[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خیر با همون تنظیمات قدیم شما می تونید متصل بشید به شبکهنقل قول:
در نظر داشته باشید که راه اندازی در مرحله پایلوت هست و اختلالاتی در استفاده بروز می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بجنورد
همون روز اول فقط 3g ایرانسل رو پیدا کردم دیگه خبری نشد
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سوال منهنقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
در تهران, منطقه پونک (شمال) و کیانشهر (جنوب) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفتند.
بهتر بود تاپیک 3G و 4G جدا بود چون باعث تداخل مباحث این دو میشد که ارتباطی بهم ندارن
امروز، قزوین حوالی پارک ملت هم 3G نسل 3.75G یا همون +HSPA یافت شد !! .... یه تستی هم زدیم ... سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل ADM بین 400KB/s تا 600KB/s نوسان داره ... ... در کل بد نی ...
.
.
.
دوستان تست های دیشب من و دیدین که نزدیکای 8 مگ بود در منزل ساعت 3 شب فقط یه نقطه تو خونه انتن میداد امروز اس ام اس ایرانسل اومد که طرح ازمایش راه افتاده بعدش الان بیشتر جاهای خونه دیتا دارم اما نه به سرعت دیشب تقریبا 1.5 مگ سرعت میده بنظرم یا پهنای باند و کم کردن و منطقه پوشش و زیاد کردن یعنی رو یک دکل دیگه تجیزات زدن و گوشی به دکل نزدیک که پوشش بیشتری داره اما سرعت کمتر یا اینکه بردن تو یک فرکانس پایین تر که پوشش بره بالا اما سرعت کمتره . اگر تونستم امشب هم تست میگیرم اگر سرعت بالا باشه یعنی پوشش رفته بالا و همون تجهیزات و دکل هستش اگر شب هم همین باشه یعنی تغییر فرکانس یا اضافه کردن تجهیزات.
بلهنقل قول:
با سونی z تست کردم وصل نشد !!!نقل قول:
===============
4G کسی اطلاعی داره که تو کدوم شهر ها به صورت آزمایشی فعال شده ؟ یا فعلا از اینجا برای منطقه ما فعال شده ؟
امیر جان الان چون به صورت آزمایشی هست با یه BTS منطقه خیلی وسیعی رو پوشش دادن که با افزایش BTS ها بار شبکه اون BTS ها کم میشه و سرعت زیاد در !! در ضمن الان چون فرکانس های پایین دست صدا و سیماست و برای شبکه های آنالوگ استفاده میکنه قراره به زودی اون فرکانش رو خالی کنن تا در اختیار اپراتور های نسل 3 و 4 قرار بگیره و گوشش دهی دکل ها بهتر بشه !!!نقل قول:
صبر کنید دوستان !! وضعیت مسلما بهتر خواهد شد و با اومدن همراه اول قطعا تعداد زیاد یوزر هایی که اومدن سمت ایرانسل دوباره برمیگردن سر همون سیم کارت همراه اولشون
یعنی اس ام اس بیاد حله؟پس من چرا پیدا نمیکنم ؟فقط 2g پیدا میکنه :n03:
سمت یافت آباد
اون پیامک صرف اطلاع رسانی داره نه تحت پوشش قرار گرفتننقل قول:
قطعاً پوشش در شهریور ماه تقویت و تکمیل میشه
تایید میشهنقل قول:
من هم نمی تونم به 3G وصل بشم ولی پیام اومد
ظاهرا جهت اطلاع رسانی هست
sms صرفا برای اطلاع رسانیه @@ و دریافت اون به این معنی نیس که تو منظقه شما نسل 3 راه اندازی شدهنقل قول:
========
شرمنده تا من پست بزنم پست های بالایی زده شد
یه سوال دیگه: تفاوت اینا تو گوشی ها چیه؟ من میخوام گوشی بخرم تو هر گوشی تو توضیحات 3g یه چیزی نوشته شده!!
HSDPA , 7.2 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA , 21.6 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA 900 / 2100
تفاوت اصلی در نسلهای همراه سرعت اینترنت اونها هست همونطور که در بالا هم دیده میشهنقل قول:
ولی اگر شما قصد خرید گوشی داری حتماً گوشی بخرید که 4G یا همان LTE ساپورت کنه
چون این نسل هم تا چند ماه دیگه همه گیر میشه
3G ها با پیشرفتشون سرعت های زیاد تری رو میتونن استریم کنن و با پیشرفتشون اسمشون هم فرق کرده که 3g سرعت 2 مگابیت رو میتونه دریافت کنه وhsdpa میتونه 7.2 مگ رو استریم کنه و hsdpa+ میتونه 21 مگ رو تا نسل های بعدی بگیر برو بالا!!!نقل قول:
اون ـخری هم که هستش باند فرکانسهای 3G رو نوشته که روی باند 900 قدرت انتن دهی دکل ها بیشتر خواهد بود ولی الان در کشور این باند در درست صدا و سیماست و به زودی از اختیار صداو سیما در خواهد اومد و به ایرانسل و اپراتور های دیگه واگذار میشه
دوست عزیز شاید من منظورمو بد رسوندم. منظورم اینه که اس ام اس اومدنشون همزمان با پوشش بیشتری تو خونه ما شد احتمالا سطح پوشش بالاتر بردن که اس ام اس دادن و رسما اطلاع رسانی کردن .نقل قول:
شما فقط تو محل خودتون امتحان نکنید یه سری به جاهایی که تراکم بیشتری داره و یا تجاری هستش بزنید امتحان کنید. دوشنبه همین هفته در ساعات پیک مصرف توی اتوبوس در حال حرکت من نزدیکای میدان فردوسی تهران سرعتی نزدیکای 8 مگ گرفتم همون موقع تو خونه بزور به نسل سوم وصل میشد. و اینکه گفته بودن تو دانشگاه تهران یکی از مراکز ازمایش هستش دقیقا جلوی دانشگاه بیشتر از 3.5 مگ سرعت نداد!
الان تو خونه یکم پوشش کم شده باز وهمونطور که گفتم سرعت افت کرده اما از اینا گذشته پینگش من و کشته دوستم تو خود پاریس تست برام میفرسته پینگش یکم بالا پایینه!!!!!
پاریس
فرانکفورت
باکو
نیویورک !!!!!!!!
واشنگتن
آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟ :n02: پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟اگه میتونی اینترنت گوشیتو به کامپیوتر برسونی یه trace بگیر لطفانقل قول:
نقل قول:
شما اگر آنتنی که داره ازش 3G میگیره گیر بیاری و بری نزدیکش اونجا با speed test تست بگیری خیلی تفاوت داره
چون اینترنت نسل سه به قدرت سیگنال خیلی حساسه ...
والا من خودمم موندم خود امریکا اینا رو ببینه باورش نمیشه تازه این تست ها با گوشی گرفتم قطعا اگر با لب تاپ بود بهتر میشد.نقل قول:
لیب تاپ از دیشب پورتش انگار خراب شده دیشب میخواستم با 8 مگ تست بگیرم با idm که نشد با hotspot وصل بشه اما هر وقت شد حتما براتون قرار میدم و فقط امید وارم مسیر عوض نشه تو اون موقع.
متاسفانه تو محل ما انتن نیست و انتن دوره به ما نزدیک ترینش 800 متر با ما فاصله داره اگر نزدیک بود خیلی خوب میشد و مشکل افت سیگنال در پیک مصرف و نداشتم به ایرانسل میخوام بگم اما عمرا یه میخ بزنن چه برسه به دکل که کلی هزینه و... داره.نقل قول:
سلام
نسل 3 توی محله ما فعال شده (تبریز شهید بهشتی) ولی نمیدونم چرا هی پرش آنتن داره!آنتن بین 1 تا 3 خط داره بندری میرقصه:n08:
گوشی وقتی وصل میشه ارتباطش گاهی Hs هست و گاهی Hs+ سرعت بعضی وقتها خیلی خوب هست ولی تو اکثر مواقع آدم رو کلافه میکنه مخصوصا موقع دانلود که یهو میشه 300 و بعد میاد پائین و شدیدا نوسان داره.نمیدونم چراسرعت دانلود توی خونه ما از 400 بالا نمیره ولی با همین آنتن سه خطی توی خونه داداشم بالای 800 رو هم زدم.امیدوارم که همه ی این شرایط موقتی باشه و اول شهریور شبکه ای پایدار و با آنتن دهی مطلوب باشیم.تا اول شهریور چطور صبر کنم خدا میدونه:n19:
شما مطمئن باش از اون آنتنی که میگی 800متر با شما فاصله داره نمیگیره 3G رو...نقل قول:
با شروع رسمی نسل سوم ایرانسل همه آنتن ها ارتقاء پیدا می کنه و مشکلات داغ کردن گوشی و افت سیگنال هم حل میشه
برای اینکه آنتن از شما خیلی دوره و هنوز آنتن محله شما ارتقاء پیدا نکردهنقل قول:
مشکلات نوسان سرعت و قطعی هم بخاطر همین موضوع هست
حضرت ایوب و جناب لقمان میان توی ایران و میرن کافی نت حضرت ایوب صبرش رو از دست میده و جناب لقمان هم ادبش رو.:n02:
تو مشهد که همون 2g هم قطع شد رفت پی کارش :n02:
به نظر شما کی آنتن مارو مجهز به نسل سه میکنن؟ نکنه خدایی نکرده یادشون بره اونوقت من چیکار بکنم! جناب دیجی 77 تا اول شهریور به نظرتون دستی رو سر آنتن میکشن ؟
امیدوارم وقتی نسل 3 و 4 ایرانسل راه افتاد سرعتش محدود نشه.منظورم اینه که سرعت های واقعی هرنسل رو به کاربرانش ارائه بده و محدودیت های مسخره روش قالب نکنن.من قبلا رایتل داشتم روش نوشته بود نسل سه درحالی که درعمل به من یک مگ بیشتر نداد واسه همین سیم کارت رو شکستم انداختم دور.فکر کن 300 میلیون پول بدی بنز بخری ولی بهت بگن بیشتر از 50 کیلومتر نباید برونی خدائیش این مسخره کردن مشترک نیست؟الان توی خونه اینترنت دارم با سرعت دانلود 500 که همیشه ثابت بوده ولی منتظر ایرانسلم ببینم میتونه کاری بکنه برم طرفش یانه
کدوم شهر هستید شما؟نقل قول:
امروز عصر طی صحبتی که با اپراتور داشتم بهم گفت قراره شهریور از سرعت 128 تا 1مگ ارایه بدن!
این یعنی اینکه بدرد عمشون میخوره پس از این همه مدت بخوان همون سرعت 1مگ رو بدن.
حالا من امیدوارم که اینطور نباشه و سرعتهای بالاتر قرار بدن.
==========
اوه!!نقل قول:
عجب پینگای خفنی! امیر جان این تستات اصلا برام قابل هضم نیست:n02:
حتما با pc تست از پینگ و مسیرش بگیر.+ تست با idm
با 700تماس گرفتید گفتند تا 1مگ میدیم؟!نقل قول:
اینا همش باگ خود نرم افزار اسپید تست هستش که اینجوری نشون میده پینگ رو :دی
اره.نقل قول:
ولی اشاره کرد تا شهریور همه چیز معلوم میشه و چیز دقیقی مشخص نیست.
رشت هنوز افتتاح نشده؟
لازم نیست اگه اندروید اپ fing رو نسب کن هم پینگ هم تریس همه کار میشه کردنقل قول:
این پینگ قابل باور نیست
کاش باگ بود!!! اما از اول شهریور یه باگ بزرگ بنام محدودیت سرعت توسط ایرانسل اجرا میشه حسین جان.نقل قول:
اره احتمالا رایتل و ایرانسل و همراه اول ماکزیمم همون 1 مگ اونم با مدارک ارایه بدن دلیل هماهنگیشم فکر کنم همون شورای فرهنگی بود فناوری اطلاعات و.... نمیدونم چی بود.نقل قول:
مهدی جان جایی که بیشترین سیگنال دارم میشه لب تاپ برد که متاسفانه نمیدونم مرضش چیه پورتشه وصل نمیشه با hotspot . تو اتاق هم pc هستش که اینقدر نوسان داره سیگنال نمیشه تست مورد نظر گرفت. اما منم بدجور میخوام ببینم تو idm و pc چه سرعت و پینگی میده قبل از اینکه به سرعت ملی یعنی 128 محدود بشیم!!!!. اخه با گوشی اونم نسل سوم پینگ نوسان داره اما اگر pc بود حداقل یه 10 تا پینگ کم میکرد و idm با 32 کانکشن دیشب میتونست بالای 1 مگ سرعت بده.
به هر حال روی چشم هر وقت زیر ساخت منزل اماده شد قرار میدم.:n02:
تو فکر نباشید این اینترنتی که دارید ازش تست میگیرید بدون اکانتینگه 1ماه دیگه که اکانتینگش کامل راه افتاد همه چیز عوض میشه فعلا فقط کنتورش کار میکنه:n09:
نقل قول:
من بعید می دونم سقف سرعت 1مگ باشه...
ولی من حتماً از خود ایرانسل این داستان سرعت که خیلی هم مهمه پیگیری می کنم ببینم چیکار می خوان بکنند بالاخره...
گوشی من iphone هستش دوست گرامی تو خود تست ها نوع دستگاه و زده. . اتفاقا نرم افزار پینگ تو گوشی دارم اما عرض کردم انتن میاد و میره و با گوشی تست جالبی تو پینگ نمیده اما امتحانی که کردم با 4.2.2.4 حدود 160 پینگ داد رو خود گوشی.نقل قول:
البته منم باور نکردم اما چند صفحه قبل و ببینید تست گذاشتم با پینگ 160 اما سرعت 7.5 مگ به بالا. الان پهنای باندشون بازه امکانش هست اما همونطور که مهدی جان پرسیده از اول شهریور محدود میشه.