دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟
Printable View
دوستان یه سوال برای اینکه یه بازیکن به اوج استعدادش برسه چه کار باید کرد؟
بر اساس تجربه باید تو سطح باشگاهی بالا یا سطح خوب به طور مستمر بازی کنه و خوب هم بازی کنه اونوقت میتونه به تمام پتانسیلش برسه هر کدوم از این فاکتورها کمرنگ بشه یا اصلا نباشه سرعت پیشرفت کمتر یا متوقف میشهنقل قول:
البته نوع تمرینات فردی و تیمی و تاکتیکی که اتخاذ می کنی فوق العاده تاثیر داره.نقل قول:
آره درسته یادم رفت:n02:نقل قول:
البته من چون بیشتر اوقات یه دستیار یا مربی خوب میگیرم و بخش انفرادی تمرینات رو میسپارم بهش زیاد به این موضوع توجه نکردم ولی بقیه تمرینات همیشه با خودمه کلا حال تمرین دادن انفرادی ندارم:n05:
لیگ تموم شد و تیم سوم شد و من به عنوان بهترین مربی فصل انتخاب شدم. لوکاکو هم با 26 گل آقای گل و بهترین بازیکن فصل شد و جایزه اش رو به من تقدیم کرد:n10:
فینال جام حذفی هم دراماتیک ترین بازی ای بود که تا الان تو منیجر داشتم و آخر سر تو پنالتی ها 19-18:n38: من یو رو بردم و قهرمان شدم:n10: فقط به دقایق گل های زده شده نگاه کنید و بقیه چیزهایی که توی عکس معلومه:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایشالله فصل بعد قهرمانی :دی
لوکاکو رو هم با قلاده ببند :دی
خب اینم عملکرد دو ماه اخیر من توی بوندسلیگا :دی
جدولم هفته ی دهم میزارم :دی
spirit's
بهم تو تلگرام پی ام بده :|
id: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zdn
اینم آی دی نلگرام من: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه
- - - Updated - - -
اینم آی دی نلگرام من: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اد کنه و دعوتم کنه به گروه
سلام دوستان من میخوام این بازی رو بازی کنم یکی توضیح بده چجوریه آنلاینه یا آفلاین
تو چلنج فرگوسن تو فصل دوم با کریستال پالاس به شدت با مشکل برخوردم
تو 8 بازی لیگ 2 برد و 6 باخت دارم و بهم اولتیماتوم دادن اگه تو 5 بازی بعدی 8 امتیاز نگیرم اخراجم. بازیکنا هم بهم معترض شدن
ولی انصافا با مصدومیت 4-5 بازیکن کلیدی و با توجه به اینکه سخت ترین بازیهام تو هفته های ابتدایی بوده خیلی دارن برام بی انصافی میکنن
به من یونایتد 3-2 باختم، به تاتنهام 3-1 باختم، به آرسنال 5-4 باختم، به اورتون و لیورپول 3-0 باختم و به چلسی هم تو بازی که 3-4 تا تک به تک خراب کردیم چلسی تمام موقعیتهاشو گل کرد و 3-1 برد بازی رو
کسایی که میخوان بیان گروه منیجر تو تلگرام بهم پی ام بدن
اینم آیدی من @rezam1
-
سلام دوست عزیز:n16:نقل قول:
بازی آفلاینه و برای آنلاین بازی کردن باید نسخه اوریجینالش رو بخری
برای بازی هم اگر میخوای دانلود کنی یه نسخه صفحه 67 تاپیکه اونو دانلود کن
بازی هم به این صورته که تو به عنوان سرمربی یه تیم کارتو شروع میکنی و بر همه اتفاقات اون تیم نظارت داری و از این به بعدش کاملا مثل فوتبال واقعیه ممکنه از تیمت اخراج بشی و اگر خوب کار کنی تیم های دیگه میان دنبالت و ... کلا اتفاقات بازی خیلی به واقعیت نزدیکه و داخل بازی یه دیتابیس کامل از فوتبال هم داری. از اونجایی که سرمربی تیمی بازی رو خودت انجام نمیدی فقط مثل سرمربی تیم رو تمرین میدی و تاکتیک میچینی و وقتی که بازی در حال انجامه کارهایی مثل تاکتیک و تعویض و توصیه های بین بازی و... با خودته.
کلا خیلی حس مربیگری بهت میده
این سیوم را با شفیلد یونایتد شروع کردم و توستم تیم را به لیگ 2 انگلیس برسونم امسال هم رقابت سختی برای صعود دارم
وقت چیزی که برام جالبه قبلا وقتی بدون مدرک بازی را شروع می کردم خیلی زودتر مراحل گذروندن مدرک را طی می کردم ولی ایندفعه هر کدوم تقریبا یه فصل طول می کشه نمی دونم چرا
شفیلد یونایتد داخل بازی تیم جالبی دارهنقل قول:
من هم منیجر 2011 که شفیلد هنوز لیگ 1 بود و سقوط نکرده بود لیگ 2 باهاش یه سیو رفتم که سال اول قهرمان لیگ 1 شدم و رفتم لیگ برتر که اونجا فصل اول 11 ام شدم و فصل بعد یه تیم پیر و باکیفیت بستم و تونستم تیم رو دوم لیگ برتر کنم ولی دیگه بعدش ادامه ندادم
نقل و انتقالات بزرگ بعد از آخرین آپدیت LFCMarshall برای کسانی مثل خودم که نمی تونن منتظر آپدیت بعدی مارشال باشن و می خوان خودشون بازی رو ویرایش کنن:
دخیا از منچستر به رئال
چیچاریتو به لورکوزن
یانوزای یک سال قرضی به دورتموند
یولیان دراکسلر از شالکه به وولسفبورگ--یوونتوس و اینتر بر سر انتقال هرنانس با مبلغ 11 میلیون یورو به توافق رسیده اند!
کریستین زاکاردو رفت میلان
هرنانس از اینتر به یووه
لوکاس سیلوا از رئال به مارسی
کوین کمپل از دورتموند به لورکوزن
دی بروین از وولسفبورگ به سیتی
یه مدت چون روی لینوکس هستم نشد برم بازی کنم کاش برای لینوکس هم داشت
اتفاقا منیجر 2015 برای اولین بار برای لینوکس هم عرضه شد ولی نمیدونم چجوری میشه بازی کرد چون با لینوکس کار نکردم حالا یه سرچ کنی بد نیست شاید هم همین نسخه ویندوز رو لینوکس هم کار بدهنقل قول:
بعد از چند روز گرفتاری بلاخره تو یکی دو روز اخیر ادامه سیو اورتون رو رفتم و پیش فصل و نقل و انتقالات تموم شد که تو پست بعدی یه توضیح کامل ازش میزارم:n05:
با واین نشد اجراش کنم این نسخه ویندوزی رونقل قول:
ببینم برای لینوکس چطور پیدا میشه
این انتقالات فصل دوم حضورم تو اورتونه
اول فصل فقط 11 میلیون بودجه بهم دادن و تقریبا هیچ کاری نمیشد باهاش کرد منم شروع به فروش بازیکنای مازاد کردم که بعضی هاشون مثل Oviedo و Pantic به خاطر جواز کار نمیتونستن برن تیمهای انگلیسی و فقط هم از انگلیسی ها براشون پیشنهاد میومد که بلاخره دو باشگاه خارجی براشون پیدا شد.
گورکوف رو هم با نصف ارزشش فروختم ولی چون آزاد گرفته بودم باشگاه و هوادارا از سود خالص انتقال راضی بودن.
در ضمن پیشنهاد 45 میلیونی من یو برای جیمز مک کارتی رو هم رد کردم تا ناراضی بشه و الان که نقل و انتقالات تموم شده میگه که باید منو می فروختی:n04:
پیشنهاد 46.5 میلیونی آرسنال برای کوین میرالاس رو هم رد کردم و باهاش تمدید کردم چون جزو ارکان اصلی باشگاهه.
در مورد خرید ها اینو بگم که خرید اول رو همینطوری گرفتم تا مسئولین جوانگرا باشگاه رو راضی کنم. داگلاس کاستا رو هم به شدت مفت خریدم چون تو بایرن بهش بازی نمیرسید و قیمتش افت کرده بود.
پدی مک نیر که فصل نسبتا خوبی رو به عنوان یار قرضی تو سوانسی گذرونده بود رو هم به عنوان دفاع وسط چهارم قرضی گرفتم.
میرسیم به موتینیو گل سرسبد ترانسفرهام که فصل فوق العادش تو موناکو باعث شد برم دنبالش و با رضایت کامل جذبش کنم. سرژ اوریه هم داشت با حدود یک پنجم ارزشش میرفت تیم های دیگه که من با پیشنهاد بهتر جذبش کردم البته یه دفاع راست میخواستم که اوریه علاوه بر دفاع راست توانایی بازی تو همه پست های دفاع رو داره. پاتریک بمفورد و آدرین رابیوت رو هم برای بیشتر کردم گزینه های نیمکت گرفتم البته بمفورد تو کریستال پالاس فصل خوبی رو به صورت قرضی گذرونده بود.
یکی از مهمترین بخش هایی که بهش اشاره نکردم تمدید قرارداد با بازیکن های اصلیم بود مثل لوکاکو و بارکلی و استونز و میرالاس که به همشون هم حقوق خوب دادم تا فکر رفتن به سرشون نزنه:n33:
چن تا از بازیکن هام که قرضی توی تیم های دیگه بودن رو هم برگردوندم مثل Jack Butland که خودم فصل پیش گرفتمش و گذاشتم یه فصل همون استوک بمونه. Luke Garbutt رو برای نیمکت دفاع چپ و Tyias Browning هم برای گزینه روی نیمکت برگردوندم.
در ضمن بعد از رایزنی های زیاد با مسئولین باشگاه و تهدید به ترک باشگاه اونا رو راضی کردم که اجازه بدن به جای 30 درصد از 45 درصد پول فروش بازیکنها استفاده کنم ولی این پایان کار نبود و به خاطر صرفه جویی و اینکه یکی از وامهای سنگین باشگاه هم تمام شد الان که فصل نقل و انتقالات تموم شده دوباره بهم اجازه استفاده 100 درصدی از پول فروش بازیکنا رو دادن:n10:
اینم عکس کلی از ترکیب تیم که چون جا نمیشدن دو عکس میزارم
در ضمن سعی دارم با همه اسطوره های باشگاه مثل تونی هیبرت و لئون عثمان و کلا هرکی سابقه طولانی تو باشگاه داره تمدید کنم تا بتونن تا هر موقع میخوان به بازی کردن تو تیم محبوبشون ادامه بدن.:n40:
دوستان ادیتور فوتبال میجر رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
- - - Updated - - -
دوستان ادیتور فوتبال میجر رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
ادیتور خود بازی روشه معمولانقل قول:
اگه FMRTE میخوای لینکش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FMRTE برای 15.3.2ــه
دور گروهی لیگ قهرمانان و له کردن بایرن تو گودیسون پارک:n24::n24::n24::n24:
لیتون بینس تو این بازی 3 پاس گل داد:n25:
داداش توی کدوم قسمته ؟ من چیزی پیدا نمیکنمنقل قول:
اگر بخوایم جدا دانلود کنیم از کجا باید دانلود کرد
اگر نسخه 15.3.2 صفحه 67 تاپیک رو دانلود کرده باشی ادیتور خودش همراه بازی هست و میره تو فولدر محل نصب بازی. جداگونه هم واقعا نمیدونم چطوری میشه پیداش کرد چون اسم خاصی نداره و معمولا همراه بازی نصب میشهنقل قول:
یک و هشت گیگه:n03:
نسخه 2016 کی میاد ؟
جدا از حجمش نسخه واقعا کاملیه:n26:نقل قول:
در مورد 2016 هم چیزی که رسمی گفتن اینه که احتمالا هفته اول نوامبر میاد یعنی دو ماه دیگه و طبق تجربه دو سال اخیر باید چند هفته هم منتظر کرک شدن بازی باشی که میشه حدودا سه ماه البته اگر کرک بازی بدون مشکل باشه یا مثل 2013 چند ماه کرک کردنش طول نکشه:n13:
آپدیت نهایی و کامل pr0 که امروز منتشر شده:
نقل قول:امروز بازی رو نصب کردم
یکم راهنمایی کنید
آپدیت رو چطور نصب کنم؟
:n16:برای نصب آپدیت بعد از دانلود یه سری فایل با فرمت FMF می بینی که باید تو مسیر زیر کپیش کنینقل قول:
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data
یا به عبارت دیگه همون داکیومنت فولدر Sports Interactive و بعد فولدر Football Manager 2015 و در آخر فولدر editor data.
اگر فولدر editor data اونجا نبود خودت بسازش:n39:
این آپدیت که گذاشتی دیگه قبلش آپدیت دیگه لازم نداره ؟چون فقط 2 مگابایته :n36:
چیا رو تغییر میده مثلا سن بازیکن و باشگاه جدید و ... اینا رو هم تغییر میده؟
نه همین کافیه ولی فقط روی نسخه 15.3.2 کار میدهنقل قول:
سن بازیکن که براساس تاریخ بازی میره جلو و مثل همیشه ست ولی چیزهایی مثل آخرین نقل و انتقالات و افزایش یا کاهش قدرت بازیکن ها و تیمهای صعود کرده به لیگ و کلا چیزهای اینطوری رو آپدیت میکنه
آپدیت نهایی و کامل LFCMarshall:
دانلود لیگ ایران
بر روی عکس کلیک کنید
سلام دوستان یه سوال چطور یه بازیکن را رازی کنیم بعد از بازنشستگی در تیم بمونه به عنوان مربی؟
ممنون
یواشکی در گوشش بگونقل قول:
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
بازی خیلی چرتیه من حذفش کردم حیف حجمی ک براش مصرف کردم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk