من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
Printable View
من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
ممنون كلنگ جان ولي من كلياتش رو ميدونم. ميخوام از جزئياتش آگاه شم. مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن
من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم اجرا نميشن. لطفا راهنمايي كنيد
مثل اينكه اين تاپيك مرده. خدا بيامرزدش!
سلام
یه دیسک هست که وقتی میزارمش داخل دستگاه اینو مینویسه:
please enter play staition or play stition2 format disk
مشکاش چیه؟؟؟
منم تا حالا با دو تا از بازی هام این مشکلو داشتمنقل قول:
اون دو بازی dvd هاش خیلی نازک بود و برای خودمم سواله که چرا این پیغامو میده یکی جواب ما رو بده ممنونش می شیم
شایدم مشکل از dvd بوده.با بقیه ی dvd ها که تا حالا مشکلی نداشتم
باا سلام به دوستان
من به عنوان یه کاربری که میخواد بازی های پلستیشن 2 رو رویه لپ تاپ اجرا کنه راهنمایی میخوام از دوستانم
1- چطوری باید برنامه رو اجرا یا نصب کرد
2- مثل اینکه شنیدم باید اول برنامه اجرای بای رو نصب کنم و بعد بازی پلستیشن ایا درسته؟
3- برنامه اجرای بازی های پلستیشن چیه که تویه ویستا (البته الان ویندوز 7 نصبه رویه لپ تاپم) نصب و اجرا کنه.
اگر میشه بیشتر برام توضیح بدید که من به درستی بازی ها رو نصب و اجرا کنم که مشکلی برام پیش نیاد
خوب عزیز من شماداری بازی که برای ps2 نیست رو میزاری و یا اینکه بازیت hdvd هست نازکه؟ :20:نقل قول:
عزیز من این بازیها hdvd هست البته من نمیدونم شما داری با pc کار میکنی برای pcsx2 یا با خود ps2 که البته فرقی نداره شما باید دستگاه hdvd خور داشته باشی :5:نقل قول:
البته دقیق نفهمیدم چی نوشتی ولی خوب . در تمامی WIN ها قابل اجراست شما باید برای برنامه به خود سایتنقل قول:
بری یعنیاینحا گزینه اخر PCSX2 9.5 رو دان کن وقتی دان کردی بیا بقیشو بگم :5:کد:http://www.pcsx2.net/downloads.php
دوست عزیز
ممنون
سوال من اینه که
من تا حالا بازی های پلستیشن 2 رو رویه کامپیوتر نصب و بازی نکردم
از شما راهنمایی میخوام به عنوان کسی که اولین بارش هست راهنمایی کنید که چیکار باید انجام بدم
چه برنامه ای لازمه وال باید چیکار انجام بدم
ممنون
نهنقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلایه
مال ps2 ه:19:
با خود ps2نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا مخالفم که بازی های ps2 رو روی کامپیوتر بازی کرد
آره دقیقا HDVD
و از اون دوتا بازی یکیشو قبلا اجرا می کرد ولی بعدا اجرا نکرد
اون دومی رو هم از اول اجرا نمی کرد
شاید دیسک خراب بوده؟!
ببينم هيشكي نيست جواب منو بده؟
دوست عزیز من این بازی رو با سرعت عالی اجرا میکنمنقل قول:
برای اینکه این بازی اجرا بشه اول باید دی وی دی اصلشو به صورت سیلور داشته باشی
که تویه ایران پیدا نمیشه
چون بازی غیر مجاز هست
من از خارج از کشور گرفتم
اگه سوالی بود بگید
من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم يا اجرا نميشن يا با سرعت خيلي پائين اجرا ميشن. لطفا راهنمايي كنيدكسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن. ممنون
راستي بازي harvest moon :a wonderfullife special edition رو ميشه با سرعت مناسب اجرا كرد. اگه ميشه تنظيمات لازم رو بگيد. ممنون
من از pcsx2pg 9.5 (آخرين ورژن) با پلاگين هاي جديد گرافيك و صدا و ... استفاده ميكنم. با باياسهاي: Japan 2000, Europe 2001 , usa 2006
مشخصات سيستم من:
cpu: amd phenon triple core 8450
ram: 4gb
vga:ati 3870 asus DDR4
سلام دوستان
من ميخوام فيلم dvd با ps2 باز كنم ولي دستگاه نميشناستش. اصلا cd رو هم باز نمي كنه...!
ميشه يه راهنمايي كنيد؟ تنظيم خاصي لازمه كه بششه dvd يا cd باز كرد؟
سلام.60 هزار بار توضیح دادند هم اینجا وهم در بازی سنتر(بازی سنتر بیشتر)توسیه من اینه که بایوس usa استفاده کنی.نقل قول:
دوست من بسیاری از این بازیها خوب اجرا نمیشهنقل قول:
عجله نکن و منتظر بمون
در ضمن میتونی از نسخه های هک شده این نرم افزار استفاده کنی که سرعتشون بسیار بهتر هست
نهنقل قول:
فقط یک سخت افزار(اسمشو نمیدونم)باید بخری
تایید میشهنقل قول:
یو اس ای خیلی بهتر هست
منم از یو اس ای استفاده میکنم
سلام. ببينم شما اصلا پست منو تا آخر خوندي ببيني من چي نوشتم؟ نكنه فقط جمله آخر رو ميبيني؟ چي رو 60 هزار بار تو اينجا توضيح دادن؟ من از شما خواستم كه بگيد برا اون بازيا كدوم پلاگين و كدوم بايوس رو استفاده كنم، اونوقت شما چي جواب دادين؟ واقعا با اين راهنماييهاتون كمك بزرگي بهم كردين!!!!!!!!نقل قول:
شما هم دستت درد نكنه با اين جواب درست و حسابيت! نكنه شما هم فقط وسط پست رو ميبينيد. آخه عجله نكن و منتظر بمون، چه دردي از من دوا ميكنه؟نقل قول:
علي و سعيد جان به هر حال از اينكه جوابمو دادين ممنون:20:
ببین اینم یه جواب درست و حسابی این مبدل فعلآ به درد نمیخورهنقل قول:
حالا یا ولش کن یا یه پلی استیشن 2 بخر
سلام من سیدی سیلور این بازی رو دارم اگه میشه شبیه سازی که باهاش بازی میکنید با تمام پلاگین ها و بایوس هاش برام بزارید ممنوننقل قول:
دوستان من دو تا cd از رفیقم گرفتم که سری کامل کراش رو داشت (مربوط به سونی1)
کار یه شرکت ایرانی هست به نام پردیس
من چون این بازی رو قدیما بازی میکردم وخیلی دوست داشتم دوباره نشتسنم بازی رو نصب کنم وبازی کنم اما تو کراش یک تقریبا وسط های بازی یا شایدم اخراش که میرسه توی یکی از مراحل که میخواد وارد بشه ارور میدهو دیگه اجرا نمیشه
من نمیدونم چطوری هست اما این شرکت بازی رو شبیه سازی کردن با ePSXe - Enhanced PSX emulator همین اسم موقع اجرای بازی توی Task manager دیده میشه به همراه نام بازی
حالا میخواستم بدونم چوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
سلام.چرا God of war گرافیکش رو شبیه ساز من میشکنه.ولی سرعتش خوبه.تقریبا فوله.
626_pcsx2pg-vtlb-dev
GSDX 1.14 rev 896
از این نرم افزار استفاده کننقل قول:
pSX 1.13
برای دانلودش به تاپیک اصلیش مراجعه کن
دوست عزیز خدای جنگ اینطوری اجرا میشهنقل قول:
من با هر چیزی امتحان کردم درست نشد
دوست عزیز در اولین فرصت میزارمنقل قول:
آخه این روزا یکم وقت ندارم ولی مطمئن باش میزارم
با سلام به دوستان بلخره یه تنظیمات خوب برای بازی GOW1 چیدا کردم میزارم براتون این تنظیمات با PCSX2 9.5 PLAYGRUON VM اجرا شده امید وارم بدرتون بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر یادتون نده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات بازی GOW1 با PCSX2 9.5 PLAYGRUON VM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من تاحالا چند تا بازي با pcsx2 9.5 watermooze و pcsx2 9.5 playground اجرا كردم ولي هر بار pcsx2 9.5 watermooze با اينكه قديميتره و قدرتشم كمتره ولي بهتر فريم ميده. كسي ميدونه دليل چي هست؟
در نسخه های جدید جایی هست که اسمش رو دقیق نمیدونم ولی مربوط به هک هستنقل قول:
که باید متناسب با هر بازی فعال بشه
ولی من نسخه قدیمی رو ترجیح میدم و الانم ازش استفاده میکنم
سلام من دیگه دارم دیوونه میشم
نسخه 0.9.4 رو دانلود کردم
بازی Crash Nitro Kart رو هم خریدم
این بایوس و پلا گین ها و پچ چین؟
من هیچی نمیدونم!
runcdvd که میزنم وارد تنظیمات میشه و تا اونجا که 2 تا مموری داره میره و من هر دو تا رو فرمت میکنم و وقتی که واردشون میشم میزنه no data!
دوستان من فقط میخام بازی Crash Nitro Kart رو اجرا کنم نه هیچ بازی دیگه
لطفا لینک دانلود برنامه بایوس ها و پچ و پلاگین و هر کوفت و زهر مار دیگه ای که لازمه تا این بازی اجرا بشه رو قرار بدین و یه کوچو لو هم توضیح بدین کجا بزارمشون
ممنون
دوست عزيز شما به صفحه پيش مراجعه كنيدنقل قول:
برو pcsx2 9.5 playgrund رو از خود سایتش دان کننقل قول:
سلام صفحه قبل چیزی ندیدم
من اصلا نمیدونم این پلی Playground و اینا چین لطفا هر چیزی که برای اجرای بازی Crash Nitro Kart لازمه لینکشو بزارین
ولی وقتی که اجراش میکنم اسم شرکت ویوندی هم میاد ولی بعدش صفحه سیاه میشه و نمیاد دیگه
توی اون CMD هم میزنه patch not found
بعد هم توی لیست بازی ها که نگاه کردم روبروی این بازی زده Intro و زیرش هم یه خط زرده این یعنی چی؟!
سلام به همه.
من بازي هاي ps1 رو روي سيستمم اجراكردم با خيلي از تبديل كننده ها هم كار كردم ولي هيچكدوم گيمپدهام رونميشناسن.
اگه تبديل كننده خوبي سراغ دارين كه گيم پد رو ميشناسه فقط اسمش رو بگين خودم پيداش مي كنم.
اگرهم پلاگين خاصي رو مي خواد اون رو هم بگين.
ممنون.
دوستان در صفحات پيش
دوست عزيز كولنگ عدالت 2001 همه چيز رو گذاشته
فقط بايد دانلود كنيد
اقا تو رو خدا جان هرکی دوست داری این کار مارو راه بنداز به خدا خیلی خیلی گیرمنقل قول:
عزي من اگه وقت داشتم همه 80 صفحه رو بخونم كه سوال نمي كردم.
آقا جواب من رو بديد اگه بلديد.(حياتي بيد)
.............................................
من بازي هاي ps1 رو روي سيستمم اجراكردم با خيلي از تبديل كننده ها هم كار كردم ولي هيچكدوم گيمپدهام رونميشناسن.
اگه تبديل كننده خوبي سراغ دارين كه گيم پد رو ميشناسه فقط اسمش رو بگين خودم پيداش مي كنم.
اگرهم پلاگين خاصي رو مي خواد اون رو هم بگين.
ممنون.
.............................................
عزیز من با epsxe 1.6 یا 1.7 کار کن میشناسه نیاز به تبدیل کننده ندارینقل قول:
مشکلت چیه شما؟نقل قول:
یک شبیه ساز با تمام دم و دستگاهش میخوام که بازی smackdown vs raw 2009 رو اجرا کنه اون یکی دوستمون گفتش باید سی دی سیلور باشه که سی دی سیلورشم گرفتم حالا باید چه کار کنمنقل قول: