ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیمنقل قول:
Printable View
ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیمنقل قول:
به چه قیمتی ؟ با دفاع کردن هم میشه گل زد و پیروز شد .نقل قول:
هوادارا حرفه ای شدن. همون زمانی هم که تیم نتیجه نمیگرفت تا پایان بازی صبر میکردن و بازم بازیکنا رو تشویق میکردن. الان هنوز بازی شروع نشده اعتراض میکنیم ؟ ما حتی اگه این بازی رو ببازیم بازم احتمال داره بریم مرحله بعد. اینجوری نیست ؟ پس خوش بین باشید.
سلام.من جسارت نکردم،می گم که اون یکمی امید هم که داریم با این ترکیب داره به باد میره.نقل قول:
مطمئنا حملات امروزشون بیشتر از سمت فرشاد هست و ربیع خواه و ماهینی امروز باید حواس جمع و رو فرم باشن.
شاید شما درست می فرمایید و من و امثال من هنوز یه هوادار حرفه ای نیستیم. :n16:
واقعا امیدوارم این بازی رو بتونیم ببریم...
متاسفانه از همون بازی ابتدایی که ما بازی یک صفر برده رو یک یک کردیم، و همه خوشحال بودن و برانکو پست مخصوصی بابت تبریک اون مساوی و شروع خوب تیم توی لیگ قهرمانان گذاشت، ما قافیه رو باختیم...
ترکیب پرسپولیس تغییر کرد / انصاری به بازی الهلال رسید
بر همین اساس پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، محمد انصاری، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قابوس آغاز خواهد شد.
به گزارش"ورزش سه"، رامون دیاز سرمربی تیم الهلال عربستان ترکیب تیمش برای دیدار با پرسپولیس تهران را اعلام کرد. بر این اساس:
عبدالله معیوف، محمد البریک، اسامه هوساوی، عبدالله حافظ، محمد جحفلی، سلمان الفرج، عبدالملک خیبی، کارلوس ادواردو، نیکولاس میلسی، نواف عابد و عمرالخریبین در ترکیب اصلی الهلال حضور دارند.
بیچاره نریمان جهاننقل قول:
با این وضعیتی که برای نفرات پیش اومده بود، خیلی خوب بازی کردیم و حیف که باز هم قدر موقعیت هامون رو ندونستیم (داوری به کنار).
جالب اینکه تا دقیقه 65 الوحده 3-1 از الریان جلو هست ! اگه یه کم شانس باهامون یار باشه و الریان ببازه، کاملا امیدوارم می مونیم. اینطوری اختلاف ما با الریان فقط 1 امتیاز خواهد بود و با الهلال هم که 3 امتیاز. اگه بازی آخر الهلال ببره و ما بتونیم الوحده رو ببریم به عنوان تیم دوم صعود خواهیم کرد. اگه اون بازی مساوی بشه و ما بتونیم ببریم باز هم به عنوان تیم دوم صعود می کنیم. در شرایطی که الریان الهلال رو ببره به تفاضل گل نیاز خواهیم داشت (بازی های رو در رو مساوی شدن). نیم ساعت دیگه باید صبر کنیم ببینیم وضعیت جدول چطوری میشه.
===
دقیقه 75، 4-1 شد ! :n08:بریم برای بازی هفته آخر در جهنم آزادی :n10:
الهلال صعود کرده! بازی رفت 1 بر 1 مساوی شده و الهلال گل زده در خانه پیروزی داره هر چند بازی در زمین بی طرف بود!نقل قول:
الریان هم به احتمال زیاد بازی بعدی الهلال رو میبره چون دیگه الهلال انگیزه ای نداره مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
فکر کنم اشتباه گفتینقل قول:
اگه الریان الهلال رو بزنه و ما الوحده رو، امتیاز ما با الهلال یکی میشه که بازی رودررو ملاک خواهد بود که در اون صورت الهلال صعود میکنه
ما فقط اگه الوحده رو ببریم و بازی الریان و الهلال مساوی یا با برد الهلال تموم بشه ما صعود میکنیم
آره درسته. قانون گل زده در خانه حریف در بازی های رو در رو وجود داره (فکر کنم ورزش 3 هم طبق معمول اشتباه کرده بود). تنها شانس ما برای بازی آخر نبردن الریان هست. البته الهلال نمی تونه در بازی آخر بی انگیزه باشه چون صعود به عنوان تیم اول براش ارزشمند هست.نقل قول:
اصن کاری به نیمکت ضعیف پرسپولیس تو این فصل که تمامش تقصیر برانکو هستش ندارم چون قبلا بارها اشاره شده، و اصلنم نمیخوام به برانکو گیر بگیرم که چرا به بازیکنان ذخیره اینقدر کم بازی میده تا فاصلشون با تیم اصلی اینقدر زیاد بشه، اما یه خواهش از دوستان و طرفداران و کارشناسان این تاپیک دارم، اونم این که مگر غیر از اینه که تعویض باید بر اساس یک هدفی صورت بگیره، الان واقعا تعویض دقیقه نودی احمدزاده با الوان زاده چه توجیهی داره؟ الوان زاده تو سه دقیقه میخواد چیکار کنه؟ چرا برانکو اینقدر در زمینه تعویض افتضاحه؟ چرا اینقدر کم تعویض میکنه؟ قبلا تو تیم ملی هم همین بود. تو فصل قبل و این فصل هم خیلی کم تعویض میکرد، بهش میگفتن چرا تعویض زیاد نمیکنی؟ میگفت به تیم برنده که دست نمیزنن! این جمله مضخرف رو اولین بار گفته که اینم یاد گرفته! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و اگه یه تیم چند بازی قبلش رو هم برده باشه، بنا به شرایط حریف باید ترکیب تیم رو عوض کنه. برانکو با همین طرز فکر اینقدر کم تعویض میکنه که فاصله نیمکت و تیم اصلی اینقدر زیاد شده و بازیکنی وجود نداره که در شرایطی که بازی به گره میخوره بیاد شرایط رو عوض کنه
پسر چقد حساس شد...
اقا به نظرتون اخر هفته میشه رفت استادیوم؟؟
من تا حالا استادیوم نرفتم که هیچ، این اولین باره که میام تهران و مستقر میشم!!! خوابگاه نشینم...
کسی اگر میره استادیوم منم ببره با خودش!( پول همه چیم رو خودم میدم فقط من ادرس اینا رو بلد ندارم و اینکه ممکنه تو صف بمونم و نتونم برم تو! مثلا چه ساعتی باید رفت استادیوم؟؟؟؟)
بعد اینجا تو خوابگاه، ماهپاره داره ولی تلویزیون عادی نداریم، هیچ روشی هم نیست که فوتبال ببینم رو یاهست تنظیم کرده :((((
واقعا هر بازی چند موقعیت باید از دست بدیم؟ اونم تو این سطح! مقابل الهلال عالی بودیم! غیر از ضربات اخر که...!
هفته اخر باید ببریم و چیزی برای ما تفاوت نداره! اما الریان فقط نباید ببره اونم تو خونه ...نمی دونم بگم امکان داره عربی بازی؟! اونم در حالی که الهلال ببازه دوم می شه و اونور به تیم قوی تر خواهد خورد و بازی برگشت هم خارج خونه می شه براش....تو فوتبال اسیا همه چی ممکنه! به هر حال چه بریم بالا چه نریم برای اعاده حیثیت باید الوحده رو ببریم! چون اگه نبریم نشون می دیم که شایسته صعود نبودیم! چه گروه سختی بود انصافا...گروه ذوب اهن هم خیلی سخته...ازون ور دو گروه دیگه واقعا اسونن! خدایی خارج از تعصب...
اینم شد بازی؟ ادم حالش بد میشه...بدون برنامه...یک مشت بازیکن میلیاردی بی عرضه
با تیم محلی که بازی نکردیم!!! الهلال یکی از قدرت های اسیا س! بیرون از خونه می خواستیم چجوری بازی کنیم؟ استاد درخشان بعضی از دوستان دوس دارن!!!نقل قول:
من که از همشون جز طارمی راضی ام...دمشون هم گرم...
سه بازی و سه پنالتی گرفته نشده رو هم اضافه کنید به بدشانسی ها! داوری تو لیگ و اسیا همیشه به ضرره!
واقعا انتظار داشتین سه تا به الهلال بزنیم؟!!!!!!!
فاز بعضی از این برانکوفنها رو متوجه نمیشم که تا از وضعیت تیم و بازیکنها یه انتقادی میشه پای درخشان رو وسط میکشن
اگر منی که از بچگی فوتبال بازی کردم ..میگم این تیم بدون برنامه بوده و در همین لیگ داغون خودمون هستنقل قول:
و گرنه این طارمی انصافا چه کار میکنه اونجا؟
برانکو فن!!! من قدردان هستم نه طرفدار بازیکن یا کسی! بهتره بپرسیم ایا شما رضاییان فن نیستی؟!نقل قول:
فقط برای تذکر:برای من اسم پرسپولیس فقط مهمه! برانکو عالی کار کرده و دستش هم درد نکنه! امثال شماها هم 2 سال دیگه که برانکو رفت و یه ایرانی سرمربی شد و باز تو دور باطل قهرمان نشدن افتادیم می فهمین که رمز قهرمانی ما اتحاد و مربی کار بلد بوده نه اینکه اینو و اون رو بکوبیم! ملت عجیبی هستیم!
فوتبال اسیا همینه! بازی استقلال رو تو اسیا دیدین؟ بازی امروز ذوب-العین رو دیدین؟ قرار نیس الکلاسیکو ببینید! مشکل اینجاس دیشب الکلاسیکو دیدیم انتظار اونو داشتین حتما!!!! فوتبال اسیا همینه...نه باشگاهی بلکه ملی ش هم همینه!نقل قول:
طارمی نیاز داره که یه مهاجم 6 دانگ بیاد کنارش تا ترس نیمکت نشین شدن رو هم حس کنه...
اول اینکه حرف بنده کلی بود هر چند شامل حال امثال شما و دیگر برانکوفنها هم میشهنقل قول:
دوم اینکه برانکو مربی خوبیه اما ضعفهای بزرگی داره که دلیل نمیشه از اونا چشمپوشی کنیم، مثلا مخالفت با اومدن سید جلال در فصل قبل که مجبور شدیم فصل رو با اشتباهات بنگر و نورمحمدی بگذرونیم، یا نخریدن یه مهاجم خوب در ابتدای فصل یا حتی نیم فصل امسال با اینکه فرصت سوزی های طارمی رو میدید، نخریدن بازیکنان واقعا مورد نیاز در پستهایی همچون دفاع چپ که واقعا نیاز داشتیم در نیم فصل و در عوض خریدن سروش رفیعی در نیم فصل که وظایفش با محسن مسلمان همپوشانی داره، ندانستن طرز برخورد و مدیریت ستارههای تیم همچون رضاییان و طارمی (یک نمونه خیلی کوچیک و جدیدش اینکه گفته بود تا وقتی که هستم طارمی پنالتی نمیزنه اما بازی بعد پنالتی زد، اونم طارمیای که پنالتی خراب کردناش تو فصل قبل از دلایل عدم قهرمانی بود)، تعویض نکردن که یکی از ارکان موفقیت یک تیم در بازیهای هستش که حریف دستت رو خونده و شرایط بازی گره خورده، کمه یا بازم بگم
سوم اینکه اینقدر خارجی پرست نباش و سنگ مربی خارجی رو به سینه نزن، امثال یحیی گل محمدیها اگه بهشون وقت کافی داده میشد، هم موفق عمل میکردن هم به سرمایه فوتبال ملی در زمینه مربیگری تبدیل میشدن
بار دوم و اخر: من برانکو فن نیستم! نمی دونم سنت می رسه یا نه ولی من رفتن علی پروین رو هم از پرسپولیس دیدم و بزرگتر از علی پروین و جام اور تر ازون نداریم! همون موقع هم خیلی ساده گفتم درود بهش و خدانگهدار! دیگه اینقد بزرگ شدیم که فقط اسم پرسپولیس برام مهم باشه! علی کریمی و مهدوی کیا و... رفتن! برانکو هم می ره! هیچوقت نه بازیکن فن بودم نه مربی فن!!! بهتره برچسب نزنیم! اگه به برچسبه به شما بازیکن فن بیشتر میاد!نقل قول:
صد در صد برانکو ضعف داره و هیچکس خدا نیس! ولی اگه با این ضعف ها چنین پرسپولیسی ساخته برای من قابل قدردانیه نه اینکه جو بگیره منو و بیرون گود بشینم و بگم لنگش کن! یه گشت در پست های شما زدم به نظر میاد کلا با برانکو حال نمی کنی و تو هر نظر یه تیکه بهش انداختی!
زمان نشون میده کی درست گفته و کی غلط...بازم می گم برانکو هم اشتباه داره و بی اشتباه نبوده ولی شخصا ازش راضی ام چون غرور رو به پرسپولیس بر گردونده! اینقد سرد و گرم روزگار رو چشیدیم که بفهمیم کدوم مربی خوبه یا بد!
"سوم اینکه اینقدر خارجی پرست نباش و سنگ مربی خارجی رو به سینه نزن، امثال یحیی گل محمدیها اگه بهشون وقت کافی داده میشد، هم موفق عمل میکردن هم به سرمایه فوتبال ملی در زمینه مربیگری تبدیل میشدن"
خارجی پرست چیه؟ چی میگی جدا؟!!!!! حالت خوبه؟!!!!
امیری از بازی بعد محروم شد ؟
نه هیچ محرومی نداریم برای بازی بعد...نقل قول:
قابل توجه خیلی ها!:
خوشی زده زیر دلمون تبر گرفتیم دستمون!نقل قول:
با این که دو روز از بازی بارسا و رئال مادرید گذشته است هنوز صحبت از زیبائی این بازی می کنند. بازی که شاید رازی در درون خودش داشته باشد. بارسلونا در حالی پای به این بازی گذاشته بود که روند رو به نزول را به نمایش می گذاشت. این تیم در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا حذف شده بود و در لالیگا عقب ماندگی مشهودی نسبت به رئال مادرید داشت و نیمار محروم بود و در طی دو بازی در برابر یوونتوس و بازی رفت در برابر پاری سن ژرمن و بازی در برابر مالاگا گل نزده بود و خط دفاعی این تیم در برابر رئال سوسیداد و مالاگا در لالیگا و بازی در برابر یوونتوس در بازی رفت و پاری سن ژرمن وضعیت اسفناکی داشت، اما بارسا در برابر رئال مادرید پیروزی شد و بعد از دقایقی در نیمه اول و دوم تیمی در حد بارسلونا بود.
چرا این اتفاق افتاد؟ شاید باید بازگشتی به پایان بازی بارسا و یوونتوس در بازی برگشت داشت. آنجا که تیم حذف می شود اما پرچمهای کاتالانیا و تشویق مردم برای تیمشان آنقدر اوج می گیرد که نیمار را به گریه می اندازد. طرفداران با اشاعه فرهنگ یک تیم و یک قلب تیم خود را حمایت می کنند و می گویند از یاد نمی برند روزهای خوب تیم را. قهرمانی ها و پیروزی ها و موفقیت ها و شادمانی هائی که برایشان تیم به ارمغان آورده است و این مسئله باعث اتحاد و یک پارچگی و تزریق انرژی به تیم بارسا در تیم سنتیاگو برنابئو می شود.
به پرسپولیس بر می گردیم. این تیم در 28 بازی امسال 20 برد دارد. کمترین باخت را در کنار تراکتورسازی دارد و کمترین تساوی و بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع. هنوز دو هفته به پایان لیگ مانده اما جام قهرمانی اش هم گرفته است! در برابر الهلالی به میدان می رود که از بهترین های آسیا است و در این بازی چهار مرد مدافعش در پست های خودشان بازی نمی کنند. ماهینی دفاع راست است، ربیع خواه هافبک تدافعی است، انصاری مدافع چپ است و محرمی یک وینگر راست است اما دروازه اش را بسته نگاه می دارد. یک پنالتی واضح اش نادیده گرفته می شود. در بازی دیگرش در برابر الریان تیمی که سوریا و تاکادا ستارگان تیم ملی قطر! را دارند یک پنالتی را با بی دقتی از دست می دهد، یک پنالتی واضحش گرفته نمی شود؛ اما با این همه هنوز امید به صعود دارد. اگر الوحده را که در خاکش در یک بازی تماشائی شکست داده است را ببرد و نباید نگران تبانی و این حرفها باشد که در فوتبال امروز دنیا من جمله در نزد کشورهای خلیج فارس جایگاهی ندارد.
اما فرهنگ طرفداری ما معکوس نسبت به طرفداران تیمهای جهان عمل می کند. تحقیر و فحاشی صورت می گیرد. پیشکسوت تیم که معلوم نیست جایگاه فنی اش چیست نوک حمله تیم را با لفظ به در و دیوار می کوبد خطاب قرار می دهد و قهرمانی این تیم را زیر سوال می برد! انصاری فرد که معلوم نیست به چه دلیل در مورد پرسپولیس از او می پرسند در حالیکه شاهکار 6 امتیاز کسری مربوط به مدیریت او است به تیم حمله می کند.
در مورد طرفدار و رسانه هم سخن زیاد است. می پرسیم آیا وقت آن نرسیده که فرهنگ طرفداری در این دیار باز نگری شود و بدانیم طرفداری تیم همان جمله مشهور فرگوسن است که آنهائی که در روز شکست پشت ما نیستند حق ندارند در هنگام پیروزی کنار ما باشند.
روی کاغذ شانس داریم. پس میتونیم امیدوار باشیم. عجب نتیجه ای گرفت الریان. نکنه با تیم دومشون بازی کرده ؟
بازیکنان اعتصاب کردن واسه پول ؟ البته حقشونه. قهرمان شدن باید پولشون رو بگیرن. به ما هم ربطی نداره که چه ماشینی سوار میشن یا چجوری زندگی میکنن. مهم اینه که خوب بازی میکنن. هدایتی شنیدم از زندان آزاد شده ولی حساباش رو بستن وگرنه هم توی پرونده ژوزه و هم پول این فصل میتونست کمک کنه
اینایی که دیروز استادیوم بودن به نظرم هوادار پرسپولیس نبودن. هوادار اونایی بودن که پارسال بازی آخر با اینکه قهرمان نشدیم ایستاده بازیکنا رو تشویق کردن. حیفه این فرهنگ قشنگی که توی این 2 سال ایجاد کردیم با یه بازی خراب بشه. پول نشون دادین به بازیکنا ؟ مگه اینا هاشمی نسبن ؟
دوست عزیزنقل قول:
درسته که ندادن حق و حقوق بازیکنان در استقلال و پرسپولیس و کلا دیگر تیمهای لیگ از زخمهای کهنه فوتبال ایران هستش و برمیگرده به صدا و سیمای میلی که حق پخش تلویزیونی واقعی رو به تیمهای لیگ نمیده یا دولتی که از روی قصد و نیت این دو تیم رو به بخش خصوصی واگذار نمیکنه یا قانونی که به شکل سفت و سخت از حق هر تیم برای فروش اختصاصی پیراهن و دیگر کالاهای ورزشی خودش حمایت نمیکنه و دم هر سوپریای میتونی پیرهن پرسپولیس بخری، و خیلی از دلایل دیگه، اما خداوکیلی بازیکنی که از حقوق سالانه دو میلیاردیش (یا حتی شایدم بیشتر) بنا به گفته خودش ۵۵ درصدش رو گرفته، و میگه من بازی نمیکنم چه میشه گفت؟ پولکی؟ بیغیرت؟ اینها الفاظ زشتی هستن، من میگم بی انصاف.
جالبه که میگن همین بازیکن قبل از ورودش به فوتبال زندگی بسیار تنگدستانهای هم داشته! پس ایشون دیگه باید بدونه یک میلیاردی که تا همین الان گرفته حقوق دهها سال یک کارگره!
جناب شما مثل اینکه اصلا متوجه نیستی که صحبت ما از کجا و به چه دلیلی شروع شد؟!نقل قول:
یکی از دوستان از نحوه بازی پرسپولیس انتقادی کلی کرد، شما هم گفتی مثل اینکه بعضی دوستان هوس استاد درخشان رو کردن، بنده هم گفتم فاز افرادی مثل شما رو که هواداران رو به مرگ میگیرن که به درد راضی بشن درک نمیکنم (البته از نظر بنده در اینجا نه درخشان مرگه و نه برانکو درد، هر دو مربیان خوبی هستند با اشتباهات بزرگ تر یا کوچک تر)
شده داستان مزرعه حیوانات زمانی که حیوانات طبقه پایینتر از ناتوانی خوکها در اداره امور گلایه میکردن، اونها میگفتن مثل اینکه شما دوباره هوس حکمفرمایی مستر جونز رو دارین؟
بنده هم در ادامه از لزوم حمایت از مربیان جوان داخلی گفتم و اینکه سعی کنیم بیگانه پرست نباشیم و دائما فکر نکنیم که مرغ همسایه غازه، شما در پستی بی ربط از حمایت هواداران بارسلونا و منچستر در هنگام ناکامیهای این تیمها گفتید تا اینکه بالاخره تونستن قهرمان بشن و هوادارنشون رو خوشحال کنن، الان شما از کجای پست های بنده برداشت کردین که من با ناکامیهای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا از حمایت از تیمم دست برداشتم؟!
درباره اینکه حقوقی که میگیرن خیلی بالاتر از سطح اجتماع هست رو باهاتون موافقم. اما نکته مهم اینه که اگه این بازیکن خارجی بود و این وضعیت رو میدید میتونه راحت تا وقتی که پول دستش نیومده بازی نکنه. اگه باشگاه بیشتر تاخیر داشته باشه توی پرداخت میتونه به فیفا شکایت کنه و من از همین میترسم ( مثل ژوزه و خیلی های دیگه که محکوم شدیم ). اگه بخواهیم بحث غیرت رو پیش بکشیم باهاتون موافقم اما مشکل اینجاست دیگه نسل بازیکنانی که عاشقانه برای تیم بازی کنن تموم شده. از بازیکنان فعلی شاید فقط سروش رفیعی و ماهینی به نظر من برای باشگاه میمیرن. چون از سندش هم هست که از بچگی طرفدار پرسپولیس بودن. پس صحبت کردن درباره غیرت و مقایسه با سطح حقوق جامعه کار درستی نیست.نقل قول:
پس به نظر من ( همونطور که کریم باقری گفت ) هواداران دیروز کار اشتباهی کردن.این بازیکنای توی این 2 سال قهرمانی و از اون مهمتر شخصیت قهرمانی رو ارمغان آوردن.پس حقشونه که تا آخرین رقمی که توی قرارداد قانونی ثبت شده رو بگیرن. راستی کدوم بازیکن گفت بازی نمیکنم ؟ فقط تمرین نکردن. برانکو که دیگه فارغ از این ماجراست و گفت من وارد این مسائل نمیشم اما حق با بازیکنه. ما هر سال میخواهیم کمتر بدهی داشته باشیم اما مجبوریم واسه ساختن تیم قویتر بیشتر خرج کنیم و نتیجه ای جز بدهی برامون نخواهد داشت. امیدوارم امسال اگه طاهری موند این موارد رو بهتر مدیریت کنه
خب جالبه...چه اینجا، چه سایت های دیگه و چه تو تیم دو دستگی ایجاد شده بین طرفدارا و بازیکنا...بهتر از این نمی تونستیم تیم رو نابود کنیم...
یادمون باشه فقط همدلی باعث شد ما امسال قهرمان بشیم...وقتی بعد از نایب قهرمانی صد هزار نفر ایستاده تیم رو تشویق کردن...این راهی که من میبینم تهش سال های استیلی و تشویق دایی در استادیومه...
در مورد جریانات اخیر به نظر من دو طرف مقصر هستن...چه بازیکن بیجنبه و چه طرفداری که از بازیکن بت می سازه!
چقدر خوبیم ما خلاصه!!!!
مهاجم تیم فوتبال پیکان گفت: پرسپولیس کاملا تهاجمی بازی میکند و طارمی در این شرایط موقعیت بهتری برای آقای گلی داشت. گادوین منشا با اخطاری که در دیدار تیمش با سایپا از دوار مسابقه دریافت کرد 3 کارته شد تا در بازی آخری پیکان فرصت رقابت با مهدی طارمی را از دست بدهد. هر چند او باید در هفته سیام در مقابل فولاد هت تریک میکرد تا به مهدی طارمی 18 گله برسد. منشا از اینکه نتوانسته آقای گل شود ناراحت است و یکی از دلایل آن را نوع بازی پیکان میداند. او در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم صحبتهای جالبی را در مورد پرسپولیسی شدنش و مسائل مختلف مطرح کرد.
همه منتظرند تو تیم جدیدت را معرفی کنی؟
در این مورد زیاد از من سوال میشود اما در حال حاضر فصل تمام نشده و من همچنان بازیکن پیکان هستم.
همه هواداران پرسپولیس منتظرند تو قراردادت را با این تیم نهایی کنی؟
هواداران به من لطف دارد و پیامهای مختلفی برایم میفرستند. تا زمانی که فصل تمام نشود من بازیکن پیکان هستم و اتفاق جدیدی رخ نداده است که بخواهم آن را اعلام کنم.
اولین فصل حضورت در فوتبال ایران برای تو چطور سپری شد؟
فصل خوبی را در پیکان سپری کردم اما از عملکرد خودم آنطور که باید راضی نیستم. من نتوانستم تمام تواناییهایم را ارائه دهم چرا که اعتقاد دارم خیلی بهتر از اینها میتوانم باشم.
ناراحتی که نتوانستی آقای گل بشوی؟
ناراحتیام از این است که داور بازی با سایپا بیجهت به من کارت زرد داد و مرا از بازی آخر محروم کرد. در واقع داور بود که فرصت آقای گل شدن را از من گرفت. هر چند مهدی طارمی شرایط بهتری برای کسب این عنوان داشت و رسیدن به او سخت بود.
طارمی از تو گلزنتر است که توانست آقای گل شود؟
مهمترین مسئله برای آقای گل شدن تهاجمی بازی کردن تیم است. اگر در تیمی باشید که فوتبال تهاجمی ارائه میدهد به مراتب فرصتهای بیشتری برای گلزنی خواهید داشت. این شرایط را طارمی در پرسپولیس داشت اما من نه.
یعنی اگر تو در پرسپولیس بودی آقای گل میشدی؟
مطمئنا در آن شرایط اوضاع خیلی فرق میکرد. به خاطر همین موضوع است که قصد دارم برای ادامه فوتبالم به تیمی بروم که تهاجمی بازی میکند.
در ایران همه تو را پرسپولیسی میدانند، نظرت خودت چیست؟
این موضوع را نه تایید میکنم و نه تکذیب. به زودی همه چیز مشخص میشود.
درسته پرسپولیس باخت ولی من امروز از حذف صبا خوشحال شدم
قصد کری خونی ندارم ولی هر ساله صبا صندوقچه شیش امتیازی ابی های تهران بوده
امسالم که اقا رضا عنایتی حنیف و فروزان و صمد اقا همه کار برای تیم سابقشون کردن .شیش امتیاز تو لیگ حذف از جام حذفی
صبا تاوان عشق بی فرجام چند مهره سوخته رو پرداخت و سقوط کرد و احتمالا حالا حالا ها رنگ لیگ برترو نخواهد دید .
بازی با الوحده کی هست ؟ امیدی هست به صعود ؟
دوشنبه استنقل قول:
ما باید ببریم و الریان هم نباید ببره در بازی همزمان با الهلال
+
منشا و شجاع خلیل زاده هم به عنوان اولین ورودیهای تیم قرارداد داخلی امضا کردن ظاهراً ...
خبرهای خوبیه قبل از بازی الوحده ...
امیدوارم ممنوعیت جذب بازیکن خارجی هر چه سریعتر برای ما هم برداشته بشه مثل استقلال
نمیدونم فقط بازیکنان جدید رو از کی می تونیم استفاده کنیم ... در دور حذفی جام باشگاهها که میشه قطعاً استفاده شون کرد؟
با امضا قراردادی 2 ساله
گادوین منشا به پرسپولیس پیوست
گادوین منشا مهاجم نیجریه ای پیکان به پرسپولیس پیوست.
به گزارش "ورزش سه"، در پی انتشار شایعاتی مبنی بر حضور این مهاجم در تیم پرسپولیس و در شرایطی که هواداران این باشگاه پیگیر اخبار مربوط به نقل و انتقالات هستند، وب سایت پرسپولیس رسما خبر از عقد قرارداد با این بازیکن موثر پیکان داده است.
محمدعلی ترکاشوند مدیراقتصادی پرسپولیس دقایقی پیش به سایت این باشگاه گفت: ما پس از بازی با پیکان با این بازیکن و مدیر برنامه هایش جلسه داشتیم و پس از آنکه بر سر مفاد قرارداد به تفاهم رسیدیم، قرارداد را تنظیم کردیم که به امضای منشا و سامان مهدیزاده ، مدیر برنامه هایش رسیده است. به این ترتیب جای هیچ نگرانی نیست. مدت این قرارداد هم دو ساله است . حضور بازیکن در باشگاه طی روزهای آتی نیز صرفا به منظور انجام تشریفات و رونمایی از قرارداد خواهد بود.
منشا در رقابت های این فصل 15 گل برای پیکان به ثمر رسانده و بنا به گفته نزدیکانش علاقمند به حضور در پرسپولیس بوده است. او که دومین خرید اسمی پرسپولیس برای فصل جدید است، بعد از توافق سرخ ها با شجاع خلیلزاده به این تیم اضافه می شود.
آنطور که ترکاشوند گفته است فصل نقل و انتقالات در این فصل برای پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه که سال گذشته اتفاق افتاد به پایان خواهد رسید. پرسپولیس در حال حاضر آخرین بازی مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا را در پیش دارد و در صورت موفقیت مقابل الوحده و کسب نتیجه مدنظر در بازی الریان و الهلال، فصل را ادامه خواهد داد.
با حضور منشا، سرخپوشان در خط حمله احتیاج به جذب بازیکن جدیدی ندارند. در حال حاضر مهدی طارمی آقای گل لیگ، علی علیپور ستاره جوان پرسپولیس و گادوین منشا، ترکیبی ایدهآل برای برانکو خواهند ساخت.
با این همه تاکید بر عدم امکان جذب بازیکن خارجی آخرش هم شاید بلایی که سر سایر تیم ها اومد، سر ما بیاد و نتونیم از منشا استفاده کنیم ! به خصوص اینکه به زودی هم رای پرونده ژوزه اعلام میشه + تیترهای روزنامه پیروزی در مورد منشا چندان مثبت نبود، باید بیشتر صبر کنیم ببینیم تکلیفش چی میشه.نقل قول:
دور حذفی جام باشگاه ها فکر کنم اوایل خرداد باشه که بعیده بشه تا اون موقع از خریدهای جدید استفاده کرد.
نقل و انتقالات به صورت رسمی از 24 خرداد شروع میشه و خب تا اون موقع هر قراردادی بین بازیکن و باشگاه باشه، قرارداد داخلی هست؛ اسم این بازه رو باید بذاریم بازه ی دور و دورزنی ! :n02:
همین امروز منشا مصاحبه کرده گفته من قراردادی امضاء نکردم ! از اونور باشگاه میگه دروغ میگه ! :n02: خلاصه منشا باید حواسش باشه اگه بخواد ما رو دور بزنه فصل بعد به صرف پاره کردن رباط صلیبی احتمالا نابود میشه ! :n09:
+
گزارش ویژه/ فیفا هنوز علیه پرسپولیس حکمی نداده؛ قرارداد با منشا فعلا بدون مشکل است
وب سایت رسمی برنامه نود- در حالیکه در یکی دو هفته گذشته اعلام شده بود که تیم های بدهکار و تیم هایی که در فیفا پرونده دارند نمی توانند با بازیکنان خارجی قرارداد ببندند، پرسپولیس امروز با منشا قرارداد بست.
به گزارش سایت نود، ظاهرا پرسپولیسی ها حساب همه چیز را کرده اند و با خیال راحت با منشا قرارداد بسته اند. اما سوال این است که چرا خیال پرسپولیسی ها راحت است؟ یک دلیل ساده می تواند این باشد که چون هنوز فیفا علیه پرسپولیس حکمی نداده، آنها با منشا قرارداد بسته اند و البته پرسپولیسی ها عقیده دارند قرارداد با منشا قانونی است.
از سوی دیگر، باشگاه در حال رفع مشکل دیگر پرونده های بین المللی باشگاه پرسپولیس است و به فدراسیون فوتبال هم تضمین داده اند که تا شروع لیگ برتر جدید، همه مشکلات پرونده های بین المللی باشگاه پرسپولیس حل شود.
در هر حال، تهدیدهای فدراسیون فوتبال برای این است که تیم ها هر چه زودتر مشکلات بین المللی شان را حل و فصل کنند. منشا قبل از پایان لیگ برتر با پرسپولیس توافق کرده بود و امروز هم بر اساس صحبتهای ترکاشوند، دو ساله با پرسپولیس قرارداد بسته است.
در واقع اگر فیفا علیه پرسپولیس هم حکم بدهد، باید این حکم محرومیت از پنجره نقل و انتقالات تابستانی باشد تا جلوی نقل و انتقالات پرسپولیس گرفته شود. در غیر اینصورت به نظر نمی رسد پرسپولیس در بستن قرارداد با خارجی ها (چه بازیکن و چه مربی)مشکلی داشته باشد.
و اینک اخر الزمان...
یکی دیگه از شب های فوتبالی شد که اشکم در اومد...
تبریک به همه...
واقعا عالی بودیم با غیرت و مثال نزدنی طارمی گل کاشت نشون داد میتونه یک مهاجم 6 دانگ بشه فقط یکم از دقیقه 75 کم آورد خیلی دوندگی داشتیم واقعا باید نیمکت رو قوی کنیم بیرانوند دو تا سوتی داشت کار دستش میداد البته فکر کنم بر میگرده به حرفائی که زده بود یکم عذاب وجدان داشت ولی بهش میگیم خسته نباشی با غیرت واقعا یک لر با غیرت با اصالتی واقعا امسال پرسپولیس 100 بود همه چیش از مدیریت تماشاگر کادر فتی تدارکاتی همه و همه عالی بودن و نشون دادن اگر پرسپولیس به حاشیه نره تو آسیا حرف اول رو میزنیم انشاءالله میریم برای قهرمانی آسیا .:n12: