اینجا لازمه که یادی هم از حسین معدنی بکنیم که خیلی مدیونشیم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صعودمون رو مدیون حسین آقا هستیم
برای شادی روحش و چون ما رو شاد کرد براش فاتحه ای بخونید
Printable View
اینجا لازمه که یادی هم از حسین معدنی بکنیم که خیلی مدیونشیم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صعودمون رو مدیون حسین آقا هستیم
برای شادی روحش و چون ما رو شاد کرد براش فاتحه ای بخونید
نه محتشمي چرت و پرت گفتهنقل قول:
همه شش تيم ميتونن برن نيمه نهايي
خدایا شکرت
واقعا صعود عجیبی بود اون از بازی عجیب دیشب که کسی امید نداشت حتی یه ست بگیریم/ و اون بازیکن سرویس زنشون که فشارش افتاد!! / واقعا عجیب بود / اینم از امروز که آمریکایی که تمام توانش رو واسه مسابقات جهانی گذاشته از آرژانتین باخت اونم تو ست پنجم
بازم میگم فقط خدایا شکرت:n12:
تبریک:n16::n16::n16:
ضمیمه!: 93 نفر همزمان تو تاپیک بودن / من نتیجه رو از اینجا فهمیدم هم fivb و هم varzesh3 از کار افتاده بودن!
با برتری آرژانتین مقابل آمریکا ، صعود کردیم . هوووووووررررررررااااااااا اااااااا
امریکا حذف شد ؟
شبکه خبر گفت لهستان هم صعود کرد
آقاجون پست پر نکنین که میل باکس من داره پر میشه!!:n08:
بچه ها از مرحله بعد بگید
بازی ها چجوریه؟
آره... لهستان و فرانسه و ایران صعود کردن.... بازی امشب لهستان-فرانسه صرفا جنگ سر صدرنشینیهنقل قول:
من اصلا گلو برام نمونده از بس گزارش انلاین تلفنی دادم بازی ارژانتین رو و به همه زنگ زدم:n19::n19::n19:
خیلی خوشحالم:n20::n20::n19:
واقعا خدایا شکرت کار خودت بود:n16:
نه خیر اقای محتشمیان اشتباه گفته.شش تیم تو دو گروه سه تیمی بازی میکنن ، اول و دوم هر گروه به صورت ضربدری با هم میخورن و سوم هر گروه با هم برای پنجمی و ششمی میجنگن.نقل قول:
نه خیر اقای محتشمیان اشتباه گفته.شش تیم تو دو گروه سه تیمی بازی میکنن ، اول و دوم هر گروه به صورت ضربدری با هم میخورن و سوم هر گروه با هم برای پنجمی و ششمی میجنگن.نقل قول:
پچه ها مثل این که سایت مسابقات به خاطر صعود ایران به دور بعد هنگ کرده.:n08:
امشب برنامه 90 باید وقتشو بذاره برا والیبال
امیدوارم حداقل با این نتایج یکم نظر مسئولین به بقیه ورزشها جلب بشه و اینقدر سنگ این فوتبال و آدمهای بی خاصیتی که توش هستن که فقط بلدن پول بگیرن رو به سینه نزنن.
مرحله بعد دو گروه سه تیمی G و H تشکیل میشه که اول و دومها میرن نیمه نهایی و سومها میرن برا پنجم، ششمینقل قول:
البته همونجا همونی که جفت محتشمیان بود دقیق توضیح داد و حرف اونو اصلاح کرد
مجری هم گفت من اشتباه متوجه شدم و گرنه منظور محتشمیان هم مرحله بعد بود
الان برزيل داره دعا ميكنه مرحله بعد به ما نخوره:n02:
تبریک میگم
واقعاً مثل معجزه بود،هر چند که از همون دیشب مطمئن بودیم صعود می کنیم ...
قابل توجه دوستان:
آمریکا حذف شده، چون لهستان حتی 3-0 هم ببازه باز معدل ستش بهتر از آمریکاست ...
دور بعدی با حضور ایران، فرانسه، لهستان، برزیل، روسیه و احتمالاً آلمان برگزار میشه (امشب آلمان 1 امتیاز از کانادا بگیره صعود کرده)
منم به نوبه خودم تبریک میگم
باید دست ولاسکو رو طلا گرفت
به نظر من فقط جلوی روسیه امکان داره به مشکل بخوریم به خاطر قد بلندشون
ولی در کل امشب خیلی قشنگ بود:n12:
:40: I Love You Julio Velasco :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولاسکو ثابت کرد که تیم دومش ایرانه :40:
ولاسکو متشکریم :»:»:»
خب منم همینو گفتم دیگه!!نقل قول:
خوب وقت تسويه حساب با فرانسه و لهستان رسيده. خدا به دادشون برسه!
برد و باخت برای لهستان خیلی اهمیت داره.لهستان باید ببره تا آمریکا نیاد بالا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : معلوم شد که چون لهستان کل امتیازش بهتر از آمریکاست که عملا آمریکا حذف شده
اگر امشب لهستان ببره اول میشه؟
نه، آمریکا حذف شد، فرانسه و لهستان برا صدرنشینی می جنگند.نقل قول:
اگه 3 امتیازی ببره، آرهنقل قول:
بعد از برابری امتیاز مگه تعداد برد مهم نیست ؟؟
پس هنوز صعود لهتسان قطعی نیست !
سلام و تبریک بابت صعود به دور بعد مسابقات
امروز دقیقا شبیه همون شبی بود که تو المپیک لندن 3 مدال خوش رنگ پشت سر هم گرفتیم
اول برد هر سه کشتی گیر ما تو مسابقات عصر و قهرمانی کشتی فرنگی ایران برای اولین بار در جهان و بعدشم صعود ایران برای اولین بار به جمع 6 تیم برتر مسابقات جهانی
دمه بازیکنان با غیرت ایران گرم و درود به شرف ولاسکو و بازیکنان ارژانتین که واقعا عالی بودن.اینقد کنترل تلویزیون رو از این کانال به اون کانال زدم برای چک کردن نتایج هر دو بازی که دکمه هاش از کار افتاد:n02:
یادی هم بکنیم از مرحوم حسین معدنی عزیز که یادش گرامی که الحق زحمت زیادی برای والیبال و تیم ملی کشیده بود
-------------------------------------
خب ایران و لهستان و فرانسه + روسیه و برزیل و احتمالا المان و شاید کانادا 6 تیم مرحله نهایی رو تشکیل میدن
تیم ها تو 2 گروه 3 تیمی قرار میگیرن با قرعه کشی
فقط تیم های سرگروه به هم نمیخورن یعنی الان فرانسه یا لهستان هر کدوم سرگروه گروه ما بشن با تیم برزیل سرگروه گروه دیگه تو یه گروه قرار نمیگیرن
همچنین تیم های 2 با تیم 2 گروه دیگه و 3 با تیگ 3ام گروه دیگه تو ی گروه قرار نمیگیرن
بعدشم 2 بازی هر تیم داره و 2 تیم اول هر گروه میرن به نیمه نهایی و تیم اول گروه 1 با تیم دوم گروه 2 و تیم اول گروه 2 با تیم 2 گروه 1 بازی نیمه نهایی و تیم های 3ام هر گروه برای مقام 5 و 6 رقابت میکنن
-------------------------------------
به شخصه دوست دارم حتما با تیم فرانسه بازی کنیم + لهستان تا لهشون کنیم
مشخصه به کی می خوریم؟نقل قول:
بچه ها امریکا حذف شده.تعداد برد لهستان از امریکا بیشتر پس اگه امشب لهستان 30 هم بخوره بازم صعود میکنه.
در مورد دور بعد با فرض این رده بندی:
E F فرانسه برزیل لهستان روسیه ایران آلمان تنها شانس ما برای دوم شدن اینه که فرانسه امشب با نتیجه 3-0 یا 3-1 ببره در غیر این صورت سوم میشیم
فرانسه میشه سرگروه گروه G و برزیل سرگروه گروه H
بعد بین لهستان و روسیه قرعه کشی میشه یکی میره تو گروه G اون یکی میره تو گروه H
بعدشم بین ایران و آلمان قرعه کشی میشه و باز یکی میره گروه H و اون یکی گروه G
با این شرایط یه احتمال اینه که دور بعد با لهستان و فرانسه همگروه بشیم (مزه انتقام!)
یه احتمال هم اینه که با روسیه و برزیل:n02:
تنها نکته ای که برای دور بعد وجود داره اینه که تیمهای اول دو گروه فعلی(E و F) با هم همگروه نمیشن تیمهای دوم با هم همگروه نمیشن و تیم های سوم هم همین طور
بقیش بستگی به قرعه کشی داره
ضمنا دور بعد هر تیم دو بازی انجام میده و بعدش تیمهای اول و دوم دو گروه به صورت ضربدری نیمه نهایی رو انجام میدن و تیمهای سوم یه مسابقه برای رتبه پنجم
دور بعد با قرعه کشی تعیین می شه. یعنی ممکنه به فرانسه و لهستان بخوریم.
تیمهای اول مرحله دوم، سرگروه میشن و به هم نمی خورن، دو تیم دیگه قرعه کشی میشهنقل قول:
بازی رو که بردیم و تبریک ها رو هم گفتیم.
حالا واسه مرحله بعد
خدایا روسیه رو از گروه ما دور نگه دار ترجیحا آلمان/کانادا رو هم بیار پیش ما :n09:
فرانسه رو هم تو نیمه نهایی میزنیم میریم فینال
(آقا میدونم خیلی تخیلی رفتم جلو ولی امشب دیدیم کار نشد نداره دیگه :n02:)
بنظرم بهترين قرعه براي ما فرانسه-ايران-آلمان باشه:n02:نقل قول:
به آلمان که نمیخوریمنقل قول:
کلا 4 تا احتمال داره:
فرانسه لهستان
برزیل روسیه
برزیل لهستان
فرانسه روسیه
البته با فرض همون جدول
وگرنه اگه فرانسه امشب 3 امتیاز بگیره و ما دوم بشیم احتمال همگروهی با آلمان هم هست
ما و المان سوم هستیم که دیگه بهم نمی خوریمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا اگه امشب فرانسه سه امتیاز بگیره از لهستان.ما دوم میشیم و نه به روسیه میخوریم و هم اینکه ممکنه با تیم سوم اون گروه همگروه بشیم.:n02:نقل قول:
ما اگه سوم بشیم دور بعد باید برای پنجمی بجنگیم؟
معلوم نبود موسوی امشب چش بود
مثل اینکه هنوز مصدوم هست
نه داداش فعلا همه چیز صفر شده دوباره از اول شروع میشه فقط اینبار تو دو گروه سه تیمینقل قول: