مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:نقل قول:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری
البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:
Printable View
مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:نقل قول:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری
البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:
علاقه ي شما كه براي تصميم گيري من كه ملاك نميشه اگه ميشه لطفا در مورد كارايي هاشون نظر بديد
ممنون
ایشون نظرشونو گفتن نگفتن برو اینو بگیر که .....نقل قول:
ببخشيد، شايد لحنم تند بوده ولي نمي تونستم طور ديگه بگم
ممنون ميشم از نظرات مقايسه اي تون بين اين دو گوشي
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم
w700 گوشیه مناسبیه واست ... !نقل قول:
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم
میشه بگید بهترین گوشی قلمی موجود در بازار کدوم گوشیه؟
من که دیگه گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.
بین p990 و jam-in و w950 موندم اگه یه مشورت بدین ممنون میشم.در ضمن من به صدای گوشی خیلی اهمیت میدم
عزیز بسگی داره شما از گوشیت چی بخوای ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با اون قیمتی که گفتی تقریبا میشه گفت یا p990 یا w950 یا یکی از مدلهای PPC
حالا خودت انتخاب کن و ببین کدومش بیشتر به کارت میاد
p990----> صداش بلند تر از ppc - کیفیت دوربین بهتر از ppc - تعداد نرم افزار ها و بازی ها کمتر از ppc
w950 ---> صدا بهتر از ppc , p990 - دوربین ندارد - ( بسیـــــــــــار زیباست )
اگه برات امکانات جانب مهمه jamin و اگر قیمت برات مهم باشه p990 و اگر کیفیت صدا مهم باشه w950 .نقل قول:
هر کدو از این گوشی ها یه سری خوب و یه سری بدی دارن.
باید ببینی هدفت از خرید گوشی چیه؟
اگه صدا برات مهمه وب w950 بگیر ولی بجاش دوربین نداره
به نظر من اگه خیلی اهل برنامه بازی و اینها هستی بد نیست ولی در غیر اینصورت پشیمون میکنینقل قول:
نقل قول:
والا زمانی که ما رفته بودیم چین تفاوت قیمتی آنچنان نبود
اما در مورد رجیستر کردن و مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شما رو دوست دارم:40:نقل قول:
عزیزم دل به دل راه داره.
ببین دوست عزیزی که بین این دو تا گوشی موندی خیلی راهت بهت بگم
هر دو این گوشی ها خوبن و کمتر هم دست مردم میبینی (شاید به دلیل قیمت بالا باشه) n80 دارای دوربین بهتر Lcd با کیفیت تر و صدای سه بعدی میباشد ولی در مقابل n91 دارای 4 گیگ حافظه .هندزفری خوب ورژن سیمبین بالاتر(هنگ بیشترنسبت به n80 ) و طراحی مقاوم تری است
كلا n80 بعد n91 ?
در مورد 5700 هم توضيح ندادين
ممنون
من خودم هم نمیتونم بین این دو گوشی انتخاب قاطعی کنم ولی اگه من بودم n80 رو میگرفتم.نقل قول:
5700 حالا ها وارد ایران نمیشه فعلا دورش رو خط بکش تازه اگرم بیاد پایه قیمتش بالای 1 تومانه.
نبودم چند روز ولی به قیمت های عجیبی رسیدم و شرمنده چون بازم کمک می خوام.
E900 سریال چنج 165 هزار تومان
D900 سریال چنج 245 هزار تومان
خوب دوستان بنابراین هر چی فکر می کنم می بینم E900 برای من بهتره ولی یک موضوع برام هنوز مشخص نشده و اونم این که چرا موقع شارژ Lcd اون روشن می مونه و آیا راهی داره که خاموش بشه ؟
و این که می گن گوشی های سامسونگ سریال چنج اگر قطع بشه از طرف مخابرات دردسرش زیاده دلیلشم نمی دونم ولی کلا فروشنده ها با سامسونگ زیاد حال نمی کردن به خاطره سریالاش .... خلاصه کسی هست یک نقد از E900 داشته باشه که معایب و مزایاش را بشه در آورد ........هزاران بار ممنونم ......
----- خلاصه بررسی فارسی ( نقد گوشی) سامسونگ E900 رو کسی داره ؟
نقل قول:
این حرفا همش بهونه است. هیچ فرقی نداره. اونایی این حرفا رو می زنن که از گوشی ها سر در نمیارن. مثلاً طرف خودش فقط بلده سریال نوکیا و سونی اریکسون رو چنج کنه، این حرف رو راجع به همه گوشی های دیگه می زنه که سریالش دردسر داره!!!
نگران اینش نباش و خیالت راحت.
مزایا و معایب رو یکی از بچه ها نوشته بود. نقد آنچنانی برای این گوشی من ندیدم ولی برای دی900 یه نقد خوب دارم (که احتمالاً دیده باشی) با عنوان گوشی رژیمی سامسونگ
صفحه نمایش هم مثل اینکه تو شارژ همیشه روشنه ولی فکر می کنی این مشکل بزرگیه؟
نقل قول:
هزاران بار ممنون
ولی عقلا لن صفحه نمایش روشن یعنی استفاده کردن از انرژی و بالارفتن استهلاک دستگاه و باتری ....
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه صفحه نمایشو خاموش کرد یا زنگ و ویبره رو با هم گذاشت؟ نرم افزاری - آبدیتی ؟!
در ضمن D820 به نظر شما بهتره یا E900 ؟ و چرا بجز ظاهر و دوربین فرق دیگه ای هم دارند؟ و صرف با کدومه؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال من خراب این گوشی شدم حداقل از K750 بینهایت سرتره !
خب من از بین این گوشی ها ئی900 رو انتخاب می کنم. مشکل نصب برنامه نداره و کلاً به صرفه تر هست.
ویبره و زنگ رو مطمئنی که با هم نداره؟؟؟ فکر کنم اون قضیه از دی600 به بعد حل شده.
آپدیت و این چیزا اگه باشه، خیلی راحت می تونی ببری پارس قائم تا برات آپدیت کنن. ولی فکر کنم سیستم این گوشی کلاً اینطوریه.
ضمناً توی یه فروم خارجی خونده بودم که اگه در این گوشی رو باز بزارید (اسلاید بالا باشه) نورش کم میشه ولی من که این گوشی رو نداشتم که امتحان کنم و از دوستان هم کسی نگفته که چه اتفاقی می افته.
نگران استهلاک هم نباش. اونقدری نیست که به گوشی ضربه بزنه.
با این جمله آخر هم خودت رو تو بد دردسری انداختی. الان طرفدارای متعصب سونی هزار جور حرف می زنن. ولی قبل از اینکه هر حرفی بزنن، باید بگم که سلیقه ها فرق داره.
به سلیقهء هم احترام بگذاریم.
به نظر من فقط 6630 . . . . همه کار میشه کرد (فقط صداش متوسطه ).
همه كار مثلا چي ....؟!:13:نقل قول:
6630 تو زمان خودش همه كاره بود الانم هست ولي الان گوشي هاي كاملتر از 6630 اومدن:46:
هي
بابا من كه گير كردم بين اينا n هاي مذكور
شما يه چي بگو سامان جان
در ضمن 5700 بياد قيمتش فكر نكنك بالاي 400 باشه مگه چي داره كه اون دوستمون ميگه 1000000 ؟
شما گفتی 400 با توجه به اینکه 3250 که طراحی مشابه ایناره الان 350 تومانه وشایدم بیشتر من برتریهاشو نسبت به اون میگم شما ببین همه اینها 50 تومان میارزه؟نقل قول:
LCD با کیفیت 320*240 و بزرگتر در مقایسه با LCD 176*208 ونکته جالب Lcd 16میلیون رنگ این گوشی است در مقابل 256 هزار رنگ 3250
دو اسپیکر با صدای استریو
این گوشی دارای حافظه موقتی rom و cpu میباشد که مسلما سرعت رو بالا میبره و دیگه اون هنگهای سیمبین ازش خبری نیست
3250 دارای GPRS کلاس 10 میباشد در حالیکه این گوشی کلاس 32 رو داره
GPRS Class 32, 107 / 64.2 kbps
HSCSD Yes, 43.2 kbps
EDGE Class 32, 296 / 177.6 kbits
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, miniUSB
اینها مربوط به 5700 میباشد که با
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes
Infrared port No
USB Yes, Pop-Port
3250 مقایسه کن یعنی عملا از نظر قابلیتهای تبادل دیتا حرفی برای گفتن در مقابل این گوشی نداره
ورژن سیمبین 5700 9.2 است که در مقابل 9.1 3250 جدیدتره
و از برتری های دیگرش طراحی زیباتش است در ٍثانی شما فکر میکنی n95 به جز دوربین 5 مگا چه چیز عجیبی داره که 1700000 قیمت داره؟
من شنيده بودم كه n95 دو تا سيم كارت رو ساپورت ميكنه
حالا اگرهم اينجوري باشه كه شما ميگي بايد دورش رو خط كشيد
نقل قول:
بسیار ممنون و سپاس گذار.:40:
سلام !
ممنون میشم اگر یک کمکی به من بکنید !
من یک گوشی میخوام بین 200000 فش 370000 تومن که کیفیت دوربین و صداش خوب باشه !
خودش هم خوشگل باشه !
راستی w700 گوشی خوبیه ؟
ممنون:40:
نظر من ---> k800
w700 هم گوشی خوبیه
همون کا 800 که گفتننقل قول:
من به شما w850 رو پیشنهاد میکنم که اخرین قیمتی که ازش داشتم 390 بود که همه خواسته های شما رو برطرف میکنه.نقل قول:
w700 هم با توجه به قیمتش گوشی خوبیه.
اگه ان 77 باشه که عالیه :ی با قابلیت دریافت امواج ماهواره
واقعا میشه؟؟
ان 77 چطوره کسی جواب میده؟
سلام !
ممنونم از جوابهای دوستان !
من یه w810 بگیرم بهتره یا یه k750؟
همه k750 ها رو می شه به w800 تبدیل کرد؟
موتورولا v3x چطوره؟می ارزه بخرم؟
n77 به همون دلیلی که خودت گفتی(گرفتن امواج ماهواره) مطمئنا هیچ وقت توسط مخابرات ایران رجیستر نمیشه.نقل قول:
ببین خیلی کوتاه وساده بهت بگم بین همه اینها w810 از جمیع لحاظ برتره مگه نوع طراحی و امکانات خاصی مد نظرت باشه که اگه اینطوره بگو تا دقیق تر راهنماییت کنم.نقل قول:
با سلم و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
لطفا من رو در مورد بهترين گوشي كه با 400 500 تومن ميتونم بخرم راهنمايي كنيد.
متشكرم
:3::7:مشخصات گوشي كه من ميخام:
1:دست همه نباشه
2:تا جايي كه ممكنه smart phon باشه
3: بلندي صدا برام مهم نيست مهم كيفيت صدا است
4: دوربينش هم 2 مگا پيكسل باشه خوبه بيشترش به كارم نمياد
5: خيلي محكم باشه
6: انتن دهيش عالي باشه
7: هنگ نكنه
8: رو كم كن باشه
شايد اينجوي بهتر بتونين راهنماييم كنيد: گوشي قبليم nokia 9500 بوده.
موفق باشيد
:26::33:please help me....
با بودجه 100 تومن اقایون چیو پیشنهاد میکنین؟
سونی اریکسون K310نقل قول:
با بودجه 100 تومن اقایون چیو پیشنهاد میکنین؟
اگه میخوای هنگ نکنه دوربین 2 مگ و صدای خوب داشته باشه ... 6233 و 6270 بد نیستن ( کمترم میبینی دست این و اون برعکس 3250 و N70 و ... ) ! ولی اصولا اسمارت فونا هنگ دارن حالا کم و زیاد داره ! بین اسمارت فون ها 3250 هم تقریبا این مواردی رو که گفتی رو داره ! ( چون فاکتور محکم بودن گوشی رو نام بردی فقط از نوکیا گفتم ...! )نقل قول:
1:دست همه نباشه
2:تا جايي كه ممكنه smart phon باشه
3: بلندي صدا برام مهم نيست مهم كيفيت صدا است
4: دوربينش هم 2 مگا پيكسل باشه خوبه بيشترش به كارم نمياد
5: خيلي محكم باشه
6: انتن دهيش عالي باشه
7: هنگ نكنه
8: رو كم كن باشه
شايد اينجوي بهتر بتونين راهنماييم كنيد: گوشي قبليم nokia 9500 بوده