تو این رنج قیمت کمی سخت میشه خودروی خارجی پیدا کردنقل قول:
امکان داره مواردی هم پیدا بشه که چنگی به دل نمیزنه
ملاک های شما برای انتخاب یک خودرو چی هست؟
تو این رنج قیمت کمی سخت میشه خودروی خارجی پیدا کردنقل قول:
امکان داره مواردی هم پیدا بشه که چنگی به دل نمیزنه
ملاک های شما برای انتخاب یک خودرو چی هست؟
سلام. بچه ها سوالی دارم. آیا هنوز میشه کیا ریو(البته صفر) جایی گیر آورد ؟ کسی میدونه چنده ؟
دوستان من میخوام یک ماشین شاسی بلند تا رنج قیمتی 115 بخرم.
کارکرده باشه. تا اینجا نظرم روی سانتافه و اسپورتیج 2011 بوده.
قضیه این اسپورتیجهای موتور 2000 چیه؟ چیرو پیشنهاد میدین کلا.
ریو بیشتر از یک ساله دیگه تولید نمیشهنقل قول:
اما میتونید مدل های بالا در حد صفر بسیار کم کارکرد رو پیدا کنید
که این نیاز به وقت زیادی برای جستجو داره
ریو مدل 91 دارهنقل قول:
اما اینکه ماشین صفر باشه و کارکرد نداشته باشه
فکر نمیکنم پیدا کنید
خودروی مناسبی با کارکرد بسیار پایین مدل 91 میتونید پیدا کنید
قیمت هم فکر میکنم 27 - 28 باشه
با این بودجه شما اسپورتیج مدل 2010 با موتور های قدیمی 2800cc بخریدنقل قول:
الان اسپورتیج داره با دو موتور 2000cc و 2400cc
با مدل 2013 عرضه میشه
که البته مدل 2400 با دو سری آپشن فروش داره
فول (فکر میکنم 10 -12 ایربگ داره)
نیمه فول(فقط راننده و سرنشین ایربگ دارند)
اصلا حرف اسپورتیج اتاق قدیم رو نزن. خیلی مزخرفه اصلا نمیتونم تحملش کنم.نقل قول:
در عوض 2011 به بعدش خیلی شیکه. همین امروز 2011 رو طرف میداد 110 تومن
قیافه و کلاس ماشین فعلا برام مهمتر از زیرپاییشه :دی
مدل 2011 موتور 2400cc دارهنقل قول:
البته به سلیقه بستگی داره ,انتخاب با خودتونه
اگر از نظر ظاهر میخواید میتونید قیمت کمی بالاتر
میتسوبیشی asx 2012 کارکرده رو هم انتخاب کنید
میتسوبیشی؟ میتونید عکسی چیزی از مشخصاتش بدین؟ اصلا تابحال نشنیده بودم.نقل قول:
درضمن فقط مدل 2013ش 2000cc داره؟ بقیشون نداره؟
در مورد موتور اسپورتیج ,برای اطلاع گفتمنقل قول:
میتسوبیشی asx ماشینی که سال پیش به کشور وارد شد
عکس رو داخل نت سرچ کنید هست(به دلیل ظاهر و خاص و تک بودن این خودرو بتون معرفی کردم والا از نظر موتوری اسپورتیج 2011 ازش سرتره)
مشخصات موتور و دنده:
4 سیلندر - 2000 سی سی - 147 اسب بخار - پنج دنده اتوماتیک CVT
امکانات :
چراغ های Super-HiD - سیستم کنترل پایداری - سیستم خودکار توقف و حرکت مکرر - فرمان الکتریکی - چراغ های عقب از نوع LED - صندلی های عقب قابل تنظیم - صندلی های عقب تا شو - سنسور باران و گرد و غبار شیشه های جلو - 7 عدد ایربگ ( راننده - سرنشین - پرده ای - جانبی - زانو ) - ترمز جلو دیسکی - عقب کاسه ای ( ABS - EBD - ASC - ATC - HSC - AWC - RISE ) تهويه هوا اتوماتیک - صندلی برقی راننده و سرنشین - شيشه ها برقی - آينه ها برقی با تاشوندگی - چراغ های هالوژنی - مه شکن جلو و عقب - کروز کنترل اتوماتیک - سنسور دنده عقب - صندلی های چرمی گرم کن دار - استارت دکمه ای با کلید هوشمند - فرمان تلسکوپی - صفحه نمایش LCD هفت اینچی رنگی لمسی همراه با سیستم تفریحی 2-DIN - ناوبری - بلوتوث و پورت اتصال به آی پد - کنترل های صوتی روی فرمان - سیستم صوتی با شش اسپیکر و پخش DVD با ظرفیت شش دیسک - سنسورهای باران و تاریکی برای فعال سازی خودکار برف پاک کن و چراغ ها - سنسورهای پارک در جلو و عقب - دوربین دید عقب و سقف پانوراما
خسته نباشید:
یه قیمت حدودی از مورانو(مدل جدید (2010 به بعد)می خواستم.
متشکرم.
مدل های 2010 حدودا از 150 میلیون تومان به بالا هستننقل قول:
اسپورتيج ماشين خيلي خوشگليه به نظر من لنگه نداره از طرفي هم به دليل تعددش لوازم و خدمات جانبي براش بهتر از ميتسوبيشي ASX پيدا ميشه، ميتسو ماشين خوبيه و ژاپنيه اما اسپورتيج عمومي تر شده و اگه 2011 رو ديدي ميدن 110 و بدون مشكل هستش بخر كه دلار داره ميره بالانقل قول:
پ.ن. : قصد فروش ماشين نازنينم رو دارم( سوناتا 2010 توپ و عالي):n27:
سلام.
با 50 تومن چی میشه خرید ؟
مزدا 3 تر تمیز الان چند شده ؟
باید فقط به ماشین چینی تر و تمیز فکر کرد با این مایه.نقل قول:
ماشین چپی که خوب جمع شده باشه شاید بتونی گیر بیاری،
الان مزدا3 مدل 86 یعنی اولین مدلش که تمیز و بیرنگ باشه هم این قیمت نمیدن
یه گزینه دیگه داری ماکسیما اتومات مدل 83 یا پایینتر 82 تمیز و بیرنگ بشه حدود 52 خرید به چیزای دیگه فکر نکن
پس با این وضع جنازه ماکسیما رو میشه گرفت . مزدا 3 هم که ...... پس فقط میشه ساخت وطن بگیرم .:n21:نقل قول:
ممنون
بله درسته مزدا 3 که هم مونتاژن وارداتی خیلی کمه اگه باشه هم قیمتش بالاتره تازه اونم با این پول تصادفی چیزی بشه خریدنقل قول:
با ۴۰ تومن چی میشه گرفت ؟ هیچی نمیشه نه ؟
:n13: :n29: :n27:نقل قول:
نقل قول:
با 40 میلیون تومان هیوندای اوانته مدل 85 شاید بتونی پیدا بکنی ( دنده دستی )
هیوندای ورنا مدل 88 هم میشه پیدا کرد.
چرا زانتیا رو پیشنهاد نمیکنید نمیشه زانتیای خوب خرید ؟
آوانته رو که میدونم ماشین خیلی خوبیه ولی ورنا هیچی دربارش نمیدونم باید تحقیق کنم شما هم اگه اطلاعاتی دارید که به دردم بخوره بگید
زانتیا پیشنهاد نمیشه به دلیل اینکه:نقل قول:
استهاتکش بالاست
مصرف سوختش بالاست
قیمت قطعاطش بالاست
ایمنی نداره
مزیتش قدرت و شتاب گیری خوبی هست که داره .
در مقابل هیوندای اوانته میتونه تمام این موارد رو برای شما مهیا بکنه
برای خانواده شهدا شرایط خاصی برای وارادات خودرو وجود نداره ؟
زمانی وجود داشت اما برخی افراد سودجو از این امتیازات سو استفاده کردننقل قول:
برای همین این امتیازات لغو شدن
حالا ما قصد داریم واقعا از این امتیاز واسه مادرمون استفاده کنیم راه نداره :n29:
به جای برداشتنش حداقل قوانینش رو کمی سختگیرانه تر می کردن !
سلام
من یه پراید 141 دارم ولی قصد دارد بفروشم و یه ماشین خارجی دهه 90 بگیرم با حدود قیمت 12 الی 13 تومن نمی دونم کار درستیه یا نه چون اصولا زیاد دلم نمی خواد ماشین اذیتم کنه و مدام تعمیرگاه باشم. برای استفاده می خوام و معمولا با ماشین خوب رفتار می کنم منظورم اینه که اهل سرعت و ... نیستم
چند مدل دیدم مثل دوو اسپیرو 92 -94 و سی یلو 1994 - 2002 ، هوندا سیویک 92 ، پروتون ویرا 2000 به بالا و میتسوبیشی لنسر 1995 با فرض اینکه به ادعای فروشنده ماشین مشکلی نداره آیا منطقی هست من یکی از این ماشینها انتخاب کنم؟ از نظر قطعه و تعمیرات چطوره؟ خیلی به مشکل بر نمی خورم؟ کدام یکی از این ماشین ها بهتره؟
ممنون بابت راهنمایی های خوبتون.
بین خودروهای ذکر شده دوو سیلو تمیز گیرتون میاد ، قطعاتش هم پیدا میشه اما نه به راحتی و امکانات و ویژگی خاصی هم در خودروهای دهه 90 پیدا نمیکنیدنقل قول:
در کل خرید این خودروها همراه با ریسک هست و پیشنهاد نمیشه
در ادامه صحبت دوست عزیزم پوریانقل قول:
اگر نتونستین دوو سیلو با قیمت مناسب پیدا بکنید
و خواستین خودروهای دهه 90 رو انتخاب کنید سعی کنید بیشتری مانور رو روی خودروهایی مثل
میتسوبیشی لنسر - تویوتا کورولا بدین چون این 2 خودرو از محبوبیت بیشتری برخوردارن و به مراتب
از نظر قطعات و لوازم یدکی کمترین مشکل رو دارن.
دوو اسپرو خودروی پر استهلاکی هست
باز هم سلام و از راهنمایی های خوبتون ممنون
یه فولکس واگن گل چهار در مدل 2005 دیدم از نظر فنی و ظاهر سالمه فقط گلگیرهای دو سمت رنگ داره ، موتور 1800 و دو ایربگ راننده و سرنشین به نظرتون می ارزه حدود 14 تومن؟ در ضمن قطعه هاش پیدا میشه؟ و سوال آخر اینکه به نسبت پراید 141 جادارتر هست؟
فولکس گل مدلش به سال شمسی هست دوست مننقل قول:
فکر کنم شما مدل 84 رو میگی
قیمتش که مناسبه نسبت به پراید 141 هم از نظر فضای سرنشین جادارتره اما خوب
141 صندوق عقب داره که گل نداره.
قطعاتش پیدا میشه اما قیمتش بالاست
استهلاکش هم بالاست اما موتور خیلی خوبی داره.
شما میتونی mvm315بگیرینقل قول:
سلام
یه چیپ تمیز و فنی سالم حدود قیمتش چنده ؟
کلا می ارزه آدم جیپ بخره ؟
نقل قول:
خرید جیپ بستگی به ملاک های شما داره
بیشترین طرفداران خودروهایی در کلاس جیپ افرادی هستن که علاقه به آفرود ( حرکت در مسیرهای ناهموار و جاده های خاکی و کوهستانی )
دارن. برخی افراد دیگه هم هستن که این نوع خودروهارو در حد عالی تیونینگ میکنن
جیپ هم انواع و اقسام مختلف داره که شما اگر موردی در نظر دارین باید مشخصاتش رو دقیق اینجا ذکر کنید تا به نتیجه برسید.
....................
سلام.
یه پارس ELX مدل 83 دارم که به دلیل مدل پایین بودن میخوام عوضش کنم و از اوونجایی که بودجم کمه (40 تومن) راهنمایی میخواستم .
در ضمن اینم بگم که هم از قیافه و هم از موتورش راضیم ولی برای تعویض یه تنوعی هم بشه خوبه .
آیا عاقلانس بجای پارس mvm بردارم ؟
1- MVM 315 یا 2- سورن ELX EF7 یا 3- باز هم پارس ELX ؟
اگه راهنماییه کلی کنین بدین ممنون میشم .
نقل قول:
اگر کیفیت و امکانات بیشتر در قبال پولی که میخوای پرداخت کنی بخوای به نظر من MVM رو انتخاب کن
اما اگر میخوای خاطر جمع باشی و خودرویی چالاک جادار زیبا و راحت بخوای با کیفیت متوسط و امکانات متوسط پارس ELX
در ضمن اینم بگم MVM 315 خودروی تازه واردی هست که از نظر خدمات سپس از فروش و لوازم یدکی و قطعات به گستردگی پارس نیست.
نظر من روی پارس ELX هست که واقعا تا به امروز یکی از بهترین های ایرانی بوده
خیلی ممنونم . تا حدود قیمت 5 تومن جیپ به درد بخوری میشه پیدا کرد به نظرتون ؟نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوناتا 2007 از این 3300 سی سی ها ولی کم کارکرد زیر 60000 حدودن 60 تومن میتونم بخرم. نظرتون چیه؟ میارزه؟
نقل قول:
سلام محمد جان .
دیروز رفتم 315 رو قیمت گرفتم 38 تومن ، تحویل 1 ماهه . دیدم صندوقدارشم داره که بنظر بهتر از هاچ بکش بود . در کل ماشین جالبی بود ولی آخرشم میگن چینیه دیگه ! در مورد کیفیتش جواب پس داده ؟
سورن هم که منتفی شد .
پارس ELX هم که دارم ، میخواستم تنوعی باشه که متاسفانه با این بودجه نمیشه . حق با شماست بنظر باز هم باید ELX بردارم که خوش اسپورت هم هست .
پارس ELX دوگانه داره ؟ چند قیمته ؟
دیروز یه Vitara مدل 2006 با کارکرد 130000 که صندووقش به اندازه یه کف دست رنگه رو گفتن 55 . میارزه ؟ راستش میخوام از مدل پایین فرار کنم نه اینکه دوباره پایینی بگیرم ! گفتم نظر اساتید رو هم بپرسم .
در ضمن نظرتونو در مورد Geely EC7 هم بگین ممنون میشم .
سلام دوست مننقل قول:
در مورد MVM باید بگم کیفیتش حتما از محصولات داخلی بهتر هست بدون شک ما هنوز امتحانش رو پس نداده تو بازار
پارس ELX نمونه دوگانه سوز نداره فقط در نوع بنزینی موجود هست و اصلا نیازی به دوگانه سوز شدن نداره.
در مورد سوزوکی مدل 2006 هم بگم انتخابش اشتباه هست.
اگر قصد خرید سوزوکی دارین فقط سری های 2400 CC و مدل 87 به بالا رد مد نظر قرار بدین اما خوب قیمتش هم بالای 85 میلیون تومان هست
پارس ELX مدل بالاتر خریدش معقولانه تره