P30WORLD راهنمائی کرده:نقل قول:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
Printable View
P30WORLD راهنمائی کرده:نقل قول:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
برنامه اورجین نصبه و در حالت آفلاین هست . دقیقا باید چیکار کرد؟؟ دوتا فایل داره به نام فیفا15 و ORIGIN.DLLنقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
آیا واقعا کرک کار میکنه ؟؟؟؟ کسی امتحان نکرده ؟؟؟ مارو راهنمایی کنه چجوری نصب کنیم !؟؟؟؟؟؟؟ بازی به این مهمی
فیک حتما
اگر کرکی که کار میکرد منتشر شده بود تا حالا همه سایت ها و به خصوص تورنت پر بود .
داداش رو 60 لاک اما هیچ تغییری احساس نمیکنم دوربین جا میمونه بیشتر موقعه هانقل قول:
گاهی وقتا یه بازیکن که عضلاتاش میگیره یا مصدوم میشه دوربین یه لحظه جا میمونه.نقل قول:
سلام به همگی کسانی که مشکل دفاع کردن دارن تو قسمت controller گزینه اخر Defending رو از Tactical Defending به Legacy Defending تغییر بدن مشکل دفاع کردن حل میشه و مثل قبل با ضربدر میتونن دفاع کنن و یا همزمان ضربدر و مربع رو هم میتونن بگیرین که با دوبازیکن بتونن دفاع کنن.من از این طریق مشکل خاصی برای دفاع کردن و توپ گیری ندارم.
کسی از دوستان بلده نسخه دمو رو برای ps4 چطوری میشه با کامپیوتر دانلود کرد و روی کنسول ریخت ؟
سلام
چه طور میشه نسخه دموی PC رو بدون برنامه Origin اجرا کرد؟
آقا این کرک فیکه. یعنی الکیه دانلود نکنید. من با ارجینم نتونستم بیارمش . الکیه شک نکنید.
تنها تیمی که می تونه این بازیو کرک کنه فقط اسکیدرویه. ما غول تر از تیمه اسکیدرو تیمه دیگه ای نداریم . اونا هنوز نتونستن کرکش کنن اونوقت اینو از کجا آووردین؟؟؟؟؟؟ بزارم اسکیدرو همون لحظه کارکاسبیشونو جمع میکنن میرن خونشون .
در کل الکیه من تستش کردم حتی با ارجین
نقل قول:من خودم تست نکردمنقل قول:
ولی فکر نکنم سایت P30WORLD سایتی باشه که کرک رو بدون تست بزاره ... به احتمال زیاد تستش کردن و کار کرده که گذاشتن ...
من فکر می کنم باز هم شاهد کرک 3dm V1 خواهیم بود که مشکلاتی خواهد داشت و ورژن کرک به ترتیب میره بالا ... v2 , v3 و .... مثل FIFA 14.نقل قول:
ما تست کردیم با ارجین بی ارجین کار نکرد . حالا دوستان بازم میخوان هی حرفه خودشونو بزنن!!!
آخه استاد، عزیز، بزرگ ، شما این همه توو نت هستی هنوز نمیدونی هیچ تیمی قوی تر از اسکیدرو نیست!؟!!!! نمیدونی همیشه ازین کرکای فیک بعد اومدن نسخه جدید میاد؟؟؟؟ نمیدونی تنها تیمی که میتونه فیفا رو کرک کنه تیمه اسکیدرویه فقط!!!!؟؟؟؟
آدم کلش صوت میکشه وقتی اینجور آدمارو میبینه بخدا
از این سایت خیلی بعید !!!اخه کرکی که کار نمیکنه چرا گذاشتن واسه دانلود !!!!
جالبه! یک نفر هم اونجا تشکر کرده!نقل قول:
خوب عزیز دل 3dm فیفا چهارده رو کرک کرد ! بقیه کرکا همه مشکل داشتن تازه بدوم مشکلشو بعد پنج ماه داد بیرون!!نقل قول:
فعلا که تو تورنت خبری نیس پس نگردید پی کرک!!
کرک هم بیاد چه فایده
بالاخره یکی پیدا نشد بگه فیفا 15 نسبت به فیفا 14 پیشرفت داشته یا پسرفت
من بلاخره سیستم جدیدم رسید امروز دمو فیفا ۱۵ رو بازی کردم عالی شده و فقط این شوت بغل پا که از راه دور گل میشه و دروازه بان ها موقع کرنری اذیت میکنه که اونم معمولا با آپدیت درست میشه
سلامنقل قول:
پیشرفت که داشته 100 ٪.مخصوصا توی زمینه های گرافیک بازی ،تماشاچی ها و تشویقشون،جزئیات بسیار زیادی توی بازی رعایت شده که گاهی آدم باورش نمیشه .خیلی از چیزها واقعی تر شدن. اما دوتا مشکل داره گیم پلی فیفا جدید :1-سرعت خیلی زیاد موثر شده توی بازی،البته واسه بازیکن هایی مثل مسی و روبن و رونالدو وبیل و.. کاملا طبیعی کار شده و مثل واقعیته (دوستان یادشون هست که روبن راموس رو که خودش جزء سریعترین مدافعان جهان هستش چجوری توی جام جهانی جا گذاشت و..) و اینکه کلا دریبل زدن با سرعت با بازکنی های معمولی راحت شده که این هم با کمی تمرین توی دفاع و تمرکز میشه به راحتی جلوشون رو گرفت.
2- دروابان ها هستن : گاهی اوقات واقعا گل های مسخره ای می خورن.درسته توی واقعیت هم دروازبان ها گل بد می خورن ولی دیگه اینجا گاهی شورشو در میارن.
یه نکته ای که هست اینه که مشکلات بالا در حالت انلاین و وقتی که نت ما و سرور های ea مشکل دارن خیلی بیشتر خودشون رو نشون میدن. اگر نت خوب باشه مشکلات بالا هم به حداقل میرسن و واقعا بازی خیلی شبیه واقعیت میشه.
فیفا قبلی هم به نظرم خیلی مشکل داشت.واقعا سانتر کردن توی فیفا قبلی خیلی باگ بزرگی بود.کافی بود سانتر کنی روی سر رونالدو و...
:n16:
تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :
قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .نقل قول:
دوستانی که از دفاع کردن CPU به عنوان مثال برای پرسینگ استفاده میکنید به این دقت کردید که ممکنه سیستم دفاع CPU جوری تنظیم شده باشه که با کمترین زمان ممکن به حرکت شما عکس العمل نشون بده؟ شما هر چقدر هم که استاد پرسینگ باشید و دفاعتون عالی باشه، وقتی توی کورسِ بدون توپ با هیچ بازیکنی به رونالدو نزدیک هم نمیشید فایده نداره. طرف از پشت هیجده زمین خودش تا ته مثلث رو پُر میکنه، زارت رونالدو با 6 متر اختلاف از دفاع آخر جلو افتاده. یه ثانیه اشتباه میکنید، یه توپ از دست میدید تا بیاید بهش نزدیک بشید از وسط زمین اومده تو محوطه جریمه.
بعد این چه مدلشه که وقتی طرف بازی رو از وسط زمین شروع میکنه و حرکت میکنه سمت خط دفاع بازیکنا مُنگُل میشن؟ قشنگ واضحه خنگ میشن و راحت موقعیت گل میدید. به هر حال من با بازی حال میکنم، چون مثل خیلی ها با دید شبیه ساز به بازی نگاه نمیکنم. با دوست آشنا بازی میکنم، آنلاین میزنم، میبرم میبازم برام مهم نیست. ولی کسی که واقعاً براش برد و باخت اهمیت داشته باشه، میتونه تا مرز جنون پیش بره توی این بازی.
من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد . :دی
تو دمو که من بازی کردم دفاع بارسلونا واقعا باز بود اما به نظر شما کسی که لیورپول یا چلسی بر داره کسی میتونه با مثلث و ال یک این کار رو با رونالدو کنه؟؟؟؟ بستگی به نوع دفاع کردنت هم داره دوست عزیز نباید یهو بری تو پای بازکن باید باهاش حرکت کنی بعد تکل یزنی نه اینکه چهار نفری بری تو پاش شما فکر کنم یه سال هست فیفا بازی میکنی اخه دفاع کردنت مپل اینایی هست که pes بازی میکنن و مربع و ضربدر میگیرن با سرعت که توپو بگیرن:n02:نقل قول:
خیلی خیلی ممنون ! ولی نیازی نیست بگید چطوری باید دفاع کنمنقل قول:
اره یه ساله فیفا بازی میکنم ولی اندازه ده سال شما فیفا بازی کردیم . رسیدن به رنک ده season تو فیفا 15 و 80 تو فیفا14 اونقدری بلد هست که بدونه چطوری باید دفاع کنه
شما 4 تا بازی با cpu لول اماتور یا ورد کلاس بازی میکنی یا فوقش با دو سه تا رفیقت بازی میکنی فکر میکنی دفاع بلدی ما در طول هفته تو انلاین با 80-90 نفر ادم بازی میکنیم که هر کدوم یه جوری بازی میکنن
فیفا15 هم که خودت گفتی :
تازه امروز دموشو نصب کردینقل قول:
نقل قول:
بذار دو دست بازی کنی تازه اونم تو انلاین نه افلاین ببینی که اگر عین هویج دفاعت وایسه تا بازیکن بیاد نزدیک محوطت بشه که بعد اونجا بری تو پاش تو اونجا هم باد لباس مدافع بگیره به مهاجم پنالتی رو میگیره براش داور
دوست عزیز انلاین هم بازی کردم فیفا 14 الاینش واقعا راحتتر از اینایی هست که من باهاشون بازی میکنم در ضمن من تا حالا هیچوقت نشده از لجندری کمتر بازی کنم همون موقع که بازی میاد من لجندری بازی میکنم و حتی یه بازی هم روی ورلد کلاس نمیزارم ..کلا من اونایی که رئال یا بارسلون رو بر میدارن و با تیم دیگه بازی میکنن بازیشون رو قبول ندارم چون اگه بازیکن سرعتی نداشته باشن بلد نستن بازی کنن ..تو فیفا 14 خیلی ها میگفتن سانتر کردن یه باگ بود همه گل میزدن اما من حاضرم با هر کی این حرف رو میزنه بازی کنم ببینم چجوری با سانتر گل میزنه
دوستان عزیز کسانی که XboX-ONE فیفا 15 آنلاین بازی میکنند اکانت خودشان را برام ارسال کنند.
عجب بحثی شده تا یک ماه پیش بحث این بود که بازی گیم پلی اش افتضاحه مدافعان منافع شرکت میمودن می گفتن شما بلدنیستی چطور دفاع کنی
الان اکثرا قبول کردن گیم پلی ( مخصوصا) دریبل در سرعت شده به سبک کودکانه و تخیلی حالا بحث اینه که چه کسی زودتر کشف کرده ))))))))))))))))))))
:n02::n02::n02:
صرف نظر از همه این بحث ها هر کسی ادعایی داشته باشه تو هر زمینه ای مبنی بر برتر بودنش از دیگران باید به مغزش شک کرد ، یه چیزی هم که مشخص نیست اینه که این کری خونی ها بیشتر از طرف آنلاین بازهاست . من خودم دو ساله فیفا بازی می کنم و ابدا آنلاین نزدم تا حالا ولی با دوست و آشنا های پرادعا بازی کردم و خیلی شیک بردمشون ولی خب بعضی مواقع با سی پیو روی world class هم باختم :n02:
الان یه عده میان میگن بیا آنلاین بهت بگیم شیک بردن یعنی چی ، ایرادی نداره ولی شما رو به خدا اینقدر ادعای خدایی نکنید اونم توی یه بازی
طبل از تو خالی بودنشه که اینقدر صداش بلنده !
راستش من سیستمم فیفا رو نمیکشه و بازی نکردم ولی با توجه به گفته ی دوستان گیم پلی یک مشکلاتی داره . هر بازی نقص داره و این چیز جدیدی نیس . دوما بنظرتون اگه ea یک بازی بی عیب بده برای سری های بعد چه تغییراتی میتونه بکنه که به چش بیاد؟
bacheha kasi az crack fifa15 vase pc khabar nadare?ya kasi link nadare ye crack e salem bashe?harchi crack hast fake e dge asabam khoord shode be khoda
یه 7-8 ساعتی بازیو توی X360 رفتم به نظرم راضی کننده بودش
ولی خب باید بیشتر بازی کنم تا قشنگ نقاط قوت و ضعف بازی برام مشخص بشه
اول اینو بگم که بازی با CPU یکمی راحتر شده و حداقل راحتر میشه گل زد و کلا شوت ها راحتر توی گل میره ولی فعلا از این لحاظ ضعفی توی بازی ندیدم و شوت الکی توی گل نرفته ولی خب نسبت به فیفا های قبلی توپا راحتر توی گل میره
کریر رو که شروع کردم خیلی تغییر خاصی نسبت به فیفا 14 ندیدم ولی خب حتما نباید تغییر اساسی پیدا کنه و کلا شکل همون پارسال خوب بودش
گرافیک هم توی X360 بد نیست و قابل قبوله ولی خب در این مورد باید نسخه نسل هشتمی رو تجربه کرد
فعلا مشکلی که به چشم بیاد توی بازی دیدم داوری اونه که اصلا جالب نیست و راحت کارت قرمز و زرد میده!
اینو هم بگم که بازی بالاخره مشکلاتی داره ولی ضعیف ظاهر نشده و میانگین امتیازش توی سایت های مختلف خودش گویای همه چیزه که بازی حداقل ضعیف نیست
میانگین امتیازهای بازی توی کنسول بین 80 تا 84 بوده ولی برای پی سی حدودا یه نمره پایینتره که ظاهرا این امتیازهای پایینتر به خاطر مواردی مثل باگ های گیم پلی و مشکلات صداگذاری بوده
من خودم نسخه پی سی رو تجربه نکردم ولی براساس نقد سایت های مختلف که مشکلاتی داشته و نسبت به پلتفرم های دیگه ضعیفتر بوده...
سلام وحید جان همین پستت رو می تونستی توی تاپیک فیفا 14 هم بدی در واقع چیزی که بازی می کنی فیفا 14 هست نه 15 می دونی که... اینکه تغییری ندیدی علتش یکسان بودنشونه نه شباهت... بازی که دوستان PC باز در مقابل دارن اونی نیست که ما روی ایکس باکس 360 می بینیم ما 14 رو بازی می کنیم نه 15نقل قول:
سلام
دوستان شما هم وقتی برای مثال در محوطه زمین خودتون به زیر توپ میزنید یا موقعی که ضربه دروازه میزنید توپ با فاصله زیادی از کادر صفحه نمایش خارج میشه و دقیقا معلوم نمیکنه که کجا فرود میاد؟ یک جورایی انگار فیلمبردار عقب میمونه؟
برای شما هم اینطوریه؟
سلامنقل قول:
اره زیاد این اتفاق میفته مثلا ضربه رو میزنی توپ از کادر خارج میشه یهو بعد چند ثانیه دوربین با سرعت میره توپ نشون میده کلا صحنه های عجیب غریب تو بازی زیاد پیش میاد که کاش میشد فیلم بگیریم بذاریم :دی
بدبختی نرم افزار Fraps رو که اجرا میکنیم موقع اجرای فیفا15 کرش میکنه فیفا . نمیدونم چه مشکلی داره تو فیفا14 مشکلی نداره اگر کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره واسه فیلم گرفتن از بازی بذاره حیفه بعضی صحنه ها رو از دست بدیم . میذاریم دور هم میخندیم :دی یه گل تو انلاین چند وقت پیش رد و بدل شد یعنی تا یکی دو دقیقه خندم بند نمیومد نشد ضبط کنم .
من دانلود کردم بازی رو..کرک رو هم ریختم .. origin هم نصبه … ولی بازی نمیاد .. با کرکه شما ارور میده..راهنمایی میفرمایین؟؟؟
نقل قول:
اون کرک فیکه. یعنی الکیه. منم همینکارایه تورو کردم
تو این مدتی که فیفا منتشر شده من خیلی سعی کردم تا با بازی کنار بیام، یعنی سعی کردم تا همه مواردی که دوستان گفتن رو تست کنم و زود قضاوت نکنم.
باید بگم که 15 خیلی بد توی ذوقم زد، اصلا اون اصالت و انسجام گیم پلی رو نداره، برخی اوقات بد عصبانیم میکنه و برخی اوقات متعجب میشم برای اتفاقات داخل بازی.
یک گل هایی میخورم که خود زننده گل خندش مییگره و یک گل هایی هم میزنم که خودم باورم نمیشه، دروازبان ها برخی اوقات سوپرمن میشن و برخی اوقات هم لایی میخورن (چند روز پیش که بایرن رو برداشته بودم نویر یک لایی خوشگل خود)
کرنرها افتضاح هستش اصلا روی بازیکن هایی که داخل محوطه جریمه جمع شدن دید ندارم و همینطوری فی البداهه دکمه حمله یا شوت رو میزنم.
دفاع هم که افتضاح، از انتقال بد شماره روی بازیکن ها بگیر تا شکل خط دفاعیشون واقعا روی اعصاب هستش.
خیلی از این بابت ناراحتم و امیدوارم تا EA تلاش کنه که در نسخه 16 این ایرادات رو رفع کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت جدید واسه ps4 اومده با چند روز تاخیر هم واسه pc میاد
یکی هم نظر داده بود :
دوسه نفر دیگه هم گفتن که بهتر شده و فلان ... امیدوارم واقعیت داشته باشه تا الان که شخصا به جای لذت بردن از فیفا15 عذاب کشیدیم :n05::n02:نقل قول:
اقا منم بعد اپدیت 3 دستی انلاین زدم.توی این 3 دست خداوکیلی باگ و گیلیچی ندیدم(فعلا البته)
سرعت بازی و بازیکنهایی مثل رونالدو مسی نیمار اوکی شده قابل مهار شدن!
سرعت پاسها بهتر شده دیگه حالت ارکیدی نداره.
دروازه بانها خنگیشون کمتر شده تقریبا اوکی شده.
دفاع یهو باز نمیشه ببینی یا علی مدد بری بزنی توی گل.
باگ مرکز زمین هم که بازی شروع میشد دفاع مثل ماست وایمیستاد حل شده.
شوتا هم دیگه به اسونی گل نمیشن!
دفاع تاکتیکال واقعا کارامد شده.2بار توپ از دروازبانم رد شد با دفاع از خط دروازه توپو کشیدم بیرون!
بازی خیلی شبیه 14 شده (بهتره یکم به نظره من)
اینا تجربیات من توی 3 دست انلاین بازی کردن بود که دیگه عصبیم نکرد بازی و خیلی رقابتی و لذت بخش شد.ممکنه هفته دیگه باز سوراخاش در بیاد بره روی اعصاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:وایستاده بودم ببینم بعد اپدیت اگه اوکی نمیشه بفروشمش بره ولی مثل اینکه اوکی شده فعلا.پیرم کرد از نظر اعصاب و روان البته تا او کی شد.
+
یه نظر دیگه :
نقل قول:
خیلی بهتر شده
سرعت بازی کمتر شده.خطای پاسا بیشتر شده.کارامدی بازیکن سرعتی کمتر شده.دفاع خیلی بهتر شده
دروازه بانا خیلی بهتر شدن
شوتای پشت محوطه راحت تو گل نمیرن
گیم پلی تا حدی شبیه 14 شده
هنو مشکلاتی هست ولی باز خیلی بهتر شده
در کل الان اولین باری بود که از فیفا لذت بردم
ممنونم EA
اپدیت جدید بازی روی ps4 بازی رو جذلب تر کرده البتهه هنوز جای کار داره.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
کرک نیومده هنوز؟
دوستان وقتی اپدیت میاد کرکی ها هم میتونن نصب کنن یا فقط ارج بازها؟