تــــــــــــبریک عرض میکنم ... :n12:
Printable View
تــــــــــــبریک عرض میکنم ... :n12:
خیلی خوب بود.
تبریک می گم. بیشتر از برد استقلال خوشحالم از این که قلعه نوعی به پرسپولیس باخت.
منم راجع به عالیشاه باهاتون موافقم اما خب مهم این بود رکورد مسخره قلعه نوعی شکسته شد:n09:نقل قول:
خیلی خیلی چشسبید :n19:
مبارک همه پرسپولیسی های عزیز باشه :n02:
اصلا کل فوتبال ایران و اروپا وجهان یه طرف این پرسپولیس استقلالو میبره یه طرف:n02:
ولی سوای شوخی این برد میتونه شروعی دوباره باشه واسه پرسپولیسی که از خودی وغیر خودی انقدر ضربه خورده بود که
نایی براش نمونده بود و اکه این بازیو می باخت دیگه معلوم نبود چه بلایی سرش می اومد
فردا چه شود تو کلاس...
امروز مبحث اندازه گیری طول را داشتم آموزش میدادم به بچه ها بعد از کلی زمینه سازی گفتم قدیما ابزار نداشتن برای اندازه گیری اینجوری که من میگم شما هم بگید می فهمید چطور اندازه گیری می کنن.گفتم بعد از هر عددی که من میگم شما بگید "تایی" از یک شروع کردم و بعد هر عدد بلند می گفتن "تایی" تا رسیدیم به 6 که همه بلند گفتن 6 تایی گفتم بازم اینو تکرار کنید یکی دو بار تکرار کردن تا بعضیا فهمیدن گفتن نگید نگید آقا سرکارمون گذاشته البته استقلالیا بودن
فردا کلی کری بخونم براشون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه جا داره یه تبریک بگم به همه ی پرسپولیسی های عزیز! :n12:
از بازی هر دو تیم تو نیمه اول زیاد خوشم نیومد. هیچکدوم قشنگ بازی نکردن. ( البته استقلال تقریبا بهتر از ما بود )
ولی تو نیمه دوم تیم برتر زمین بودیم بدون شک!:n25:
بازی از زمانی قشنگ شد که طارمی وارد زمین شد!
عجیب ترین نکته ترکیب پرسپولیس که کلی اعصاب منو بهم ریخت نیمه اول، تو ترکیب نبودن طارمی بود.
کلی جای شکر داره که بازی صفر - صفر نشد ولی چه بهتر که بردیم.:n02:
بازم خدا رو هزار مرتبه شکر که بردیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم.../:n12:
برد خوبی بود ولی من انتظار دو گل بیشتر رو داشتم که خودتون اگه دیده باشید بازی رو دو تا موقعیت خراب کردیم که فکر کنم یکیش رو باید داور پنالتی میگرفت:n13:
اون حرکت زشت حنیف هم که اومد و کیف پزشک رو انداخت از زمین بیرون خیلی حرکت زشتی بود...واقعا.... جایه ...چی بگم خیلی بد بود:n15:
بنگر هم یکم زیادی خطا میکرد.../
نوری هم واقعا خیلی خوب بازی کرد...فکر کنم بهترین بازیکن زمین.../
نیلسون هم باید جلوی اون ضربه رو میگرفت ... حالا دیگه نمیدونم چرا سرجاش وایساد البته شانسش برای گرفتن توپ هم خیلی کم بود ولی من انتظار یه جهشی یه پرشی...رو داشتم... /
به هر حال مهم اینکه بردیم و این از هر چیزی ارزش بالا تری داره...بازم تبریک میگم... /.
:n12:...حسین/.
دقت کردین نصف فصل تموم شد، بالاخره چشممون به جمال دغاغله هم روشن شد؟ :دی
+
انصافا تو نیمه اول، بدترین زمان ممکن گل خوردیم، نیمه دوم استقلال می خواست دفاع مطلق رو پیاده کنه و نتیجه بگیره که نشون دادیم 45 دقیقه شدنی نیست!
+
داور تو نیمه اول خیلی رو اعصاب بود، توی هر صحنه سریع سوت میزد و بازی رو از جریان انداخته بود!
+
بنگر با کارتی که گرفت، بازی هفته 16 ام (برابر نفت تهران) رو از دست داد.
عالیشاه هم که بعد از گل برتری، بدجوری جو گرفتش!:n02: ( اگه گل تساوی رو میخوردیم ... :n24: )
+
فکر کنم حقیقی مصدوم شد که احتمالا تا نیم فصل دوم میرسه.
+
اون صحنه خطای روی طارمی، قطعا پنالتی بود!
داور پیش خودش گفت: حالا که اینا بردن، پس به این پنالتی هم زیاد اعتراض نمیکنن!
خوردبین وقتی عالیشاه اخراج شد چی گفت؟:دی
فکر کنم گفت این چه خریه دیگه:دی
مرتیکه 5 دقیقه قبل اخطار گرفت اومده لخت میشه:|
سلام تبريک ميگم اين برد بسيار شيرين وحلات بخشو برديم هم استقلالو برديم هم داورو برديم هم فدراسيون هم ......
خداييش دمشون گرم به اين ميگن برد. ده نفره وپنالتي سوخته بازم برد قاطعانه پرسپوليس دم همشون گرم.
انصافا توي دربي هاي قبلم اگه داوراي بي طرف !!!!!!! ايراني پنالتي هاي پرسپوليسو ميگرفتن
به حاي شيش الان چند عدد ديگه رو ميکرديم. به هر حال استقلاليها برن دعا بکنن به جون داور ايراني اگه داور بي طرف خارجي ميومد قضاوت ميکرد معلوم نبود که چه بلايي ......
البته با اين شرایط برد خيلي شيرن تر وتاريخ ساز تر ميشه بازم تبريک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی باحال بود! من که کلی خندیدم!
برگفت گفت: بیاین اینو جمعش کنین ببرینش بابا...:n02:
.
.
.
.
محمد نوری وقتی دید این پیراهنشو در آورده، رفت با بچه ها دوره کردنش و میخواستن لباسشو بپوشونن، بلکه داور نبینه!:n02:
واکنش جالب خلعتبري به برد پرسپوليس (عکس)
محمدرضا خلعتبري با انتشار اين تصوير در ايسنتاگرامش پيروزي هم تيمي هاي سابقش را جشن گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، به جز خلعتبری، امیرحسین فشنگچی و حسین ماهینی نیز دو پرسپولیسی سابق دیگر هستند که بلافاصله بعد از بازی پست هایی را روی صفحه خود گذاشته اند. جالب اینکه فشنگچی پیشبینی کرده بود یکی از گل ها را محمد نوری می زند.
اگه ماهینی، فشنگچی، شکوری (بازیکن فعلی سایپا) و یا ... تبریک بگن حق دارن ولی
ببخشیدا ولی خلعتبری بره گمشه ...
اگه حتی یه درصد، برای پرسپولیس، هوادارا و ... ارزش قائل بود، اون کارارو نمی کرد.
توی بازی چرا وظیفش بود
ولی دیگه اون حرکات بعد از گل دیگه چی بود؟
+
+
+
+
حدس من: میخواد از این قضیه برای خودش سوء استفاده کنه!
قبل اینکه گل پرسپولیس زده بشه
ضربه آکروبات طارمی که زده میشه بعد اگه یادتون باشه محمد نوری رو توپ تاثیر میذاره که تو آفساید قرار داشت !
میشه گفت گل پرسپولیس به این اوت مربوط میشه و گل مردود باید میشد! البته گل صحیح بود اما صحنه قبلش اشتباه داور باعث شد تا آفساید نگیره!
تبریک به پرپولیسی ها .
جالبه ، این نتیجه و سایر نتایج این هفته فقط به نفع سپاهان و نفت تهران رقم خورد .
ما که نرسیدیم ببینیم . کلا بازی چطور بود ؟ ارزش دیدن داشت ؟ یخ دربی ها شکسته شده یا نه ؟
سلام.نیمه ی اول که هر دو تیم چیزی برای گفتن نداشتن.نقل قول:
ولی نیمه ی دوم بازی قشنگ و هیجانی شده بود.دو تیم روی دروازه ی های هم حملاتی داشتن.
موفق باشید
این هم جزء اشتباهات داوریه!!!نقل قول:
چندین بار به نفع شما و چند بار هم به نفع ما......
تیم خیلی خوب بود به خصوص وقتی که عوامل دایی مثل میثم حسینی و صادقیان و.... نبودن !!!!
برای این برد تاوان سنگینی دادیم!
بازی بعدی ما در لیگ، تو هفته 16 ام، برابر نفت تهران تو آزادی هستش که مصدوم و محروم های زیادی داریم.
محمد نوری (سه کارته)
محسن بنگر (سه کارته)
عالیشاه (کارت قرمز)
پیام صادقیان (مصدوم برای 4 هفته)
رضا حقیقی (دیروز مصدوم شد و معلوم نیست میرسه برای بازی های بعدی یا نه ... )
محتوای مخفی: کاغذ دیواری ( دربی 79 )
سلام.
سیاسی گفته که امروز میخواد استعفا بده.........
واقعیت داره؟؟؟؟؟؟:n04::n38::n38:
این سیاسی که من میبینم، همچنان پیش ماست.نقل قول:
احتمال داره، از ریاست هیئت مدیره استعفا بده، بیاد مدیرعامل بشه.:n27:
فقط خدا کنه زمان فروش تیم، نیاد بخره پرسپولیس رو ...
نقل و انتقالات نیم فصل از کی شروع میشه
تا قبل بازی با نفت تهران که یک لشکر مصدوم و محروم داریم نمیشه بازیکن به تیم اضافه کرد؟
رضا نوروزی از بازی با ملوان تو انزلی که رباط صلیبی پاره کرد گفتن 6ماه بعد عمل زمان میبره تا به شرایط بازی برسهنقل قول:
خیلی شانس بیاریم تو آسیا بتونه برامون بازی کنه
تازه اگه با این مصدومیتی که دچارش شده بتونه دوباره به اوج برگرده که چشم من یکی که آب نمیخوره :n15:
نمیدونم ولی حرف شما کاملا درسته قبل از بازی باید یه فکر اساسی کرد.......نقل قول:
5تا محروم.........
.
.
.
.
یه سوال.اگه نوروزی اسمش از لیست خارج نشه از هفته چندم میشه روش حساب باز کرد؟؟؟
از 10 آذر تا 7 دی
دوستان10 آذر که هفته 16 شروع میشه.
نکنه اشتباه نوشتم.
تو سایت ورزش3 این مطلب درج شده بود.........
از عالیشاه پرسیدند چرا پیراهنتو در آوردی ؟
گفت برا ما افت داره 11 نفره استقلالو ببریم :n19:
دوستان یه خبر خیلی خیلی بد... :(
سیاسی مدیرعامل شد
دوستان یه خبر خیلی بد... :(
سیاسی مدیرعامل شد
ای بابا..................
چرا این کچل خان دست از سر تیم بر نمیداره..........
حتما میخواد تیم رو هم بخره!!!!!!!!!!
پس از جلسه ای که امروز عصر برگزار شد، حمید رضا سیاسی مدیر عامل پرسپولیس و جعفر کاشانی رئیس هیئت مدیره شد.
البته هنوز 100% نشده و باید این حکم به تائید وزارت ورزش و جوانان برسه! ( که احتمالا میرسه :n27: )
اگه تیم حریف، یه نیمچه سیاسی تو هیئت مدیره اش داشت، تا الان 5 بار سرمربی اش رو اخراج کرده بود.
*
*
*
*
*
*محتوای مخفی: عدد 10؛ نماد جدید سرخپوشان ( عکس )
10؛ نماد جديد سرخپوشان
میگم به نظرتون استقلال میتونه ذوب رو ببره و بیاد به ما بخوره؟:n01:
این پستم حذف میشه ولی باید بگم به امید خدا نمیبرن.. ...نقل قول:
قهرمانی مال خودمونه
اعلام اسامی ۱۸ بازیکن پرسپولیس برای دیدار با گلگهر
از سوی کادرفنی اسامی ۱۸ بازیکن پرسپولیس برای همراهی این تیم در بازی با گل گهر سیرجان اعلام شد.
نیلسون جونیور، سوشا مکانی، مایکل اومانیا، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی،
محمدرضا خانزاده، مهدی جعفرپور، حمیدرضا علی عسگر، میثم حسینی،
احمد نورالهی، مهرداد کفشگری، افشین اسماعیلزاده، هادی نوروزی،
امید عالیشاه، شهاب زاهدی، مهدی طارمی، محمد نوری و مهدی دغاغله
18 بازیکنی هستند که باید تا ساعت 8:30 صبح فردا در ترمینال چهار فرودگاه مهرآباد خود را به کادر فنی و سرپرست تیم معرفی کنند.
پرسپولیس ساعت 14 روز پنجشنبه در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی میهمان گلگهر سیرجان خواهد بود.
.
.
.
.
عباس زاده دوباره مصدوم شد!:n27:
نکته بد این بازی میدونید کجاست؟
محسن بنگر و محمد نوری توی رقابت های جام حذفی قبلا یک کارت زرد گرفتن
و اگه این بازی یک کارت زرد بگیرن، در صورت صعود، بازی دربی رو از دست میدن.:n35:
درخشان: خودم بايد 20 دقيقه بازي کنم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازيکنان اميدمان 17-18 نفر ميشويم و مقابل گلگهر خودم هم 20 دقيقه بازي ميکنم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، حمید درخشان در پایان تمرین پرسپولیس در جمع خبرنگاران در مورد شرایط تیمش گفت: شرایطمان خوب است. بازیکنان از نظر روحی و روانی آمادهاند البته امروز یک جلسه تمرین داشتیم و فردا هم باید برویم. این فشردگی بازیها به ضرر تیمهای بزرگ است. ما هم در جام حذفی و هم در لیگ بازی داریم و باید به تیم ملی هم بازیکن بدهیم. لیگ کار خودش را میکند اما استقلال و پرسپولیس و تیمهای بزرگ از این مسئله ضربه میخورند.
وی در مورد مصدومیت عباسزاده گفت: این بازیکن مصدوم شد و همان کشیدگی قبلی است. من به او گفتم که با عجله برنگردد و پس از درمان کامل تمرین کند اما اصرار داشت که بیاید و دوباره امروز مصدوم شد.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه مقابل گلگهر پرسپولیس 18بازیکن خواهد داشت یا نه گفت:با امیدهایمان 17-18نفر جور میکنیم و خودم همه 20 دقیقهای مقابل این تیم بازی میکنم!
وی در مورد اینکه پیروزی مقابل استقلال باعث غرور بازیکنان تیمش نمیشود، گفت:دربی برای ما تمام شد ما باید از امروز به فکر آینده باشیم در جام حذفی بازی داریم و سپس با نفت فولاد باید بازی کنیم.
وی در مورد اینکه گلگهر دو تیم لیگ برتری را حذف کرده گفت: حواسمان را 100درصد جمع میکنیم و به این فکر نمیکنیم که با یک تیم ساده بازی میکنیم خیلی حواسمان را جمع میکنیم و مقابل این تیم هوشیارانه و فکورانه بازی خواهیم کرد.
سلام.
دوستان عجب بازی شده!!!!!!
خیلی خوب بود........
دروازه بان گل گهر بهترین بازیکن زمین بود و همچنین طارمی.
نوروزی هم در دقایق آخر باید بیشتر دقت میکرد.
به امید برد
سوشا مکانی تنها هنری که داره پنالتی گیر بودنشه:n02:
داور معلوم الحال چه اخطار بی خودی به بنگر داد:n35:
مردیم تا بردیم.
چه تیم چغر و بد بدنی بود.
خوب بود سیرجانی ها بین دو نیمه گوسفنداشونم میوردن تا یکم چرا کنن بیچاره ها!!!!!
یه بازی کاملا فرسایشی.
اومانیا هم که کلا داغون شد.
آقای داور با انصاف هم بنگر رو از دربی کاملا احتمالی محروم کرد.
شکر خدا هم تا اینجای کار تراکتور سازی عقبه!!!!
سلام
من نتونستم بازی رو ببینم، فقط 10 دقیقه آخر وقت اضافه دوم + پنالتی ها رو از رادیو گوش دادم!
بازی چطور بود؟
کی بهتر بازی کرد؟
بنگر چرا کارت گرفت؟ ( متاسفانه دربی احتمالی هم از دست داد )
اومانیا وضعش چی شد؟ بد مصدوم شد؟ ممکنه به نفت برسه؟