در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنیدنقل قول:
Printable View
در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنیدنقل قول:
داداشی همه این کارا رو کردم میگم که حتی مدیا پلیر کلاسیک هم تصویر نداره و فقط صدا پخش میکنه پات پلیر هم با همه پلاگین هاش همین مشکل رو داره. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟؟؟نقل قول:
گفتی با ویندوز دیگه همچین مشکلی نداری؟ از روی dvd نصب کردی یا فلش؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ویندوز8.1 داشتم اوایل خوب بود بعد این مشکل پیدا شد دو سه تا ویندوز 8.1 دیگه نصب کردم باز درست نشد 10 هم نصب کردم اوایل باز خوب بود ولی بعد یه مدت ویدیو ها با لگ خیلی زیاد اجرا میشدن دیگه رو اعصاب بود میگم که تنها پلیری که هیچ مشکلی نداره همون vlc هستش وگرنه هیچ پلیر دیگه ای کار نمیکنه رو لپ تاپ من.نقل قول:
مشخصات لپ تاپ چیه؟نقل قول:
راه دیگه نه راستش:n13:نقل قول:
من خودم بعد از یه ورژنی از پات پلیر با مشکل صفحه سیاه (فقط صدا) مواجه شدم که بعدا فهمیدم باید کدک هاش رو نصب کنم و مشکل رفع شد
i5نقل قول:
رم 4 گیگ
گرافیک ati hd5650
سلام اینو دانلود کن DriverMax Pro تموم سخت افزارت اپدیت کن با این نرم افزار ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
اگه درست نشد ویندوز مدیا پلیر رو کلا پاکش کن یه بار دیگه نصب کن بیین حل میشه مشکلت ؟
اگه بازم حل نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو دایویکس نصب کن خب؟ این حتما مشکلت رو حل میکنه.. وقتی میخواد نصب کنه میپرسه چ ملحقاتی رو مایلید نصب کنید همشو تیک کن تموم اجزائشو و نصب کن مشکلت حل میشه
جواب نداد داداشمنقل قول:
سلام
من زمانی که سیستم بالا میاد این پیام میاد مشکل چیه ؟
ویندوز من چند ماهه اکتیو هست و زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
هیچکدوم؟هرسه کاروکردی؟دایویکس نصب کردی؟پس دیگه نمیدونمنقل قول:
اینو دانلود کن کدکه بلکه مشکلت حل بشه اینم امتحان کن بگو
سلامنقل قول:
دوباره اکتیو کنین از ستینگ و ببینین حل میشه ؟
برای اکتیو دوباره نیاز نیست قبلی رو پاک کنم و کدام کرک خوبه برای pro?نقل قول:
سلام ویندوز 10 روی این سیستم کامل جواب داد تنها مشکل من اینه که ارور Display driver has stopped responding and has recovered از موقع ویندوز 7 از بین نرفته و همه روش ها هم امتحان کردم اگر راه حل 100% میشناسین راهنمایی کنین بیشتر زمانی این مشکل پیش میاد که دوتا پنجره هم زمان باز باشن اکثرا کروم و اینترنت دانلود منیجر(درایور گرافیک به اخرین ورژن اپدیت کردم بایوس هم همینطور تمام قطعات به وسیله برنامه easy drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه با vlcمشکل حل میشه؛ پس موضوع چیه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -KING چطوری ویندوز را کرک کردی؟ موقع نصبpre-activate بوده یا کرکش کردی؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمـءنی درایور درست نصب کردی؟ من Nvidiaنداشتم. ولی فکرکنم با یه نسخه دیگه اش مشکلت حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنج روش برای حل مشکل میگه.
نسخه پرو که جدید امد گرفتم با KMSAuto Net کرک کردم بعد چند ماه این پیام میاد !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
این منوی start ویندوز 10.1 خود به خود پخش desktop اصلی ویندوز من شده و نمی دونم چجوری میشه به حالت اولیه (دکستاپ با ایکن های نرم افزاری کنار دکستاپم) برگردونم!
ممنون
نقل قول:
سمت راست ساعت اون گوشه نوتیفیکیشن رو باز کنید و از حالت تبلت مود دربیاریدش
بله با نرم افزار ddu هم اول از سیف بوت پاک کردم بعد اخرین درایور مطابق با سیستم عامل از سایت nvidea دانلود ونصب کردمنقل قول:
وقتی میگه بروید به settings ببینید اونجا چی نوشته. activatedهست یا نه. product keyداره یانه.نقل قول:
اگه نوشته موقت یا trial ؛ آفلاین بشید کامل کرک را پاک کنیدو با kMS Picoاکتیو کنید.
اون ۵تا روش را رفتید؟
این هستنقل قول:
این که اکتیوه. فکر کنم کرک شما با اتصال به اینترنت فعال میشه، پس مشکلی نیست.
به هرحال اگه اذیت میکنه همون KMS Picoرا بگیرید. اینترنت را قطع و آنتی ویروس را غیرفعال کنید. کرک قبلی را پاک و کرک دیگه را اجرا کنید.نقل قول:
زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
سلام
چند وقتیه به محض بالا اومدن ویندوزم این پنجره باز میشه.با اینکه توی start up هیچ برنامه ای رو نذاشتم همچانان این پنجره میاد و با هر نرم افزاری هم امتحان کردم فایل باز نمیشه.ممنون میشم کمک کنید.
ویندوزم 10 home
anti virus nod 32
سلام
بروید در قسمت برنامه ها: ببینید چیزی هست که خودتون نصب نکرده باشید؟ یا برنامه ناآشنا
بعد هم میتونید یکی از برنامه های داخل پنجره را انتخاب کنید؛ ببینید چی باز میشه. فرمتش چیه؟
سلامنقل قول:
من هم در ویندوز 10 به این مشکل برخوردم.
آیا تونستید این رو حل کنید؟
برای من که برنامه های MS Toolkit و KMSPico جواب ندادن و این پیغام همچنان ظاهر میشه
نه انجام ندادم هنوز چون اینترنت وصل میشم نمیاد فعلا بیخیال شدم.نقل قول:
این کرک تست کن KMSAuto Net.
چک کردم برنامه ای هم اگه بود پاک کردم .فقط با Notepad باز میشه که یه سری نوشته داره.با اغلب برنامه ها باز نمیشه اصلا.نقل قول:
خوب با هرچی باز میشه یه propertiesبگیرید ببینید چه اطلاعاتی میده. فرمتش چیه؟
با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شده
ممنون میشم منو زاهنمایی کنی
سلامنقل قول:
اگر حل نشد , با recovery کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
از کنار ساعت بر روی action center بزن و کنترل کن ببین روی تبلت مود نیست؟نقل قول:
محتوای مخفی: اسکرین شات
دوستان، لپ تاپی به تازگی خریدم که ویندوزش اورجینال روی اون نصب بود. به ناچار و برای تست صدا و تصویر ،فروشنده ویندوز رو اکتیو کرد. حالا می بینم که یه درایو بیشتر نداره.
به فروشنده که زنگ زدم گفت بهتره پارتیشن اضافه نکنی . تو اینترنت هم خوندم که باعث از کار افتادن ریکاوری ویندوز می شه.
من مشکلی با یه درایو بودن ندارم ولی خب اگه سه تا درایو داشتم بهتر بود.
کسی می تونه به من کمک کنه.
ممنون
سلامنقل قول:
ظاهراً این برنامه ها کارش مدیریت درایو هست و درایو هم درست میکنه
حتماً قبلش از فایلهاتون بکاپ بگیرید
از چی properties بگیرم.ویندوز که میاد بالا یه open with میده فقط من حتی نمیدونم این مال چه فایل و برنامه ای هست .نقل قول:
خوب معمولا هر برنامه ای یهPROPERTIES داره که ویژگیهای فایل را نشون میده. دست کم فرمت فایل را خود برنامه نشون میده.نقل قول:
میخوام بدونم اون که میخواد باز بشه چه فایلی هست.الآن تو ویندوز نیستم که عکس بزارم.
با disk managementنمیشه؟
به یه مشکل عجیب برخوردم
همین ابتدای کار فایل های نوشتاری با هر فرمتی و هر نرم افزاری وقتی روی اون رایت کلیک می کنم کار نمی کنه و با یه چیزی شبیه کرش از صفحه مربوطه خارج می شه و وارد صفحه اصلی دسکتاپ می شه.
فکر می کردم مشکل از آپدیت نبودن ویندوز 10 هست ولی هنوز این مشکل رو دارم.
برای جاهای دیگه رایت کلیک مشکلی نداره و فقط برای فایل های نوشتاری کرش می کنه
ویدوزتو عوض کن خیالتو راحت کن.نقل قول:
این اشکال اغلب ویروسها اینکار رو میکنن. سورس اجرایی exe رو به نام خودشون تغییر میدن و سیستم همچین مشکلی پیدا میکنه. گاهی اوقات آنتی ویروسها اونهارو پیدا میکنن ولی دیگه دیر شده و سورس اجرایی exe تغییر کرده. حالا نیاز میشه که این پارامتر رو اصلاح کنی.
احتمالا این پنجره open with برای explorer هست که قادر نیست اجر بشه.
ابزارهایی هست که این مکل رو اصلاح کنه ولی در نهایت مشکلت حل نمیشه و ارورهای متعدد واست میاد.