توي WORD بريد منوي FILE/PAGE SETUP و بعد گزينه هاي TOP و BOTTOM را به مقدار 1 تغيير بدهيد......نقل قول:
Printable View
توي WORD بريد منوي FILE/PAGE SETUP و بعد گزينه هاي TOP و BOTTOM را به مقدار 1 تغيير بدهيد......نقل قول:
سلام دوستان.من آراز. یک چاپگر از نوع brother 8820dدارم.روی صفحه lcd آن خطای change drom نمایش داده میشه.میخوام درام رو reface کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.(آموزش نحوه reface drom)
نقل قول:
عزيز اگر بار اول و تجربه اي نداري بهتره بدي به تعميركار برات اين كار را بكنه.....
نميگم سخته ولي درام قسمت مهم پرينترتون هست مخصوصا پرينتر شما....
نقل قول:
سلام دوستان
بقول دوستمون اگر دست به آ چاری از روی User manual میتونی عوضش کنی
این لینکش
[html]http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/us/us/en/doc/manual_index.html?reg=us&c=us&lang=en&prod=mfc8820 d_us&type2=5&flang=English&dlid=[/html]
خوب اینم لینک خود فایل PDF
[html]http://welcome.solutions.brother.com/BSC/Public/files/dlf/doc000065/ZL2FB_UG_US_C.PDF[/html]
من خوندمش کاری نداشت توی صفحه 386 توضیح داده
ولی بعدش باید drum life و clear کنی توی step 6و7و8 نوشته دقیقا
ولی اگه این کاره نیستی و میترسی دستت کثیف شه :46:
بهتره ببریش برات عوضش کنن نمایندگیشم اگه الان باشه نیکاسا بود
نمیدونم که اینم مثل HP قلابی و ریمارک داره یا نه :2: به هر حال حواست باشه ما هم از دور تشویقت:10: میکنیم موفق باشی
رامین
با سلام
دوستان من می خواستم یک اسکنر بخرم با قابلیت Adf با قیمت حداکثر 150 هزار تومان ولی هرچی گشتم چنین اسکنری با این قیمت پیدا نکردم بنابراین تصمیم کرفتم یک چند کاره بخرم . مدل انتخابی خودم اچ پی 5610 هست
حالا میخواهم نظر شما را بدانم .لطفا اگر انتخاب بهتری هست راهنمای کنید. آیا گارانتی ایران اچ پی خوبه؟
با تشکر
نقل قول:
با اينكه من با دستگاه چند كاره مخالف هستم ولي اين مدل بد نيست..
البته اگر كارتون با اسكنر زياد هست بهتر بيخيال دستگاه چند كاره بشيد (اين را به اين دليل ميگم كه گفتيد ADF ميخواهيد)
اقا امین ممنون از راهنمایتون اسکن من زیاد نیست یعنی ممکن یه زور بخواهم 30 ، 40 صفحه اسکن کنم ولی ده روز هیچی اسکن نکنم. پرینت ام حدودا ماهی 200 هست.
حلا با کدوم گارانتی بگیرم بهتره؟
دوست عزیز سلامنقل قول:
من حدودا 2 ماه پیش یه دونه از سری 5610 گرفتم
کارایش بد نیست
در حد خودش عالیه، فقط اگه با اسکنر میخوایی کارهای خیلی حرفه ای انجام بدی خیلی جواب نمیده اما پرینترش قابل تبدیل به فتوپرینتره:10:
اما در کل انتخاب خوبیه با توجه به اینکه قیمتش 2 رقمی شده
من دیروز قیمت کردم شده بود 99 تومان!:46:
فقط من خودم یه سوال در مورد انتخاب پرینتر لیزری رنگی داشتم
از بین پرینترهای CLP 300-300N-350-510 کدامشون به صرفه تر و بهتره؟
متشکرم
موفق باشید:11:
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون . فقط می تونم بپرسم با چه گارانتی گرفتی ؟نقل قول:
اخه چون اچ پی نمایندگی رسمی تو ایران نداره می خواستم بدون گارانتی کدوم شرکت بهتره؟
ایران اچ پی 92 میده ولی نمیدونم گارانتی خوبی هست یا نه؟
با تشکر
من همین سوال رو از فروشنده پرسیدم، گفتم گارانتیش چیه؟نقل قول:
گفت من!:18:
راستش من چند سال پیش یه HP1010 گرفته بودم با گارانتی ایران اچ پی اما اگه بدون گارانتی میگرفتم سنگین تر بودم
چون درامش خراب شد اصلا پشتیبانی نکردن
شاید الان بهتر شده باشه:46:
رو همین حساب من گارانتی فروشنده رو قبول کردم ،زیر فاکتور هم ذکر کرد که خودش 1 سال گارانتی میکنه:10:
از قدیم گفتن 1 دهکده آباد بهتر از 100 تا شهر خرابه:46:
موفق باشید
یا علی:11:
سلام دوستان
***اول اينكه حق با دوستان و5610 پرينتر اصطلاحا خونگي هستش يعني براي كاراي كم هستش اگر ميخواي كار اساسي ازش بكشي ممكنه وسط كار بمونه اين هم خوبه هم بده بستگي به كارت داره
اصولا پرينترا از هر مدل و برندي كه باشن براي سه نوع بازار هدف طراحي وساخته ميشن
1. low end .3 mide renge .2 high end
شما بايد بسته به نيازتون اينو در نظر بگيريد مثلا همون 1020 HP كه low end هست خود شركت سازنده
ميگه براي 6000 پرينت در ماه طراحي شده ولي اگر شما بخواهيد كه 20000 در ماه باهاش پرينت بگيريد
خوب ممكنه براي چند ماه اول كار كنه ولي بعدش خراب ميشه
_
خوب يه چيز ديگه شما ممكنه يه كارتريج فوتو روي اين دستگاه (5610) بگذاريد ولي اون فوتو پرينتر نميشه چون
اولا چاپ بدون حاشيه نداره دوما غلطكاي هدايت كاغذ ثبات لازم نداره چون اصلا غلطك خروجي نداره
(خيلي فني شد شرمنده :46:)
**** دوم اينكه در ايران هيچ پرينتر HP كارتريجش چه تونر چه جوهر گارانتي نداره مگه اينكه فروشنده خودش
گارانتي كنه (البته توي دبي داره) پس بهتره همون موقع خريد از فروشنده بخواهيد دستگارو تست كنه
البته خيليا اين كارو نميكنن:41:
رامين
قيمت چند مدل اسكنر (A3) هم بتواند اسكن كند چند است مدل وقيمت بگيد (epson , hp)
وپرينتر ليزري سياه وسفيد HP چنده؟ كه A3 هم بتواند پرينت كند
و جوهرافشان epson درحدود قيمت 70تومان بگيد كه A3 هم بشه
وازاين 4كاره ها اسكنر پرينتر فتوكپي فكس EpsonوHP قيمتش چند است؟ كه A3 هم بشه
وچه مدلي خوب است؟
با سلام
چاپگر من صفحات رو یه کم کج چاپ میکنه . اگه کسی میدونه لطفا بگه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
سلام
خوب اول اینکه مدل چاپگر شما چیه؟؟؟؟
دوم ممکنه ایراد مال فیکسرای کنار سینی یا تری ورودی کاغذ باشه که کاملا کنار لبه های کاغذ جفت نشده باشه
این معمول ترین حالت
رامین
با سلام،يه نرم افزار خوب و كامل براي استفاده از اسكنر ميخواستم...
در حال حاضر از نرم افزار HP Scanning: 4.0 كه به همراه دستگاه سه كاره HP PhotoSmart C5183 بوده استفاده مي كنم و ميخوام نرم افزار بهتري البته با واسط كاربري زيبا و آسان بدست بيارم...با تشكر
من فقط VueScan و ArcSoft PhotoStudio رو که آخري روي Canon هست رو ميشناسم.نقل قول:
Vuescan واقعا عالي هست............نقل قول:
كيفيت خيلي خوبي داره كارهاش
hp1020نقل قول:
بله دوست عزیز مشکل از همون فیکسر ها بود که درست شد . با تشکر
برای اطلاعات عمومی میخواستم بدونم اگه از فیکسر ها نبود دیگه از چی میتونه باشه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب از خیلی چیزا می تونه باشه در ضمن خوشحالم که مشکلتون حل شد
من خودم در این کار جوجه ای بیش نیستم ولی اساتید معمولا تفکیک ایراد میکنن تا به مشکل اصلی برسن
مثلا توی همین مورد یک پرینت نصفه یا half test میگیرن به این صورت که نصف کاغذ که چاپ شد در پرینتر و باز میکنند با یه نگاه هم میتونی تشخیص بدید که اندازه چپ وراست کاغذ از لبه های خروجی یکسانه یا نه واگر یکسانه
پس کاغذ درست به داخل کشیده میشه و ایراد از سیستم کشیدن کاغذ نیست (و اگر کج باشه باید سینی کاغذ و کاغذ کش یا pickup یا غلطکها رو برسی کرد همینطور Transfer roller)
بعد روی درام تونر نگاه می کنی ببینی اونجا کج چاپ شده یا نه ( و اگر اونجا کج چاپ شده باشه خود لیزر و محل نشستن تونر واصلا شاسی چاپگر و برسی میکنیم) ......
و خوب ممکنه ایرادای خاص و سر کاری هم باشه که به عقل جن هم نرسه جوجه ها که ول معطلن :46::31:
امید وارم به درد خورده باشه :11:
رامین
داش رامين، آقا يه پرينتر Hp هم هست كه وقتي پرينت ميخواد بگيره ، رنگ ها را انگار روي كاغذ ميكشه و برگه را خراب ميكنه و اون چيزايي را هم كه ميزنه خيلي كم رنگ و بد ميزنه و رنگ را روي كاغذ مثل غلطك ميكشه.....
به نظرت مشكل از كجا هست؟
سلام دوستاننقل قول:
خوب آقا امین عزیز شما کار من خیلی سخت کردی
از اونجای که از شواهد بر میاد شما خودت حرفه ای هستی :5:
و روی دستگاه کار کردی من چه راهی بهت نشون بدم که خودت نرفته باشی در هر صورت ببخش اگر
بعضی از توضیحات خیلی ابتدایی هستش :11: در ضمن نگفتی مدل دقیق پرینتر چیه من فرض میکنم لیزریه و --->
**من فرض و بر این میگیرم که شما یه half test گرفتی و دیدی که کیفیت چاپ تا قبل از هیتر یا
فیوزینگ درسته واشکال از فیوزینگه (چون معمول ترین حالت)
(که اگه اینجور نباشه ممکنه ایراد از خود تونر یا Transfer roller یا یا اتصالات وبرد کنترولر وحتی
جنس کاغذ..... باشه )
خوب حالا فیوزینگ محترم :
- فیلم یا هیتر رولر شون سالمه؟
-اصلا حرارت فیوزینگ درسته (چه توصیه احمقانه ای اگر درست نبود که چاپگر Ready نمی شد ولی بعضی موقع ها دستگاه نمیفهمه وبعد آدم بیچاره میشه )
-جنس کاغذ درسته و توی فیوزینگ لیز نمی خوره ؟
-اگر فیلم عوض کردی جنس فیلم خوبه (محض اطلاع بقیه دوستان توی بازار فیلم فیوزینگ از 3- 4هزار تومن هست تا .......بسته به نوع پرینتر داره ) ؟
-از خمیر فیوزینگ ( گریس سیلیکن) خوبی استفاده کردی؟
- توی چاپگرای کوچک ببخشیدا فیلم رو برعکس جا نزدی و اصلا فیلم داره همزمان با غلطک پرس می چرخه یا لیز میخوره؟
-غلطک پرس (Presser Roller)سالمه جنسش درسته چیزی دورش گیر نکرده؟
---معمول تر از همه فیوزینگ بوش گشاد نکرده ؟
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ((خوب دیگه از این به بعد جوجه ها میترکن :41: و اساتید باید وارد شن:40: ))
امید وارم به دردت خورده باشه رامین:46:
شما كه محبت كردين...لينك دانلود اش رو هم بگذارين! البته اگه حجم معقولي داره...نقل قول:
يه نرم افزار OCR توپ ! هم معرفي كنين....البته لينك كرك شده ، براي رسم الخط لاتين(انگليسي)
نقل قول:
لينك دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/7517541/VueScan_Pro_v8.3.84-DIGERATI.rar
نرم افزار ocr هم زياد هست ولي بهترينشون aabby professional هست كه حجمش زياد ( بيش از 100 مگابايت)
اگر ميتوني اون را بخر.....
اگر ADSL داري كه لينك بدم براي دانلود........
نقل قول:
داش رامين دمت گرم.....
خيلي چيزا ياد دادي....
آقا دقيقا،فكر كنم كه مشكل از هيتر باشه.......
حالا ببينم ميتونم گير بيارم يا نه....
دستت طلا.......
قربانت امين
کسی می تونه منو راهنمایی کنه :
من یه سه کاره لیزری اچ پی می خوام بودجه خودم در حد 230 تومن چی رو معرفی می کنید ؟
اگه از پیرینتر لیزری چند وقت استفاده نکرد ، پیرینتر دچار مشکل میشه؟منظورم جوهرش هست؟
سلام عزيزان
مي خوام واسه كافي نت يه چابگر بخرم حدودا 150 -160 ترجيحا Hp به غير از 1018 و 1020 .
سرعت چاپ واسم مهمه و به صرفه بودن !!
چه مدلي پيشنهاد مي كنين؟
ممنون.
نقل قول:
HP - LaserJet M1005 MFP
قيمتش حدود 200 تومان هست.......
كيفيت چاپش فقط كمي پايين هست 600*600 هست
نقل قول:
عزيز پرينتر ليزري با جوهر كار نميكنه بلكه داراي تونر هست كه پودر داره....
نه مشكلي پيدا نميكنه
نقل قول:
ميتوني HP 1505 بگيريد كه خيلي هم خوبه...... فقط يه 5 تومان بايد بگذاري رو بودجت :46:
سرعتش هم عالي هست ( تو نوع خودش) 20 تا در دقيقه
نظر منم همين بودنقل قول:
فقط مي خوام بدونم به صرفه هست؟
با يه كارتريجش چند صفحه ميزنه؟
و يه سوال ديگه چون چاپگرش جديده كارتريجش رو شارژ مي كنند؟؟
سلام دوستاننقل قول:
بله به قول آقا امین پودر که جوهر نیست که خشک بشه
ولی یه مسئله ای وجود داره که اگر تونر و جای نمناک بگذاری مثل زیرزمین ممکنه پودر توش گوله گوله بشه
و به اندازهای که باید نتونی ازش پرینت بگیری و حتی کارای و کیفیتشم خراب بشه(خودم با این مشکل مواجه شدم)
و
دیگه اینکه اگر تونر را توی دستگاه پرینتر بگذاریم و از پرینترمدت زیادی استفاده نکنی چون درام تونر مدام با ترنسفر رولر(Transfer Roller) در تماس هستش اون قسمت درام ممکنه از کیفیت بیفته و یه خطی که تکرار میشه همیشه روی چاپ بیفته :18:
بهتره که تونر از پرینتر جدا نگه داری اونم توی یه کیسه پلاستیکی سیاه مثل مال خودش و فشار هم به درامش نیاد
ولی در مورد جوهر حتی اگر خشک هم نشه خواصش تغییر میکنه و مخصوصا رنگ زرد و فیروزه ای (Cyan) تغییر رنگ میدن و حتی جنس پلاستیک مخزن جوهر روی اونا تاثیر میگذاره
سلام دوست عزیزنقل قول:
می خوای بدونی به صرفه برای پول شما - بله - ولی کلا پرینترا هرچی High level یعنی رده کاری شون بالا تر میره کم هزینه تر میشن یعنی هزینه چاپ هر صفحه کمتر میشه (این با کارتریج اصل نه شارژی که با شارژ کردن هم همونه )
اینم لینک مشخصاتش به pdf
[html]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/3435666.pdf[/html]و اینکه با هر کارتریجش میتونی 2000 صفحه با پوشش 5% بزنی (یعنی تقریبا یه نامه اداری با سر برگ و20 تا خط نوشته) یعنی اگر شما بخوای ورق تمام سیاه باهاش چاپ کنی 100 ورق شایدم کمتر می تونی باهاش بزنی اینم لینک مشخصات تونرش
[html]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06c/A10-12771-64209-64548-64548-3383899-3383964-3384386.html[/html]واینکه شارژش میکنن چی بگم دوستان کارتریجای لیزری های رنگی رو هم شارژ می کنند اینا که جای خود داره:46:
داشتم سرچ مي كردم كه گزينه ديگه اي به چشم خورد مدل hp2014نقل قول:
مشخصاتش 23 صفحه در دقيقه
1200 در 1200
10000 برگ ظرفيت ماهانه
550 ورودي برگ
32 مگابايت حافظه
قيمت 170
گيج شدم!!!
اين بهتر واسه كافي نت يا 1505
آخه كنار دانشگاهه و پرينت زياد داريم.!:41::41:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
مي خواستم بدونم شما كه 2014 دارين ازش راضي هستي؟
كيفيت چاپش چطوره؟
نقل قول:
عزيز اسم دقيق اين مدل HP P2014 هست و تنها تفاوتي كه با HP 1505 داره اينه كه نوع اتصال به كامپيوترش علاوه بر USB با PARARELL هم هست و در سرعت چاپ (23 عدد در دقيقه)
خوب یه سری از مشخصات دیگش هم قرق می کنه. مثلا:نقل قول:
حافظه 2014 سی دو مگه 1505 2 مگه
کاردکرد در ماه10000 صفحه 1505 8000 صفحه
نقل قول:
اگه اينجوري بخواهيد حساب كنيد كارتريج قابل استفاده براي 1505 هست 36A و براي P2014 هست 53A :46:
:10:
خوب اینا یعنی چی؟ کاتریج کدوم بهتره؟نقل قول:
اصلا این میزان کارکرد در ماه یعنی چی ؟
نقل قول:
ببين حافظه داخلي اونقدر موضوع مهمي نيست كه آدم بخواد روش مانور بده.....
اگر پول بيشتر داري كه 100% همين 2014 را بردار كاراييش و ضرفيت كارتريجش بيشتره.....