رونالدو کفش طلا خود رو دریافت کرد :
:n12:
Printable View
رونالدو کفش طلا خود رو دریافت کرد :
:n12:
دیشب اتفاقی زدم شبکه ورزش دیدم یه مستند جالب داره میده به نام مستند رونالدو ، آزمایشی تا مرز محدوده ها که نام اصلیش فک کنم Cristiano Ronaldo - Tested To The Limit باشه
خیلی مستند جذابی بودش و توصیه می کنم اگه ندیدین حتما ببینید
توی بخش های مختلف رونالدو رو مورد بررسی قرار می داد
مثلا در مورد سرعتش که با یه قهرمان دوی استقامت اونو مقایسه می کردن که آماری مثل اون داشت و حتی توی دوی 25 متر به صورت زیگزاگی از اونم بهترم بود
یا مثلا پرش که مشخصه دیگه توی این قسمت خیلی آمار خوبی داره
همین طور یه تمرین بود که چند تا شیشه پشت سر هم قرار داشت که رونالدو باید با آخرین قدرتش شوت می کرد شیشه ها رو می شکوند که آمار 130 کیلومتر در ساعت رو بر جا گذاشت!
با استفاده از تکنولوژی کلا خیلی از قسمت های بدن رونالدو رو مورد بررسی قرار می دادن که دیگه جزئیاتشو نمیگم
حالا اینا هیچی یه قسمتش که دیگه آخرش بود! :دی
یه نفر بود از فاصله حدودا 15-20 متری سانتر می کرد که موقع سانتر برق ها روشن بود ولی بعد حدود دو ثانیه کلا برق ها خاموش میشد و باید اون توپ رو به طرف دروازه رو به رو می زدن
اول یه فرد عادی آماتور اومدش که توپو حتی نتونست لمس کنه ولی رونالدو بار اول که خیلی راحت یه هد زد اونم از نوع پرتابی بعد بار دوم طرف یه جور دیگه سانتر کرد و کلا کوتاه بودش که این بار هم خیلی راحت با پا توپو زد
حالا یه قسمت سختر هم که دیگه خیلی عجیب بود یعنی طرف توپو سانتر می کرد ولی برقا خیلی زودتر خاموش میشد یعنی رونالدو فقط طرف رو میدید که به توپ ضربه زده و دیگه هیچی نمیدید ولی خیلی راحت توپو به تور دروازه زد اونم با شونه! :دی
گفتش که با سر هم می تونسته بزنه ولی یه لحظه تصمیم گرفت که اینجوری به توپ ضربه بزنه
شاید فک کنیم چشاش دوربین دید در شب داره ولی نه :دی
یه چیزی مهم وجود داره به اسم ناخودآگاه که رونالدو دیگه در اون فوق العاده قوی شده و ناخودآگاه توی ذهنش می تونه محاسبه کنه که توپ کی و به کجا می رسه و کلا ناخودآگاه بهترین کار رو توی زمین انجام میده
حالا قسمت های جالب دیگه ای هم داشت که خودتون دانلود کنید ببینید...
من قبلنا که رونالدو توی منچستر بود اصلا ازش خوشم نمیومد
حالا به جز اینکه توی تیم رقیب بودش کلا اخلاقش هم به نظرم مثل الان نبود
الان بهتر شده و کم کم داره ازش بیشتر خوشم میاد :دی
این مستند خیلی قدیمه !! :n02:
اگه اشتباه نکنم واسه سال 2011 هست !
آژمایش های فوق العاده ای از کریس میگیرن که واقعا فوق العاده نشون میده !!
کسایی که ندیدن توصیه میشه ببینن !
عالیست ! :n12::n12:
این کلیپی که وحید جان میگه رو من خیلی وقت پیش دیدم و الانم دارم ( تو نت هم هست )
خیلی مستند تاپی هست ، بعضی بخش هاش آدمو متحیر میکنه ، مثل همون خاموش کردن چراغ ها و ...
منم توصیه میکنم حتماا ببینید :n02:
+
کلیپ اهدای کفش طلای رونالدو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64MB
محتوای مخفی: مصاحبه رونالدو بعد دریافت کفش طلا
سلامی گرم به اندازه یه پست با چند عکس !! :n02:
بدون مقدمه میرم سراغ عکس ها ! :n02:
-------
عکس اول مربوط به رونالدو هست که بعد گرفتن کفش طلا عدد 3 رو نشون داد !!
حالا سوال اینجاست این عدد نشونه چیه ؟؟:n02: (( شگفتی های خلقت 3 ))
1 - سومین کفش طلا که گرفته ؟؟
2 - در آستانه گرفتن سومین توپ طلا ؟؟
3 - با 3 گل بارسا رو در هم کوبید ؟؟
4 - با 3 گل لیورپول رو هم در هم کوبید ؟؟
5 - یکی از گل های الکلاسیکو رو یه آنتی بارسایی اصل با شماره 3 زد ؟؟(( در حدی که بارسایی ها به خونش تشنه هستن :n02: ))
6 - رکورد هتریک رو زده و به زیر 3 گل (( هتریک )) راضی نمیشه ؟؟
7 - جوایز بهترین های لالیگا رو 3 تا 3 تا درو کرد ؟؟
آیا به راستی به شگفتی 3 ایمان نمی آورید ؟؟ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
عکس بعد پسر رونالدو با کفش طلا
---------------------------------
-----------
عکس بعدش که در بین هم تیمی ها با کفش طلا گرفت
-------------
عکس بعدی تمامی افتخارات سلطان در 2014 !! :n09::n09::n10::n10:
---------------
تغییر شکل جانشین خلف شماره 7 رئال از رائول به سلطان ! :n09:
--------------
-------------------------
عکس بعد تعداد کلین شیت های دروازه بان های برتر دنیا در چمپیونز !! (( ایکر مقدس فقط 2 کلین شیت تا رسیدن به رکورد ون در سار ))
---------------
و بعد خانواده فوتبالی زیدان (( همه پسراش عوض آکادمی رئال هستن :n02: ))
لینک دانلود اون مستندی که در مورد حرف میزدیم :
به گزارش Goal بین الملل، کارلو آنچلوتی در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با رقبای احتمالی کریستیانو رونالدو برای کسب توپ طلا گفت:
"کریستیانو تمامی کارهای لازم برای بردن آن را کرده است و تمامی فاکتورها را داراست. بعد از او بازیکنان آلمان هستند که به دلیل قهرمانی در جهان به وی نزدیک شده اند. من بازیکن دیگری را در لیست مدعیان توپ طلا نمی بینم."
لازم به ذکر است مانوئل نویر و توماس مولر از تیم ملی آلمان بیشترین شانس را برای حضور در لیست 3 نفره پایانی در کنار کریستیانو رونالدو دارند.
این مربی ایتالیایی در گفتگو با برنامه ‘Al Primer Toque’ از Onda Cero گفت: "این رئال مادرید می تواند دیدنی و جذاب باشد و همه چیز را فتح کند. آنها دارای ترکیبی هستند که می توانند تعویض های با کیفیتی انجام دهند و بهتر از بارسلونا هستند، در حالیکه آنچلوتی هم شخصیت فوق العاده ای دارد و عالی است. او همیشه بهترین بازیکنان را انتخاب می کند. قبل از او کسی هدایت مادرید را به عهده داشت که علیه همه بود و می خواست مشکلات را به گردن بازیکنان بیاندازد.
بارسا لحظات حساسی را سپری خواهد کرد چرا که آنها سوارز را به خدمت گرفته اند و همه فکر می کردند که او 5 گل به ثمر خواهد رساند، در حالیکه اکنون آنها در دو دیدار متوالی شکست خورده اند. باید به سوارز زمان داده شود، و همچنین به لوئیز انریکه تا بهترین سیستم بازی خود را پیدا کند.
این خط دفاعی است که مشکل آنها محسوب می شود. مطمئنم که سوارز در نهایت به شماره 9 بارسلونا تبدیل خواهد شد و مسی پشت سر او به عنوان یک بازیساز ایفای نقش خواهد کرد. آنها باید کمی سیستم خود را تغییر دهند، همانطور که آنچلوتی این کار را کرد."
عکس دست جمعی تیم با کفش طلای رونالدو
واقعا نویر ممکنه بیاد جزو سه تا؟!! کاسیاس چندین سال بهترین دروازه بان دنیا بود یادم نمیاد جزو سه تا شده باشه...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
MARCA
بازگشت اشعه
آنچلوتی از بیل خواسته که از ایسکو و خامس الگوبرداری کند و بیشتر در کار دفاعی نقش داشته باشد
هر چند که بازیکن ولزی پنج گل زده و بیشتر شوت به چارچو می زند اما ایسکو سه برابر او توپربایی کرده است
بی بی سی پس از یک ماه کنار هم بازی می کنند
خمز :” با بیل جرقه وار تر می شوند”
A . S
کاسیاس، تشویق به جای سوت
شرایط را عوض کرد / توپگیری او مقابل مسی آغاز این تغییر بود / در هشت بازی دو گل خورد
آنچلوتی/ سه برد تا رکورد مونیوز و مورینیو با 15 برد پیاپی
لوئیز انریکه، پیکه را به خاطر بی انضباطی تنبیه کرد / از زمان استفاده از موبایل روی نیمکت بازی نمی کند
+
مصدومین و محرومین بازی امشب :
البته خسه به تمرینات گروهی برگشته :n20: ولی فکر نکنم امشب بازی کنه
به امید یه بازی خوب همراه با برد و حفظ صدر نشینی :n12:
محتوای مخفی: حضور خسه در تمرینات گروهی
وین رونی: رونالدو مسی را پشت سر گذاشته و الان بهترین بازیکن جهان است.
He's had an incredible two or three years and I think he has certainly overtaken Lionel Messi now as the best player in the world
بیشتر از این که از برد خوشحال باشم از گل زنی کروس خوشحالم، اگه رئال یک هافبک دفاعی تروتمیز داشت و کروس میتونست کمی جلوتر بیاد غوغا به پا میکرد گلی هم که زد عالی بود، به جرات میتونم بگم حضور کروس در تیم ملی آلمان از دلایل قهرمانی این تیم در جهان بوده.
یک مقداری بچه ها احساس میکنن گل زدن خیلی راحته و موقع حمله کردن کمی شل میگیرن به قول گزارشگر والیبالمون اگه فقط یک کوچولو دقت رو چاشنی کارشون قرار بدن خیلی بیشتر از این ها میتونیم گل بزنیم.
نمی خوام خرافات بازی در بیارم ولی من صلاح میبینم رونالدو دیگه از کفش مشکی استفاده نکنه، از وقتی پوشیده توپ هاش گل نمیشن و این یک گلی هم که زد کمی تقصیر دروازبان بود.
گل کریم هم 100 درصد افساید بود.
hala Madrid :n12:
جول کروس عالی بود
تبریک....
رونالدو از طرف سایت whoscored با نمره کامل 10 بهترین بازیکن انتخاب شد. :n12:
بعد اونم کروسه با نمره 9.2 .... همیشه حس میکردم اولن گلش واسمون یه سوپر گله.
اصلا پاس به بیرون بیاد برای کروس باید اون توپو گل حساب کنیم:n02: اون گل زیباش به ارسنال تو لندن هم رو پاس رو به عقب لام بود. چه کادی داد....خیلی حال کردم.
راموس هم عالی بود.
حامد من باهات موافقم خرافاتم نیست:n09:
تبریک میگم برد رو
من نمیه اول رو نرسیدم و ندیدم ولی نیمه دوم رو تونستم ببینم
داوری یه کوچولو مشکل داشت ، گل بنزمااا کاملا آفساید بووود
ولی اون گلی که اونا زدن درست آفساید گرفت کمک داور ، من اول فکر میکردم اشتباه پرچم زده ولی دوباره نشون داد دیدم درست بوده
خیلی خیلی دوست داشتم کروس گل بزنه که گلم زد ، چقدر هم قشنگ بود
مخصوصا وقتی که گلشو از پشت نشون داد خیلی کیف کردم :n12: کروس متخصص این جووور گل زدن ها هست
کریس هم حتی اگه گل هم نمیزد عاااالی بووود ، کاملا در خدمت تیم ( دوتا پاس گل ، البته تو نیمه دوم )
گلش خیلی قشنگ نبود ولی همین که گل زد مهمه ، چون واقعا به این گل نیاز داشت تا دوباره شروع کنه گل هاشو ، خودش هم خیلی خوشحال شد
منم فکر میکنم این کفش مشکیش مشکل داره :n02:
کروس جزو معدود آلمانی هاست که من خیلی ازش خوشم میاد :دی
یه جورایی واقعا حقشه بهش لقب هافبک کامل رو داد
منم موافقم چون الان تقریبا به عنوان هافبک دفاعی بازی می کنه باز همه توانایی هاشو نشون نمیده مثل شوت های ویران کننده ای که تخصص داره و اگه جلوتر باشه مطمئنا بیشتر از این شوت ها می زنه
کلا این خط هافبک که داریم می بینیم شاید یکی از بهترین خط هافبک های تاریخ لالیگا باشه
فقط یکی مثل ماکلله به عنوان هافبک دفاعی اضافه بشه دیگه کلا بی نظیر میشه
که البته همچین بازیکنایی الان دیگه زیاد نیستن و اونایی که هستن هم یه جورایی انگار فروشی نیستن مثل پوگبا و ماتیچ...
الان این 2-4-4 که رئال بازی می کنه مثل اون 2-4-4 منسوخ نیست که بعضی تیم ها بازی می کنن و یه جورایی سیستم متغیر میشه
مثلا رونالدو درسته مهاجم نوکه ولی اینجوری نیست که مثل اون سیستم های قدیمی 2-2-4 یه جا ثابتی باشه و به طور آزاد بازی می کنه
به خاطر همینه که این سیستم جواب داده وگرنه دیگه معمولا از این 2-4-4 چه فلت چه لوزی چه هر شکل دیگه ای کم استفاده میشه
شاید بعضی بازی ها بشه مثلا از همون 1-3-2-4 استفاده کرد
این وسط هم بعضی بازی ها باید کریم قربانی بشه :دی
بنزما خیلی آماده ست ولی اگه مصدوم شد یا کلا یه سری بازی ها خاص میشه از این سیستم استفاده کرد و اون مهاجم نوک رونالدو میشه و به جاش یه هافبک خلاق بیشتر در تیم قرار می گیره
کلا اینکه آنجلوتی دستش برای انتخاب بازیکن بازه براش یه امتیازه
چون می دونه مثلا برای هافبک می تونه یه بازی ایسکو رو بذاره یه بازی بیل رو بذاره و هر کدوم هم مصدوم بشن مشکلی پیش نمیاد
مربی های سابق رئال همه شون شانس داشتن همچین مهره هایی رو تجربه نکردن و این واقعا یه سعادت برای مربیه :دی
برتري قاطعانه رئال در اروپا
گزارش روز:رئال مادريد،ماشين گلزني اروپا
رئال مادريد در اين فصل بيشترين آمار گلزني را در ميان تمام ليگ هاي معتبر جهان در اختيار دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال در یکی از بهترین مقاطع تاریخ خود بسر می برد.این تیم هم اکنون صدرنشین لالیگاست و صعود خود به یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را نیز مسجل کرده است. کریستیانو رونالدو بهترین مهاجم این تیم درهمه رقابت ها، 23 گل به ثمر رسانده و در لالیگا با 18 گل آقای گل است.
شب گذشته رئال با 5 گل رایووایکانو را در هم کوبید تا آمار گل های زده این تیم در لالیگا به عدد خیره کننده 42 برسد(59 گل در همه رقابت ها). هر یک از 5 گل رئال را بازیکنانی متفاوت به ثمر رساندند( راموس،رونالدو،بنزما،بیل و کروس). با تک گلی که کروس به ثمر رساند، تعداد بازیکنانی که تاکنون برای رئال در این فصل و در همه رقابت ها گلزنی کرده اند به 12 رسید.
تنها اتلتیکو مادرید چنین آمار مشابهی دارد. با این تفاوت که 12 بازیکن رئال در مجموع 59 گل به ثمر رسانده اند و 12 گلزن اتلتیکو 31 گل.
12 گلزن رئال در فصل جاری این بازیکنان هستند: رونالدو(23 گل) - بنزما (11 گل) - خامس (6 گل ) - گرت بیل (6 گل) - چیچاریتو (4 گل) - واران (2 گل) - مارسلو (2 گل) - ایسکو (1گل) - مودریچ (1 گل) - په په (1گل).
نکته قابل توجه اینجاست که 36 گل از 59 گل رئال را بازیکنانی به غیر از رونالدو به ثمر رسانده اند. به عبارتی وابستگی به گل های رونالدو در رئال این فصل، کاهش قابل توجهی به نسبت فصول گذشته داشته است. 6 گل از این 59 گل را نیز مدافعان این تیم به ثمر رسانده اند.
تعداد گلزنان والنسیا و بارسلونا در این فصل نیز 11 و 9 بوده است. 9 گلزن بارسا تاکنون 33 گل برای این تیم در همه رقابت ها به ثمر رسانده اند.
-------------------
رکوردهاي جديد رونالدو
برابري کريس رونالدو با رکوردي 81 ساله
کريستيانو رونالدو شب گذشته در برتري 5 گله رئال مادريد برابر رايووايکانو زننده گل پنجم تيمش بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
به گزارش "ورزش سه"،کریستیانو با این گل، در هر 10 مسابقه این فصل رئال در لالیگا گلزنی کرده است.او بازی مقابل سوسیه داد را به دلیل مصدومیت از دست داده بود. رونالدو علاوه بر گلی که به ثمر رساند، دو پاس گل نیز به کروس و بنزما داد و نقش کاملا موثری در پیروزی رئال ایفا کرد.
آمار گلزنی کریستیانو در لالیگا نیز به 18 رسید . او بطور متوسط 1.8 گل در هر بازی به ثمر رسانده است و با نزدیک ترین رقیبش نیمار، 8 گل فاصله دارد. اما این همه داستان نیست.
کریستیانو با گلزنی برابر رایو بیش از یک سال است که بصورت متوالی در برنابئو برای رئال گل زده است. او از 19 اکتبر سال گذشته برابر مالاگا، در 16 بازی متوالی رئال در برنابئو(در لالیگا) گلزنی کرده است. 10بازی در فصل گذشته و 6 بازی رئال در این فصل. تنها بازیکنی که همچون رونالدو توانسته در 6 بازی خانگی رئال در ابتدای فصل بصورت متوالی گل بزند "لوئیس رگوئیرو" نام دارد که 81 سال پیش موفق به انجام این مهم شده است.
رونالدو با گلی که به رایو زد تعداد گل های خود را در این فصل در همه رقابت ها به 23 رساند. او تنها مقابل لیورپول در سه شنبه گذشته موفق به گلزنی نشده است.
هر روز و هر ساعت داره رکورد میزنه !! :n09:
برد رو تبریک میگم...برد خیلی خوبی بود...
ولی تیم خیلی آشفته بود...
گل بنزما رو که صحیح گرفت کلا" عذاب وجدان گرفتم...آخه گل اونا رو با وجود میلی متری بودن نگرفت....
کروسم از همون اول که اومد گفتم واسه وسط میدون و هافبک دفاعی اصلا" خوب نیست و تواناییاش حیف میشه....خیلی بازیکن عالی ایه ولی خیلی دوست داشتنی تر میشد اگه رویس هم بهش اضافه میشد...
رودریگزم که یه پاس گل خیلی جالب داد من خودم تا آخر نیمه میزدم تو سر خودم....سرعتشم نمیدونم چرا خیلی کم شده...ژست سرعتو که میگیره آدم میگه پرواز میکنه الان ولی هیچی به هیچی....
به نظر من دلیل اصلی اینکه رونالدو داره بد بازی میکنه اینه که بنزما جای خودش وا نمیسته....رونالدو بهترین بازده رو تو چپ چپ یا راست راست داره...انصافا" هر وقت وسطه فقط میره تو محوطه جریمه تا سانت کنن هد بزنه....یه نکته ام که خیلی منو عذاب داده این چند ماهه اینه که رونالدو سرعتش خیلی کم شده نسبت به قبل ... فک کنم باید بیشتر به سرعتش برسه...قدرت بدنیم همچنین....ولی رونالدوی سرعتی رو بیشتر دوست دارم...:n28::n12:
ایسکو ام که جزیانش دقیقا" مثل این عکس بالاییه...لامصب نوازنده ایه برا خودش تو میدون...آدم حال میکنه....کاش میشد یه نفرو کنار گذاشت و خط هافبکمون میشد مودریچ ،کروس ،رودریگز ،ایسکو.....ولی حیف که همه عالین...حتی بنزما ام عالی شده...
این چیچاریتو ام خیلی دوست دارم نصف نصف بازی کنه با بنزما...اصن پتانسیل خوبی داره برا بازی کردن و گل زدن....:n12:
+
کم کمک می آید بوی فیفا دِی و ویروسی به نام بازی های ملی.....
امشب همه رقبا امتیاز از دست دادن...بارسا دوم موندنی شد...
مذاکرات رئال مادرید برای جذب کرامر تایید شد
طرفداری - ظاهرا رئال مادرید برای جذب هافبک آلمانی مونشن گلادباخ وارد عمل شده است.
به نقل از مارکا، کریستف کرامر هافبک 23 ساله مونشن گلادباخ که به صورت قرضی در این تیم حضور دارد مورد توجه رئال مادرید قرار گرفته است و گفته می شود آن ها دو بار با گرد فوم بروخ مدیربرنامه های این بازیکن تماس برقرار کرده اند. کرامر تا 2017 با لورکوزن قرارداد دارد و دومین فصل حضورش قرضی اش در گلادباخ را سپری می کند. رودی فولر مدیرورزشی بایرلورکوزن قبلا اعلام کرده است که تمایلی به فروش بازیکن ملی پوش خود ندارند و سعی می کنند در پایان فصل ضمن برگرداندن او به بای آرنا قراردادش را تمدید کنند.
رئال مادرید کرامر را برای جایگزینی خدیرا در نظر گرفته است که قرارداد او در پایان فصل جاری به اتمام می رسد و هنوز توافقی برای تمدید قراردادش انجام نشده است. در کنار رئال مادرید باشگاه هایی نظیر لیورپول، آرسنال، تاتنهام و منچستریونایتد هم قبلا برای جذب کرامر علاقه نشان داده بودند. گفته می شود بایرن مونیخ هم وضعیت این بازیکن را زیرنظر گرفته است.
برنده جایزه دی استفانو و پی چی چی
این کرامر هافبک گلادباخ تو بازی دورتموند از وسط زمین گل زده...منتها گل به خودی!!! سرچ کنید جالبه...بعدا به ما از این گلها نزنه؟؟
به ما چه ربطی داره؟:n13:نقل قول:
بعدا به ما از این گلها نزنه؟؟
کریستیانو رونالدو این ادعا را که او لیونل مسی با القاب توهین آمیز یاد میکند، رد کرده است.
در کتاب تازهای که گیلم بالاژ کارشناس سرشناس فوتبال اسپانیا درباره لیونل مسی منتشر شده، این نویسنده ادعا کرده که کریستاینو رونالدو همواره از مسی با القاب زشت و زننده یاد میکرده است.
پیش از این گزارشهایی در مورد اختلاف بین رونالدو و مسی منتشر شده بود. رونالدو در صفحه فیس بوک خود در پاسخ به این اتهامات نوشته است:" موضوعهای مطرح شده کاملا نادرست است و وکلای من اقدامات لازم را علیه افرادی که مقصر انتشار چنین شایعاتی هستنمد انجام خواهد داد."
ستاره پرتغالی رئال مادرید در ادامه تاکید کرده که به همه رقبای خود احترام میگذارد:" من برای همه بازیکنان حرفهای فوتبال احترام قائل هستم و مسی هم از قائده مستثنی نیست."
رونالدو سال گذشته پس از آنکه مسی سه دوره پیاپی توپ طلای فیفا را کسب کرده بود، موفق شد برنده آن شود.
این دو بازیکن رقابتی شانه به شانه برای کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم هستند، مسی با گلی که هفته گذشته مقابل آژاکس به ثمر رساند، تعداد گلهای خود را به 71 گل رساند و با رکورد رائول برابر شد.
خامس ( جیمز ) رودریگز نامزد دریافت جایزه پوشکاش 2014 :
کالدرون: منچستر رونالدو را به بارسلونا پیشنهاد کرد و بارسلونا هم ابراز آمادگی کرد تا هزینه ی این انتقال را پرداخت کند اما رونالدو گفت 'نه، یا رئال مادرید یا هیچی'.
He then said no, Cristiano is not going to leave for Real Madrid and they offered the player to Barcelona, among other clubs, and Barca said that’s okay we are prepared to pay what you are asking
But the important thing was that the player said ‘no, it’s Real Madrid or nothing’, and that was perfect, so I’m very proud that he came and very proud how he’s doing, very proud that he is scoring goals and how he’s behaving
راموس: شرایط رختکن رئال مادرید تا حالا اینقدر آروم و سالم نبوده که زیر نظر آنجلوتی هست
زیدان در مورد رونالدو گفته.
اظهارنظر جالب آنچلوتی در مورد تمدید قراردادش با رئال مادرید: فقط یک خودکار به من بدهید و بگویید که کجا را باید امضا کنم
طرفداری - در مادرید همه چیز باب میل سرمربی ایتالیایی پیش می رود.
به گزارش مارکا این روزها که صحبت های زیادی در مورد قرارداد کالو آنچلوتی در مادرید شنیده می شود، در همین باب سرمربی ایتالیایی در جملاتی کوتاه نظرش را در این رابطه گفته است: "شما فقط یک خودکار به من بدهید و بگویید که کجا را باید امضا کنم. این جا بهترین باشگاه جهان است و چمن کجا از این جا سبزتر است؟ من تا به حال در هیچ جا به اندازه این تیم خوشحال نبوده ام."
این صحبت ها در حالی زده شد که پیش از این هم به نظر نمی رسید که برای تمدید قرارداد دو طرف مشکلی داشته باشند و به زودی قرارداد این سرمربی کاربلد تمدید شود. شاید یکی از عوامل امنیت شغلی فعلی کارلتو فردی به نام سرجیو راموس باشد که با گلش در فینال لیسبون دسیما را برای مادرید به ارمغان آورد. سرجیو راموسی که اخیرا اعلام کرده که دوست دارد در رئال مادرید بازنشسته شود و بعید نیست قرارداد این دو نفر به صورت همزمان با رئال مادرید تمدید شود.
+
بنزما بهترین بازیکن ماه اکتبر انتخاب شد
رونالدو رکورد گلزني رقابتهاي يورو را شکست
کريستيانو رونالدو، کاپيتان پرتغال با گلزني در ديدار شب گذشته ، رکورد گلزني در رقابت هاي يورو (مجموع مراحل مقدماتي و نهايي) را شکست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته پرتغال در خانه میزبان ارمنستان بود که در نهایت موفق شد با تک گل رونالدو، 1-0 این تیم را شکست دهد. به نظر میرسید، یک تساوی بدون گل دیگر در راه باشد ولی رونالدو در دقیق 72، دروازه ارمنستان را باز کرد تا پرتغال پایین تر از دانمارک در رده ی دوم گروهش قرار بگیرد.
رونالدو با این گل، 23 گله شد و با یک گل بالاتر از یان دال توماسون،در حال حاضر بهترین گلزن تاریخ رقابت های یورو محسوب میشود.
او در رابطه گفت:" رکورد؟ این تنها یک رکورد دیگر بود. میدانستم که زود یا دیر آن را خواهم شکست. هنوز بازیهای زیادی پیش روی من است. خوشحالم زیرا مقابل هواداران مان به این رکورد رسیدم."
ورزش3
این ایتالیا چرا اینقدر نحسه ؟؟؟
هروقت یکی از بازیکن هامون جلوی ایتالیا بازی کرد مصدوم شد !!
پارسال خدیرا تو بازی با ایتالیا اون مصدومیت لعنتی واسش پیش اومد و 6 ماه مصدوم بود
و الان مودریچ مصدوم شد !! :n29:
1 ماه آینده بازی سختی نداریم و شانس آوردیم
تو لیگ با ایبار - مالاگا و سلتاویگو بازی داریم
که سخت ترینش بازی با مالاگا تو خونه مالاگا هست !!
امیدوارم مصدومیت کار دستمون نده !!:n27:
راموس در مورد خطرناک ترین بازیکنانی که تاکنون مقابلشان بازی کرده است، از سه بازیکن سابق بارسلونا نام برد.
"بازیکنان خطرناک زیادی بوده اند. رونالدینیو عملاً در زمان اوج خود چه به عنوان مهاجم و چه بازیساز، غیر قابل مهار و توقف ناپذیر بود. ساموئل اتوئو در روز خود، یا زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجمی که با توجه به جسه اش خیلی دردسر ساز می شد، به خوبی حفظ توپ می کرد، و پشت به دروازه نیز فوق العاده کار می کرد و سریع بود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+
دی ماریا درباره جدایی از رئال مادرید: "من در منچستر خیلی خوشحالم، هرچند سبک بازی در اینجا با فوتبال اسپانیا فرق دارد. من هیچ پشیمانی از بابت ترک رئال مادرید ندارم. من همراه با رئال مادرید به هر عنوانی که می خواستم دست یافتم: لالیگا، چمپیونزلیگ و کوپا دل ری."
هافبک آمادهی تیم ملی اسپانیا در پیروزی دیشب این تیم برابر بلاروس در اوئلوا بسیار عالی ظاهر شد و گل سوم لاروخا را به ثمر رساند.
آی اسپورت- بازیکن 22 سالهی رئال مادرید و اسپانیا که در پیروزی 0-3 اسپانیا برابر بلاروس گل اول تیمش را به ثمر رساند، روزهای خوبی را سپری میکند و به بازیکن محبوب هواداران فوتبال اسپانیا تبدیل شده است.
او پس از بازی در مصاحبه با آس گفت: «یک فوتبالیست باید با انتقادات و تشویقها کنار بیاید. طبیعی است که از تشویق شدنم بسیار خوشحال ام و باید از حمایت گرم مردم اوئلوا تشکر کنم. از اینکه همهچیز برای من خوب پیش میرود بینهایت راضی هستم. سعی دارم تا از لحاظ فیزیکی و استقامتی پیشرفت کنم. هر چه بدنتان آمادهتر باشد، مغزتان فرمانهای بهتری صادر میکند.»
«میدانم که فوتبال دو رو دارد. ممکن است به همین سرعت افت کرده و مورد انتقاد قرار بگیرید. خیالم راحت است و از موفقیتهای اخیر ملی و باشگاهی خوشحال ام. شکی ندارم که روزهای سخت من نیز فرا میرسند. میخواهم هر روز بهتر شوم و این برای من از هر چیزی مهمتر است. نمیخواهم فکر کنم که این بهترین دورهی فوتبال من است. در حال حاضر از نوع فوتبالم راضی هستم و نمی خواهم سبک بازی خودم را تغییر دهم. جوری بازی میکنم که از فوتبال لذت ببرم.»
توضیح اینکه ایسکو گل اول رو با یه ضربه فوق العاده از پشت محوطه جریمه ضد نه گل سوم. کلاً یه بازی فوق العاده از خودش نشون داد که همه تحسینش کردن.
روز شمار رئال مادرید :
– 17 نوامبر 1999 ویسنته دلبوسکه پس از سالها خدمت به باشگاه رئال مادرید به عنوان بازیکن و مربی آکادمی ، سرمربی رئال مادرید شد . دلبوسکه یکی از برترین تیمهای تمام تاریخ فوتبال را ساخت و تا سال 2003 چند عنوان قهرمانی مختلف از جمله 2 چمپیونز لیگ را برای رئال به ارمغان آورد .
– 17 نوامبر 2006 فرانس پوشکاش در سن 79 سالگی در گذشت . پوشکاش افسانه ای یکی از اسطوره های بزرگ باشگاه رئال مادرید بود .
17 نوامبر 1929 رئال مادرید 2-1 اتلتیکو مادرید
17 نوامبر 1936 رئال مادرید 6-0 اسپانیول
17 نوامبر 1940 رئال مادرید 3-1 سویا
17 نوامبر 1946 رئال مادرید 3-1 سلتاویگو
17 نوامبر 1956 رئال مادرید 6-0 بیلبائو
17 نوامبر 1963 رئال مورسیا 0-3 رئال مادرید
17 نوامبر 1970 رئال مادرید 2-0 بورگوس
17 نوامبر 1974 اشتوتگارت 1-1 رئال مادرید
17 نوامبر 1985 رئال مادرید 3-1 کادیز
17 نوامبر 1990 والنسیا 1-2 رئال مادرید
17 نوامبر 1991 بورگوس 0-2 رئال مادرید
17 نوامبر 1996 سویا 1-3 رئال مادرید
17 نوامبر 1998 لاس روزاس 1-5 رئال مادرید
17 نوامبر 2001 رئال مادرید 2-1 سویا
17 نوامبر 2007 رئال مادرید 1-0 رئال بتیس
17 نوامبر 2012 رئال مادرید 5-1 اتلتیک بیلبائو
منبع : مای رونالدو
بنا به گفته پزشکان باشگاه رئال مادرید این هافبک دچار پارگی تاندون پروگزیمال ران پای راست شده است. این یعنی او به مدت 12 الی 16 هفته دور از ترکیب اصلی تیم خواهد بود و به احتمال زیاد طبق گفته منابع نزدیک به باشگاه رئال مادرید تا فوریه سال 2015 به میادین بازنخواهد گشت.
این بازیکن عصر روز دوشنبه به فرودگاه باراخاس مادرید رسید. از آنجا به کلینیک سانیتاس لا مورالخا رفت تا توسط پزشکان باشگاه مورد بررسی قرار گیرد و روی ران پای خود MRI انجام داد.
او قبل از دانستن نتیجه آزمایشات، با لحنی اندوهگین گفت: "در قسمت بالای رانم احساس درد شدیدی کردم. هنوز هم درد می کند. این مایه تأسف است، اما فوتبال همین است."
بدین ترتیب او جام باشگاه های جهان را از دست خواهد داد. بازیکن سابق تیم تاتنهام ممکن است در 20 مسابقه برای رئال مادرید غایب باشد. در حال حاضر، در سال 2014، او برای دیدار مقابل ایبار، مالاگا، سلتا، آلمریا و سویا در لالیگا غایب خواهد بود، مقابل بازل و لودوگورتس در چمپیونزلیگ و مقابل کورنیا در کوپا دل ری هم به همین ترتیب.
سپس در سال جدید او ممکن است در 8 مسابقه لالیگا نیز غایب باشد، و دیدار های مرحله یک هشتم نهایی و یک چهارم نهایی کوپا دل ری را هم از دست بدهد. چمپیونزلیگ بعد از پایان مرحله گروهی در اواسط ماه فوریه دوباره به جریان خواهد افتاد و در آن زمان است که مودریچ می تواند بازگردد.
درست موقعی که همه چی داره خوب پیش میره باز این مصدومیت های ملی... :n03: البته ایسکو می تونه به جاش بازی کنه. تعطیلات کریسمس هم خوب موقعی افتاده وسط مصدومیتش.
ای بابا ، شانس نداریم اصلا
4 ماه دوری از میادین :n27: اونم مودریچ ، اصلا یه بار نشده این بازی های ملی به رئال ضرر نرسونه
امیدوارم نبود مودریچ به رئال ضربه نزنه ، بازیکنان جانشین داریم که خیلی خوووبن ولی به پختگی و صلابت مودریچ نیستن به نظرم
خبر خیلی بدش بودش
متاسفانه تاثیرش خودشو حتما می ذاره چون مودریچ جزو بازیکنای تاثیرگذاره و توی یه پست مهم هم بازی می کرد
الان جای اون میشه ایسکو رو استفاده کرد که فقط از نظر دفاعی فک کنم یکمی از مودریچ ضعیفتر باشه ولی پیشرفتش در این زمینه هم خوب بوده
یعنی الان بهترین فرصته که ایسکو توی این پست هم بیشتر استفاده بشه و شاید توی پست هم جواب داد
شاید قبلا هم هافبک وسط بازی کرده باشه ولی زیاد نه و اگه بوده هم بیشتر هافبک وسط نفوذی بوده
ولی کلا توی پست هافبک وسط گزینه ها زیاد نیستن
شاید بهتر باشه توی ژانویه رئال به فکر بازیکن گرفتن در این پست باشه
برخلاف دوستان من فکر کنم خدیرا گزینه مناسبتری واسه این پست باشه
ایسکو حالت تدافعی زیادی نداره و تو این پست بخواد بازی کنه احتمال داره مشکل ساز بشه
ولی خدیرا به هیکل و قدرتی که داره میتونه به کمک خط دفاعی بیاد !!
باید دید چی میشه
شاید از ایسکو استفاده بشه
ولی خدیرا یه جورایی واسه این پست مناسبتره !!
با توجه به بازی هایی که پیش رو داریم، جز سویا، تو بقیه بازی ها میشه حتی از ایرامندی استفاده کرد، خدیرا هم هست. فکر نکنم مشکلی پیش باید.
قرارداد تجاری رئال و مایکروسافت...همکاری غولها :دی