مودم های وایمکس رو با ۲۵ درصد تخفیف با Z6000 تعویض می کرد و این قبل از تخفیف اخیر بود. یعنی برای z6000 دویست و سی و چهار هزار تومن باید می پرداختی. من می خواستم عوض کنم که این فروم به دادم رسید و منصرف شدم. z6000 مفتش گرونه.
Printable View
مودم های وایمکس رو با ۲۵ درصد تخفیف با Z6000 تعویض می کرد و این قبل از تخفیف اخیر بود. یعنی برای z6000 دویست و سی و چهار هزار تومن باید می پرداختی. من می خواستم عوض کنم که این فروم به دادم رسید و منصرف شدم. z6000 مفتش گرونه.
اها. اره. اون یکی چطوره مودم green packet
راستی وقتی مودم fdd هست با پوشش بهتر اونم با Carrier aggregation، چه دلیلی داره از tdd استفاده کنیم. دیگه حداقل مودم fdd تا ۱۵۰ ساپورت میکنه ولی tdd تا ۱۱۲ مگابیت... چه نیازی ادم بره tdd با سیگنال ضعیف بگیره.
تا جایی که میدونم عوض نمیکنند، هزینه برای مودم DT-350 + سیم کارت (غیر قابل مکالمه، فقط مخصوص TD) = ۳۷۰ هزار توماننقل قول:
۱۰۰ مگابایت اینترنت روی سیم کارت من بود + حدود ۸ هزار تومان شارژ
حالا مودم رو همراهت ببر اونجا باز بپرس شاید تعویض کردن،ولی در کل حساب رو بذار روی ۳۷۰ برای مودم داخلی
من 4G+ امتحان نکردمنقل قول:
ولی پینگ و ثبات 4G معمولی خیلی بد هست ، یعنی میخوای دانلود کنی نمیدونی با ۱۰۰ کیلوبایت میگیره یا ۱ مگابایت
TD خیلی بهتر (پینگ پایینتر، سرعت و ثبات بالاتر) هست، من همین الان با سرعت ۲ تا ۳ مگابایت دانلود میکنم
از طرفی فعلا آنتن دهی TD بد هست، و قطعی هم بیشتر از ۴جی (بعضی شبا ۱-۲ ساعت قطع میشه)
الان خودم تو فکر هستم ، چون گوشی خیلی وقته باید عوض کنم، تو فکرم یک LG V20 بگیرم برای 4G+ هم استفاده کنم
توضیحی که دوستمون توی پست 801 داد، دقیقا درسته. یعنی حدود یک ماه پیش با من تماس گرفتن که بیا مودم وایمکس رو با 25درصد تخفیف با مودم z6000 عوض کن (البته به قیمت آنروز مودم 6000).نقل قول:
فهمیده بودند این مدل مفت گرونه می خواستند بکنن تو پاچه مشتری های قدیمیشون، یه منت هم سرشون بزارن:n10::n10::n10:
البته الان نمی دونم شرایط چطوری هست.
:n13::n13:نقل قول:
ویرایش:
گویا اون لیست قبلی اصلا به روز نبوده...
شرکتهای نسبتا بزرگی الان از این باند استفاده میکنن که اینجا لیست شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست جاهایی که از باند ۳۵۰۰ استفاده میکنن:
Canada ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Peru ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Italy ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Slovakia ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Spain [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
United Kingdom ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Iran ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Bahrain ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Japan ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Philippines ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Nigeria ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر این باند اونقدرها هم بد نیست، با توجه به اینکه پهنای باند بیشتری هم داره، شاید انتخاب درستی بوده، فقط برد کمتری داره و آنتن دهی ضعیفتر که باید رو دکل های بیشتری کار کنن
-----------------------
پست قبلی:
داشتم یکم مطلب میخوندم
تازه فهمیدم تو کل دنیا هیچ اپراتوری از باند ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه :n04:
به خاطر همین هیچ گوشی پشتیبانی نمیکنه و مودم خوبی براش پیدا نمیشه
واقعا چی فکر کردن با خودشون؟ اینهمه باند، به خاطر ۳۰ ۴۰ میلیارد اختلاف قیمت این باند با ۲۶۰۰ رفتن اینجا؟ یا دلیل دیگه ای داشتن
امیدوارم رفته رفته این باند هم استفاده شه حداقل یک مودم خوب بیاد براش (هرچند بعیده، چون هرچی مگاهرتز بالاتر میره تعداد دکل های بیشتری لازمه (برد کمتر) = هزینه بالاتر)
از طرفی (فکر میکنم) یک خوبی بزرگ این باند پهنای باند خیلی بیشتر و کاهش سرعت کمتر در زمان شلوغی شبکه هست
دوست خوبم. اطلاعات این سایت خیلی قدیمی و اپدیت نمیشه. در باره ایرانسل و اپراتور های دیگر هم چک کنی همه فرکانسارو اشتباه زده از جمله ایرانسلو زده تی دی دی ۲۳۰۰!!!. الان تو چند تا کشور دنیا تازه ۳.۵ گیگاهرتز دارن راه میندازن خیلی هم سروصدا کرده چون انقدر ظرفیتش از تی دی دی های معمولی بالا تره که قابل مقایسه نیست.
چندتا لینک میخواستم بفرستم که اجازه انتشار نداد فروم.
همونطور که گفتی پهنای باندش خیلی بیشتره و سخت شلوغ میشه. البته خیلی شاید به ایرانسل مربوط نشه چون ظاهرا رگولاتوری ایران راجع به فرکانس های ارائه شده تصمیم میگیره که البته یه مزیت به حساب میاد.:n19:
ببخشید فکر کردم تازه منتشر کردی پست قبلیووووو اشتب شد:n31::n31::n13:
نقل قول:
آره منم بعدا بیشتر گشتم دیدم اتفاقا فرکانس خوبی هست
عکس مودم GoInternet.it ایتالیا (۳۵۰۰مگاهرتز مثل ایرانسل)
قیمت هم اونطور که فهمیدم ۲۰-۳۰ یورو ماهانه دانلود نامحدود
تو فروشگاه ایرانسل بسته ۱۵۰۰ گیگابایتی (۵۰۰ گیگش شبانه) هم اضافه شده (البته فقط با خرید مودم میده)
البته هنوز بعد این همه وعده و عید اوضاع آنتن دهی فرقی نکرده!
بسته هاش تا حدودی شاید خوب باشهنقل قول:
باید دید وضعیت چه جور میشه
کابل مسی دیگه جوابگوی سرعت نیست
مخابرات ظاهرا داره روی FTTH کار می کنه. توی فرم هاش زده up to 50 mbps ترافیک ۵۰ گیگ ماهانه ۶۰ هزار توماننقل قول:
فیبر نوری میگفتن فقط به صورت آزمایشی به استان بوشهر و مازندران ! دادن , که مثل اینکه دروغ بود تو اصفهان و چند تا شهر دیگه مثل اینکه دارن میدن .. عکس هاشم تو اینترنت هست یه سری رفتن تو محله های درب و داغون دارن فیبر میکشن با کلی تجهیزات به یه خونه هایی که اصلا معلوم نیست سکنه داشته باشه چه برسه به کامپیوتر و موبایل و روتر بی سیم !نقل قول:
اتصال دانشگاه پیام نور شهرستان انار به فیبر نوری !
اینم فیبر نوری به پادگان
ببینید خداوکیلی کجا دارن فیبر میکشن ! اون لوله روکار هم احتمالا برای انتقال فیبر از پیاده رو به خونه هست !
کشیدن فیبر نوری به معنای راه اندازی FTTH نیست! تنها کاربردش که اینترنت نیست.
خونه قبلی ما در مجتمعی تازه ساز بود که خط تلفن کلا نداشت (فکر کنم بالای ۳۰۰ تا واحد بود)، بعد چند وقت از مخابرات یک دونه فیبر نوری کشیدن و یک دستگاه هم نصب کردن و به همه ی خونه ها تلفن دادن .میگفتن همون یک خط فیبر حداقل ۹۵۰ تا خط تلفن رو جواب میده (جریان ماله ۳ سال پیشه)
بعدش هم من روی همون خط ADSL از مخابرات گرفتم (تا مگ ۹ راحت میرفت) (از زمانی که به ۲۰۲۰ زنگ زدم برای سرویس تست در کمتر از نیم ساعت رانژه شد!!!) . کاربرد این فیبرها میتونه جدای از دیتا برای وصل کردن تلفن هم باشه. دیگه مثل قدیم برای تلفن سیم مسی نمی کشن
بحث فیبر نوری بحث خوبی هست
لطفا اینجا بحث نکنید چون تاپیک ایرانسله
اگر علاقه به فیبر نوری دارید تاپیک بزنید
دوستان سلام . مودم z6000 مشکل سیگنال خیلی ضعیف wifi دارم . همه firmware ها و مود های مختلف wifi رو هم امتحان کردم . کسی همچین مشکلی داره ؟ راه حل ؟
مودم Z6000 توسط دیجی کالا هم برای فروش با قیمت 162000 عرضه شد
این مودم z6000 رو بگیریم؟ ارزش داره؟
این تست سرعت
من روز شنبه خریدم امروز با کلی پیگیری وصل شد بسته ای هم که روی مودم خریده بودم (3گیگ +1.5 گیگ شبانه ) فعال نشده بود
مجبور شدم که خودم بسته بخرم
سلام
مودم امروز دستم رسید اما انگار غیرفعاله چطوری فعالش کردی ؟
135 شهر هم اکنون تحت پوشش اند
پوشش غرب استان تهران هم در حال تکمیل شدنه
مناطق شهریار و اندیشه ملارد هم تحت پوشش TD رفتند :n01:
سلام
امروز مودم Z6000 رو از یکی از نمایندگی های فروش ایرانسل توی شیراز خریدم
سیمکارت و بسته حدود 1 ساعت بعد فعال شد
3 خط از 4 خط پر و ثابت هست
اینم سیگنال :
سرعت از سرور داخلی :
** درکل سرعت بین 20 مگابیت تا 38 مگابیت نوسان داره
سرعت +4G همین جا :
سلام،مبارکتون باشه ، قطعی نداره ( به صورتی که مجبور بشید مودم رو خاموش روشن کنید تا وصل شه ) ؟نقل قول:
همه این مشکل قطع و وصل این مودم رو میگن ایا مال شما اینطوری نمیشه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام. ممنون دوست عزیزنقل قول:
فعلا خیر، خداروشکر مشکلی نبوده. البته 5-6 ساعتی هست که روشنه، اگر مشکلی دیدم حتما اعلام میکنم
نه توی این 5-6 ساعتی که روشن بوده فعلا ایرادی ندیدم واقعانقل قول:
فقط دوستانی که میخوان این سرویس رو خریداری کنن حتما حواستون به پوشش منطقه باشه
ببینید این باندی که ایرانسل ازش استفاده میکنه قدرت نفوذ و برد کمی داره !
یعنی اگر کمی از دکل دور باشید و یا ساختمان های دیگه جلو دکل باشن دیگه سیگنال خوبی نمیتونین دریافت کنید و این یعنی سرعت کم
من الان دید مستقیم به دکل دارم و خونه ی ما هم کاملا توی پوشش سبز پرنگ هست . و فاصله تا دکل هم بیشتر از 400 متر فکر کنم نیست
ولی الان مودم که توی اتاق هست داره 3 خط آنتن میگیره و فول نیست.
من جای دیگه هم این مودم رو تست کردم که توی پوشش سبز کمرنگ بود و توی نقشه شاید فقط چندین سانتی متر با سبز پررنگ فاصله داشت
اما 1 خط بیشتر آنتن نمیداد و حتی توی اتاق ، دیگه کلا سیگنالی دریافت نمیکرد.
و خوشبختانه من از جایی که مودم رو میخواستم بخرم گفت 360 هزار تومان بزار من بهت یک مودم میدم که بری تست کنی ( این مودم DT-350 بود و کلا گذاشته بود تا مردم ببرن تست کنن ببینن چندتا آنتن دارن )
این تست سرعت
من روز شنبه خریدم امروز با کلی پیگیری وصل شد بسته ای هم که روی مودم خریده بودم (3گیگ +1.5 گیگ شبانه ) فعال نشده بود
مجبور شدم که خودم بسته بخرم[/QUOTE]
سلام.مبارکه.مودمچیه؟
اگه قطعی نداشته باشه که خوبهنقل قول:
من آنتن ایرانسل جلوش برام ساختمونه و فکر کنم شما درست می گی مشکل داره اگه بگیرم
کلا اگه این مودم قطعی نداشت یکی می گرفتم
من که خریدم و آنتن ندارم.دیروز خریده شده و بسته 4.5 گیگی هم روش فعال کردم موقع خرید. کسی خواست 25 درصد زیر قیمت ایرانسل میفروشم. لطفا کسی خواست پی ام بده.
مدل DT-350
بدون سیم کارتش چند میفروشی ؟
اخه عزیز بدون سیم که فائده نداره. می خواد سیمشو چیکار کنه. بزاره توی آلبوم:n04: حتی ممکنه اون مودم فقط با اون سیم کار کنه . از ایرانسل اینکارا بعید نیست
حالا خلاصه چند میدی ؟
سلام دوستان من امروز این سرویس رو خریدم و از سرعتش راضی هم هستم. اما یه مسئله ای که هست اینه که سیم کارت رو که میندازم داخل یه گوشی نمیتونم ایرانسل من رو راه بندازم یعنی رمز نمیاد.
کسی این مشکلو داره؟
و این که آیا سرعت اینترنت که من مثلا 4 مگابایت بر ثانیه میگیرم خوبه ؟ یا بهتر هم میتونه بشه؟
من تو ناحیه سبز کمرنگ هستم و حدود 50 متر با سبز پر رنگ فاصله دارم پس مودم رو میذارم رو تراس. و سه تا سیگنال میگیرم اما داخل خونه 2 تا.
راهی هست که بشه 4 تا سیگنال گرفت؟
و آیا این حجم های شبانه ای که مثلا 3 ساعت نا محدود بودند رو نمیشه روی این سیم کارت ها گرفت؟ هزینه بسته های خودش خیلی سنگین تر هستن.
با تشکر
سلامنقل قول:
مشکل اول رو من هم داشتم،اینها موقع ثبت نام ایمیل الکی میزنن متاسفانه... تماس گرفتم مرکز وایمکس (707) یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰
گفتم من سرویس تی دی گرفتم ایمیلم رو ازم نپرسیدن خودشون الکی زدن نمیتونم لاگین شم بسته بخرم
چند تا سوال پرسید (یادم نیست سوالاش ولی همه چیز دم دستت باشه) که مطمئن بشه صاحب سرویسم بعد ایمیلم رو عوض کرد
بعد با رمز یکبار مصرف تو برنامه ایرانسل من لاگین کنید (رمز ایمیل میشه و تو نرم افزار میزنید، نیازی هم نیست سیم کارت تو گوشی باشه)
تا زمانی که اینکارو بکنید، میتونید از طریق سایت --------- مستقیما بسته بخرید برای سیم کارت
درباره بقیه سوالاتون، من سیگنال بهتر تاثیری رو سرعتم نداشت ، بنابراین با همین ۲ خط کنار اومدم، سرعتتون هم عالی هست، من ۲ تا ۳ مگابایت میگیرم، بعضیا بالاتر هم هستن، به نظر بیشتر مربوط به منطقه هست
سوال آخرتون رو نمیدونم، بسته هر سرویس جدا هست فکر نکنم بشه اونارو به این زد
موفق باشید
سلام دوستان وقت بخیر
من هر کاری می کنم طرح 5 گیگی (6 تا 12) هفتگی رو نه از سایت و نه از برنامه ایرانسل من نمی تونم بگیریم
شما هم ؛چنین مشکلی دارید یا خیر؟
با چه سیمی تی دی؟ اینجا تاپیک تی دی هست
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. وایمکس ایا انلاک میشود.
سوال دو اینه که فرکانس tdd ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست؟
- - - Updated - - -
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. مبین نت ایا انلاک میشود.
سوال دو اینه که فرکانس tdd ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست؟
آنلاک هست منتها ایرانسل اجازه نمی ده با مک ادرسهای غیر خودش کسی به شبکه وصل بشه و الا با شبکه ایرانسل سازگاره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk