Irancell LTE Mashhad B7
خوبه برای روز تعطیل و ترافیک بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
Irancell LTE Mashhad B7
خوبه برای روز تعطیل و ترافیک بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by JAVAD
خب نصف خط ها رو رو ۸ محدود کنه ترافیکش کم میشه و تا ۸۲ میده.مال مشهده؟نقل قول:
به به آقای منبعنقل قول:
نه خیر متعلق به مشهد نیست
نکنه تست شماست
قبلا که کل استوری اینستا از فعالیت جنابعالی مستفیض تست های بنده بودن البته دقیقا با ذکر منبع و حق کپی رایت که الحمدالله با حضور گرم جنابعالی و فعالیت دوچندان در اینجا کلا پاکسازی و نیست و نابود شدن حتی دعوای و درگیری سر تست ١٧۵ مگابیتی حالا به بقیه تست ها کاری نداریم
که قبل از اینکه تست به سلامت تموم نشده در پست های شما نمایان میشد
وقتی یکی انسانیت به خرج میده و هیچی نمیگه اینجوری میشه دیگه خوب دیگه ولش کن
نه مال خراسان جنوبی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جواد جان شما کلا با همه دنبال بحث می گردی نمی دونم چرا ولی من تست هایی از شما گذاشتم با ذکر کردن آی دی اینستاگرامت در زیر پست که صد در صد آگاه شدی و چند وقتی هم هست که تست دوستان و از جمله شما رو پاک کردم و فقط تست های خودم هست.اون مورد هم شما با منبع ذکر کن هیچ ایرادی نداره ولی اینکه آدم بیاد ببینه اسکرین هاش اینور اونور هست و هیچ اثری از خودش نیست حس بدیه انشالله تجربش نمی کنینقل قول:
دیگه دوستان از testmy.net تست نمی ذارن ... علّتش هم که اصلاً معلوم نیست ... :n02:
Speedtest به درد لای جرز دیوار می خوره ...
من Speedtest تا ۶۵ مگ هم می گیرم، ولی testmy.net دو-سه مگ بیشتر نمیشه ... در حالی که تا یک-دو ماه پیش تا ۵۰ مگ هم می رفت ...
این دیگه اینترنت نیست ... آشغاله
به نظرتون بهترین سرور برای تست در ایران کدومه ؟
Tehran-Fanapنقل قول:
MTN -Tabriz
از این دو سرور سرعتهای نزدیک به 100مگ دریافت کردم
Mci & rightelنقل قول:
برای پینگ هم نزدیکترین سرور به خودتون
Irancell 3G مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Irancell LTE B7 Mashhad (کوهسنگی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Irancell 3G B1(جاده سبزوار-نیشابور) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل تک کانکشن FDD
ایرانسل تک کانکشن TDD
همراه اول تک کانکشن
ایرانسل باند 3
باند 7
ایرانسل TDD
همراه اول
همراه اول - 3G - باند ۹۰۰ دو کریر - هرمزگان
همراه اول - 3G - باند ۹۰۰ دو کریر - هرمزگان
دوستان کسی دلیل عدم استفاده از باند ۹۰۰ برای 3G توسط ایرانسل در تهران رو میدونه؟ چرا در همه شهر ها اورده الّا تهران که انقدر نیاز داره؟نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دو دلیل داره دلیل اول اینکه برد ۹۰۰ بیشتر هست و باعث تداخل و hand over زیاد میشه و دلیل دو پهنای باند بیشتری قابل ارائه هست براش تو باند ۱ و بخاطر جمعیت زیاد کمتر افت پهنای باند پیدا می کنه که اگر دقت کرده باشین وقتی تست می زنید تو باند ۱ پهنای باند بیشتره تا باند ۸نقل قول:
از کجا فهمیدین dc هست؟نقل قول:
پس چرا هم رایتل و هم همراه اول در تهران باند ۹۰۰ 3G راه انداختن؟ مشکلات نسل ۳ ایرانسل خیلی زیاده، هم پوشش داخلی بسیار ضعیفی در تهران داره و هم ظرفیت باند ۲۱۰۰ش کاملا تکمیله و دائما در حال اوور لودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت رایگان همراه اول
Sent from my iPhone using Tapatalk
رایتل کلا بحثش جداست چون آنتن کم داره ۹۰۰ مشکلی ایجاد نمی کنه و اگر اینقدر ظرفیت تکمیل هست که باند ۱ پر شده باند ۸ هم دردی رو دوا نمی کنه و چارش افزایش سایت هاست[emoji6][emoji4]نقل قول:
این نظرتون رو قبول ندارم، راجع به همراه اول بحث کردیم.نقل قول:
و یکی از بزرگترین سلوشن برای افزایش ظرفیت، باند ۹۰۰ هست. همونطور که همراه اول دوستان روی باند ۹۰۰ تا ۱۷ مگ گرفتن. فکر نمیکنم دیگه جای انکار برای وجود باند ۹۰۰ باشه.
سلوشن افزایش ظرفیت ۹۰۰ نیست سولوشن افزایش برد ۹۰۰ هست و خودم تا حالا بیشتر از دو هزار تا تست زدم و در باند ۸با هیچ اپراتوری نه در خراسان رضوی نه در استان سمنان و نه در استان تهران بیشتر از ۶ یا۷ مگ ندیدم و تستی هم که دوستمون دادن مشخص نیست که باند ۸ باشهنقل قول:
دوست خوبم تخصص بنده این هست، هیچ تردیدی در افزایش ظرفیت در باند ۹۰۰ نیست. و همراه اول هم برای همین در تهران باند ۹۰۰ 3G راه اندازی کرده.نقل قول:
افزایش ظرفیت به تعداد کاربرانی که در ثانیه سرویس میگیرند بر میگرده نه لزوما به ۲ کریر بودن. ۲کریر بودن فقط افزایش سرعت رو در پی داره.
من کجای حرفم گفتم که دو کریر بودن حاکی از افزایش ظرفیت هست؟و کجا گفتم باند ۸ ظرفیتش کم هست؟گفتم تروپوتش کمتره، کسی هم شکی نداره به اینکه در مناطقی که تراکم جمعیت کم هست برای صرفه جویی یک سایت احداث میشه با باند ۹۰۰ و همانطور که در رایتل هم دیدین که ۸۰ درصد باند ۸ هست [emoji120][emoji255]نقل قول:
تمام سایت های نسل 3 که جدیدا در هرمزگان کار شده و روی باند 900 فعال بودند بعد از انالیز و خروج از حالت ازمایشی به دوکریر ارتقا یافته اند.نقل قول:
محتوای مخفی: Screen Shot
آقا سعید اسم این برنامتون چی هست؟ و آیا شما اطلاع دارید چرا ایرانسل در تهران از فرکانس ۹۰۰ 3g استفاده نمیکنه؟ در صورتی که در همه شهرها ۹۰۰ هم راه اندازی کرده علاوه بر ۲۱۰۰نقل قول:
،ممکنه همراه اول در تهرانم هم رو ۹۰۰ dc باشه که طیف فرکانسی برای ایرانسل باقی نگذاشته باشه؟
باید آفرین و خسته نباشید گفت واقعا به همراه اول منتها از در عقب صندلی جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ۳۰۶۲ و ۳۰۸۷ هستن ولی در سه استانی که من گفتم اصلا ۳۰۶۲ تو باند ۸ وجود ندارهنقل قول:
نرم افزار عالی هست ولی حیف که گوشی باید روت باشهنقل قول:
ببخشید من جواب میدم ولی هر اپراتور فرکانس خاص خودش رو داره و نمی تونه رو فرکانس اپراتور دیگه بدون اجازش ببنده و همراه اول هم که ۳۰۸۷ و ۳۰۶۲ داره در باند ۸ مطمئنا توجی خودش رو در اون محدوده خالی کرده و روش تیریجی بستهنقل قول:
این نرم افزار Network Signal Guru که البته نیازمند روت هستش.نقل قول:
در خصوص راه اندازی فرکانسها بیشتر به سیاست شرکت ها برمیگردد. ایرانسل با توجه به اینکه یوزر های دیتای بسیار بیشتری نسبت به دو اپراتور دیگر دارد ترجیح میدهد در نسل 3 مانور بیشتری روی فرکانس 2100 به دلیل ظرفیت بیشتر بدهد.به طور مثال سایتی که پوشش جاده ای ایجاد میکند را ایرانسل به نسل 3 ارتقا داده و با وجود اینکه rru برای فرکانس 900 هم نصب شده اما همچنان فقط فرکانس 2100 فعال است.
اینکه شما میفرمایید در همه ی شهرها فرکانس 900 راه اندازی شده، خیر چنین اتفاقی تا به این لحظه نیفتاده و در اکثر شهرها روی نسل 3 فرکانس 2100 فعال است.
(توجه کنید که دستگاه ها ترجیح میدهند به فرکانس بالاتر یک نسل متصل شوند و سایت نیز کاربران را به این سمت سوق میدهد) در شهرهای که فرکانس 900 ایرانسل در کنار 2100 فعال شده، دستگاه شما تا حدالامکان به فرکانس 900 وصل نمیشود و ترجیح میدهد روی فرکانس 2100 حتی با سیگنال نچندان قوی بماند. به طور مثال بنده در بندرعباس با وجود اینکه فرکانس 900 راه اندازی شده هیچگاه به صورت اتوماتیک به این فرکانس وصل نشده ام و فقط بصورت دستی و مجبور کردن دستگاه میتوانم وصل شوم.
در خصوص تخصیص فرکانس هم، سازمان فرکانس خاصی رو به هر اپراتور داده و یک اپراتور نمیتونه از فرکانس اپراتور دیگر بدون هماهنگی استفاده کند.
از لحاظ ظرفیتی هم ایرانسل تا تونسته از rru های پرظرفیت استفاده کرده و حتی برای افزایش ظرفیت پشت 1 سکتور 4 rru نسل 3 در مناطق شلوغ و پر ترافیک استفاده کرده است اما با این وجود در بعضی مناطق کلان شهرها دیگر افزایش ظرفیت سایت جوابگو نبوده و باید سایت جدید نصب شود.
ممنون. ولی بنده الان در تمام مناطق شمال کشور و خزر و در مشهد و در قم و در شهرهای دیگر، به 3G ۹۰۰ وصل شدم.نقل قول:
Irancell DC-HSPA+
BAND1
باند 900 خیلی وقته فعال هستنقل قول:
من مناطق زیادی دیدم باند 900 رو
تازه بعضی جاها دوال کریرش کردن !
یکی از بچه ها تست گذاشته بود
چه باندهای فورجی تو ایران فعال هست؟
3,7,20,42,38نقل قول:
باند 3 (1800) : همراه اول،ایرانسل،رایتلنقل قول:
باند 7(2600) : همراه اول،ایرانسل
باند 20(800) : های وب
باند 38(2600) : شرکت فنآوران نوین بنیان پاسارگاد (عمده سهامداران آن شرکتهای شاتل، هایوب، پیشگامان کویر یزد و آسیاتک هستند)
باند 40(2300) : کنسرسیوم شرکتهای حلماگستر، صبانت و دادهپردازی فنآوا
باند 42(3500) : ایرانسل TD_LTE ، مبین نت
DC-HSPA+
Irancell
Band 1