نه منظورم این بود که اگه یکی از دفاع وسطا مصدوم شد،انصاری بره دفاع وسط،یا ربیع خواه یا حیدریه جایگزین بشننقل قول:
Printable View
نه منظورم این بود که اگه یکی از دفاع وسطا مصدوم شد،انصاری بره دفاع وسط،یا ربیع خواه یا حیدریه جایگزین بشننقل قول:
مطمئن باشید کیروش با این پروپاگاندایی که راه انداخته و نفوذی که در ملی پوشان داره البته اگه کسی جلوش نایسته ضربه های بدی به تیم می زنه هم از نظر روحی و روانی هم از نظر اینکه بازیکنان رو هوایی کنه به هر شکلی شده برن اروپا تا دست برانکو تو پوست گردو بمونه
این بشر اینقدر غرور داره که نمی تونه محبوب تر از خودشو در فوتبال ایران ببینه.اگه همون اول یه تو دهنی محکم خورده بود بهش اجازه نمی دادن برای بازی با تیمهای درجه 3 دو هفته دو هفته لیگ رو تعطیل کنه و برن اردو الآن نمیامد بگه برانکو باید از مردم ایران عذرخواهی کنه!!!!!!!!!!!! برو عمو نصف مردم ایران پرسپولیسی هستن و الآن شدن علیه تو
الآنه که باید پروین و بقیه پیشکسوتان پرسپولیس بیان وسط و از حق تیم دفاع کنن
اول از همه این گل تقدیم به شما :n40:نقل قول:
کیروش را امثال فردوسی پور بزرگ کردند ، مردم هم با رای های خودشون به این مردک اعتبار دادند !
برای اینکه آمار کیروش را بالا ببرند ، باخت به عراق را حساب نمی کنند ، رکورد سازی میکنند براش .
همون عراقی که از وسط جنگ اومد ، بدون بازی تدارکاتی و ما را برد ، و ما به اونهمه ادعا هیچی نشدیم .
یک بازی کردیم با آرژانتین ، فکر کردیم الان همه ی دنیا برای ما هورا می کشند ، شما دیدید که یک نفر از تیم ملی ما را هیچ لیگ درجه یکی نخواست . هورا کشیدیم برای لیگ روسیه ، یونان !
جز ضعیف ترین تیم های جام جهانی بودیم ، علتش هم مشخص هست .
فوتبال صرفا دفاعی محکوم به باخت هست ، نه بازیکن تیمی که فقط دفاع میکنه را میخواهند و نه فوتبالش را .
نمونه ی بارز ، رومانی !
بازی با کره جنوبی را شانسی بردیم و رفتیم جام جهانی و هورا کشیدیم برای کیروش !
ولی وقتی برانکو یک بازی مانده با اتمام مقدماتی ( بازی ژاپن ) ما را به جام جهانی برد کسی هورا نمی کشید !
دقیقا یادم هست میگفتن چرا بحرین را یک صفر بردیم ! چرا بازی آخری که صعود ما را مسجل کرد دفاعی بازی کردیم !
با برانکو سوم جام ملت ها شدیم ، قهرمان بازی های آسیایی شدیم ، یک بازی مانده رفتیم به جام جهانی ، ولی وقتی به مکزیک و پرتقال باختیم میخواستند طرف را بندازند زندان که چرا باختی ! طرف ( برانکو ) ترسید و به ایران نیامد !
یادم هست چقدر توقع مردم را بالا بردند ، بازی مکزیک را میبریم و پرتقال هم مساوی ، بازی آخر هم برد !
این همون انتظار و حرف هایی بود که آقایون مجری صدا و سیما و روزنامه ها میگفتند .
اما به کیروش که میرسد ، انتظار مردم را در سطح لیگ های روستایی پائین نگه می دارند .
جناب فردوسی پور وقتی در نود جدول قرعه کشی ما در مقدماتی را نشان میدهد ، تمام تیم هایی که قبلا یقه ی ما را گرفتند را بیخیال می شود و میگوید گروه سختی افتادیم ! فرقی ندارد با سوریه همگروه شویم یا عراق ! با چین همگروه شویم یا عربستان ! با ازبکستان همگروه شویم یا امارات !
از مقدماتی 1998 ( که به سن خودم قد میدهد ) هیچوقت در چنین گروه آسانی نبودیم .
جالب اینکه بازی آخر ما با سوریه ( از شهرهای غربی ایران ) خواهد بود ، دو تا 3 بر صفر هم که کمترین هدیه ی شیر هست در قبال کمک هایی که برای آبادانی سوریه انجام دادیم !!!
حالا پس فردا هست که برای بردن چین و سوریه ، هیاهویی به راه می اندازند که بیا و ببین !
همان فردوسی پوری که وقتی رای های برانکو و کیروش مساوی میشود با دیده ی حیرت نگاه می کند .
حالا رفتیم جام جهانی ، سطح ما کجاست ؟ چکار خواهیم کرد ؟ تیم دفاعی محکوم به باخت است .
برای بزرگ کردن کیروش از تیم کره جنوبی مایه میگذارند ، چند بازی است ما را نبرده !
کره جنوبی که در ضعیف ترین دوران خود ( بعد از رفتن پارک ) قرار دارد ، بازی دوستانه اسپانیا و کره جنوبی را سه هفته قبل کسی دید ؟
جناب فردوسی پور ژاپن را هم سطح کره جنوبی قرار میدهد ! استرالیا را نادیده می گیرد !
یعنی باید به کیروش لقب لوک خوش شانس داد که در خواب هم چنین گروه آسانی را نمی دید .
حالا پس فردا هست که هلهله ای برای بردن چین و قطر و سوریه به راه بیندازند .
امثال فردوسی پور قدرت زیادی در رسانه و فوتبال ما به دست آورده اند که همه این قدرت از رای دادن های من و شمای نوعی به دست آمده ، هر طوری دوست دارند صحبت می کنند و فوتبال ما را به مسیری که دوست دارند میبرند .
بدبختی مردم هم دهن بین فردوسی پور شده اند و واقعا چه ملت فراموش کاری هستیم !
کسی که یک عمر برای تیم ملی زحمت کشیده ( دایی ) را در 5 دقیقه خراب میکنند و بعد که به او محتاج می شوند ...
( علی دایی اگه 5 سال جوون تر بود این توپ را گل میکرد )
و بعد چند ماه در هر برنامه آیتمی را از او پخش میکنند تا اینکه به خانه ی او میروند ! زمانی که دایی میگوید فقط یک برنامه ورزشی در مملکت هست و هر طور دوست دارند برنامه سازی میکنند .
دایی مربی بازیکن سایپا می شود و دشمنی های مزدک میرزایی ( استقلالی ) و فردوسی پور همچنان ادامه دارد ...
این قدرت رسانه هست که هر وقت خواسته جو داده و مردم را به سمت خود کشیده ، سبک فکری درست کرده .
بعد از گرفتن چند ملی پوش ، دعوای برانکو و کیروش بسیار بسیار قابل پیش بینی بود .
در فصلی که پیش رو داریم ، تیم هایی که بیشترین بازیکن ملی پوش دارند ، بیشترین ضربه ها را خواهند خورد .
ببخشید اگر بی ربط به تاپیک بود ، یک نفر باید میگفت !
آخرین پست مدیربرنامه طارمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین عکس امیری با پیراهن پرسپولیس
پشت پرده پیوستن کنعانی زادگان و کاوه رضایی به استقلال
کاوه رضایی و کنعانی زادگان به استقلال پیوستند و این درحالی است که پیش از عقد قرارداد و مذاکره با پرسپولیس این دو بازیکن با استقلال به توافق رسیده بودند و حتی بخشی از مطالباتشان را هم از افشارزاده دریافت کرده بودند.
باشگاه استقلال برای تلافی پیوستن امیری به پرسپولیس با رضایی و کنعانی شرط گذاشت که با باشگاه رقیب مذاکره کنند و پیشنهادات عجیب و غریب به مسولان پرسپولیس دهند.
دو بازیکن جدید استقلال هم با حضور درباشگاه پرسپولیس پول کلان از طاهری خواستند در صورتی که با استقلال توافق کرده بودند و پولشان را هم دریافت کردند.
پ ن: باعث تاسفه واقعا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پستت رو ویرایش کن چون همگیمون دوست نداریم اسم این دو تا شخص کثیف تو این تاپیک بیاد.نقل قول:
ممنون:n16:
حق با شماست :n17:نقل قول:
ولی باید بچه ها بدونن با چه ...هایی طرفن که چند سال دیگه فراموش نکنن این ...ها چیکار کردن با ما
اگر ذره ای ادب داری عذر خواهی کن
حمله شبانه کی روش به برانکو
به گزارش "ورزش سه" ، کی روش در این بیانیه به حرفهای برانکو درباره تربیت خانوادگی اشاره کرده و نوشته:" من مایلم از شما سوال کنم "تربیت خانوادگی" و "ارزش های حرفه ای" شما کجا بود وقتی تصمیم گرفتید از امکانات فدراسیون فوتبال ایران برای اتهامات غیرواقعی و گمراه کردن فوتبال ایران استفاده کنید و برنامه آماده سازی جام جهانی را به خطر بیندازید.
آقای برانکو نمی توانید اتهامات غلط و توهم آمیز خودتان را پاک کنید. آنها در همه رسانه ها منتشر شده اند.شما می توانید کاری را انجام بدهید که مردان بزرگ وقتی اشتباه می کنند، انجام می دهند. آنها اشتباهات شان را می پذیرند و عذرخواهی می کنند. ارزش های تربیتی شما یک عذرخواهی را می طلبد. فردا با شما صحبت خواهم کرد."
این پرتغالی چی میخواد از جون تیم ما؟ چرا نمیکشه بیرون؟ طبق قانون فیفا باید عمل کنه!
هر وقت تیمهای لژیونرهای تیم ملی 3هفته زودتر بازیکنشون رو دادن ما 1ماه زودتر بازیکنمون رو میدیم!
اینهمه جنجال واسه چیه؟ میخواد عدم موفقیت احتمالیشو گردن کی بندازه؟ برانکوی بزرگ؟
به نظر من وقتشه که همه مربیای لیگ باهم متحد بشن و یک بار واسه همیشه این آقا رو ساکت کنن
از نظر فنی قابل احترامه و هیچ حرفی توش نیست, ولی دیگه گندشو در اورده با این مصاحبه هاش
بازم میگم از نظر فنی فکر میکنم همه باهم هم نظریم ولی دیگه قرار نیست سوارمون بشه
باید من بعد طبق قوانین فیفا اگه اشتباه نکنم 4روز مونده به مسابقه بازیکنا برن اردو و برسن به تیم ملی
هیچ جای دنیا به خاطر یه بازی ملی 1ماه لیگ باشگاهی کشور رو تعطیل نمیکنن و نخواهند کرد
:V32:
این مردک کم داره ها نصفه شبی بیانیه داده توهین کرده بعد میگه فردا با شما صحبت خواهم کرد!!!
فدراسیون هم که قاق تشریف داره... جلوشو نمی گیره
جو خیلی بدی راه انداخته. این نوع رفتار از انسانهایی سر میزنه که خودشون رو بالاتر و بهتر از بقیه می دونن در نتیجه تحمل حرف مخالف را ندارن... داستانش با اسدی که یادتون هست. حالا هم بند کرده به برانکو خدا رحم کنه نفر بعدی رییس جمهور یا... نباشه :))
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
کیروش از لحاظ نتیجه گیری فقط جوانان پرتغال رو قهرمان اروپا کرده. توی هیچ تیم دیگه ای نتیجه نگرفته
امسال ساده ترین قرعه برای صعود به جام جهانیه. مطمئن باشید اگه احتیاج به بازی تدارکاتی بود امکان نداشت این 2 تا اردو رو لغو کنه. فقط داره جو سازی میکنه. یک نفر بیاد با مدرک نشون بده که توی یه تیم نتیجه گرفته. احتمالا بازی با آرژانتین رو ملاک قرار میدن. یعنی 1 سال کامل اردو گذاشته بود که فقط به آرژانتین نبازه ؟ نباید جلوی نیجریه و بوسنی نتیجه میگرفت ؟
خداداد راست میگه کیروش کاری کرده که بردن تیم های کوچک آسیا رو هم موفقیت میدونه.همه اینا زیر سر فدراسیون بی عرضه مونه که اصلا کارنامه کیروش رو توی این چند سال بررسی نکرده. از اسمش میترسن.
به جز وینگادا تمامی مربی های پرتغالی که میشناسم همه استاد شلوغ بازی هستند. حاشیه توی خونشونه
منم به طور مشخص همیشه از طرفداران کیروش بوده و هستم، اما در مسایل اخیر حق رو کاملا به برانکو میدم، ولی چند تا نکته رو نباید فراموش کرد.
این جنگ و جدل ها دوباره سوژه ای شده برای مخالفان کیروش که بیان و دوباره حرف های قدیمی رو مطرح کنن ! بیخیال، از آب گل آلود کوسه نگیرید !!:n15: این بحث های کلیشه ای رو ول کنید؛ بیش از حد تکرارین !
دوم اینکه همه شخصیت برانکو رو میشناسن. می دونن اهل جوسازی بیهوده و حرف زدن بدون دلیل نیست، پس اگه برانکو چیزی گفته، حتما درست بوده به این معنی که شاید موضوعی رو بهش نگفتن، یا اطلاعاتی رو در اختیارش نذاشتن و ... (سوء تفاهم). اگرم غیر از این بوده بازم درست گفته.
تویه این اتفاقات یه سری دوست و دوشمن ها هم مشخص شد. عده ای سکوت کردن و از شرایطی که بن نفع خودشون هست بدون زدن حتی یک کلمه حرف، دارن بهره برداری می کنن. این رفتارها فراموش نمیشه !
مهم تر از همه اینا اینکه این وسط نباید نقش فدراسیون گم بشه ! رئیس فدراسیون ما به جای اینکه کور کورانه بگه حق با کیروش هست و هیزم به آتیشش بریزه، یه جلسه درست تشکیل بده، این سوء تفاهامات رو برطرف کنه ! عصر حجر که نیست. صحبت های هر دو طرف رو بشنوه، ببینه مشکل دقیقا از کجا بوده، حلش کنه. این حاشیه ها فقط و فقط به فوتبال باشگاهی و ملی ما ضربه می زنه و هیچ سودی نداره.
کیروش و مقامات بلند پایه باید بدونن که اینطور اختلاف با پر طرفدارترین تیم آسیا مساوی با از دست رفتن بیش از نیمی از حمایت طرفداران هست ! من نقش فدراسیون رو خیلی پر رنگ تر از سایر دوستان می بینم، هنر فدراسیون تویه چنین مواقعی مشخص میشه که تا اینجا فقط ضعف دیدیم !
هر چند از سایت ورزش 3 اصلا خوشم نمیاد ولی خب زودتر این خبرو گذاشت :
قرارداد گولچ با پرسپولیس امضا شد
آنتونی گولچ با قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست تا در خط دفاعی این تیم قرار گیرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، مدافع استرالیایی مدنظر پرسپولیس بعد از توافق با مسوولان این تیم قراردادش را امضا کرد.
آنتونی گولچ که روز گذشته برای مذاکره نهایی با مسوولان پرسپولیس وارد تهران شده بود بعد از اینکه به توافق رسید، قرارداد دو ساله اش را با این تیم امضا کرد تا رسما پرسپولیسی شود. با جذب گولچ این تیم دومین بازیکن خارجی خود را نیز به لیست اضافه کرد و باید دید سرنوشت لوکا ماریچ چه خواهد بود.
این تیم البته در خط حمله خود نیز چشم به بازیکن خارجی دارد تا اینگونه از سهمیه های خود استفاده کند.
پول نرسد قرارداد طارمی تا فردا فسخ می شود
وبسایت رسمی برنامه نود - وکیل مهدی طارمی متنی را منتشر کرده که نشان می دهد ممکن است طارمی پرسپولیسی بماند.
به گزارش وب سایت نود، صمد ابراهیمی وکیل مهدی طارمی با انتشار متنی در اینستاگرامش تاکید کرده است اگر یونانی ها پول طارمی را تا فردا ندهند ، پیش قراردادشان فسخ می شود و آن وقت انتخاب اول او پرسپولیس است!
در این متن آمده است:«سلام به همه دوستان.امیدوارم این پست بتونه جواب سئوالات شما عزیزان را بده و از تکرار سئوالات جلوگیری کنه.اول اینکه نمی دونم چرا خیلی از دوستان فکر میکنند مثلا تا من بگم مهدی تو پرسپولیس بمون او می مونه.یک نفر قراره واسه زندگیش تصمیم گیری کنه و بحث زندگیشه. من میتونم مثل همه شماها یه نظر داشته باشم که نظرم را داده ام و قبل از دربی با دکتر طاهری توافق دوساله برا موندن مهدی داشتیم.پس اگر صرفا حرف من موثر بود باید اون توافق کتبی می شد ولی قطعا مهدی با خیلی های دیگه هم مشورت میکنه و تصمیم نهایی را خودش میگیره. پس اینکه تصور کنید من یا هرکسی تصمیم گیرنده نهایی یک نفر دیگه باشیم اشتباه بزرگیه.مگه خود ماها می گذاریم کسی برامون تصمیم بگیره؟
دوم اینکه من ممکنه بیست روز بگذره مهدی را نبینم یا حتی تلفنی هم حرف نزنیم.فکر نکنید من و مهدی بیست و چهار ساعته در ارتباطیم. سوم اینکه حقیقتا از افطاری حاج حسین هدایتی بی خبرم و چیزی که از خود مهدی شنیدم گفت در حاشیه افطاری رییس جمهور حاج حسین را دیده و حاج حسین بهش گفته تو پرسپولیس بمون و نگران مسائل مالی نباش و مهدی هم جواب داده رفتن من به خارج به خاطر پول نیست چون اونجا اولا پول زیادی نمیدن و ثانیا نصفش میره واسه مالیات. چهارم اینکه دوستانی که هی میگن واسه حق ترنسفر و سهم خودم میخواهم مهدی را بفرستم خارج کمی هم خدا را در نظر بگیرن.من اگه از مهدی یا هر بازیکنی ریالی گرفته یا بگیرم حرامتر از حرام. ضمنا به فرض محال که دنبال نفع خودم باشم قطعا در این موقعیت تو ایران مهدی بیشتر از خارج پول میگیره پس باید نفع من اینجا باشه.پنجم من هیچ ارتباطی با باشگاههای خارجی ندارم.دوستان ایجنت ها پیگیر هستند و هر موردی نهایی بشه صرفا برای عقد قرارداد و مفاد حقوقی قرارداد من حضور خواهم داشت و در تعیین تیم و رفتن و نرفتن بی تاثیرم.پس هر حرف و مصاحبه من از باب اطلاع رسانی به شما دوستان هست نه تصمیم گیری. ششم پیش قرارداد با تیم یونانی به نحوی بود که اگه تا فردا بیست و سوم جون نصف مبلغ واریز نشه قرارداد خود به خود لغو میشه.
هفتم مهدی طارمی دیروز تو باشگاه نبوده و من برا پیگیری کار ماهینی دو دقیقه آقای ترکاشوند را دیدم و برگشتم. هشتم از تصمیمات بعدی طارمی بی خبرم و نمیدونم چه تیمی مدنظرشه.نهم پرسپولیس بزرگ به هیچ بازیکنی وابسته نیست هوادار باشگاه باشیم نه این و اون و داشته هامون را قدر بدونیم. دهم کاری به کری های اردوگاه حریف نداشته باشیم.گوشمون از این حرف ها پره.مگه روزی که سه هیچ بردیمشون کلی ستاره نداشتند؟بهنام طاهرزاده پاشد رفت تو زمین گل زد و برگشت. »
===
البته بعیده طارمی بمونه، واریز نشدن پول فقط احتمالا باعث میشه به جای یونان به یه کشور دیگه (سوئیس یا روسیه) بره. تیم ما یه مهاجم می خواد، اگه جذب بشه نقل و انتقالاتمون تمومه. البته هنوز وضعیت رضائیان و ماریچ مبهمه. مصاحبه اخیر خلیل زاده نشون میده احتمال اومدنش به پرسپولیس در نیم فصل زیاد نیست. نمی دونم وضعیت سهمیه هامون چطوری هست ولی ترجیح میدم ماریچ بمونه + وضعیت قرارداد کریم باقری هم هنوز مشخص نشده !
این تهدید نیست، یه واقعیت هست و فقط هم متوجه کیروش نیست !
"این اخرین اخطار است" با این جمله کیف کردم :n12::n12::n12::n12:نقل قول:
بازیکن پیشین تیم ملی جوانان با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید. حامد آقایی بازیکن فصل گذشته شهرداری اردبیل با پرسپولیس به توافق رسید و در این تیم ماندگار شد.
وی سابقه بازی در تیم ملی جوانان را دارد و در پست هافبک دفاعی بازی می کند . آقایی قبل از شهرداری اردبیل در فرنز یونایتد مالزی بوده و مدتی هم در پاس همدان عضویت داشته و متولد 76 است.
آقایی سابقه بازی در تیم های بنز مالزی، پاس همدان، شهرداری اردبیل و تیم ملی جوانان را دارد،پس از حضور در تمرینات پرسپولیس با رضایت برانکو روبه رو شد تا بتواند فصل آینده پیراهن این تیم را به تن کند.
حامد آقایی که 19 سال سن اوست جزو سهمیه زیر 19 ساله های پرسپولیس محسوب می شود که روز آینده با حضور در باشگاه قرارداد خود را با این تیم منعقد خواهد کرد.
این باریکن جوان سهمیه بززگسالان و حتی زیر 23سال را پرنمی کند چرا که زیر 21سال بوده و سهمیه امید و جوانان محسوب می شود. این احتمال وجود دارد وی در اردوی اوکراین پرسپولیس را همراهی کند.
علی کریمی:
کیروش اگر شهامت داشت پای استعفاهایش میایستاد!
او برای بازی جزایر فارو می توانست لیگ پرتغال را تعطیل کند؟
یه خرید خوب و هدف دار دیگه،اگه پرفسور پسندیدش حتما بازیکن خوبیه،من شنیدم توانایی بازی تو دفاع وسطم دارهنقل قول:
امروز یه سورپرایز دیگه داشتیم و اون احتمالا جذب محمد آرام طبع، مدافع چپ صبا هست. هنوز چیزی قطعی نشده ولی باز هم به نظرم یه انتخاب کاملا هوشمندانه هست. آرام طبع در تمام بازی های صبا در فصل پیش بازی کرده، به جز هفته های دوم تا چهارم، در مابقی هفته ها همه رو 90 دقیقه بازی کرده ! یه مدافع بی حاشیه و با تجربه هست. این یعنی برانکو قید ماریچ رو زده و از انضاری در مواقع لزوم در مرکز دفاع هم استفاده می کنه.
امیدوارم رضائیان هم زودتر سر عقل بیاد و تکلیفش رو معلوم کنه.
از 18 نفر سهمیه بزرگسالان تا الان تقریبا 17 نفر قطعی هستن :
علیرضا بیرانوند، آلکساندر لوبانف، رامین رضاییان، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محمد انصاری، ،محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع خواه، ساسان انصاری، وحید امیری، کمال کامیابی نیا، احمد نور الهی، امید عالیشاه، گولچ، محمد آرام طبع و رضا خالقی فر 17 بزرگسال فعلی پرسپولیس هستند.
رضاییان اگه تکلیفش معلوم بشه و آرام طبع اگه قرارداد ببنده. اگه فرض کنیم این لیست نهایی بشه، 1 جای خالی برای مهاجم باقی می مونه که امیدوارم با طارمی پر بشه. اگرم نشد احتمالا مهاجم خارجی خواهیم گرفت.
بنابراین لیست بازیکنان ما تا الان بدین صورت هست:
دروازه بان ها: بیرانوند - لوبانف - درویش وند
مدافعان: حسینی - ماهینی - رضائیان - محمد انصاری - گولچ - ربیع خواه - آرام طبع - حیدریه
هافبک ها: مسلمان - احمد زاده - ساسان انصاری - کامیابی نیا - نورالهی - خالقی فر - الوان زاده - آقایی
مهاجم ها: وحید امیری - امید عالیشاه - علی علیپور
البته خیلی از این بازیکن ها چند پست هستن. اگه بازیکنی کم یا زیاد هست دوستان بگن. بعدا یه تحلیل مفصل تر از لیست می نویسم.
اختصاصی/ تمام شد ؛ طارمی در پرسپولیس می ماند
ارتش سرخ - آقای گل لیگ پانزدهم بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره برای یک فصل دیگر در پرسپولیس ماندنی شد.
مهدی طارمی که پس از درخشش در فصل اول حضورش در پرسپولیس همواره صحبت هایی مبنی از جدایی وی از ارتش سرخ و پیوستنش به تیم های عربی و اروپایی وجود داشته است چهارشنبه شب پس از صحبت های فراوان با نزدیکانش تصمیم گرفت در پرسپولیس ماندگار شود تا این تیم را در لیگ شانزدهم همراهی کند.
طارمی فصل گذشته موفق شد با به ثمر رساندن 16 گل آقای گل لیگ ایران شود. آماری که بیشتر از مجموع تعداد گل های زده ی 3 خرید جدید استقلال در فاز هجومی است که چیزی نزدیک به 5 میلیارد برای آنها آب خورده است.
طبق اخبار رسیده و تا روزهای آینده و پس از مذاکرات رسمی با مدیران باشگاه این قرارداد منعقد خواهد شد.
لازم به ذکر است حسین هدایتی نقش پررنگی در حفظ این مهره داشته است.
آرام طبع 2 ساله بست، آقایی هم 3 ساله.
اشنایی با خرید جدید سرخپوشان (محمد آرام طبع)
ارتش سرخ - جذب آرام طبع میتواند به منزله تفکر برانکو براى یک رزرو مطمئن و بدون حاشیه براى محمد انصارى تلقى شود که در این فصل در صورت عدم همراهى هر یک مدافعان میانى این تیم به دلیل مصدومیت یا محرومیت، او و حسین ماهینى باید در این پست حضور یابند.
محمد آرام طبع که در فصل گذشته در صباى قم و زیر نظر على دایى فعالیت مى کرد، او در فصل گذشته 30 بازی برای صبا قم انجام داد که در 26 بازی به صورت فیکس حضور داشت وفقط در 4 بازی تعویض شد و در مجموعه 2746 دقیقه بازی درفصل گذشته برای صبای قم 2 کارت زرد و 2 پاس گل داد بدون گله زده . هرچند که دربسیاری ازگلایی که صبا بثمر رساند نقش کلیدی داشت ونکته جالب اینکه در امتیاز دهی سایت 90 بالاتر از رضاییان وانصاری و ماریچ رتبه 54 را به خود اختصاص داده است !
او فوتبال خود را در 22 سالگی تیم کوثر لرستان اغاز و در ادامه به ترتیب به تیمهای"تربیت یزد(2سال) و نساجی مازندران (1 سال) و آلمینیوم هرمزگان(1 سال) و درنهایت 4 فصل اخر را درصبای قم گذراند اکنون در 31 سالگی به پرسپولیس پیوسته است.
خدا و شکر با موندن طارمی (سه به تک)تیم تکمیل میشه و قدرتمندتر و وحشتناک تر از قبل میشه و مطمنم بهترین های آسیا رو با بازیکنانی که قلباْ عاشق تیمشون هستن(تیمهای ژاپنی و چینی رو میگم)چهار تا چهارتا می زنیم
و بیشتر خدا رو شکر که خرجی که کردیم مثل بقیه از پول بیت المال و کارخونه و دولت و ... نیست و حاج حسین کمکمون کرده.هرکی هم بگه پولش عیب و ایراد داره حرف بی خود زده اگه مدرک ارایه کرد که پولهای هدایتی غل و غشی توش هست یه چیزی
کاپیتان اسبق پرسپولیس برای کودک مبتلا به بیماری پروانه ای،هدایایی ارسال خواهد کرد.
این عکس پسر بچه ای که بیماری (ای بی) دارد با پیراهن پرسپولیس و شماره 8 چندی پیش در کانالهای هواداری منتشر شد و در فصای مجازی دست به دست شد. ا
این پسر بچه پستی هم گذاشت و آرزو کرد که روزی بتواند علی کریمی را از نزدیک ببیند. چند روزی از انتشار این عکس در شبکه های اجتماعی ، ماجرا به گوش علی کریمی رسید. جادوگر از یکی از دوستانش خواست که پیگیر ماجرا شود و بیمار را پیدا کند و به دوستش تاکید میکند دوربین و فیلمبردار باشد من نیستم.
دوست علی کریمی بعد از پیگیری متوجه میشود که نام بیمار امیرحسین توکلی و ساکن مشهد است.
وقتی دوست علی کریمی به او زنگ میزند با واکنش جالبی مواجه میشود هر چند خیلی دوست دارم علی کریمی را از نزدیک ببینم اما دوست ندارم برای او مزاحمتی ایجاد کنم و همین که کریمی فهمید چقدر دوستش دارم کافیست و اما واکنش علی کریمی.
یک دست پیراهن امضا شده پرسپولیس با شماره خودش به همراه توپ امضا شده را به دوستش میدهد تا به دست این پسربچه برساند و تماس تلفنی هم میگیرد و میگوید هر وقت تهران بیاید او را خواهد دید و نکته جالب آخرین دیالوگ پسر بچه ی بیمار است که گفته رسانه ها به علی آقا لقب جادوگر دادند اما کاشکی مرام و معرفت و از خود گذشتگی کریمی را میدیدند و به او می گفتند: پهلوان فوتبال ایران.
قرار است هدایای ویژه علی کریمی هفته آینده به مشهد برود تا به دست هوادار کودک برسد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لباس های فصل آتی،رونمایی شد،ولی قرار بود تو اردوی اوکراین لباس جدید به دست تیم برسه.
========
هافبک جدید پرسپولیس پیراهن فرشاد پیوس را برتن خواهد کرد.
با رسیدن البسه جدید سرخپوشان، شماره پیراهن بازیکنان جدید مشخص شد.
بر این اساس شماره پیراهن بازیکنان جدید پرسپولیس به شرح ذیل اعلام شد:
محمدامین آرامطبع - 3
سیدجلال حسینی - 4
آنتونی گلیچ - 6
شهاب زاهدی - 14
ساسان انصاری - 17(بدین ترتیب پیراهن فرشاد پیوس به انصاری رسید).
محسن ربیعخواه - 18
وحید امیری - 19
لباس جدید تیممون و شماره های بازیکنای جدید
ضرب و شتم جادوگر توسط باقری
:n09::n02::n12:
جادوگر فوتبال ایران شب ویژه ای را پشت سر گذاشت. علی کریمی که دیشب به تماشای جام ستارگان رفته بود، با استقبال بسیاری از هم تیمی های سابقش قرار گرفت. در این هنگام وقتی تیم 98 مساوی بود، کریم باقری سمت علی کریمی رفت و از او خواست که لباس عوض کرده و به میدان برود اما کریمی اعلام کرد مصدوم است. باقری هم خطاب به او گفت که مصدوم نیست. باقری یک ضربه هم با پایش به پای کریمی زد تا داد و فریاد کریمی بلند شود. کریم باقری می خواست مطمئن شود کریمی مصدوم است!
در حالی که در لحظات پایانی روز گذشته خبری مبنی بر جدایی خالقی فر منتشر شد، این بازیکن امروز در تمرینات پرسپولیس حضور یافت. رضا خالقی فر که چندی پیش درخواست جدایی از جمع سرخپوشان داده بود بعد از صحبت هایی که با برانکو ایوانکوویچ داشت در این تیم ماندنی شد اما روز گذشته شایعاتی مبنی بر جدایی این بازیکن منتشر شد که با حضور او در استادیوم شهید کاظمی و تمرین به همراه بازیکنان این شایعات تکذیب شد.
پ ن: کاش واقعیت داشت این خبر/بازیکن با اخلاقیه ولی از نظر فنی سطحش خیلی پایینه
خب مهدی طارمی هم که رفته باشگاه برا مذاکره و تمدید و خداکنه اتفاق بیفته! با این حساب سهمیه بزرگسالمون پر میشه و یکی از ظرفیتا توسط آقای خالقی فر پر شده!
با موندن طارمی دیگه واقعا چه تیمی میشیم!
نکته اصلی اینه که از میون این 9 نفر، سه نفر باید رو نیمکت بشینن!
کمال - نورالهی - مسلمان - احمدزاده - عالیشاه - علی پور - امیری - ساسان انصاری - طارمی
واقعا سخته انتخاب اون سه نفر!
عرض کرده بودم رفتار یه بنده خدایی منو یاد ضرب المثل چاه مکن بهر کسی میندازه!!!
با رفتن همه مهاجمان درجه دو به یک تیم عملا باعث شدن طارمی به خونش برگرده...در واقع رفتن مشکلی نبود اما اینکه سه هفته پیش توافق کرده باشن و قصدشون کارهای تخریبی بوده...
انسان های بی اخلاق کی میخوان درس بگیرن که عزت و ذلت دست خداست و هرچی بخوای بیشتر نقشه بکشی بیشتر ضربه میخوری؟! باز برو کری بچگانه بخون!!! باز برو رو صندلی فلان رنگی مثل بچه های 4 ساله نشین!
دنیا گِرده.
پ.ن: دیروز به صورت خودجوش در تمرین یک تیمی وزیر ورزش تشویق شده :n31:دیگه کسی هم مونده نگرفته باشن؟ با کدام پول های کثیف خدا می دونه! وزیر پرسپولیسی:n08:
آقای گل با برانکو می ماند؛
رسمی / طارمی با پرسپولیس تمدید کرد
مهدی طارمی در گفتگویی یک ساعته با مسوولان پرسپولیس قرارداد خود را به مدت دو فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.
:n02:
کاوه متشکریم:n08:
نقل قول:
ممنون
حالا دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گفته خودش باید شام بده
خب با موندن مهدی و برگشتن رضائیان،ماریچ ما رو ترک میکنه که زیاد خوشآیند نیست،درستش اینه که خالقی بره و ماریچ تمدید کنهنقل قول:
جدی ، دو فصل ؟ دمش گرمنقل قول:
اینطوری اگه سال بعد خواست بره یه مبلغی هم گیر باشگاه میاد
نقل قول:شما اگه مردی بیا به قولت عمل کن تا دیگه حرف بی جا درباره بازیکنای ما نزنی!:n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اعلام جدایی مهدی طارمی و جری بنگستون بحران کمبود مهاجم در ترکیب پرسپولیس ایجاد شده و هدف اصلی مدیریت باشگاه خرید یک مهاجم طراز اول بود که در صدر فهرست گزینه های آنها کاوه رضایی قرار داشت.نقل قول:
به گزارش وبسایت نود، پرسپولیسی ها مدت ها به دنبال امضای قرارداد با مهاجم فصل قبل ذوب آهن بودند و تا جایی پیش رفتند که مشاور مدیرعامل این باشگاه اعلام کرد رضایی با ما دست یاعلی(ع) داده و او را پرسپولیسی بدانید. با این وجود رضایی تنها دو روز بعد به این مذاکرات اعتنایی نکرد و بعد از صحبت با افشارزاده و منصوریان پیراهن آبی را بر تن کرد.
با این اتفاق آخرین گزینه پرسپولیسی ها برای خط حمله از میان بازیکنان داخلی عملا از دست رفت و همین مساله باعث شد فشار فزاینده ای از طرف پیشکسوتان و هواداران به مدیریت باشگاه برای تمدید قرارداد طارمی آغاز شود.
طارمی که خبر امضای قرارداد او با یک باشگاه یونانی رسما اعلام شد از بند عدم پرداخت پیش قرارداد استفاده کرد و قراردادش با این باشگاه یونانی را فسخ کرد تا به سایر گزینه هایش فکر کند و در نهایت این پرسپولیسی ها بودند که دوباره او را پای میز مذاکره آوردند و یک فصل دیگر با او به توافق رسیدند.
در واقع اگر کاوه رضایی به پرسپولیس پیوسته بود تبدیل به مهاجم اول این تیم می شد و احتمال تمایل دوباره برانکو به مذاکره با طارمی و تمدید قرارداد او فوق العاده کم می شد. حالا پرسپولیسی ها از جذب هر مهاجم دیگری خوشحال تر هستند و استدلال آنها این است استقلال باعث شد به جای جذب یک مهاجم با ۵ یا ۶ گل زده یک مهاجم ۱۶ گله را در خط حمله تیمشان داشته باشند و از این اتفاق به عنوان ضربه بزرگ کاوه رضایی به استقلال یاد می کنند.
:n08:
======
پ.ن : مثه اینکه بازیکن بنجلیم (کنعانی ) که خریدن قبلش عمل کرده و تا چند روز نمیتونه تمرین کنه و.... :n02:
آخعی
+++++
مدیر برنامه های رامین رضائیان می گوید این بازیکن از دو روز دیگر در تمرینات شرکت می کند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، مدیر برنامه های رامین رضائیان درباره آخرین وضعیت رامین رضائیان اظهار کرد: مطمئنا این بازیکن ظرف دو الی سه روز آینده در تمرینات تیمش حاضر می شود و مشکلی وجود ندارد.
وی درباره غیبت رضائیان در تمرینات پرسپولیس هم گفت: رامین درگیر بیماری پدرش بود و در حال حاضر در شمال به سر میبرد. همه می دانند که رامین رابطه بسیار نزدیکی با پدرش دارد و به دلیل بیماری او نتوانست چند روزی در تمرینات شرکت کند.
او افزود: رامین رضائیان همراه با پرسپولیس به اوکراین خواهد رفت و از آنجایی که رابطه بسیار نزدیکی با آقای طاهری دارد مطمئنا مشکلی برای حضور در تمرینات نخواهد داشت. آقای طاهری همیشه مثل یک پدر با بازیکنان رفتار می کند.
من شام نمیخوام رژیمم:n10:
احتمالا از فردا در تمرینات یه تیمی دوباره وزیر پرسپولیسی بشه:n31:
آخه شما که فرمولِ پستایِ منو میدونی دیگه چرا :n02:باو من اونور گفتم شام میدم:n02:اما اوکیه ما به قدیمیا اینجا شما میدیم حالا استقلالی پرسپولیسیش فرقی نداره:n16:بذار این یوزرم باز شه :نقل قول:
بعد راجع به شام با هم تویِ همون یوزر حرف میزنیم:n02:ولی طارمی انصافا اینقدر خوشحالی نداره ها . یه جور 2 گانگیه تو بازیش , میشه گفت تنها کسی که باعث شد پرسپولیس از رده های پایینِ جدول برسه به رده ی دوم طارمی بود , اما تنها کسی هم که جلو قهرمانی پرسپولیسو گرفت بازم خودِ طارمی بود , حالا به اینکه خودش موقعیت سازی میکرد و پنالتی میگرفت یا بهش پاس میدادن کاری نداریم اما اگه قدرِ اون پنالتیها و تک به تکاشو بیشتر میدونست قطعا هم تعدادِ گلهاش بیشتر میشد هم اینکه این تفاضلِ گل کار دستِ پرسپولیس نمیداد ! حالا دوستان خورده نگیرن من نظرِ شخصیمو گفتم ! نمونشم تو استقلال میتونیم به بازیه رحمتی تویِ جامِ حذفی اشاره کنم , اونم 2 گانگی داشت چون تنها کسی بود که باعث شد استقلال بازی با نفت رو بره بالا و استقلال رو به فینال رسوند اما خودشم تنها کسی بود که باعث شد بازی با ذوب آهن ببازیم !