آقاي majidi از راهنماييتون ممنونم. دو تا رم corsair خريدم با باس 1600. اما مادربوردم تا باس 1333 ساپورت مي كنه. حالا وقتي يك رم رو نصب مي كنم اونو ميشناسه ولي وقتي دوتاشو با هم دوال نصب مي كنم اصلا سيستم بالا نمياد. لطفا راهنمايي كنيد.ممنونم
Printable View
آقاي majidi از راهنماييتون ممنونم. دو تا رم corsair خريدم با باس 1600. اما مادربوردم تا باس 1333 ساپورت مي كنه. حالا وقتي يك رم رو نصب مي كنم اونو ميشناسه ولي وقتي دوتاشو با هم دوال نصب مي كنم اصلا سيستم بالا نمياد. لطفا راهنمايي كنيد.ممنونم
دوست عزیز چرا وقتی مادربردتون بیشتر از 1333 ساپورت نمیکنه پول اضافی میدین؟نقل قول:
جفت رمها رو بندازین و در قسمت ستاپ سیستم باس رمهارو رو 1333 قرار بدین
رمهاي با باس بالاتر رو خريدم چون مارك corsair با باس 1333 توي بازار نيست( شايد هم من پيدا نكردم).
اين آدرس دفترچه راهنماي مادربوردم هست Asus P5KC
dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-C/e3155_p5kc.pdf
رم ها هم دو تا رم 2 گيگ DDR3 با باس 1600 هست.
لطفا اگه ميشه بگيد دقيقا كجا رو بايد تنظيم كنم و ديگه اينكه خطري براي مادربورد نداره؟
خيلي ممنون از وقتي كه مي ذاريد.
راستیتش نمیدونم تو مادربرد ایسوس کدوم گزینس/حالا اینو امتحان کنیدنقل قول:
با رفتن به ستاب که مشکلی نداری؟
هنگام روشن شدن سیستم دکمه deleteرو بزنید تا وارد صفحه ستاب بشین تو اونجا دنبال گزینه ای به اسم memoryclockیا memoryبگردین
وقتی پیدا کردین اونو رو autoیا باس 1333 بزارین
نظرتون درباره رم Hynix 4 GB 1333 MHz چیه؟ روی لپتاپ من (HP) این نصبه. خوبه آیا؟ میخوام یکی دیگه هم اضافه کنم بعدا احتمالا.
رم خوبیه احتیاجی به تعوضش نیست استفاده شما از لپ تاپتون چیه؟
پس به نظر شما اگه یه 4 گیگ دیگه هم از این مارک بهش اضافه کنم خوبه؟ لپتاپم مالتیمدیاست. بازی، فیلم و...
HP 6160se: CPU Ci5 2nd generation 2430M 2.4 up to 3.0 GHz, 4 GB Hynix DDR3 1333MHz RAM, 500 GB Hitachi 7200 rpm HDD, VGA ATI 6770M 2 GB GDDR5
انصافا سرعت لودینگ لپتاپم بالاست و خیلی سریع ویندوز میاد بالا (حدود 10-12 ثانیه حداکثر) و همه برنامه ها رو هم خیلی سریع و بدون گیر اجرا میکنه. مثلا فتوشاپ CS5 رو زیر 3 ثانیه لود میکنه و...
یعنی از نظر شما لود نرم افزار ها رابطه مستقیک با RAM داره یا به چیزای دیگه هم بستگی داره؟
یکی از آبشنهای لود نرم افزار ram هست که اون هم توسط پل شمالی کنترل میشه (البته کسی به چیپ پل شمالی توجه نمیکنه متاسفانه) .
من می خواهم برای کامپیوترم یه رم512 دست دوم بگیرم به نظرتون هنگام خریدن به چه چیزی توجه کنم وقیمتش هم تا چه حدودییه؟
با سلامنقل قول:
برای گرفتن جواب بهتر چندتا سوال
رم sd یا ddrیا ddr2یا ddr3 ؟
الان رم دیگه ای روی سیستمت داری؟
اگه اره fsb اون چیه؟
دوستان عزیز
من روی کامپیوترم رم 2*2G از مارک Geil دارم. یادش بخیر. یه زمانی (2-3 سال پیش) این رو خریدم 67 تومن. از همونایی که بسته قرمز رنگ داره.
حالا میخوام 4 گیگ دیگه اضافه کنم. البته از نوع Apacer. چون ارزون تره. یعنی توی بازار الان نمیشه خیلی پول پای رم و بقیه قطعات داد.
2 تا سئوال دارم :
1- این رم ها با رم های قبلی مشکل پیدا میکنه یا اینکه خوب کار میکنه؟
2- از نظر کاربردی، در عملکرد سیستم تاثیر قابل توجهی داره؟ در نرم افزارها و خود ویندوز 7؟
ممنون
حجم رم از یک مقداری بیشتر بشه و استفاده ای ازش نشه تاثیری در کارایی سیستم نداره ولی بازم این به نوع کاربردتون بستگی دارهنقل قول:
کاربردتون چیه
مدل مین و مشخصات دقیق تر اون دو تا رم دیگرو بدین فرکانس و تایمینگش
یکی از دوستام یه سیستم جدید گرفته و تو فاکتور رم رو 1600 زده ولی سیستم که بالا میاد میزنه 1330.میخواستم بدونم راهی هست که بفهمیم کدوم رو گذاشته؟ اینم بگم که پلمپه و باید با نرم افزار بفهمیم.
مدل سی پی یو شون چیه ؟نقل قول:
Main : gigabyte ep45-ud3lنقل قول:
Ram : Geil 2*2GB bus 800
خوب بود یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z هم میزاشتین
ولی احتمالا تایمینگ رمتون cl5 است باید یک ماژول 4 گیگ باس 800 با همین تایمینگ بگیرید البته این مورد زیاد مهم نیست چون اون ماژول 4 گیگ روی یک رنگ غیرمشابه قرار میگیره و دوتا رم دیگه هم رو دور رنگ مشابه که نسبت به اونا مشکلی ایجاد نمیکنه
آره مهرداد جان، نوشته cl5
کاربرد من بیشتر برای نرم افزارهای GIS، Remote Sensing و البته نرم افزارهای آماری هست. شاید matlab هم باشه
cpu من intel E7400 هست
INTEL CORE I5
intel Core i5نقل قول:
corei5 چه مدلیش ؟ مدل بگیننقل قول:
core i5 250k 600mbنقل قول:
منظورتون 2500k است ؟
کنترلر حافظه این سی پی یو 1333 است و رم در این فرکانس با هر فرکانسی ست میشه باید برین در بایوس و یا از طریق ضریب رم یا پروفایل xmp فرکانس رم رو درست کنید (نیاز به دادن ولتاز به رم نیست ) تایمینگ هم رو حالت auto باشه
اینکارو انجام دادیم جواب نداد.کیسو هم باز کرد برامون همون1600 روش بود!!!
حالا میگه بایوس مین رو اپدیت کنین درست میشه
ضریب رم رو افزایش میدین تغییر نمیکنه ؟
پروفایل xmp داره تو بایوس ؟
ببخشید نمیدونم اینجا جاش هست یا نه من الان 4 gig رم kingmax 1333 دارم مادربرودمم EP 41TUD3L هست اگه بخوام رمم روزیاد کنم چی کار کنم؟؟
سیستمم قدیمیه 2 سال پیش گرفتمش بعد قیمت قطعات رو از کجا میشه گرفت؟؟
این مین شما تا 8 گیگ رم بیشتر ساپورت نمیکنه اگه یک ماژول 4 گیگ دارید یک ماژول 4 گیگ دیگه بگیرید با همین مشخصات dddr3 1333 cl9 و به صورت دوال بزاریدنقل قول:
یه سوال:
اگر مینی تو مشخصاتش نوشته باشه 1066 ولی سی پی یو 1333 رو ساپورت کنه
اگه رم 1600 نصب کنیم مشکلی بوجود میاد؟
یعنی چی ؟نقل قول:
کنترلر حافظه یا در چیپ شمالی است یا در داخل سی پی یو
اون مقداری که برای مین 1066 است در حالت اورکلاک است منظورتون ؟
یک نمونه مین و سی پی یو از این مورد رو مثال بزنید
داداش اون که مثال فرضی بود
حالا به سوال من نزدیک شدی
کنترلر حافطه تو چه مواقعی تو سی پی یو هست یا تو مین؟
تو چه مواقعی ؟نقل قول:
بستگی به معماری سی پی یو داره تو نسل جدید دیگه تو چیپ شمالی نیست داخل die سی پی یو است
مثلا 775 کنترلر حافظه داخل چیپ شمالی است
ولی در amd مثلا am2 به بالا در سی پی یو است یا در nehalem به بعد داخل سی پی یو است
آها پس طبق گقته ی شما مشکلی پیش نمیاد
-اگه سی پی یو رو 1066 باشه چی؟مشکلی بازم هست؟نقل قول:
منظورتون 2500k است ؟
کنترلر حافظه این سی پی یو 1333 است و رم در این فرکانس با هر فرکانسی ست میشه باید برین در بایوس و یا از طریق ضریب رم یا پروفایل xmp فرکانس رم رو درست کنید (نیاز به دادن ولتاز به رم نیست ) تایمینگ هم رو حالت auto باشه
-بعد اینجور اگه باشه دیگه میزان باس رم به مادربرد بستگی داره یا نه؟
مثلا مینی تا 1600 ساپورت کنه ولی اگه سی پی یوش سندی باشه طبق گفته ی شما تا 1866 هم مشکلی بوجود نمیاد.
اون فرکانس مثلا 1066 در سی پی یو مثلا core i7 920 که در کنترلر حافظش تعریف شده اریپل چنل 1066 استنقل قول:
یعنی شما رم با فرکانس مثلا 1600 بزارید روش فرکانس رو 1066 که فرکانس دیفالت است ست میشه حالا باید اون فرکانس رو به 1600 ببرید
اون فرکانس از طرف مین در حالت اورکلاک است که مین باید ساپورت کنه یعنی تا چه فرکانس رمی در حالت اورکلاک خود مین پشتیبانی میکنه مقلا 2300 در حالت اورکلاک
سلام خدمت دوستان محترم
راستش از چند وقت پیش پی سی بنده با مشکل بلواسکرین روبرو شده و تا الان هم ادامه داره، با راهنمایی دوستان در صفحه مربوط مشکلات blue screen مشکلم رو مطرح کردم و با مشخصاتی که داده بودم گفتن که مشکل از رم پی سی م هستش. نرم افزاری رو هم معرفی کردن که مطمئن بشم آیا دقیقا همین مشکل هست یا نه؟ { Memtest86+ USB Installer } --> که مشخص شده مشکلم بخاطر رم کامپیوترم هستش چون ارورهای زیادی رو نشون میداد!
حالا می خواستم از دوستان محترم راهنمایی بگیرم که آیا نرم افزاری برای رفع ایراد رم پی سی وجود داره یا باید حتما عوض بشه؟!
ممنونم میشم از دوستان که من رو راهنمایی کنن.
میخوام دو تا رم 2 بگیرم
چه رمی بخرم که رو سیستمم روون کارکنه و مچ بشه
مادر بورد : abit ddr2
برا بازی میخوام:31:
دمتون گرم
سلام من الان مثلا یه Cpu intel G620 بگیرم که فرکانس 1066 هست مادربرد من هم تا 2100 ساپورت کنه حتما رم هم باید تا همین رنج فرکانس بگیرم یا نه بالاتر هم میتونم نصب کنم؟باتشکر
مدل مینتون چیه ؟نقل قول:
دوستان من مادربردم (asrock 770 icafe) باس 1600 رو ساپورت میکنه ولی وقتی تو قسمت تنظیمات هم میزارمش رو 1600 دوباره همون 1333 رو نشون میده؟
مدل رم هم gskil 2*2 1600
ممنون میشم یه راهمایی کنید
یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجانقل قول:
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
برای افزایش فرکانس رم هم از xmp میتونید استفاده کنید و هم از ضریب رم