[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کمک! من مازندران زندگی میکنم و اینجا هم که میدونید، اکثر اوقات بارونیه و بارون هم نویز زیادی رو اینترنت من میندازه به طوری که عملا اینترنت رو قطع میکنه.
حالا سوال من اینه که اصلا راهی وجود داره این مشکل حل بشه؟ چون با یک بارش نمنم هم دیگه اینترنتی برای من نمیمونه.
اگه مشکل از سیم کشی منزل باشه خب می تونید سیمهارو عایق و یا حتی تعویض کنید اما اگه کابلهای مخابرات مشکل پیداکنن بخاطر رطوبت متاسفانه کاری از دست شما برنمیادنقل قول:
ممنون از پاسخ شما. پس با این حساب تغییر ISP هم نمیتونه چاره ساز باشه، درسته؟ آخه من الان از مخابرات سرویس میگیرم و گفتم شاید شرکتهای دیگه همچین مشکلی نداشته باشن.نقل قول:
شرکتهای دیگه که کابل کشی خصوصی ندارن ، از همین کابلهای شرکت مخابرات و تجهیزاتش استفاده می کنن در واقع اجاره می کنننقل قول:
البته یه مساله هم میتونه باشه ، ممکنه پورتی که در مخابرات به خط شما اختصاص دادن مشکل پیدا کرده و هیچ ربطی به بارون نداشته باشه
چون اگه دلیلش بارون باشه اونوقت کل استان موقع بارندگی اینترنتش تعطیل میشه !!!
نوسان شدید دارم تو سرعت دانلود بازی آنلان هم میکنم همه چیز میپره هر 2 ثانیه پینگ میگیرم هم تایم اوت زیاده اگه حجمه
پاکتو هم بیشتر کنم کلا تایم اوت میشه همش لطفا کمک کنید
Downstream Upstream SNR Margin :29.1 27.3 db Line Attenuation :30.4 16.3 db Data Rate :2079 276 kbps Max Rate :19248 1250 kbps POWER :15.1 11.3 dbm CRC :3 8
خط خیلی بدی ندارینقل قول:
لینک میره؟
نه زیاد اما هفته ای 5 6 بار قطع میشه به رفیقم که توی isp شرکت من کار میکنه گفتم وگفت مشکل از خط هست یا سرعتت با یوزر دیگه هم تست میکنم همونجوریه.
راستی یه توضیح درباره این اینترنت های وایرلیس که آنتنیه بدی ممنون میشم.
سیم کشی خونه مشکلی نداره؟!نقل قول:
دوستان downstream snr من همیشه بالا 15 بود معمولا 20 بود
اما الان چند روزه که بعضی ساعات روز میار زیر 10
و هی لینک مودم میپره چند ثانیه بعد وصل میشه
میدونید مشکلش چیه؟
اینم یه عکس از snr همیشگیم:
سیم کشی خونه مشکل پیدا نکرده؟نقل قول:
پورت های اسپلیتر رو اشتباه نزدید؟
ولی در کل data rate یکم عجیبه!
اسپلیتر که ندارمنقل قول:
اگه downstream datarate رو بگم رو 1024 ببندن snr بیشتر میشه؟ اینترنتم 512 ست
خط اختصاصی برای مودم و adsl هست؟نقل قول:
آره شما اگه rate رو بگید پایینتر ببندن snr هم بالا میرهنقل قول:
خط معمولیهنقل قول:
اما تلفن نذاشتیم
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
مشکل کمی عجیبهنقل قول:
باید بررسی بشه ببینیم مشکل از کجاست
مخابرات؟
مسیر مخابرات تا خونه؟
خونه؟
یک بررسی کلی بکن ببین می تونی بفهمی حداقل تو کدوم قسمت مشکل هست!
جدیدا سیم برقی از کنار سیم تلفن عبور نکرده؟ تو جعبه سیم تلفن که تو کوچه هست برو ببین سیم تلفنت حالت زنگ زدگی یا خوردگی پیدا نکرده!!نقل قول:
اگه دیدی همه چی درسته مشکل از مخابراتتون هست که احتمالا نویزگیز مخابرات دچار مشکل شده!!! تنها راهش اینه که بری مخابرات
سلام دوستان
وضیعت من چطوره
1mb
صفحه تنظیمات مودم پرش داره میره میادtp link
راستی سیم تلفن خونه ما از جفته کابله برقه همسایه میاد
معمولا کابلا برقی کی از پایه میاد توی خونه چند لایه دارن بازم تاثیر داره توی نویز
وضعیت خط معمولی هست!نقل قول:
رو به پایین!
مشکل ارتباط لینک داری؟
سلام دوستان
یک تجربه:
snr خط بنده 6.2 بود ولی الان 15.8 هست.
علت چیزی جز تلفن طبقه ی بالا نبود و چون بی سیم هم بود وضع بد تر می شد.
من یک اسپلیتر خوب خریدم و قبل از تلفن بی سیم گذاشتم و مشکل حل شد
محتوای مخفی: یک نکته!
:n16:
lمشکل از سیم تلفنی بود که از پریز به مودم وصل بودنقل قول:
عوضش کردم دوباره وضعیت عادی شد
ممنون از دوستان که کمک کردن
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
:n13:
منظور از لینک همون چراغ ADSL هست!نقل قول:
این دوتا یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
نه منظور م لینک نبودنقل قول:
منظورت چی بود؟نقل قول:
دقیق بگو سوال رو تا پاسخ بدم
سلام میشه درباره همه اینا توضیح بدی
حالا وضعیت مودم من خوب هست
چه زمانی اوضاع مودم من خوبه حداقل اعداد را بگو
های وب 1mb
وضعیت خیلی بدی ندارینقل قول:
معمولا نباید مشکلی پیش بیاد!
خط ظاهرا تا 10 مگ می کشه ولی رو 4 مگ بسته شده
توضیحاتی هم صفحه ی اول هست!
این چطوره ؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 30.8 29.9 Attenuation (dB): 14.0 6.3 Output Power (dBm): 6.6 12.0 Attainable Rate (Kbps): 15504 1021 Rate (Kbps): 2048 255
خطت که دو مگ بسته شده/نقل قول:
مشکل نویز هم نداری و وضعیت خطت خوبه.
من واقعا شرمندم اینجا میپرسم سوالم رو نمیدونستم کجا باید بپرسم:
دوستان 2 روزه که شرکت adsl من پهنای باند رو از 4 مگ برده رو 6 مگ ، اینترنتم وصل هست و باهاش کار میکنم اما تلفنم اصلا بوق نمیخوره نه بوق آزاد و نه اشغال!!
ممکن هست این اتفاق برای تغییر پهنای خط باشه یا باید از طریق 17 مخابرات پیگیری کنم؟
در ضمن با موبایل که زنگ میزنم به خطم بوق اشغال میزنه!!
ممنون میشم راهنمایی کنید اگه میدونید :n03:
یه زنگ بزنید پشتیبانی شرکتی که ازش سرویس میگیرید تا مشکل رو براتون بررسی کنه.نقل قول:
اگر ببینه بخاطر بالا بردن سرعت هست براتون سرعت رو همون 4مگ میزاره.
دوستان بخوام کیفیت خط رو بابا ببرم چیکار کنم ؟ نویز گیر چی هست ؟ فایده ای داره ؟
باید سرعتت رو بگی برات پایینتر ببندن تا کیفیت خط بره بالا و نویز بیاد پایین.نقل قول:
عصر تلکام سرعتو بالای 10 مگ بسته برات درسته؟
آره بالا میبنده حدود 15 مگ . البته من مشکل قطعی و اینا ندارم ولی عصر تلکام یجوریه سیستمش که هرچی خطط بیشتر بکشه اتوماتیک پهنای باند بیشتری هم میده ! میخوام یه جوری کیفیت رو ببرم بالاتر که پهنای باند بیشتری هم بتونم بگیرمنقل قول:
نویزگیر همون اسپلیتره. یعنی باعث میشه تلفن روی کامپیوتر نویز نندازه. برای خط adsl باید داشته باشید.
اسپلیتر رو که دارم و خودم بلدم چی هست ! اون بیشتر کارش برای جدا کردن فرکانس تلفن و اینترنت ار روی خط هست ولی نویز گیر من شنیدم یه چیز دیگه هستش !نقل قول:
سلام به همه نظر تون در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
خط تا 11 مگ جواب میده و رو 9 مگ بسته شده
پارس آنلاینی؟
سلام خسته باشید اگه زحمتی نیست به اطلاعات ای دی اس ال من هم یه نگاهی بیندازید
سرعت 2048KB من موقع دانلود فایل در نرم افزارInternet Download Manager در عالی ترین حالت 20 میزنه درخواست بررسی خط روز دوشنبه به مخابرات دادم ولی فعلا هیچ خبری نیست صبر می کنم تا روز شنبه یک هفته هم است که به این حالت افتاده سرعت اینترنتم
--------------------------------------------
لطفا فرق این دو را هم توضیح دهید از نظر واحد اندازی گیری آنها چون بعضی از کاربران قسمت تضعیف را یکی از این دو حالت نمایش می دهند چه تفاوتی با هم دیگر دارند
Attenuation 0.1 dB:
Attenuation dB:
-------------------------------------------------------------
سرویس دهنده عالی من اینترنت مخابرات استان کهگیلویه و بویر احمد شهرستان گچساران است که در تصویر مشاهده می کنید
قانون گذاران مرکز استان هم به گچسارانی ها امکان انتخاب سرویس به صورت نامحدود نمی دهند خدایا هر چه روز این قانون گذاران بی قانون مورد عنایت قرار گیرند (آمین)