برادر تاینی سرورش آسیاتکه و داخلی . اون مشکل مقطعی بوده احتمالا .نقل قول:
Printable View
برادر تاینی سرورش آسیاتکه و داخلی . اون مشکل مقطعی بوده احتمالا .نقل قول:
اره الان چندتا تست کردم و منتقل شدنقل قول:
ولی چندتای دیگه الان بالای یک ساعته منتظرشم که منتقل بشه ولی نشده
بیشتر از دو گیگ که نیستن ؟!نقل قول:
سرور هاي خارجي معلوم نيست چجوريه بعضي هاش منتقل ميشه بعضي هاش نه
شانسيه
سلام دوستان
من برای استفاده از سرویس شاتل لند قصد مهاجرت به شاتل رو دارم - چند سوال برام مطرحه که ممنون میشم اگر دوستان پاسخ بدند:
- آیا برای استفاده از این سرویس حتما باید پلن خاصی از اینترنت شاتل رو انتخاب کرد یا روی تمام پلن های خریداری شده قابل استفاده است؟
- زمان دانلود از سرور شاتل لند محدوده؟ مثلا ساعات خاصی از شبانه روز اجازه دانلود رایگان داده میشه یا هر ساعتی میشه دانلود کرد؟
- سرعت دانلود چقدره؟
- محدودیت دانلود چقدره؟
- سرعت آپلود از گوگل درایو چقدره؟
- سرعت آپلود از سرور افرانت چقدره؟
ممنون از راهنمایی شما
سلامنقل قول:
ببخشید شما با ای پی چه کشوری و از کدوم دیتا سنتر خارجی سرور مجازی داری که تونستی منتقل کنی ؟
مثلا برنامه vshare از خود سايتش لينك دادم فك كنم چين بود انجام شدنقل قول:
بعد يه دقيقه بعدش يه اهنگ لينك دادم از سرور روسيه اپلود نشد
اگه اپلود سنترهم منظورتون هست بذاريد شب چندتا خارجي تست ميكنم ببينم كدومش جواب ميدهنقل قول:
ممنون. منظورم انتقال از vps یا سرور مجازی و اختصاصی به سرور شاتلند بود . میخواستم بدونم با ای پی این سرورها از کشور های مختلف و یا دیتا سنتر های مختلف، کدوم ها مشکل داره و یا کلا مشکل نداره ؟نقل قول:
چون میخوام سرور مجازی بگیریم بدونم یک وقت با ای پی یا دیتا سنتر کشوری مشکل داره از جای دیگه ای تهیه کنم که مشکل نداشته باشه
1. روی همه پلن های حجمی جواب میده (فقط روی پلن های نامحدود یا همون ART جواب نمیده)نقل قول:
2. خیر در کلیه ساعات شبانه روز میتوانید استفاده کنید فقط اگر سرویس داری شبانه رایگان داشته باشید و در ساعات شبانه از شاتل لند دانلود کنید، از بسته شاتل لند استفاده نمیشه و دانلود در تایم شبانه حساب میشه که در صورت دانلود زیاد در تایم شبانه، سرعت تایم شبانه محدود میشه
3. با حداکثر سرعتی که خط میکشه
4. 5000 گیگابایت در ماه
5. از گوگل درایو چون سرور خارجی هست به احتمال زیاد آپلود نمیشه، باید ابتدا فایلتون رو آپلود کنید داخل یه آپلوسنتر داخلی که منتقل بشه روی سرورهای داخلی و بعد از اونجا منتقل کنید شاتل لند
6. اگر سرورهاش داخلی باشن معمولا با سرعت خوبی آپلود میشه( فایل 1 گیگ حدودا 5 دقیقه)
من هم از اروپا تست کردم (OVH Fr Gr Uk En) هم usa ولی جواب نمیده بعد از سرور خارجی جوابم بده اصلا نتیجه مطلوبی نداره. برای آپلود سنتر با سرور داخلی هزینه کنید منطقی تر هستنقل قول:
نقل قول:
نه زیر دو گیگ ن
سلام نمیدونم این کارم با قوانین انجمن مغایرتی داره یا نه اگه داره پیشاپیش معذرت.فیلم Captain America Civil War.2016 BluRay 1080p Full HD تو آپلود سنتر شاتلندم گذاشتم خودم دان کردم گفتم بزارم اونایی که این طرح رایگان شاتل لندو دارند اوناهم دان کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم صوت دوبله فارسی هماهنگ با فیلم
رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمان نکنم در این انجمن مشکل باشه ولی یه گروه قبلا درست کرده بودن برای این کارنقل قول:
از سایتایی مثل mul چجوری ریموت کنیم ؟
یکی از دوستان یه قالب گذاشته بود پیدا نکردم
کسی لینکای Metal Gear Solid V : Phantom Pain رو نداره تو آپلود سنترش ؟
از هرجا میخوام آپ کنم یا پارتا 2 گیگیه یا کلا ریموت نمیشه !
اگه کسی داره بی زحمت بگه . :(
تو آپلود سنترم دارم میزارمش بعد دانش میکنم اگه مشکلی نداشتو اجرا شد حد اکثر تا فردا میزارمش اینجا تا شماهم دان کنیدنقل قول:
user:password@linkنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز .نقل قول:
هرچه زودتر لینکارو پ.خ کنید .
دستتون واقعا درد نکنه ممنون :n16::n12:
من به تازگی کشف کردم که کاراکترهایی مثل ã یا ẽ در سیستم شاتل لند تعریف نشده هستند و اگه اسم فایلتون حاوی این کاراکترها باشه آپلود نمیشه!! پس هنگام آپلود حواستون باشه که اسم فایلتون حاوی اینجور کاراکترهای عجیب و غریب نباشه
شاتل لند هم محدودیت های عجیبی داره:n02:
کلا عجیبه اما خوبه :n02:نقل قول:
Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
کرک ۳DM
آپدیت V1.0
دوستان یه سوال دیگه
فرض کنید من تو اکانت شاتل لند خودم فیلمی رو اپلود کنم
اگر بیام موسسه و خب موسسه مون هم شاتل داره و هم شاتل لند ش رو فعال کردیم ولی پسوردش رو یه آدم پاچه خوار نکبت عوض کرده که کسی دانلود نکنه ( ادمای بخیل عوضی)
اگر من با اینترنت موسسه از اکانت شاتل لند خودم دانلود کنم باز چیزی از حجم اینترنت موسسه کم میشه؟؟؟
یا به عبارت دیگه
من تو خونه هم اگر از اکانت شاتل یکی دیگه دانلود کنم چیزی از حجم من کم میشه؟یا باز هم رایگانه؟؟
كلا اگر شاتل لند رو روي هر خطي فعال كرده باشين تا سقف ٥،٠٠٠ گيگ رايگان فرق نميكنه از كدام اكانت دانلود كنيدنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اگه بسته شاتل لند روخریده باشید برای خط شرکت.نقل قول:
هر لینکی که مال مجموعه سایتای شاتل باشه رایگانه .
چه خودتون اپلود کرده باشید چه دیگران.
فقط لینک شاتل لند باشه.
سلام من بسته شاتل لند رو خریدم تو مای شاتل کجا نشون میده که بسته فعال شده یا نه
دوستان هیچ شرکت دیگه ای طرحی مشابه شاتل لند نداره؟
شاتل میگه منطقه شما (پیام نور تهران) کابل برگردونه فعلا امکان سرویس دهی نداره
سلام به میزان ترافیک اینترنت شما 5000 گیگ اضافه میشه اگر اضافه شده یعنی فعال هست.نقل قول:
این بسته شاتلند آپلود سنتر روش نیست؟ اگه باشه واقعا ارزش داره
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
چرا شامل ميشهنقل قول:
گفتنی ست، بسته یاد شده فقط برای دانلود و تماشای آنلاین از مجموعه وب سایت های شاتل (شامل: شاتل لند، نماوا، کاپ، تک شات، گیم سنتر و دانلود سنتر) در نظر گرفته شده است.نقل قول:
ننوشته آپلود سنتر
"تاکید می کنم دانلود از آپلود سنتر رایگان نمی باشد
آپلود رایگان می باشد
و دانلود را از آپلود سنتر شامل نمی شود"
این قسمتی از چت من با یکی از کارکنان فروش شاتل بود
شما استفاده نكنيننقل قول:
دوست من ميتوني تست كني
اصلا بعضي از اونها سردر نميارن شما چي ميگي
شما اگه به خودت زحمت نمیدی صفحات قبل رو بخونی و حتی راهنمایی دوستان روهم قبول ندارینقل قول:
خیلی سادست میتونی استفاده نکنی!
ممنون از پیشنهادتون بابت استفاده نکردن! شما هم از قرار معلوم ندیدی که چت من و یکی از کارکنان قسمت فروش شاتل رو گذاشتم.وقتی طرف میگه دانلود از شاتلند رایگان نیست و شامل استفاده از پکیج 31 روزه نمیباشد چرا شما کاسه داغتر از آش میشی؟!نقل قول:
نرم افزار شاتل ( اندروید ) حجم بسته شاتللند و حجم اصلی نت رو جدا نشون میده و زمان دانلود از اپلود سنتر حجم از بسته شاتللند کم شدنقل قول:
سلام دوست عزیز . من میخوام توی این گروه عضو شم ولی مثل اینکه حتما باید دعوت شد . اگه امکانش هست من رو هم عضو کنین ممنون میشم .نقل قول:
والا من استفاده ای از سایر سایت هاش نکردم . فقط از آپلودسنترش حدود 40 گیگابایت دانلود کردم که همش از بسته شاتل لند کم شد :n01:نقل قول:
بحث من اینه که اگه شما از یه سایت دیگه لینکی رو تو شاتلند آپلود کنی و سپس دانلود از اون ترافیک ۵۰۰۰ تایی اختصاص داده شده کم میشه یا نمیشه و از ترافیک اصلیت کم میشه؟
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
سلام دوست عزیز من تقریبا 100 گیگ تو این چند روز دانلود کردم و تمامش رو از سایت های دیگه در شاتلند اپلود کردم و سپس دانلود کردم در حالی که ترافیک اصلی من کمتر از 10 گیگ بود.برای من از 5000 گیگ کم شد.نقل قول:
کلا بعضی از این کارشناسای (کارشناس:n02:) پشتیبانی و فروش شاتل هیچی حالیشون نیست، حالا من نمیدونم بلد نیستن، نمیخوان بگن، بهشون گفته شده که نگن،تازه کارن، با پارتی اومدن یا...
مثلا من وقتی سرویس آرت داشتم بعد اینکه محدود شدم زنگ زدم گفتم که چکار کنم از محدودیت دربیام(البته میدونستم با ارتقا میشه از محدودیت بیرون اومد) طرف میگفت اصلا راهی نداره! بعد گفتم من میخوام ارتقا بدم به آرت بالاتر، بعد از چند دقیقه مکث گفت باید هزینه دوره بالاتر رو کامل بدی!(در حالی که فقط 10 روز از دوره باقی مونده بود و فقط باید اختلاف هزینه آرت پایین تر و بالاتر رو بدی) هیچی دیگه خیلی شیک و مجلسی خداحافظی کردم و گوشی رو گذاشتم:n09:
الانم که این دوستمون رو اشتباه راهنمایی کرده بودن
البته فقط شاتل نیست توی همه شرکت ها این وضعیت هست!