ولی ما اول بازی، دقت کنید اول بازی برای اون داگون می سازیم که به محض اینکه جای هلت ها عوض شد ازش استفاده کنیم و ... . البته اگه روبروت strengh قوی باشه بهتره همونی که دوستمون گفت رو بسازی
Printable View
ولی ما اول بازی، دقت کنید اول بازی برای اون داگون می سازیم که به محض اینکه جای هلت ها عوض شد ازش استفاده کنیم و ... . البته اگه روبروت strengh قوی باشه بهتره همونی که دوستمون گفت رو بسازی
نه انخ خود به خود مورد استفاده قرار می گیره .نقل قول:
هیرو کار دروستی کار باهاش سخت نیست ولی اگه بلد نباشب باهاش بازی کنی میشی نون مپ .نقل قول:
6 اگه به یک مقدار معینی از هلت کمت به طرف می رسونه ( تا باگ نشه ) .
معمولا واسه Zouthic که بخواد بشه یک Manya Staley می بندن .
واسه Hero Killing میزن رو Eye of Skadi بعد هم Batterflay بعد Heart بعد BOS ( بازی در هیمنجا تموم میشه ):evil:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ozve in site beshin ham bahale ham cloob haye ziadi darmorede war ...and Game net dare!!!
Meginaنقل قول:
Zeus)Noob Player
Centaur
Entchatrees
Ominknight
خوب که منصرف شدی ( چون فقط بچه ها Cloub Mr.Bean این جریان رو ازش با خبر هستند ) ( زیادی بلف نزن و Tez نده )نقل قول:
بعد اسم اون موجودات سبز رنگ Boush نه Frog فقط اسکرین بارشون شبیه Frog ها هست و مثل خرس های کوچک هستند.
( یک کمک دیگه 5 Boush و کشتنشون ترکیب داره ):cool:
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید
میشه کامل در مورد این قضیه توضیح بدیدنقل قول:
خوب که منصرف شدی ( چون فقط بچه ها Cloub Mr.Bean این جریان رو ازش با خبر هستند ) ( زیادی بلف نزن و Tez نده )
بعد اسم اون موجودات سبز رنگ Boush نه Frog فقط اسکرین بارشون شبیه Frog ها هست و مثل خرس های کوچک هستند.
( یک کمک دیگه 5 Boush و کشتنشون ترکیب داره )
اصلا واسه چی باید این کارو بکنیم
ماله چه مپی هست
نه با با به دل بگیر رو دل کنی بمیری از دستت راحت شم دیگه خالی نبندی:evil:نقل قول:
با این لول میتونی خون خودتو با حریفت عوض کنینقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من سول کیپر هیروی خیلی قویه
ولی در این حل خیلی کم خون
اگه باهاش بد بازی کنی تبدیل به فرگ مپ میشی
بازی با سول مترسد تمرین خیلی زیاد وسرعت عکس العمل خیلی زیاد تری هستش
;)
غورباغه ها رو میکشی یه عنکبوت میکشی یه ایتم میده بعد با اون ایتم snowmanویه +250 ترکیب میکنی یه ایتم +1000 دمیج میشه
آقا این enchanteres عجب هیروی خوفیه خیلی قویه
میشه هیروی ضدش رو بگید دوستان همچنین ایتم هایی که باید برای این هیرو گرفت
آهانقل قول:
از راهنماییت ممنون
بله قویه و یه جورایی IMBAنقل قول:
آقا این enchanteres عجب هیروی خوفیه خیلی قویه
میشه هیروی ضدش رو بگید دوستان همچنین ایتم هایی که باید برای این هیرو گرفت
من که جلوش Doom Bringer بر می دارم
یه خورده خوب با Doom بازی کنی حتما می بری
موافقم.نقل قول:
اول و آخره بازی به دردش میخوره
انفرادی خوبه.ولی تو بازیه گروهی نه.lvl 6 گروهی ای ندارهنقل قول:
گفته بود meleeنقل قول:
از hero هائي مثل lich king,Necrolic
ميشه استفاده كرد. البته به صورت single جوليه enchanteres
البته بايد كاملا اشنا باشي با اين hero ها.
سند کینگ به enchantres6 بزنه هیچیش نمیشه فقط هیل میشه:Dنقل قول:
اره به دوم میشه ولی اگه یه هیرو باشه که بتونه slowکنه هم میتونه جلوش وایسه مثلا naixیا رو یه هیروskadiببندینقل قول:
درسته doom میتونه بندازتش.ممنون دوستان فقط ایتنم براش چی بگیرم؟نقل قول:
منظورت برای Doom هست یا Enchantress ؟نقل قول:
این رو بهت بگم که Doom به سختی می تونه بندازش چون اول بازی بابا Doom رو در میاره و بعد اگه بهش 6 بزنی 40 به 60 افتادنش .نقل قول:
Lich هم به درد بازی تک به تک نمی خوره و نمی تونه بندازش .
یک کسی مثل Sand King هم اگه زیر پاش 6 بزنه اون اسپل که هلتش رو پر می کنه می زنه .
( پس این هیرو ها نمی تون بزننش ( هر چنر هیروش کتک خور خوبی داره و با Soul Keeper اگه Manta Staly ببنده به راحتی باباش رو در میاره ) هر چند ممکن اول بازی یک خورده کم بیاره )
واسه Doom این ها رو بگیر :نقل قول:
Boot
2X Talasim
بفرست بالا
MKB
Battelfury
BOT
Secteper)Aghanim's
قضیه این ایتم از این قرار که اگه Snow Man رو بندازی و اون ایتمی رو که بهت میده رو برداری و با 2 Swor:Yasha&Divin Raper و با ایتمی که یک عنکبوت که سمت جنوب شرقی Base ----> Elf با هم جمع کنی یک ایتم چنج میشه به این مشخصات 1000 Dameg و 50%As و 15%Ms بهت میده. ( البته یک خورده هم Aglity میده که من یادم نیست );)نقل قول:
می تونی Rang ها رو که 2 تا هستند حذف کنی .:blink:نقل قول:
از اقایون گرامی یه خواهش دارم میتونید یه replay از جریان بستن ترکیب +1000 بزارید و به این حرف و حدیثا پایان بدید
کافیه یه الماس بگیری اون وقت 25 تا frog پیدا میکنی که بعضیها زده بودند 5 تا
تنها راه زدن enchantress کم کردن یک دفعه ی خون اوست که lich با دگون این کارو انجام میده
و lord of avenus هم میزنش البته بستگی به بازیکنش هم داره و همین طور warlock
دوست من من گفتم 5 تا غورباغه به اسم های خاص میکشی نه همرو وگرنه منم میدونم 25 غورباغه یا بیشترم هستنقل قول:
پس توضیح کامل رو بده لطفانقل قول:
سوال : 35% Importal از دمیج مجیک رو کم می کونه یا 35% احتمال داره که مجیک بهت اثر نکنه
واسه ی mogol khan جه آیتم هایی خوبه که براش ببندم
شرمنده که من اینقدر سوال می کنم.
سلام به دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبید ؟
آقا من دارم میرم به گیم نتمون از ساعت 4.5 تا 9 . هر 5 شنبه هم همین اوضاع هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که علاقه مند هستن هم دیگر رو ببینیم (من که خیلی دوست دارم ) میتونن به این آدرس بیان :
شهرک اکباتان . فاز 1 . سوپر 6 . game net virus . و اسم من هم آراز هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه حتما .... lolنقل قول:
ما تا الان خدمون رو گذاشتیم سر کار ؟
این جریان رو بچه ها Oxo خوب می دونن مخصوصا FABEL .:laughing:
واسه AXE:نقل قول:
BoT
BattelFury
Ankhe
Vagured
Dagon
من بیس elf ها رو دیدم. در واقع گازش زدم. ولی عنکبوت ندیدم. فقط یه قورباغه کنار fountain دیدم. منظورت از جنوب شرقی دقیقاً کجاست. می شه یه screen shot بذارید.
اگر هم کسی نمی خواد مکان دقیقشو بگه بهتره که دیگه راجع به این موضوع صحبت نکنیم چون از دو حالت خارج نیست یا می خواید خودتون رو لوس کنید یا که اصلاً بلد نیستید و با من هیچ فرقی ندارید. ok
دستت مرسی از این پست. حرف دلمو زدی به خدا . ببین سعی کن حرفهای TORNADO رو باور نکنی . خیلی زیاد از این جور خالی بندیها میکنه. مثلا همون item های secret که یه screen shot گذاشته بود خالی بندی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا میشه تو چیزی رو که نمیدونی به دیگران نگی ؟ :biggrin: بابا این چرت و پرتا چیه نوشتی. دوما مگه axe هیرویagility یا inteligence هست ؟!!! سوما ankh تکی به چه درد میخوره . چهارما مگه هر hero فقط 5 تا inventori داره ؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
axe :
radiance
heart of tarrasque
boot of teravel
sange and yasha
hyper stone
crystals و upgrade
البته axe اصلا hero ی team ی نیست . هیچ وقت ندیدم توی 5 به 5 ورش دارن .
میدنی توی p30world تبلیغ سایت دیگه ( سایت خودتون ) ممنوعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا 5 غورباغه تو بچهای غبلی باید با ایتمی که از ایس فراگ دراب میشد با ایتمی که از اونا دراب میشد با یه+250ترکیب میشدکه اسم یکی the,one,oon 2ta daghighan yadam nistمیکشتی بعد عنکبوت ظاهر میشد حالا اگه شد براتون ریبلی میزارمنقل قول: