این طرح ها فقط بدرد کسانی میخوره که اصلا استفاده زیادی ندارن یعنی روزی 100کیلو استفاده میکنن :n02:نقل قول:
Printable View
این طرح ها فقط بدرد کسانی میخوره که اصلا استفاده زیادی ندارن یعنی روزی 100کیلو استفاده میکنن :n02:نقل قول:
سرویس 8 مگ ماهی 11 گیگ ترافیک - در ماه 16 هزار تومن!!!!!!!
11 گیگ؟؟؟؟
جشنواره؟؟؟
کم مصرف؟ بی مصرف؟؟
مغز متفکر این شرکت کیه؟ خدایی باید عید قربان بجای گوسفند قربانیش میکردند!!
جشنواره خوب نذاره بعد تموم شدن جشنوارش تخلیه مستقیم
شاتل دزد هم کم کم تعرفه هاش و بسته هاشو ضعیف کرد این ترکونده
Sent from my E6883 using Tapatalk
سلام جشنواره هاش خیلی مزخرف شده, نمیدونم تخلیه کنیم کجا بریم؟ برای کسانی دانلود زیاد دارن, مخابرات با طرح جدید 4 برابر سرعت و حجم به نظر بد نمیاد
طرح جدید مخابراتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا همین طرح رو میگم ,نمیدونم این طرحها برای 16 یا 8 مگ بهترن یا مثلا طرح جدید فن آوانقل قول:
خوب شد آسیاتک خطمو جمع نکرد! خواستم بیام دیدبان 8مگ 1024 گیگ ماهانه, الان میبینم انو شاید حذف کنن
اونم حذف کنن همین چهارتا مشتریشون هم میره
من الات ماه آخر های وب هستم، میخواستم بیام دیده بان 8 مگ بگیرم، سوالی که دارم اینه که میخوان برش دارن؟نقل قول:
سلام دوستان،
من تازه امروز ثبت نام کردم، مرکز صالح طبری اکباتان تهران، میخواستم ببینم برای دوستان تهرانی چقدر زمان برده پروسه ی رانژه ی خطشون؟؟ با توجه به اینکه ندیدم نمایندگی ای در تهران داشته باشه، نفر مخابراتشون معمولا چه تایمی مراجعه میکنه برای رانژه؟
رانزه رو خود مخابرات انجام میده. شرکتها اجازه ورود به mdf رو برای مسائل مربوط به رانزه ندارند.نقل قول:
قبلا خاطرم هست نفر مربوط به رانژه از طرف همون شرکت مراجعه میکردا! بسیار خب، توی تهران زودتر از 72 ساعت انجام میدن ؟نقل قول:
از زمان دریافت درخواست رانژه از شرکت مربوط؛ بله. احتمالا زیر 72 ساعت کاری انجام بشه.نقل قول:
چندتا طرح جدید دیده بانت اضافه کرده . از جمله 8 مگ 1 ساله با 2 ترا حجم 350 تومن و...
یک ماهه 1024 گیگ حجم بعد جشنواره گذاشتن یکساله 2048 گیگ حجم؟ کلا داره حجم ها رو کم میکنه دیده بان نت.
چند روزه دیده بان افتضاح شده.
دوستان دیده بان نت درست شده کیفیتش؟
یا مثل قبل افتضاح هست پینگ و سرعت تک کانکشنش؟
وایرلسش که خیلی بهتر شده ......ای دی اس ال هم من فقط باهاش پی اس 4 بازی میگیرم کلا پشت کنسوله ......وایرلسش برای من باند رو تا 55 مگ باز کردن .و اکثراهم این سرعت رو دارمنقل قول:
من الان شاتل برای شرکت هم دارم خیلی پشیمونم ...کلا همه چیز رو مبینت برای شرکت
دوستان واسه شما هم در روز قطع میشه ؟ برای من از شنبه، (بماند که 12 روز اینترنت نداشتم) روز اول که تند تند هر چند دقیقه قطع و وصل میشد، تا آخر شب ادامه داشت، اما دو روز پیش اوکی بود، فکر کردم رفع شده، امروز دوبار دیگه این اتفاق افتاد
میخوام بدونم واسه شمام پیش میاد ؟
برای من ۳-۴ روزه ، اینترنتم نرمال نیست ، پاپداری اش کم شده ، مشکل های عجیب هم دارم ، مثلا دیشب سایت های داخلی رو برام خیلی کند باز میکرد ، اما ساخت های خارجی بدون مشکل باز میشد!نقل قول:
برای من یک هفته ی روزی ۱۰۰ بار قطع میشه. سرعتم پایین اومده .نقل قول:
کیفیت افتضاح و رفتار غیر حرفهای کارشناسان این شرکت سبب میشود که پس از ساعتها درگیری لفظی به هیچ نتیجهای نرسید. انقدر کارشناسانش با من مشاجره لفظی کردن که مودم را با تمام متعلقات از پنجره به بیرون پرتاب کردم. صد رحمت به اینترنت همراه بدون بسته!
آیا واقعا این شرکت برای کارشناسانش یک کلاس توجیحی چند دقیقهای نگذاشته که به آنها بیاموزد به جای درگیری لفظی و بی احترامی به مشتریان باید طبق دستورالعمل مشکلات را مرتفع کرد؟
از خیر پولمون گذشتیم و با شرکت دیگر قرارداد بستیم.
قبلا خوب بود ولی خودم به خاطر قطعی های این اواخر که هر از چندی قطع میشد
و اینکه به خاطر جشنواره های به دردنخورش که کلا دوتا جشنواره خوب داشت که یکیش 6 ماه پیش مهندسین بود و
یکیش هم در ماه رمضان بود و جشنواره های جدیدش اصلا یه درد نمیخورن ,
دوباره برگشتم مخابرات طرح 4 مگ با سرعت چهاربرابر یا همون 16مگ و 175 گیگ ماهانه که خدا رو شکر فعلا راضیم
من چند روزه که از شاتل به دیده بان نت اومدم
باید بگم که عالی هستش زا همه نظر
سرعت تک کانکشنم همون 1 مگابایت هست و چند کانکشن 1.1 مگابایت با سرویس هشت مگ
قطعی هم تا حالا نداشتم. شاتل دیوونم کرده بود این اواخر اینقدری که قطعی داشت
آخه تو کدوم شهر ؟نقل قول:
یه هفته بعدش هم بیا پست بزار واسه منم اوایل همه چی خوب بود.
واسه من 6 ماه خوب بود، یعنی داشتم به این فکر میکردم که دوباره از جشنواره ای چیزی بگیرم چون خیلی بنفعم شد اینطوری.
اما از اول شهریور به بعد تر خورده توش. حالا من خیلی تماس گرفتم با پشتیبانی، سر مسئله قبلی که تقصیر کاملا با مخابرات بود، معلوم نبود چه غلــــطی کرده بودند، یهو لینک خط ما از سر ساختمان قطع شده بود.
حالا الانم هنوز مطمئن نشدیم، همین الان سرعتم از ساعت 6 7 شب افتضاح شد و همین ترتیب تا ساعت 3 صبح امروز، به 15 کیلوبایت رسید سرعت دانلودم از دانلودها. :|
زنگ زدم صبح، گفتن اگر میشه مودم رو به لینک ورودی ساختمان وصل کنیم و تماس بگیرم چک کنند
حالا الان قراره اینکار رو انجام بدم یکی دوساعت دیگه...
قم هستمنقل قول:
تا الان نزدیک 20 روزه که اومدم دیده بان
همچنان عالی هستش
شاید چون اینجا زیاد دیده بان ندارن اینقدر خوبه
قطعی این چند مدت فکر کنم سراسری بود روزی 10 بار بیشتر قطع میشد .نقل قول:
جشنواره های دیده بان نت اصلا به صرفه نیست مثلاً سرویس 8 مگ 1 ساله میده 350 هزار تومان به 2 ترا حجم ولی قیمت سرویس معمولیش سالانه میشه 540 هزار تومان ولی با 12 ترا حجم یعنی اومدن قیمت رو 35% کم کردن ولی حجم رو یک ششم کردن. خوب بود با این حجم قیمت رو مثلا میذاشتن یک چهارم قیمت اصلی مثلا 135 هزار تومان
رشت کسی سرویس دیده بان داره؟کیفیتش چطوره؟
دوستانی که طی دو سه هفته اخیر با دیده بان به مشکل قطع و وصلی زیاد و نوسان سرعت خورده بودن ، ایا مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟
من مشکلی نداشتم این مدت. بندرعباس هستم
بعضی جاها پینگ افتضاح بالای 200نقل قول:
کم کردن سرعت .. در کل فقط بدرد دانلود میخوره که اونهم با قطع وصلی های که فعلا داره پیشنهاد نمیشه
دوستان مثل اینکه وضعیتتون خوبه کسی دیگه اینجا نیست:n02:...
یا همه تخلیه کردن رفتن:n02:...
عزیزان اگه ممکن هست بگید کیفیت این ISP چطوری هست؟ سرعت دانلود در ساعات مختلف کم و زیاد نمیشه؟
پینگ با 4.2.2.4 چند هست؟
کیفیتش زیاد جالب نیست به غیر از پینگ نه چندان خوب و کاهش سرعت در زمان peak ، برای من پنجشنبه ۴ ساعت اینترنت قطع بود و طبق معمول پشتیبانی از هیچ چیز خیر نداشت و مدام به من میگفت تنظیمات مودم را تغییر بدم و مودم رامثلا ۵ دقیقه خاموش کنم که نشان میده پشتیبانی اصلا هیچ خبری از داخل شرکت نداره یا شاید هم اصلا شرکت هیچ اطلاعی از قطعی و وصلی و .. اینترنتی که به کاربر میده نداره چون اینترنت اجاره ای هست از بقیه شرکت ها میگیرن میدن به کاربر در واقع نقش واسطه دارن ..نقل قول:
خواستم بگم این چیز ها هم در نظر بگیرید قبل از گرفتن سرویس از این واسطه فروش اینترنت و نه ISP .
پینگ ۴.۲.۲.۴ :
کد:PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=48 time=146 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=9 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=10 ttl=48 time=144 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=11 ttl=48 time=143 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=12 ttl=48 time=144 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=13 ttl=48 time=143 ms
^C
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
13 packets transmitted, 13 received, 0% packet loss, time 26ms
rtt min/avg/max/mdev = 142.650/143.275/145.880/0.905 ms
واقعا ممنون از پاسخ خوبتون ...نقل قول:
:n12:
والا دیگه از جون بدبخت چی میخواییم ؟نقل قول:
1 ترا حجم خارجی میده 50 تمن سرعت 8 مگ
کیفیت پینگش بده
من ماهی 20 تمن میدم ایرانسل اینترنت ثابتش برا بازی
کجا با 70 تمن 1 ترا حجم میدن با کیفیت خوب بگین بریم اونجا :n02:
سرعت دانلود همیشه 900 به بالاست اونم برا اینکه خط ما کشش نداره وگنه همون 1 میدن
پینگمم با گوگل 130 تا 140 متغیره
دیابلو 3 همیشه 180 و گیلدوارز 140 تو اسمایت 150 برا همین ایرانسل گرفتم
اما قطعی ندارم
والا چی بگیمنقل قول:
مردم باید انتخاب کنند کدوم رومیخوان :
اگر اینترنت سرعت بالای روز و جهانی و کیفیت خوب میخوان بروند همراه
اگر فقط حجم زیاد میخوان واسه روشن نگاه داشتن کامپیوتر قدیمی خانگی همون بدترین کیفیت و کندترین سرعت بروند تلفن خانگی
هر دو تو ایران نمیشه.
انتخاب کاملا شخصیت به نظر این و اون ربطی ندارد.
من سرویس ddns گرفتم دیدم وصل نمیشه و ..... تماس گرفتم دوستان زحمت کشیدن برا مساعل امنیتی بستنش و هیچ جوره حاطر نشدن برام بازش کنن و گفتن آی پی استاتیک بگیر مشکل امنیتیشون همون مشکل سالی 60 تمن بار آی پی استاتیکه طاهرا
از پشتیبانیش زنگ زدن گفتن دستور زیرساخت یا همچینپیزایی هست به کل isp ها ابلاغ شده