آره دیگه ، تو مسیر نصب بازی باید نصب بشه .نقل قول:
Printable View
آره دیگه ، تو مسیر نصب بازی باید نصب بشه .نقل قول:
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟نقل قول:
چنین چیزی ممکن نیست اصلانقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=698993&p=8717471#post8717471
یاس دانلود همین پچ رو گذاشته یک و خورده ای گیگ :|نقل قول:
فرقش چیه ؟
بهترین پچ pteهست که تازه اومده همه امکانات رو داره فقط و فقط با حجم کم 180مگابایت...تقریبا چیزی کم و کسری نداره فقط بعضی ترانسفرها که کلا تو دیتابیس کونامی نیستش رو نزاشتن و باید منتظر دیتای کونامی بود
نمیدونم . والا من نصب کردم و راضی هستم . گفتم لیگ آلمان رو هم داره .نقل قول:
نصبش کردم ولی بازیم اجرا نمیشه :n03: امسال پچ به من نیومده ! هر پچی نصب میکنم خراب میشه .نقل قول:
فرقش اینه که نسخه 1.2 هست ورزنه جدیدش امکاناته بیشتره نصبت به 1.1 دارهنقل قول:
دوستان کرک آنلاین واسه شما هم از کار افتاده ؟ ورژن جدیدی نیومده ازش ؟
کرک رو از اول بریزنقل قول:
کرک رو از اول بریزنقل قول:
درود خدمت دوستان ما هم بازی رو نصبیدیم و مستقیم رفتیم سراغ مستر لیگ
خدایش نسبت به 14 و 15 تونس یکم رضایتمو جلب کنه حالا منتظر پچ ها و آپدیت های جدیدش می مونم.
ارزش وقت گذاشتن رو داره
فقط دوستانی که آنلاین بازی میکنن my club ایراد نسخه ی قبلی رو داره که وسط بازی مینداخت بیرون رو داره
خلاصه اونایی که انلاین میزنن حتما برن و مای کلوب رو تست کنن واسه خودت تیم داری میکنی به شکل مستر لیگ ولی این اینطوریه که با افراد انلاین دیگه مسابقه میدی و واسه تیمت جایگاه درست میکنی.
وقت بشه حتما میام و انلاین با شما دوستان رو میزنم پارسال که یه ماه مشغول بودیم با دوستان و خوش گذشت
:n16:
سلام دوستان یک درخواست داشتم کسی از دوستان می تونه بوندس لیگا را به صورت cpk برای دانلود بگذاره فقط بوندس لیگا:n01:
فکر نکنم اینطوری باشه . چرا Patch ، PESMIX رو نصب نمیکنی ؟! همه چی درست میشه لیگ آلمان رو هم داره .نقل قول:
از نسخه ی 2013 که دریبل ها از تنظیمات دسته برداشته شد من در دریبل مشکل دارم کسی هستش بتونه چندتا دریبل یاد بده ؟
سلام پچ نصب کردم اسم تیما درست شد بئندس لیگا هم اومد اما پیراهن تیمها درست نشد چه کنم؟نقل قول:
تو تنظیمات بازی موقعی که میخواهیم دستمونو تنظیم کنیم
دکمه شوک و روشن بزارم یا خاموش؟
تو بازی هر کار میکنم غلطکهای دسته ام درست اجرا نمیشه
مثلا شوک و که روشن میکنم دریبل نمیزنه و جهت هام از کار میافته
میشه یه عکسی از تنظیمات دستتون بهم نشون بدید
سلام. برید تو بخش Training بازی. همه چی رو یاد میده.نقل قول:
سلام. موقع تنظیم باید روشن باشه.نقل قول:
نقل قول:
موقع تنظیمات دکمه شوک روشن باشه ..
همونجا غلطک ها و جهت ها رو جدا جدا assign کن .. بعدشم برو تو بازی ..
( شوک کلا روشن باشه )
آهنگ های بازی رو در یک فایل فشرده براتون آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . :n33::n01:
لیست آهنگهای بازی .Queen – We Will Rock You
Joywave – Somebody New
Broken Bells – After the Disco
(Passion Pit – Lifted Up (1985
Asgeir – In Harmony
St. Lucia – Elevate
Royal Blood – Figure It Out
Saint Motel – My Type
(Dillon Francis and Sultan and Ned Shepard – When We Were Young (featuring The Chain Gang of 1974
(Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne
(Madeon – You’re On (featuring Kyan
Vinyl Theatre – Shine On
CTS – Love the Past, Play the Future
”
سلام. امروز FIFA 16 رو نصب کردم و با CD Key اشتراکی فعّال کردم.نقل قول:
واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!! :n12:
شما برو نسخه پلی4 پیس رو بازی کن بعد میبینه که چقدر خوبه..البته تو چیزایی که گفتی فیفا خیلی بهتره ولی امسال پیس از نظر شبیه سازی فوتبال بهتر عمل کرده و همه کس شبیه خودشه...نقل قول:
واقعا جای تعجب داره وقتی مهاجم رو میاری میزاری گلر ریتش هیچ فرقی نمیکنه بعدش میگن شبیه سازی کردیم در حالی که تو پیس چندین نوع گلر داریم که از نظر خصوصیات پیچیده و منحصربفرد هستن که تو بقیه پست ها هم به این صورت هست و اگه بخوای حتی یه مهاجم رو تو سیستمی که ذاتا به اون عادت نداره بازی بدی کلی از خصوصیاتش رو از دست میده...
تو داخل بازی به نظرم پیس بهتر هستش از بعضی لحاظ و البته مشکلاتی هم داره که یکیش گلر ها و ریلی بودن بازی هستش ولی تو جنبه اضافه کاری و همین صحنه هایی که گفتی فیفا بهتر هستش مخصوصا کریرمود فوق العادش که هنوزم فرسنگها فاصله داره با مستر پیس
بابا من این پچو ورژن 1.660 مگی رو دانلود کردم خیلی عالی فقط یک مشکل داشتم که رو اعصاب بود و اون ورزشگاه های جدید بهش اضافه کرده بودن که خیلی مسخره بود و ورزشگاه های خود بازی را از بین میبره کاریش هم نمیشه کرد به خاطر این دنبال یک پچی هستم که لیسانس لیگها معتبرو داشته باشه توپ ای جدید نایکو آدیداس را داشته باشه کفشهای جدید و اینکه به ورزشگاه های خود بازی هم دست نبرن البته این سایت pestools گفته تا چند روز آِنده یک پچ خوب و کامل میگذاره به خاطر اون فعلا منتظر میمونیم البته من همه چیزا تو بازیم ردیف کردم از چمن گرفته تا .... ولی یک بوندس لیگا مونده که اونم حال میشهنقل قول:
فکر نکنم اینطوری باشه . چرا Patch ، PESMIX رو نصب نمیکنی ؟! همه چی درست میشه لیگ آلمان رو هم داره .
اینکه pes 2016 هنوز یک بازی که نواقصات کم نداره درست ولی میشه گفت چیزایی ارائه کرده که امسال خیلی شگفت انگیز بوده البته فیفا که من خودم هم طرفدارشم تو یک چیزا به کمال رسیده که شکی درش نیست مثلا صحنه های آهسته و حواشی که تو زمین مسابقه وجود داره آدمو هیجان زده میکنه و البته مثلا جو ورزشگاه تو آنفیلد و سایر ورزشگا هها کاملا حس دیدن مسابقه فوتبال از Tv را به آدم میده ولی یک چیز که تو pes 2016 وجود داره و تو فیفا وجود نداره یا شایدم کم وجود داره اون استیل و مدلینگ بازیکنا هست که واقعا بی نظیر هست مثلا شما بازی نیمار رو دقت بکنید تو pes با گرت بیل خیلی خیلی خیلی قشنگ در آوردند انیمیشنهای امسال pes کیفیتشون خیلی بهتر از انیمیشن های فیفا هست هر چند تا چند روز دیگه فیفا را هم می خرم و از وجود هر دو بازی لذت میبرم ولی اینکه بگیم pes 2016 امسال هیچی نیست نهایت نامردیه و به نظرم بازی تا سال 2018 به یک فوتبال بسیار بسیار بسیار زیبا تبدیل خواهد شد و استارتی که کونامی در سال 2014 واسه این بازی زد سال 2018 دیگه فکر کنم رقیب خیلی خیلی خیلی گردن کلفتی واسه Ea بشه در کل ممنون از ساخت pes 2016 کونامی:n12:نقل قول:
سلام. امروز FIFA 16 رو نصب کردم و با CD Key اشتراکی فعّال کردم.
واقعاً واقعاً واقعاً هزار بار (از روی ویدیو) گفته بودم امسال FIFA شاهکار کرد، درست گفته بودم. واقعاً PES 16 هیچی نیست در برابر FIFA 16. خودم کفم برید...
اصلاً کیفیّت تصویر، گزارشگری فوق العاده (نه مثل گزارشگر PES 16 که صداش مثل غازه و رو اعصابه!)، حرکات طبیعی بازیکنا موقع پنالتی، خطا، اعتراض به داور، و...، فیلمبرداری فوق العاده قشنگ، خلاصه ای از صحنه های حسّاس بازی (موقعی که تا 1 دیقه با دسته کاری نداشته باشی) و در نهایت جزئیّات بازیکنان. اصلاً فوق العاده ـست. یه چیز استثناییه!!
من خودم فیفا باز بودم (از 2015 که ارتقاع پیدا کرد سیستم نمی کشه و فعلا جیب خالیه برای ارتقاع سیستم:n21:) پس فیفا فعلا کنسله
الان می خوام pes 2016 نصب کنم . چون خیلی وقته pes نصب نکردم یه چندتا سوال داشتم
1- از کجا یه نسخه ی بی دردسر دانلود کنم برای نصب که مشکلی نداشته باشه؟
2- وقتی بازی رو نصب کردیم و کرک رو هم ریختیم دسته ها رو چطور به بازی بشناسونیم؟
3- آپدیت ها مثلا آخرین نقل و انتقالات و ... رو از کجا باید دانلود کنیم؟
4- تو فیفا کریر مود داریم تو pes که میگین مستر لیگه به چه شکله این مستر لیگ ؟ مثل کریر مود فبفا می مونه؟جریانش چیه کلا؟
یه چیزی که تو پی اس از قبل رو مخ بود این حرکت بازیکنا بود که یکم رباتیک و تصنعی بود الانم گیم پلی رو از یو*تیوب نگاه می کنم بازم به همون شکله که و دنبال توپ رفتنا و در کل حرکت بازیکنا چندان روان نیست و عین ربات حرکت می کنن. چرا اینو اصلاح نمی کنن؟
با تشکر:n40:
میشه لینک بدید ؟ لیگ آلمانم داره دیگه ؟نقل قول:
ممنون .
برای اینکه اورال یه بازیکن ثابت هست و برآیندی هست از تمام خصوصیاتش، شما باید برای اینکه بدونید یه بازیکن رو تو چه پستی بزارید خیلی تخصصی تر خصوصیات اون پست رو در نظر بگیرید. این مورد اتفاقا تو پی ای اس رو اعصابه موقعیت بازیکن رو یه متر تو زمین جابجا میکنی اورالش ده تا کم و زیاد میشه!!نقل قول:
بحث فیفا و پی ای اس تمومی نداره ولی متاسفانه پی ای اس یه چیزی شده مثل سونی موبایل فقط طرفدارای اندک دوآتشه قدیمیش نقدهای آتشین در وصفش مینویسند ولی تو جذب بقیه جامعه هدف ناموفقه.
اینکه حرکاتشون رباتیکه منم یکمی قبول دارم مثلا بازیکنا غوز دار به جریان بازی نگاه میکنن درصورتی که تو فوتبال واقعی بازیکنا اینقدر خم نیستن ... یا حرکات چین و چروک لباسا خیلی کم هست باید چین و چروک لباسا یه جور نباشه حداقل سه تا چین و چروک متفاوت بزارن وقتی دوتا بازیکن بغل هم راه میرن انگار لباساشون یکیه فقط رنگش فرق داره و یک مورد دیگه اینه که وقتی برای شادی گل میرن سمت هواداران قیافه هوادارا رو خوب نساختن اونجا که با بازیکنا دست میدن موقع شادی گل صورت هوادارا نگاه کنید انگار زامبی هستن روی فیلمبردارا و هوادارا باید خیلی کار بشه ... گیم پلی بازی هنوز به نظرم بعد از دو هفته بازی کردن خیلی جای روان تر شدن و کار داره بعد این پچ که نصب کردم رنگ چمن رو تیره تر کرد - توپ اصلی بازی هم دیگه نیست که خیلی بده کلا از پچش خوشم نیومد ... نور بازی باید خیلی بهتر از این باشه
من چند ساله فوتبال بازی میکنم ولی هرسری یه ایراداتی داره که متاسفانه برطرف نمیشه باید بیشتر از این حرفا از موتور فاکس کار بکشن گیم پلی باید خیلی خیلی روون تر بشه ... کفش بازیکنا خیلی خشک درست میشه هرسال بجز 2014 که نوک کفش قشنگ خم میشد خیلی خوب بود اگر 2014 هیچی نداشت ولی این موردش خوب بود
بازیکنا روی زمین خیلی لغزش دارن و این خوب نیست آدم احساس میکنه دارن سرمیخورن روی زمین بجای اینکه راه برن ولی تو فیفا این موضوع خوب رعایت میشه به هرحال امیدواریم پی اس هرسال پیشرفت های زیادی بکنه
پسوردش رو لطف میکنید ؟نقل قول:
سلام. اوّل از همه این که بهت بگم به محض این که پول دستت اومد، یکی برای GTA V و یکی هم برای این FIFA 16 سیستمت رو ارتقا بده. هر دو عالین...نقل قول:
1- از سایت رسمی Skidrow Games دانلود کن. هم خود بازی رو داره، هم کرکش رو. خودمم دقیقاً از همین سایت دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت بازی. تمام سایت های ایرانی هم که بازی رو گذاشتن، از همین سایت کپی کردن.
2- برای تنظیم دسته باید بری تو محل نصب بازی و فایل Settings.Exe رو با Run As Administrator اجرا کنی و بری تو تب Controller و بذاریش رو Direct Input و دسته ها رو تنظیم کنی.
3- اگه مثل من دنبال آپدیت رسمی باشی و نخوای از Patch استفاده کنی، باید تا 7 آبان صبر کنی تا Konami اوّلین Data Pack رسمی PES 16 رو منتشر کنه ولی اگه Patch می خوای، کامل ترین پچی که تا حالا من دیدم، PES Mix هست که 1 گیگ و خورده ای حجمشه.
4- در این مورد نمی دونم؛ چون نه تو PES تا حالا Master League بازی کردم، نه Career Mode تو FIFA.
آره؛ بازیکنا مثل افلیج راه میرن تو بازی و همون طور که یکی از دوستان تو یکی از پست های بالا گفت، خیلی قوز هستن و رو زمین سُر می خورن!
لیگ المان هم داره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو واقعیت زلاتان رو بزاری دفاع راست مطمعنا نمیتونه اون خصوصیاتش رو به نمایش بزاره و ریتش هم باید کم بشه و علاوه بر ریت اون خصوصیات ذاتی هم که داره تو پیس همشون از بین میرن و اگه مثلث رو بزنی میبینی که کمرنگ شدن و یعنی تو اون منطقه از زمین کارایی چندانی نداره...ولی تو فیفا علاوه بر اینکه اورال فرقی نمیکنه خصوصیت بازیکن هم فرقی نمیکنه من بارها شده تو کریر مود برا پخش دفاع راست خودم یه مهاجم مثل الکسیس سانچز خریدم و کلا مدافع های کناری مهاجم تخصصی هستن که اونجا هم مثل مهاجم عمل میکنن ...کافیه تو پیس چنین کاری رو بکنی تا سمت چپ و راستت اتوبان بشه یا مقابل تیمای قوی اگه یه دستروی و باکس تو باکس نداشته باشی کارت به مشکل بر میخوره و اینا خیلی واقعی هستن......در کل فیفا یه بازی start and play هستشنقل قول:
اگه دنبال سرگرمی هستی و میخوای مشغول بشی مسترلیگ پیس جذابه و راحت هم میتونی بازیکن بخری...ولی اگه میخوای مثل من تو واقعیت بازی بکنی و یه مدیریت فوتبال رو با بودجه های واقعی و قیمت بازیکنای واقعی تجربه کنی باید بگم که مسترلیگ پیس فاصله ی زیادی داره با کریرمود داره و کریرمود یه چیز دیگستنقل قول:
بعضی از دوستان بی انصافی میکنن چون PES 2016 واقعا عالیه
اما...
فقط و فقط از لحاظ گیم پلی عالیه والسلام!!!
این بازی بعضی مواردی رو داره که من به شخصه بیشتر از چند ماه نمیتونم تحمل کنم و میرم به سمت فیفا!
تفاوت EA و Konami هم فقط به خاطر همین ایرادات احمقانه است.
فیفا شاید در بعضی موارد ضعیفتر از PES باشه اما ایرادات جزئی احمقانه نداره!!!
به این دلیله که هیچوقت از فیفا نمیشه خسته شد!
الان تو همین یه ماه من کلی PES زدم یکی دو تا ایراد احمقانه آدمو دیوونه میکنه!:n24:
یکیش اینه که تو حالت سوپر استار هرچی پشت محوطه میدی cpu میزنه گل بلا استثنا!!! مگه داریم چنین چیزی کونامی جان؟؟؟:n04:
بارها گفتم کونامی هرسال میاد یه چیزی رو درست میکنه و میزنه دو تا چیزو خراب میکنه!!!
دیگه تو این 15 سال کونامی رو خوب شناختیم!!!
یه زمانی داور کلی خطا میگرفت اعصاب نمیزاشت برامون الانم مگه خطا میگیره لامصب؟!!!
از هر بازی میشه یه فیلم دو سه دقیقه ای از خطاهای فاحش که داور نگرفته درست کرد!!:n34:
تا حالا شده کرنر بزنین حریف برگردونه و بازیکن شما از پشت محوطه شوت بزنه؟؟ بابا این چه شوت خنده داریه میزنن؟؟!!!:n02:
اینا رو از حرصم اومدم گفتم!
همیشه طرفدار PES بودم اما Fifa واقعا بی نظیره چون شعور مخاطب براش مهمه!
همین...
یه تاپیک بزنید تا گلهایی که زدیم رو بزاریم و امتیاز بدیم. یه گل با زلاتان زدم مطمئنم اول میشه.
آقا دیروز داشتم بازی میکردم از دقیقه 70 به بعد هوا بارونی شد...بعضیا میگفتن این امکان تو نسخه pcوجود نداره
چرا بابا .. کجا وجود نداره ... همه چی باید رو راندم باشهنقل قول:
من 1000 بار برام اتفاق افتاده ....
سلام دوستان. من این بچ ریختم بازی اجرا نميشه و هیچ بیغامی هم نمیده میخوام اجرا کنم داخل بازی نیمره و هیچ اتفاقی نمیوفته!! مرسی
لطفا کمک کنین!
کرک بازی رو از اول بریز
دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.
دوستان اگه میشه بهترین و آخرین پچ و آپدیتی که اومده لینک بدید
ممنون