خوبه ، ولی فرکانس cpu رو بیاری پایین بهتره .نقل قول:
Printable View
خوبه ، ولی فرکانس cpu رو بیاری پایین بهتره .نقل قول:
مادر بورد هايي كه مثل P5LD2-X شركت ASUS ؛ داري بخشي براي تغيير FSB و ... در Bios شان نيستند و همچنين قابليت اين تغييرات با جامپرها هم (مثل مادر بوردهاي قديمي) ممكن نيست ! براي استفاده بيشتر از توان قانوني cpu چكار ميتوان كرد؟
!!! overclock cpu !!!!
با سلام
:40::40::40:
:40::40:
:40:
در اور پردازندههای amd بهتر است گزینه cool n quite فعال باشد یا غیر فعال؟؟؟؟؟
خیلی مهم هست لطفا کمکم کنید
:40:
:40::40:
:40::40::40:
سلام
دوستان مشخصات سیستم من این هاست :
asus p5kc
core 2due e6550
گرافیک 8400 gs
2گیگ رم با مشخصات زیر (تا 1گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز پیش این سی پیو رو اور کردم و به این نتایج رسیدمکد:http://i30.tinypic.com/ekggzp.jpg
فقط همین 3 مورد رو تغییر دادم
cpu ratio setting=0.7
fsb frequency =430
cpu voltage=1.3125
از 333 همین جور 10 تا 10 اضافه کردم و وقتی سیستم ویندوز بالا نمی آمد ولتاژ رو به اندازه 0.125 بالا می بردم تا ویندوز بالا بیاد وتا 435 بردم و سرعت تا 3.02 بالا رفت که کمترش کردم و عکس گرفتم
اما بعد از اینکه به این سرعت رسیدم تصمیم گرفتم که رم ها رو هم اورکلاک کنم .اما اصلا نتونستم رم ها رو تغییر بدم .یعنی مینیمم فرکانس رم من در این حالت (3.01هرتز) 886 بود و عدد بعدی که می تونستم انتخاب کنم 1033 بود ولی دیگه سیستم بالا نمی آمد حتی ولتاژ رم ها رو یکبار به 2.2 رسو ندم ولی باز هم سیستم بالا نمی آمد .بالا خره منصرف شدم و تصمیم گرفتم که به همون ادامه اورکلاک سی پیو ادامه بدم اما دیگه نتونستم از 430 فرکانس سی پیو رو تغییر بدم !!!!!!!! حتی بایوس رو آپدیت کردم و دوباره به تنظیمات اولیه برگردوندم و از اول 10 تا 10 تا اضافه کردم باز هم نشد!!!!!!!!کد:http://i28.tinypic.com/3586pnt.jpg
جالب اینکه دیگه از 423 (نسبت به دفعه قبل 7 آمد پایین) بالا تر نرفت وباز هم جالبتر اینکه cpu voltage=1.2000 بود و سیستم پایدار بود!!!!! (فکر می کنم در واقع وقتی از 2.99 هرتز می خواد وارد 3 بشه این طور میشه)
یعنی این همه ولتاژ کم شده بود:18:
حالا از شما دوستان تقاضا دارم اگر می تونید من رو راهنمایی کنید تا بتونم اورکلاک رو ادامه بدم و اگر باید تنظیمات دیگه ای رو انجام بدم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید:11:
راستی بعضی ها میگن ضریبmultiplie رو بگذار رو 10 ولی خدمت شما عرض کنم که من 3 حالت بیشتر ندارم 0.6 یا 0.7 یا اتومات:13:(cpu ratio setting)
اگه میشه بگید که طبق عکس زیر کدوم گزینه رو به چه میزانی تغییر بدم تا بتونم اورکلاک رو ادامه بدم
]چون من فقط این 3 گزینه رو تغییر داد ه بودم
cpu ratio setting=0.7
fsb frequency =430
cpu voltage=1.3125
و
max cpuid value limit=disabled
یک گزینه دیگه هم مادربرد داره که این عکسش هست آیا چیز خاصی هست که به درد اورکلاک بخوره؟کد:http://i25.tinypic.com/4zxqv4.jpg
این در حای هست که این سی پیو تا این اندازه (حتی تا 3.800 هم دیدم ولی لینک عکسش رو گم کردم) اور شده:کد:http://i30.tinypic.com/2mpfvxi.jpg
کد:http://xtreview.com/images/Intel%20Core%202%20Duo%20E6550/intel%20core%202%20Duo%20e6550%20505fsb.png
آیا من ولتاژ رو زیاد دادم؟
آیا مادر بردم ضعیفه؟(که بعید می دونم:46:)
منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم
با تشکر از forum.p30world و مدیراان و دوستان خوبش
:11::11:
در کل این ضعف پردازنده های ، fsb بالا و mp پایین هست ! تو اورکلاک این جور پردازنده ها چند چیز هست که oc رو محدود میکنه :نقل قول:
اما بعد از اینکه به این سرعت رسیدم تصمیم گرفتم که رم ها رو هم اورکلاک کنم .اما اصلا نتونستم رم ها رو تغییر بدم .یعنی مینیمم فرکانس رم من در این حالت (3.01هرتز) 886 بود و عدد بعدی که می تونستم انتخاب کنم 1033 بود ولی دیگه سیستم بالا نمی آمد حتی ولتاژ رم ها رو یکبار به 2.2 رسو ندم ولی باز هم سیستم بالا نمی آمد .بالا خره منصرف شدم و تصمیم گرفتم که به همون ادامه اورکلاک سی پیو ادامه بدم اما دیگه نتونستم از 430 فرکانس سی پیو رو تغییر بدم !!!!!!!!
1 - عدم تحمل RAM برای فرکانس های بالا ، در صورتی که چیپست مادربورد مورد نظر توانایی اورکلاک کردن به صورت Unlink رو برای RAM نداشته باشه . ( در حال حاضر یکی از مشکلات شما میتونه این باشه ) .
2 - تو این جور پردازنده ها چون MP پایین هست ، و باید FSB بالاتری رو به مادربورد تحمیل کرد ، زمانی که این فرکانس از حد متعارف قابل تحمل برای NB ( در چیپست P35 این فرکانس 1600MHZ هست ) خارج بشه ، دیگه نمیشه رو پایداری 100% حساب باز کرد .
اما چگونگی حل این مشکلات :
1 - برای حل مشکل محدودیت RAM در صورتی که ماژول ها خیلی داغ نباشه میشه تا ولتاژ 2.3V هم برای این ماژول ها حساب کرد ( البته به صورت لحظه ای و ثبت رکورد ، نه برای استفاده دائم ! ) . برای استفاده دائم برای ماژول های بدون سینک بیشتر از 2.0V توصیه نمیشه .
2 - برای حل مشکل دوم ، می تونید برای BOOT شدن سیستم یه این قسمت ها 1 یا دو STEP ولتاژ بیشتر اعمال کنید :
North Bridge Voltage : 1.55v
fsb Termination Voltage : 1.4v
نکته : در صورتی که مشکل از قسمت اول ( محدودیت فرکانس RAM ) باشه ، تغییرات برای حل مشکل دوم بی فایده هست .
:31: کی گفته ؟!! خیر ، همچین امکانی فقط برای پردازنده های EXTREME اینتل امکان پذیر هست .نقل قول:
راستی بعضی ها میگن ضریبmultiplie رو بگذار رو 10 ولی خدمت شما عرض کنم که من 3 حالت بیشتر ندارم 0.6 یا 0.7 یا اتومات
خب هر پردازنده ای تا یه فرکانسی خاص به ازای افزایش فرکانس ، افزایش توان مصرفی کمی داره ، ولی زمانی که این فرکانس از یه حدی ، بالاتر میره ، این افزایش توان مصرفی به صورت تصاعدی بالاتر میره . این جاست که مادریورد خوب تو این قضیه ارزش پیدا میکنه !نقل قول:
جالب اینکه دیگه از 423 (نسبت به دفعه قبل 7 آمد پایین) بالا تر نرفت وباز هم جالبتر اینکه cpu voltage=1.2000 بود و سیستم پایدار بود!!!!! (فکر می کنم در واقع وقتی از 2.99 هرتز می خواد وارد 3 بشه این طور میشه)
یعنی این همه ولتاژ کم شده بود
هر چه تعداد Phase های مادربورد بیشتر باشه ، Power consumption هم به همون اندازه کمتر میشه ! این تعداد phase در مادربورد شما 3 عدد هست .
در مادربورد های حرفه ای برای اورکلاک با خنک کننده های air این تعداد باید از 6 عدد بیشتر باشه ! در اصل هر چه تعداد phase ها در مادربورد بیشتر باشه ، نیاز به اعمال ولتاژ بیشتر به پردازنده کمتر میشه !
درسته که پردازنده شما با فرکانس 3Ghz رو با ولتاژ 1.2 boot شده ، ولی به شما تضمین میدم که ای فرکانس با این ولتاژ 100% پایدار نیست و هر لحظه امکان crash کردن سیستم وجود داره .
شما می تونی برای رسیدن به فرکانس های بالاتر تا ولتاژ 1.375v یا 1.4v رو هم به cpu اعمال کنی .
موفق باشی / .
باید Disable باشه.نقل قول:
در ضمن اینو بخون برای شروع خوبه
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=12987&d=1212693480
:40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40::40:
دستت درد نکنه خیلی ممنون
ولی اونقدم که فکر میکنی خنگ نیستم عزیز:27::27::27::27:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
[IMG]file:///M:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]با سلام
من روی سیستم 2 تا رم 512 دارم با مشخصات زیر:
می خواهم بدونم تا چه میزان میتونم در اور رم تغیییرات بدم
کسی نبود از دیروز بهم بگه چه کنم؟
این ضرایب که برای رم هست آیا میتونم تغییر بدم؟ مثل Tras,Trcd,Trp,Trc,Read To Write Time,Write Recover Time
و یک مساله دیگه من میزان فرکانس که در ستاپ دارم برای رم روی 266 هست و گزینه بعدی 333 هست که وقتی روی اون میزارم سیستم بالا نمیاد
لطفاً از دوستان هر کسی میدونه راهنمایی کنه
شب سوم هست و من منتظرم همچنان اگر امیدی نیست بهم بگید نیام سر نزنم با اینکه هر روز میام
نقل قول:متاسفانه رم ها از دو نوع متفاوت هستند و نمیشه به اورکلاک پایدار فکر کرد !نقل قول:
شما الان با این وجود مشکل خاصی ندارید با سیستم ؟! :question:
سلام متشکرم آقا مهدی
من امروز یک رم دیگه هم به سیستم اضافه کردم D:
حالا این عکس ها مربوط به سه تا رم همزمان هست و هیچ مشکلی هم با سیستم ندارم سی پی یو رو هم از 2000 به 2600 اور کردم و گرافیک رو هم از 540MHZ,1180,400MHZ به 626,1400,455 اور کردم و سیستم کلاً پایدار هم هست فن ها هم استوک هستند ولی تهویه خیلی مناسبی دارم 2تا فن 220 ولت جلوی کیس دارم و 2 تا فن 12*12 سرور هم پشت کیس دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم از اینکه جوابمو دادید ممنون
خب دوستان اور رم و پردازنده من نظرتون چیه بدو اضافه کردن ولتاژ
تا چه حد میشه اور کرد در این حالت سیستم پایدار بود
این دمایی که نرم افزار نشون میده خیلی نرمال و پایین هست
درحالت لود ببین میزان دما تا چقدر بالا میره
به نظر من که میزان اورکلاک از این مقدار بالاتر هم میره من خودم سی پی یو AMD Athlon 64bit 3200 با هسته 2000MHZ رو به 2600MHZ تبدیل کردم و سیستم هم کاملاً پایداره ولتاژ رو هم تغییر ندادم اصلاً
موفق باشید
سلام اگر ممکنه پست 812 من رو یکی نگاه بنداره
مهدی جان تنظیمات رو ریسیت کردم,خوب خوب شد!
دیگه نمی تونم اور کنم؟
:40::40::40::40:نقل قول:
بخاطر مادربردت اگه شاهکار کنی تا 50M میتونی اوور کنی
مادربردت فقط قیافه داره
بدون اوور عالی ولی وقتی اسم اوور میشنوه از مادر بردهای ASROCKهم کم میاره:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27::27:
ببرش زیر تست ببینیم چه میکنه
یه ذره مشکوک
تا الان به اينجا رسوندمش دارم روش كار ميكنم باز نتيجش رو برات ميزارمنقل قول:
نتيجه تست جهاني اين پردازنده برام ميگي
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
خوبه دستت درد نکنه
ایوول:10::10::10::10::10::10::10::10:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
سلاممن هنوز نفهمیدم دوستانی که به آورکلاک علاقه دارن چرا میرن پردازنده Amd مخرن؟
تایید میشه . بالاخره یکی تو این فرووم با من هم دل شد :10:نقل قول:
احتمالا تا آخر هفته نتایج تست با AMD ATHLON 5000+BLACK EDITION رو برات بذارمنقل قول:
دوستای خوب درسته میگید اینتل تو اورکلاک سره ولی باید با این پردازنده ها هم انجام داد تا شفاف سازی صورت بگیره
من شخصا AMD رو خیلی قبولش دارم
اشتباه شد.
با سلام..
مي خواستم بدونم cpu amd چيزي هست كه از نظر سرعت و اوركلاك در حد intel q6600 باشه؟ :rolleye:
نتنها نيست بلكه خيلي از اين لحاظ اوتهنقل قول:
M:B GIGA P35-DS3L
CPU: Q6600 G0
COOLING : STOCK
RAM: PATTRIOT
VCOR: 1.55>1.6
VT NB : +.3
VT FSB +.1
کد:
http://i28.tinypic.com/35ce99y.jpg
به دلیل نبود خنک کننده خوب تا دمای مجاز بالاتر نشد برویم.کد:
http://i25.tinypic.com/mcc4r8.jpg
خیلی خوب بود دوستم فقط اینکه چرا فرکانس تو 2 تا نرم افزار 100 تا با هم اختلاف دارن؟نقل قول:
صد آفرين فقط اگه لطف كني چند تا سئوال من رو جواب بدي ممنون ميشم چون منم ميخوام Q6600 بخرمنقل قول:
1-اول اگه امكان داره اين بنچمارك من رو ران كن ببينيم زمان اجراي برنامه چقدر ميشه:
2- دماهاي هسته تو بار كامل مثلا بعد از ده دقيقه رام شدن اورتوس چقدرندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227148
و توصيه ميكنم حتما يه فن خوب بگيري چون دماها بالا هستند
ایمان جان خیلی خوبه.نقل قول:
از اون Liquid Cooling استفاده می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
یکی از دوستان پرسیده بود : ( چرا کسانی که به اوورکلاک علاقه مند هستن می رن Amd می خرن ؟ )
اوورکلاک پردازنده های Amd خیلی سخت تر از پردازنده های اینتل هست . طبعا به نظر من کسی که می تونی Amd رو خوب اوور کنه اوورکلاکر قویتری هم هست .. :دی
سلام دوستان
یکی هم به ما بگه این سیستم رو چطور اور کنیم.
تو این قضیه فوق العاده مبتدی هستم..اما اصلا" از سوختن و از بین رفتن قطعات ترس ندارم.
یه توضیح:رم 4 تا مثل هم هست که در مجموع 4 گیگ.
راستی بگید از کجا باید دستکاری کنم یا ولتاژ بالا ببرم.
این حرف رو قبول دارم من خودم مدتها AMD داشتم و الان که اینتل هم دارم اور میکنم تفاوت رو حس میکنم :5::5:نقل قول:
اینم تست 5000+ Black Edition
جناب shahab_blaster فکر میکنم یک جایی خوندم که میزان Ht Link نباید از 1000 بالاتر بره!!!
یعنی با کاهش ضریب مولتی پلیر باید این میزان رو کاهش داد تا سیستم پایدار بمونه
ولی در کل با توجه به دمای سی پی یو خیلی اور خوبی کردی موفق باشی
سلام ممنون والا اين مقدار 0.1 است نه 100 مگاهرتز ......:10:نقل قول:
سلام ميكرو سيستم جان به خاطر شما رفتم دوباره سيستم رو گرفتم و تست گرفتم شايد به دردتون بخورهنقل قول:
آخه سيستم مال خودم نبود...:31:
دما كه روي اين مقدار پايدار نيست چون حداكثر اوور است و دما خيلي بالا ولي روي 3400 تا 85درجه هم مي آيد
بالا كه خيلي خطر ناك است و فكر كنم يك سال از عمر cpu كم شد...:21:
من خودم خنك كننده آبي دارم ولي آماده نبود براي اين تست...:13:
کد:http://--------------------/img/out.php/i4296_7.JPG
کد:http://--------------------/img/out.php/i4295_6.JPG
کد:http://--------------------/img/out.php/i4294_3.JPG
سلام آرمان جان والا اگه شرايط پيش بياد مي گيرم ..نقل قول:
اگه سيستم رو صاحبش تا اون روز نبره...:31:
ایمان جان این OC میتونه 30Min Orthos رو pass کنه ؟؟!:21:
سلام دوستان
اقا من تازه کار هستم تقریبان
خواستم ببینم سیستم من رو هم میشه اور کلاک کرد(کمی قدیمی است)
cpu:3800 تک هستی
کارت گرافیک : دوتا 6600gt sli
سه تا رم بالستیک که دوتاش pc3200 و یکیشpc 4000 است ddr
پاور :400w acbel
هارد : 320هیتا چی
---------
اقا من همیشه هر وقت می اومد اور کلاک کنم سیستم رو می دیدم دیگه بالا نمی امد سیستم:41:
بعد این تاپیک چند صفحه قبلش رو که دیدم فهمیدم که باید ولتاژ رو هم همراش بالا ببرم تا مشکلی پیش نیاید
می شه من رو کلی راهنمایی کنید که سیستم بالا رو چطوری اورکلک خوب کنم
ممنون می شم خیلیییییییییییییی:11::11::11::11: :11::10::20:
آقا ثواب داره به خدانقل قول:
یه نفر هم جواب ما رو بده.
من چی کار کنم؟
من توی مادربوردم قسمتی رو که مربوط به این تنظیمات باشه رو پیدا نمیکنم.
چی کار کنم؟
یعنی مادربورد من این قابلیت رو نداره؟
سلام
من یه سوال داشتم .
اگه مقدار Fsb بعد از اور بیشتر از مقداری باشه که مادربرد ساپرت میکنه آیا مشکلی پیش میاد ؟
یعنی مثلا Fsb بعد از اور 1850 بشه و مادربرد 1600 ساپرت کنه , آیا مشکل پیش میاد ؟
مرسی
در کل در صورتی که fsb از مقدار تایید شده برای NB خارج بشه ، مشکلات زیر ممکنه پیش بیاد :نقل قول:
1 - به هیچ وجه نمیشه پایداری 100% سیستم رو تضمین کرد .
2 - ممکنه بعد در دراز مدت در کل برای متریال MAINBORAD مشکل بیاد ( البته در صورتی که به SB و NB ولتاژ نامتعارف اعمال بشه ممکنه مشکلات جدی تر بشه ) .
در کل سعی کن از FSB نامتعارف پرهیز کنی .