یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!نقل قول:
Printable View
یکی از مشکلات OLED کم بودن brightness بخاطر ABL)automatic brightness limiter) هستش.خودم تا حالا ندیدم ولی یکی از دوستان در همین فروم مدل EG910 رو دیده بود میگفت تو ذوقش خورده!نقل قول:
آره تاپيك رو خوندم ولى مدل eg910 بود و اين مدل پيشرفته تر هست و آيا قابليت ديس ايبل كردن يا از كار انداختن اين آپشن در منوها وجود نداره مگه !؟
يعنى اينقدر مشهوده كه تو ذوق بخوره ؟
اولد بالاترين تكنولوژى رو داره و برترين هست
من خودم قبلاً چند ويدئو ضبط شده با فرمتها و رزولوشنهاى مختلف در فروشگاه الجى و روى اين مدل تست كرده بودم و مشكلى در پخش نديدم
یکی دیگه از مشکلات اولدها اینه که رنگ سفید رو خالص نشون نمیدن و به شیری میزنه و همین مسئله باعث میشه تو بعضی از تصاویر که زمینه سفید توش زیاده یکم تو ذوق بخوره ، خودم تقریبا 2 هفته B6 رو داشتم و کنار همین 850V همزمان تست کردم و سفید 850v در کنار B6 عالی بود ، ولی از طرفیم عمق رنگ مشکی و زاویه دید عالی B6 و همچنین عدم وجود Dirty Screen خیلی لذت بخشه .
کسی که میخواد بقول شما چاخان کنه یا مغرضانه علیه یه برند صحبت کنه باید یه منفعتی توی این کار براش باشه.نقل قول:
حالا من که 400 از جیبم برای تعویض برده سوخته این تلوزیون هزینه کردم یا بقیه دوستانی که چند ماه تلوزیونشون خراب شده و تبدیل شده به یه قطعه تزئینی 49 اینچی بیفایده گوشه خونه اشون چه منفعت یا سودی توی این مورد برامون هست که بقول شما بیایم چاخان کنیم؟
اشتباه امثال من اینه که اومدیم تجربه تلخ خودمون رو با بقیه به اشتراک گذاشتیم که اونا گرفتار این مشکل نشند.
امیدورام شما بخری و لذتش رو بدون هیچ دردسر و مشکلی ببری!
سلامنقل قول:
برد خراب رو شاید بتونم براتون بیارم اما درمورد برد سالم همونطور که خودتون هم صاحب این مدل هستید میدونید که راضی کردن شخص برای درآوردنش از توی تلوزیونش و آوردنش واقعا کار ساده ای نیست.
اما از هرکی و چندین و چندجای مختلف درمورد تعمییر برد این تلوزیون پرسیدم همه متف القول گفتند مشکل سخت افزاریه و تعمییرش فعلا امکان پذیر نیست.
داداش چند سالته؟؟یا خیلی بچه ای یا زیاد حالت خوش نیست آخه مرد مومن چه سودی داره واسه من و باقی دوستان که بیچاره شدیم و این مدل رو خریدیم که بخواهیم تبلیغ سوء بکنیم ؟؟!!اگه یه برندی رو معرفی میکردیم و میگفتیم فقط این مدل رو بخرید بازم یه چیزی شما دوست داری بخری بخر اما امیدوارم مثل ما تلویزیونت بسوزه بیای اینجا پست بزاری یکی مثل خودت پیدا شه و بگی دروغ میگی اونوقت ببینم چه حالی داری . یه ذره عقل و شعور داشتن هم واسه آدم خوبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
٩٩ درصد ايراد نرم افزارى هست نه سخت افزارى اگه يه برد يدكى سالم كه كسى گرفته و هنوز نصب نكرده بياره ميشه از فايل فلش با پروگرامر دامپ و بك آپ گرفت و روى بردهاى معيوب تست كرد
ايراد به احتمال زياد مربوط به قسمت بوت و راه انداز دستگاه ميباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه شركت ال جى خودش رفرش ريت واقعى مدل اروپايى رو ١٢٠ هرتز و مدل سفارش امارات و كشورهاى عربى رو ١٠٠ هرتز اعلام كرده
ولى وقتى مستقيم از خود شركت ال جى امارات در مورد ريت واقعى پرسيدم ٦٠ هرتز اعلام كرد اين مدل رو !!!
بقول خانم تهمینه میلانی.. این دوستمون هم دنبال دشمن فرضی هست!!!.بگذریم
دوستان یه مدل ال جی هفته ی قبل برام اومد و مشکل بکلایت داشت.عکسها و براتون آپ میکنم.پنلش ال جی نبود و ساخت au بود و به نظر من و صاحب این تلویزون افت کیفیت کاملا محسوس بود(در مقایسه با w650 sony که در مغازه روشن کردم).اگر سوالی بود درخدمتم.البته به علت ضربه خوردن پنل بهم ریختگی تصویر داشت و الان هم دنبال یه تلویزون قیمت مناسب هست.پیشنهاد بنده هم h6400 سامسونگه(اگر پیدا بشه)در غیر اینصورت w800c .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این عکس شما می تونید ببینید که ال جی برد پاور این تلویزونو بصورت مشترک برای 3 مدل تولید کرده 49 اینچ با پنل ال جی ، 42 پنل ال جی و 42 پنل AU که در این مدل تیک EL38 خورده که نشون میده تلویزون 42 اینچ با پنل AU هست
سلام..آقا نظرتون راجع به w650 چیه؟نقل قول:
اندروید نداره مهم نیست..کیفیت تصویرش خوبه؟
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
این موضوع چقدر صحت داره و اینکه این تی وی ساخت کدوم کشوره؟
ممنون از همتون
سلام به دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه گفته میشه این مدل تی وی ساخت شرکت الجی نیست و شرکت های متفرقه این تی وی را می زنند و یه جورایی اصل نیست. ( گفته نمایندگی ال جی در ایران)
این موضوع چقدر صحت داره و اینکه این تی وی ساخت کدوم کشوره؟
ممنون از همتون
واقعا به نظر خودت این حرف ک@س شر نیست؟نقل قول:
اصل اصله اتفاقا خود کره میزنه.
نمایندگی واسه اینکه مدلای قدیمی خودشو قالب کنه این حرفارو میزنه
دوست عزیز با استناد به Rtings تلویزیونهای led الجی (ونه OLED) کلا از کیفیت پایینتری نسبت به سامسونگ و سونی برخوردارند.البته تاکید میکنم در مقایسه با این دو برند!نقل قول:
حتی اشاره میکنه در مورد پنلهای IPS که الجی بیشتر ین استفاده رو تو محصولاتش داره پنلهای IPS سونی بهتره.البته شایدم سونی از پنلهای الجی استفاده کنه ولی پارامترهای پردازش تصویریش قویتره.
بزرگترین حسن محصولات الجی زاویه دید بهتره.که اونم به نظر من اول باید تصویر بی زاویه خوب باشه بعد تو با زاویه!پس اگه تصویر خوب نیست زاویه دید بهتر خیلی کم فایده هست!
خوب چرا همون w800 رو که دوستمون پیشنهاد میکنه نمیگیری ؟فقط یکم گرونتره بجاش سه بعدی داره.نقل قول:
با سلام به دوستاننقل قول:
بطور خلاصه جهت راهنمایی عرض میکنم تلویزیون من هم مشکل داشت و به خاطر اینکه گارانتی بانه ای داشتم.. یک بار مین برد رو فرستادم بانه جهت تعمیر که نتونستن و بار دوم فرستادم تهران پیش یه گروه متخصص مورد اطمینان خودشون که باز هم نتیجه ای نگرفتن البته همین کار فلش و بکاپ هم از برد سالم انجام شده بود که در آخر بعد از 4 ماه پیگیری که فایده ای نداشت خودم مبلغی حدود 200 تومن هزینه کردم و با کلی آشنا و رابطه تونستم از گارانتی استفاده کنم و یه برد سالم از تلویزیون های آسیب دیده بانه ای برام فرستادن.
دوست عزيز اگر ايراد تلويزيون فقط در اثر استفاده از رسيور داخلى پيش اومده كه همه دوستان اعلام كردند ايراد نرم افزارى هست
و دليل نميشه چون نميتونن ايرادش رو پيدا كنن و تعمير كنن برد رو بصورت كامل تعويض و مرجوع ميكنن به شركت الجى براى تعمير و اونجا خيلى راحت ايراد رو برطرف ميكنن
والا 800 هزار فرقشونه..نقل قول:
البته من تو نمایندگی تصویرشونو دیدم.. w800 خیلی عالی بود..
سلام. کیفیت تصویر مناسبی داره.من دوسش دارم.البته اینکه هوشمند نیست برای من قابل قبول نیست ولی برای کسانی که هوشمندی و روشنایی زیاد تصویر مهم نیست گزینه ی مناسبیه.کلا چیز خاصی نیست!!! یعنی آش دهن سوزی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره خیلی چراغ خاموش فروش خوبی داره........!نقل قول:
این موردی هم که برام اومده بخاطر این بود که پنلش شکست!.وگرنه من تابحال برام تعمیری این مدل نیومده.w800 اومده بود 2 تا(اندرویدش پریده بود از بس انگولکش کردن) یا اینکه از رسیورش استفاده کردن و خیلی زودمین بردش سوخت! ولی این مدل کم آزاره.
کی همچین چیزی گفته؟ اگر ممکنه لینک بفرستید!.نقل قول:
تعمیر پذیری این مدل تلوزیون چجوریه؟
سلامنقل قول:
چندتا شرکتی که برای تهیه مینبورد UH850 رفته بودم چندتا سونی هم دیدم(البته مدلشون رو نمیدونم چی بود) که اونام به همین مشکل برد برخورده بودند و تعمیرکارشون گفت که مشکل بخاطر استفاده از D.V.B-S بوده.
با این شرایط چه اصراریه برای استفاده از D.V.B-S توی این تلوزیونها خب حذفش کنند؟
اینطوری بجای جلب مشتری که بیشتر مشتریها رو فراری میدن، همه جان ایران نیست که هیشکی پاسخگوی کیفیت محصولاتش نباشه.
مثل همه مدلها بعضی عیوب رو میشه تعمییر با جایگزینی قطعه کرد بعضی از عیبها رو هم مثل همین مشکلی که بخاطر استفاده از D.V.B-s پیش میاد رو باید با تعویض مینبورد رفع رجوع کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه پاسخی که به شما دادند درست باشه و پنل این تلوزیون برخلاف ادعای خود شرکت و تمام سایتهای بزرگ و معروفی که کارشون تست و برسی تلوزیونه 60هرتز باشه بجای 120هرتز، ایران که هیچ اما مطمنم در کشورهایی مثل ترکیه و امارات یقه شرکت LG رو خواهد گرفت. ترکیه یا امارات و خیلی از کشورهای دیگه،ایران نیستند که سگ صاحبشو نشناسه و قانونی برای حمایت از مصرف کننده بینوا وجود نداشته باشه و هرجور که دوست دارن سرش کلاه بگذارند.
این مدل هنوز بصورت رسمی و توسط گلدایران وارد کشور نشده و هرچی که هست از امارات یا کردستان و ترکیه اومدند.
با سلام
من واسه استفاده از برنامه ها و نصبشون باید وارد اکانت الجی بشم ولی میگه این مورد در کشور شما در دسترس نمی باشد
باید تلویزیون رو کدوم کشور ست کنم تو لیستش اصلا ایران هم نیست
با تشکر
سلام.عرض بنده هم همین بود. تا بحال فقط یک مورد مشکل بکلایت سونی برام اومده بود ولی تابحال بیشتر از 100 مورد تعمیر بکلایت ال جی اومده.سامسونگ هم مشکل سوختن پنل داره و البته افت بکلایت.گیر سونی فقط استفاده از ----s هست. دوست عزیز گیرنده داخلی این تلویزون ها اینترفیس قوی با پردازنده دارند و میتونن 4k کد کنن و پردازش و به پردازنده خود تلویزیون بسپارند. اما در انواع گیرنده های خارجی شما همچین چیزی مشاهده نمیکنی.همونطور که میتونی کنتراست و روشنایی و رنگ تصویر و از روی گیرنده تغییر بدی ... پس بدون که میتونه در کیفیت تصویر دخالت داشته باشه!.بهترین راه به نظرم استفاده از یه گیرنده ی خیلی خوبه full hd هست.ضمن اینکه چون گیرنده به ورودی تلویزیون وصل میشه یه لگ هم باید درنظر بگیرید!.نقل قول:
من تنها موردی که اعصابمو به هم میریزه وجود 2 تا کنترل داخل خونه هست!!.وگرنه هیچ مشکلی نمی بینم
س
دوستان چرا اینقد پیچیده می کنین!؟!.یه بنده خدایی که تلویزیونش معیوبه فقط کافیه قاب پشتی تلویزیونشو باز کنه و از بارکد پنلش عکس بگیره بذاره داخل سایت من بهش میگم 120 هست یا 60!؟!نقل قول:
اصلا یه نفر که حتی تلویزیونش سالمه بیاد این کار و انجام بده مثه من
منظور اینه : فقط سونی ها 120 هرتزش تو بعضی مدلا پشتیبانی میشه
سلامنقل قول:
منظورتون از بارکد پنل همینی که توی این عکس دیده میشه؟
اگه منظورتون اینه عکس واضح بگیرم و بزارم اما اگه چیز یا جای دیگه است که هیچی چون دسترسی به تلوزیون ندارم.
جب مین برد خوبی داره!!. کلا هیت سینک استفاده کرد!.دمش گرم!. نه برادر این بارکد مین برد هست. ببین این برد رو یه شاسی فلزی نصب میشه دقیقا بالا تر از جای نصب همین برد یکم سمت راست رو خود شاسی فلزی یه بارکد داره که احتمالا با lc شروع میشه مثلا برای 55 اینچ مییشه lc55... من این کد و میخوام!.نقل قول:
ع
داداش براى خود من بارها پيش اومده كه مشترى برد رو آورده و تعميركار بهش گفته ايراد از سى پى يو هست و ارزش تعمير ندارهنقل قول:
در صورتى كه در اثر شورت شدن يه دونه خازن اس ام دى كنار آيسى تامين ولتاژ برد و يك القاگر اس ام دى كلاً سيستم از كار افتاده و بوت نميشده و هزينه اى برابر با صفر تومن بوده
البته در مورد تلويزيون زياد اطلاعى ندارم و كار منم نيست ولى كل داستان در مورد اكثر تعميركارها به اين صورته كه خود بنده هم شامل اين قشر هستم
سلامنقل قول:
منم تعجب كردم و از شركت اصلى سئوال كردم عكس از پاسخشون هم گذاشتم ولى بنظر من سفارش خاورميانه بايد ١٠٠ هرتز باشه و اينا يه موقعهايى خودشونم گيج ميزنن !!
سلام به همگی
من update ۴.۳۱.۰۵جدید lg uh850v گرفتم ولی وقتی فلش به تلویزیون میزنم چیزی نمیشناسه برای بروزرسانی، لطفا راهنمایی کنید نحوه بروزرسانی از طریق فلش؟
با سلام خدمت اقای elesaeid .از شما به خاطر تمام توصیه ها و راهنمایی هاتون متشکرم
من تا قبل از این که این تاپیک رو بخونم به شدت تصمیم داشتم OLED مدل 55EG910 رو به خاطر قیمت مناسبش از بانه بخرم .
ولی با خوندن مطالب شما تردید پیدا کردم.اگه میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.یکم بیشتر راجع به مشکلی که مشاهده کردید توضیح بدید.
این مشکل قابل چشم پوشیه یا کلا از خریدش منصرف بشم
سلام دوست عزیز .نقل قول:
فایل مربوطه را از لینک بالا دانلود کنید. فایل را از حالت زیپ خارج کنید. فلش USB را به پورت مربوطه در کامپیوتر یا لپتاپ وصل کرده و در آن پوشهای با نام LG_DTVایجاد کنید. فایل از زیپ خارج شده را در داخل فلش و فولدر ایجادی کپی کنید. فلش را به پورت مریوطه در پشت تلویزیون جا بزنید. پیغامی در رابطه با نسخه فعلی و بهروزرسانی دستگاه مشاهده میکنید؛ آن را OK کنید تا کار بهروزرسانی شروع شود.
منوی مخفی این تلویزیون چطور باز میشه؟
lg uh850
سلام دوستان من میخواستم تلویزیونمو اپدیت کنم میخواستم ببینم اگه با فلش بخوام دانلود کنم چیکار باید بکنم ؟ از کجا دانلودش کنم؟کشورمم افریقای جنوبی هست اخه ایران نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید.مدلش هم اینه 49LGUH850V-TA.ممنونم:n16:
عزيزان سلام
يكي از دوستام UH850v داره ميخوام آپديتش كنم
مدل دقيق تي ويش اينه 49UH850V-TA
من هرچي سرچ ميكنم برا مدلاي با پسوند ZA هست فريمور ...
كسي از دوستان راهنمايي ميكنه كدوم فريمور رو بايد بزنم؟؟
اگه هم ك لينك آخرين آپديت رو هم بذاريد ك ممنونتون ميشم . ضمنا ميشه با فلش آپديت كرد تي وي رو ؟
شماره تماس شرکت را برای من هم لطفا ارسال نمایید با تشکر