته میشه و اغلب اجرای اونها روی سیستم عامل های دیگه امکان پذیر نیست.
پس سيمبينش به چه دردش مي خوره؟!!!!
يعني فايل هاي مخصوص سيمين روش نصب نميشه؟!!!
ماتاتا جان دقیقاً درست گفتند ... این گوشی از فناوری هوشمند UIQ3 استفاده میکنه و شما باید برنامه های مخصوص UIQ3 رو روش نصب کنید ... فایل های SIS رو هم قبول میکنه ولی نه از نوعی که برای سری 60 نوکیا هستند ... فناوری سری 60 تا حدی قدیمی شده اما برنامه هاش زیاده ! ولی برنامه های UIQ3 هم چیزی کمتر از اونها نیست:31: این رو هم به یاد داشته باش که این گوشی Symbian9.1 با لیسنس UIQ3 هست ...نقل قول:
سلام به همگي و خسته نباشيد.
من يه 6630 دارم.
ميخوام يه w950 بخرم.
من فقط بخاطره اينكه ديدم اين گوشي Symbian OS v9.1 داره از خوشم اومد.
چون واسه من Symbian خيلي مهمه.
ميخوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه ميشه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟
آخه يكي از دوستام گفت كه نميشه!
پس Symbian OS v9.1 اش به چه درد ميخوره؟
برنامه هاي UIQ چي؟ ميشه روش UIQ نصب كرد؟
موفق باشید.
خب سیستم عاملش به درد این میخوره که روش برنامه نصب بشهنقل قول:
دوستمون کامل توضیح ندادش ببین یه مثال برات بزنم تو برنامه هایی که برای لینوکس هستش رو میتونی روی ویندوز نصب کنی؟مثلا برنامه هایی که برای موتورلا آ1200 هستش رو نمیشه رو 6600 نصب کرد.
خب این سیستم عامل هم همونه یعنی نمیشه برنامه هایی که برای سیمباین نوکیاست روی این گوشی نصب کرد
این سیستم عامل برنامه های خودش رو داره و برنامه هاش هم زیاده.الان روی گوشی من 70-80تابرنامه هستش که اصلا خیلی هاشون رو امتحان نکردم و فقط 10-15 تاش رو استفاده میکنم:31:
حرفتون رو کلملاً قبول دارم ... از توضیح بسیار زیباتون هم ممنون. انشالله که دوستمون متوجه این قضیه شده باشه که سیمبیانش به چه دردی میخوره:31:...نقل قول:
خب سیستم عاملش به درد این میخوره که روش برنامه نصب بشه
دوستمون کامل توضیح ندادش ببین یه مثال برات بزنم تو برنامه هایی که برای لینوکس هستش رو میتونی روی ویندوز نصب کنی؟مثلا برنامه هایی که برای موتورلا آ1200 هستش رو نمیشه رو 6600 نصب کرد.
خب این سیستم عامل هم همونه یعنی نمیشه برنامه هایی که برای سیمباین نوکیاست روی این گوشی نصب کرد
این سیستم عامل برنامه های خودش رو داره و برنامه هاش هم زیاده.الان روی گوشی من 70-80تابرنامه هستش که اصلا خیلی هاشون رو امتحان نکردم و فقط 10-15 تاش رو استفاده میکنم:31:
از همه تون واقا ممنونم كه براي بقيه وقت مي زارين.
فقط مي شه بگين قيمتش الان تو بازار چنده؟
تو Gsm زده بود 300000 تومان. درسته؟
بعد اگه ميشه سايت دانلود برنامه مهاشو بزارين.
بازم ممنونم.
نه بابا قیمت واقعی این گوشی حدود250تومان و کمتره این روزها گرون شده:31: ولی به نظرم با این حال تا 270 تومان هم ارزش خرید داره بری بیرون دور و بر 260-70میتونی بخری البته اگه پیدا کنی:31:نقل قول:
در مورد برنامه هاش بهترین جا همین همسایه بغلی هستش یعنی برو قسمت موبایل و قسمت نرم افزاری های UIQاونجا امیر کلی برنامه داره با توضیحات .
توی همون GSM.ir بخش دانلود نرم افزارهاش یه 40-50 تایی برنامه داره ولی بهتره بری خونه بغلی:31:
پيداش نكردم.
مي شه لينكش رو بزارين.
نمیدونم جه جوری لینک رو بذارم دوستان نحوه ی کد گذاشتن رو برام پیغام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چرا موقعی که میخوام یه Call جواب بدم یا به جای زنگ بزنم LCD شروع به لرزش میکنه ؟ :( عجیبه نه ؟
آقا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!!
خوب اگه اینطوری گوشی قبلی من (6600) هم هوشمند بود دیگه!!! :دی
راستی دارم میرم گوشیمو آپدیت کنم....برام دعا کنید
منم بالاخره گوشیمو آپدیت کردم:26:
تمام مراحل آپدیت فقط نیم ساعت طول کشید....:18:
حالا باید برم خونه ببینم چی شده...:15:
مبارکت باشه چند خریدی از کجا خریدی؟نقل قول:
نباید اینجوری بشه ال سی دی دبلیو950 مثل این NEC ها نیستش که تا فشار بدی مثل ماشین حساب بشه.
حتما ال سی دی مشکل داره برو خر اون یارو رو بگیر.
باید توی خرید همچین گوشیهایی به ال سی دی اون توجه کنی
کسی جواب منو نداده هنوز چرا؟نقل قول:
قا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!!
خوب اگه اینطوری گوشی قبلی من (6600) هم هوشمند بود دیگه!!! :دی