اگه دوستان یه مدل خوب تا 70 تومن از akg یا sennheiser میشناسن معرفی کنن (لطفا فقط مدل معرفی شده تست شده باشه )
اینو فقط برای موسقی میخام
Printable View
اگه دوستان یه مدل خوب تا 70 تومن از akg یا sennheiser میشناسن معرفی کنن (لطفا فقط مدل معرفی شده تست شده باشه )
اینو فقط برای موسقی میخام
من خودم px100 سنهایزر دارم و تست که هیچی چند ماه هست که دارم خودم باهاش حال میکنم قیمتش حدود 70 75 هست نمایندگی سنهایزر تخفیف هم میده.:27:نقل قول:
دوست خوبم اقای azpz هم گرفته اونم راضی بود.
شما هدفون می خوای یا earphone ؟نقل قول:
حامد جان (حامد بودی عزیز ؟:دی) ... مگه earphone زیر شاخه هدفون نیست ؟ ...
به طور کلی زیر شاخه هاش به صورت زیر هست :
Circumaural یا فول سایز
Ear cup یا one ear
inear headphones که شامل canalphones میشه
Earbuds یا earphones
البته خودت استاد بنده هستی اخه احتمالا متوجه حرفت نشدم؟
raphone برای ایپاد که میکروفون داشته باشه چنده؟؟؟
خواهش، البته حق با شماست و اسامی درستش همونه که اشاره کردی. من یه مقدار با اصطلاحات قدیمی گفتم، که به اون دو مورد اول می گفتیم هدفون (که اسمش روشه یعنی روی سر) به دو مورد آخر می گفتیم earphone (که داخل گوشه):20:نقل قول:
ipod یا پلیر دیگه ای ورودی هدفون استاندارد دارن، بنابراین مشکلی از بابت اتصال نخواهی داشت ..منظور earphone (یا بهتره بگیم هدفونی) که میکروفون هم داشته باشه ، اغلب هدست هستش .. شما هم هدست میخوای درسته؟ ...نقل قول:
چقدر میخوای هزینه کنی؟ ... اگه میخوای تا حد 30-40 تومن هزینه کنی میتونی به ترتیب سراغ کارای کریتیو و فیلیپس بری ... توی اکثر پاساژهای کامپیوتری براحتی میشه نمایندگی شون رو پیدا کرد... سونی هم شاید هدست هاش کمیاب تر باشه (بازار رضا رو چک کن) اما اگه پیدا کردی میاد بالای جدول به نظر من.
هدفون های خود اپل برای ایپاد :
Earphones with Remote and Mic
قیمت 29$کد:http://store.apple.com/us/product/MB770G/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MTA4NTA2ODU
.................................................. ................................
مدل دوم که >in ear هست :
In-Ear Headphones with Remote and Mic
79$کد:http://store.apple.com/us/product/MA850G/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MTA4NTA2NzA
تا قيمت 20تومن يه هدفون خوب ميخوام .
كريتيو كه فكر كنم همون EP630 باشه . درسته ؟؟؟؟؟؟
AKG چي ؟؟ تو اين قيمت مدلي داره ؟؟؟؟ معرفي كنيد لطفا . ممنون ميشم .
تا اونجایی که میدونم AKG همچین قیمتی برای هدفون هاش نداره چون کاراش حرفه ای هست مثل Sennheiser ...
صرفاً باید به مارک های کریتیو - فیلیپس - سونی فکر کنی... مثلا یه مدل که به نظر من کیفیت بهتری از EP630 داره EX35 هستش از سونی که باید حدود 26 تومن باشه .. سونی هم تنوع مدل خوبی در بازه زیر 30 تومن داره (بازار رضا) که از هدفون های تو گوشی تا هدفون سایز بزرگتر (روی گوش رو می گیرن) می تونی انتخاب کنی.نقل قول:
خب ممنون ميشم 2 تا مدل هم از سوني معرفي كنيد . اين EP35 رو اصلا عكسي ازش نديدم .
در ضمن من 2 ساله EP 480 از كريتيو رو دارم و صداش هم خوبه . ميخوام ببينم اينهايي كه ميگيد بهتر از اين هستن يا تو اين سطحند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خب طبیعی هست چون سونی Ep35 نداره ولی EX35 داره:46:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ex35 که اشتباه تایپی از من بود .. شرمنده... اگه میخوای تا 30 تومن هزینه کنی همون یه مدل توصیه میشه. غیر از این in ear هم البته earbud داره (یعنی مثل همین ep480 که روی سوراخ گوش رو می گیره و درونش فرو نمیره) که اغلب طراحی های مختلف داره و کیفیت صداشون از نظر من یکسانه ... صداشون قدری بسته اس و در دامنه 10-20 فکر می کنم کریتیو بهتر از سونی عمل کرده ..نقل قول:
//
EP480 رو من هم یکی دوبار داشته ام .. مدل بسیار موفقی بود و تا اونجا که ذهن من کار می کنه اولین مدلی بود که برای پلیرها ساخته شده بود اما بخاطر موفقیت فروش جداگانه هم پیدا کرد (بجز هدفون ipod البته - که اون بخاطر شهرتش بود تا کیفیتش)... از نظر کیفیت مدلهای In ear ی که بحث اش شد (EX35 سونی یا EP630 و 635 کریتیو) بهتر از 480 هستند... صدای شفاف تر و باس بهتر که خب قدری اش هم بخاطر اینه که درون گوش فرو میرن ..
ممنون . قيمتهاش تو رنج 30 تومن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو سايت كريتيو 2 تا مدل EP650 و EP 830 رو هم ديدم .
قيمت اينها چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ep830 که 48 50 تومنه
اونم فکر کنم 18 20 باشه
تا سقف 25-30 تومن یه دونه تو گوشی واسه mp3 player میخواستم مارکشم ترجیحا سونی اگه چیز بهتری هم هست لطفا معرفی کنید
سلام خدمت همه دوستان
یو سوال داشتم ممنون می شم همه نظرشون رو بدن و راهنماییم کنن تا یه جمع بندی کنم ..
راستش من می خوام یه هدفون ( البته earphone ) خریداری کنم و بودجم در حدود 60 تومان هست ....
یکی از دوستان مدل k 316 AKG رو پیشنهاد کرد .... من در این مورد چندان اطلاعاتی ندارم
این مدل خوبه یا این که اصلا برند دیگه ای خوبه ...
اگه می شه راهنماییم کنین ، ممنون
EX35 از سونی ... حتماً از نمایندگی های سونی بخر ... باید 27-28 تومن باشه.نقل قول:
AKG مارک خیلی خوبیه ... اما در این دامنه قیمت مارک های دیگه مثل سونی و کریتیو هم عملکرد خوبی دارن .. بخصوص که طراحی این مدل هم خاصه و توصیه می کنم حتماً اطمینان حاصل کنی که با طراحی اش راحتی ...نقل قول:
بهرحال سونی هم گزینه های خوبی داره در این حدود EX85 فکر کنم همین حدود باشه ، یا شایداندکی بالاتر .. اما می ارزه ... کریتیو هم EP830 رو داره که 50 تومنه ... اینا مدلهای تو گوشی هستند یعنی سر اونها کمی توی گوش فرو میره تا صداهای اطراف رو کمتر کنه و صدای بهتر و باکیفیت تری بشنوی.
سلام
نظزتون راجع به این چیه
a4tech mk-650-b
اگه این خوبه که برم بخرم اگه نه یه هدفون تو گوشی خوب معرفی کنید
کاربردم برای موسیقی هست وتا پنجاه هزلر تومان می توانم هزینه کنم
در ضمن خودم هیچ اطلاعاتی در مورد هدفون ندارم و از این همه مارک ها و مدل های مختلف هم گیج شدم
لطفا یه مارک و مدل خوب معرفی کنید
با تشکر
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟!!!نقل قول:
مارک a4tech تا جائیکه من شنیدم کیفیت خیلی جالبی نداره. این راهنمایی پائینی کاملا مناسب شماستنقل قول:
نقل قول:
[/QUOTE][/CODE]اقا یه مدل اسپرت میخوام که در حین ورزش ازش استفاده کنم البته به جر لاجیتک.
کریتیو یه مدل ep150 داره ... چطوره ؟ کیفیت؟
این نایک ه خوبه کیفیتش یا نه؟
راستی سقف قیمت تا 50 تومن.
یه سوال:
پراولر جان یادته یه بحثی در مردو وصل کردن هدفون(PX100) به موبایل داشتبم.
الان هدفونم به خر خر افتاده یعنی اویل که به موبایل زدمش خیلی خوب بود ولی این اواخر بد شده بود و بیس خوبی نمیداد و به جاب بیس میگه: تخ ... تخ .... تخ تخ !
الانم به پلیر وطصلش کردم کیفیتش اصلا خوب نبود و ep630 خودش هم بیس بهتری داره هم کیفیت بالاتر.
مطمئنم این مسئله به in ear و on ear بودن ربطی نداره.
ایا ممکن به دلیل وصل کردن هدفون به موبایل کیفیت هدوفون تو این 8/9 ماه اموده باشه پایین؟
دوست عزیز این مارک به درد نمیخورهنقل قول:
شما با 50 تومن میتونید یه ep830 creative یا ep630 یا ex35 سونی بگیرید
ولی به نظره من ep830 حرف نداره :8:
سلام
هدفونهای Ultimate Ears توی ایران گیر میاد. اگر نماینده یا مغازه ای رو میشناسید که از این مارک داشته باشه ممنون میشم آدرس و تلفنش رو پ.خ کنید.
متاسفانه تا حالا دیده نشده .. اصولاً مارک های معتبر هدفون در بازار ایران وجود ندارن، یا حضور بسیار ضعیفی دارند ...نقل قول:
* البته تابستون سال پیش، لاجیتک Ultimate Ears رو خرید... کارای لاجیتک تهران پیدا میشه (پاساژ ایران فرضاً نمایندگی داره)، میتونی اونجاها رو چک کنی... اما اساساً کارای با سایز بزرگتر رو دارند .. بهرحال بی ضرره.
البته سوال از من پرسیده نشده و ببخشید اگه دخالت می کنم، اما من همچین چیزی نشنیدم که مثلاً موبایل باعث افت کیفیت هدفون بشه ... کما اینکه تجربه اش یه همچین استفاده ای رو خودم هم داشته ام.نقل قول:
سلام به مدیر انجمن و بقیه دوستان!
یه سوال دارم با این که میدونم تکراریه ولی من خودم الان کریتو مدل ep-630 رو دارم میخوام برم سراق مدلهای بالاترش
موندم بین Live و Dj کدوم یکی بهتره؟
اینطور که من تا الان صفحات قبل رو خوندم فهمیدم Live بهتره !
درسته؟
نه محمد جان من اشاره ای داشتم به بحث خودم و پراولر ولی سوالم جدا بود و درخواست جوابم فقط از پراولر نبود.نقل قول:
پس اینجور که شما میگی به مرور زمان تو این 8/9 ماه خودش کیفیتش اومده پایین؟
من که دلیل خاصی به ذهنم نمیرسه.
راستی اون هدفون ورزشیو راهنماییم میکنی؟
ep 150 یزی راجب بهش میدونی یعنی خوب روی گوش کیپ میشه و مهکم وامیسته؟
فروشنده نمیزاره هدفوناشو تست کنم!!!
- ( راستی پراولر از 24 ساعت گذشت:27: ..... مارو دست کم نگیر ... :21:)
سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید یه ایرفون خوب در حد 20-30 تومن با صدای بلند و بیس قوی.کاربر حرفه ای نیستم و برای مصارف عمومی مثل فیلم و موزیک و بازی و اینا می خوام
بهم ex32lp سونی رو پیشنهاد کردن ولی 2 مشکل داره : زمان عرضش قدیمیه و اینکه in-ear هست که زیاد راحت نیستم با این مدل ها.
ممنون
سلامنقل قول:
از این که حضور پررنگی نداشتم این چند روز صمیمانه پوزش می طلبم :11:
ببین اینی که میگی به نظر من فقط دو تا دلیل می تونه داشته باشه. یا این که بیس رو از روی موبایل یا پلیرت زیاد کردی (چون از یه حدی که بیشتر کنی به خر خر می افته. من خودم هدفونمو روزای اول که گرفته بودم و burn in نشده بود بیس که ازش میگرفتم خر خر میکرد. مجبور می شدم بیس رو کم کنم. الان خیلی خوب شده)
یه دلیل دیگه هم این که شاید به چیزی وصل کردی که باعث شده به هدفون فشار بیاد (البته مسلما منظورم موبایل نیست. میگم شاید ولوم زیاد گرفتی ازش). هر چند این هم به نظر من منتفی میاد. چون یه بار تو هواپیما هدفون خودم رو وصل کردم به تلویزیونش. اونقدر صداش زیاد بود که با این که هدفون رو گوشم نبود کر شدم. گفتم فاتحه ش خونده شد. ولی هیچیش نشد. خلاصه این که سنهایزر سگ جون تر از این حرفاس که به این راحتی خراب شه.
اتفاقا یه با 3/4 تا از رفیقام اومده بودن خونم من پای کامپیوتر دیدم صدای اروم اهنگ میاد و همشون یهو خقه شدن ( قبلش هدفونم دست یکیبشن بود)نقل قول:
فلان فلان شده یعنی میخواسته تست بکنه هدفون رو وصلش کرد به سینمای خانگی من سریع دوییدم و با چک و اردنگی هدفون گرفتم و سیمشو کشیدم.
فلان فلان شده میگفت 2/3 دقیقه داشتم باصدای بلند اهنگ گوش میدادم البته نه تا اخر ولی از نصف یکم بیشتر!
میتونه مال این قضیه باشه؟
اگه هست که برم پول هدفونو از رفیقم بگیرم!:21:
محمد جان اگه شوما هم میتونی کمکم کنی ممنون میشم
فکر نمیکنم به خاطر اون باشه. مخصوصا اگه با صدای خیلی بلند نذاشته باشه. گفتم که. به این راحتی خراب نمیشه. حالا باز هر چی محمد گفت.نقل قول:
Ex32 که دیگه گیر نمیاد .. اما EX35 بعنوان یه جانشین براش موجوده و طراحی راحتی هم داره .. اما ظاهراً شما in ear نمی پسندی، در نظر بگیر که با کیفیت هدفون ها در این حدود قیمتی که مدنظر شماست (که بد نیست بدونی بودجه نسبتاً پایینی هم هست) همین کارای in ear هستند .. اما بهرحال سلیقه اس، و نمیشه که کسی رو زور کرد! ...نقل قول:
با اون حساب برو به نمایندگی های سونی و سراغ سری E رو بگیر (E11 و ED12) .. اگه هم سایز بزرگ میخوای که روی گوش رو بگیره XD100 و XD200 رو دنبال کن (مجددا از سونی)
EP480 از کریتیو هم یه ایرفون پرطرفدار محسوب میشه ..
میتونی یه سر به پاساژ ایران بزنی و همه اینا رو ببینی.
قبلاً در این مورد زیاد بحث شده که البته ظاهراً اونا رو خوندی ... هر دوی اینا خوب هستند (البته من حدود دقیق قیمتشون رو نمی دونم) ... اما بعنوان یه نکته کلی ، Live بهتر به نظر میاد چون صدای متعادل تری داره .. اینطوری برای سبک های مختلف یا مصارف مختلف مناسب تره ... اما DJ تاکید بیشتری روی تریبل داره که برای سلیقه مرسوم کاربر ایرانی که باس می پسنده شاید اندکی جور در نیاد.نقل قول:
نمی دونم بودجه ات چقدره یا قیمت اینا رو گرفتی یا نه، اما برای خرید بالای 100 تومن، سن هایزر رو هم در نظر داشته باش.
نقل قول:من در مورد اون تجربه با موبایلم، منظورم این بود که مشکلی نداشته ام و چنین اتفاقی برای هدفون نیفتاده...نقل قول:
//
تنها موردیکه یه جور توافق نسبی درباره اش وجود داره و توصیه میشه که این کار رو نکنیم اینه که هدفون برای مدت ممتد و طولانی (مثلاً یه ساعت و بیشتر) با صدای خیلی بلند کار کنه .. power بالا به هدفون فشار میاره ..
یه حالت دیگه اینه که صدا رو بصورت burst در بیاریم .. یعنی مثلاً یه دفعه (بصورت انفجاری) طرف صدا رو از 0 تا 100 زیاد و کم کنه ... این هم میتونه آسیب بزنه به هدفون.
در مورد اون تجربه ای که پیش دوستات داشتی ... باید دقیقاً بدونیم مشخصات فنی اون سیستم چی بوده ..
سونی هم چند مدل جدید مناسب ورزش آورده که به نظر من از نظر طراحی و کیفیت ارجح هستند .. سری AS اش رو چک کن.نقل قول:
از این EP150 لینک بده .. ندیدمش ..
سلام دوستان ببخشید من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم
مرسی از راهنماییتون !:11:نقل قول:
من بودجم همون 120 تومنه بدجوری رفتم تو کف Live
دوستان از این هدفونهای تو گوش برو سونی(رو گوشیهاشم هست ها)مدلی نداره که بلوتوث باشه؟
فقط بدون سیم؟تو فیلم دید م و برام خیلی جالب اومد
اگه هست قیمت و ادرس
دوستان ببخشید ولی کسی پیدا نمیشه جواب بنده رو بده
من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم
نقل قول:
مرسی از جوابتون
راستش من قبلا یکی 2 مدل sonun که یه مارک چینی ضایع هست رو مدلای in-ear رو ازمایش کردم که طوری بود که باید هدفون رو تا ته اعماق گوشت فشار بدی داخل که که یه حس عذاب اوری بوجود میاورد:41: و گرنه هدفون ها خود به خود از گوشت میفته بیرون:41:. حالا نمی دونم بقیه مارک های معروف مثل سونی و کریتیو هم مدلای in-ear شون همین طور هستن یا نه. برای همین گفتم که از مدل های in-ear خوشم نمیاد:2:
ولی با این حال از مدلای رو گوشی و پشت گوشی هم خوشم نمیاد چون هم بزرگن هم معمولا صداشون زیاد به بیرون درز می کنه شاید ما خواستیم یه فیلم خصوصی ببینیم توی گوشیمون :31::27: چون من هدفون رو هم برای کامپیوتر و هم برای mp3 و موبایلم و خلاصه همه کار می خوام. ولی بودجم حداکثر 32-30 تومنه. چون حرفه ای نیستم. پس فکر کنم اگه از همین معمولی ها باشن بهتره ولی خب بیس قوی و صدای شفافی و بلندی داشته باشه.
یه سوال دیگه : کجا میشه مدلای کریتیو و سونی رو ازمایش هم کرد؟ یعنی جنس باز شده داشته باشه برای ازمایش؟ چون معمولا فروشنده فقط می فروشن برخلاف خارج
بعد اینکه ادرس دقیق پاساژ ایران رو هم بگین
مرسی:40:
اگه میشه یه اطلاعتا مختصر درباره specification ی که پشت بسته هدفون ها نوشته بدین منظورم این هاست :
که مثلا هرکدوم بیانگر چیه.کدوم معنیش میشه بلندی صدا کدوم بلندی باس کدوم شفافیه صدا و اینجور چیزا که خودمون هر هدفونی رو دیدیم رو بتونیم ارزیابیش کنیم.
مثلا گزینه اول روی بعضی دیگه نوشته 13.5mm ، فرقشون با این 10 میلیمتر چیه؟
گزینه سوم که به اهم و مقاومت هست روی بعضی ها in-ear ها اعداد بالاتری رو نوشته. فکر کنم بلندی صدایی که یه هدفون تولید میکنه به به مقاومتش ربط داشته باشه همون طور که هدست های فول سایز مقاومت بیشتری دارن و یکی از رفیق های ما هم یه هدفون in-ear داشت که 64 اهم بود و صدای فوق العاده بلندی داشت
اخریش هم که دسی بل هست فکر کنم برای شدت صداست؟ یه جا خوندم هرچی دسی بل بالاتر باشه صدا بیشتره ولی کیفیت موزیک کمتره درسته؟ اگه درسته چند باشه خوبه؟
خلاصه یه توضیح کامل دیگه
واقعا ممنون